מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוטרגוסטןחסוי06/07/2015
בהחזרה על בסיס מחזור טבעי - נאמר לי לקחת 2 אוטרגוסטן פעמיים ביום. אך הבנתי שאני לא חייבת כי זה על בסיס מחזור טבעי. האם זה לא יפגע בסיכויים אם לא אקח בכלל. האם הגיל שלי משנה- כי אולי בגלל שהגיל מבוגר הפרשת הפרוגסטרון הטבעי חלשה? אני רק משערת מדוע הרופא אמר לי לקחת.
אם לדעתך אני חייבת להשתמש באוטרגוסטן, אז האם אוכל להפחית ל-1 פעמיים ביום מבלי לפגוע בסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרגוסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2015באופן הגיוני את צודקת ולא חייבים לקחת את התרופה.
בכל אופן אנחנו כן נוהגים לתת תמיכה נוספת.
את יכולה לרדת לכדור ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה06/07/2015
שלום,
אני נמצאת בשבוע 6 +3
אחרי הזרעה עם אוביטרל. ללא תמיכה.
עשיתי א.ס ויש דופק לשמחתי הרבה.
מה שכן, נאמר לי שיש עדיין שק חלבון גדול.
ולכן אני אעשה א.ס נוסף עוד שבועיים שלושה.
נאמר לי שהעובדה שיש דופק יכולה להרגיע אותי.
אבל, רציתי לדעת האם יש משהו שאני צריכה לעשות
או להימנע ממשהו כדי שהשק יקטן ויהיה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה06/07/2015מה הסיבה שיכולה לגרום לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2015אני מבין שכתבת שמדובר בשק חלמון גדול במיוחד ולא ברור לי מה ההכוונה.
צריך לחכות בסבלנות להתפתחות ההריון.
קשה להבין מה ראה מישהוא אחר ואמר לך.
את צריכה לברר עם מבצע הבדיקה למה התכוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגסטוןהילה06/07/2015
ערב טוב,
עשיתי החזרה ב1/7 והתחלתי לקחת כמה ימים קודם אוטראגסטון דרך הנרתיק וזה לא עשה לי טוב מבחינת הפרשות וצריבה ואודם .אז הוחלט במרפאה שאני יקח אות את הכדור דרך הפה ומאז יש לי את כל התופעות שרשום באלון .
בהתחלה זה היה עייפות ונימנום ממש כאילו לקחתי כדור שינה וזה ממשיך לכאבי בטן ואני הרבה בשירותים וזה גורם לי לסוג של דיכאון כל היום אני עצובה ובוכה. האם לפנות למרפאה כדי להפסיק את הכדור הזה ולקחת אחר או שזה התופעות ואין מה לעשות?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרגסטון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015תקחי קרינון לנרתיק , פעם ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאורית06/07/2015
קראו לי לעשות הזרעה היום .... וגם קיימתי יחסים כל הימים האלה זה יכול לעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015לא יכול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015לא יכול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה והריון עתידיתום06/07/2015
הי,
שבוע 6 עובר ללא דופק,
האם לאחר הפלה, הסיכוי להריון נוסף עולה או יורד, או נשאר ללא שינוי?
כמו כן, האם הסיכון להפלה נוספת בעתיד עולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה והריון עתידי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015זה תלוי במספר דברים.
קודם כל שהפסקת ההריון תעבור באופן תקין.
לגבי הפלה בעתיד אי אפשר לענות.
אם ההפלה הייתה במקרה ,אז סיכוייך יהיו כמו קודם ,ואם ישנה סיבה להפלה אז זה צפוי לחזור על עצמו ואז ניתן לברר.
בשלב זה יש להפסיק ההריון ולנסות מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
תום06/07/2015מדובר על הפלה נדחית,
עשיו כבר שבוע 7.
האם להפסיק תמיכת אנדומטרין ולהמתין לדימום?
תוך כמה זמן צפוי דימום, ומה עושים אם לא מגיע?
אציין כי הריון ראשון בהחזרת מוקפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015אם זה הריון נדחה שבוע 7 ממליץ על גרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותמור06/07/2015
לרופאים שלום,
אני במהלך מעקב לצורך החזרת עוברים מוקפאים, הכל הולך כשורה מלבד הפרשות חומות שאני רואה כבר במהלך כל המעקב עד היום, מחר אני צפויה שוב לעשות בדיקת דם ואולטראסאונד.
נתונים מהפעם האחרונה-
אסטרודיול-315
פרוגסטרון-0.9
רירית רחם- 10.5
זקיקים- 13,13,14
לגבי הנתונים נאמר לי בתגובה קודמת שהכל בסדר מלבד צורך בהוספה של פרוגסטרון דבר שאמר לי גם הרופא לקחת אספורטם בצורה ויגינאלית...
אך מה לעשות לגבי ההפרשות החומות? לא דיווחתי על זה לרופא..האם זה משהו שמצריך זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015זה לא טוב לעשות החזרה על הפרשות חומות.
בשלב זה הבדיקות שלך נמוכות והאסטרוגן נמוך. אם תהיה הפרשה חומה גם הלאה, כאשר הרירית נבנית , אז תהיה בעיה, ואם זה יפסיק אז זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאורית06/07/2015
נצפו זקיקים 17,18,21,23
LH- 31.6
E2- 3266
PROG-10.4
מחר הזרעה....
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015הפרוגסטרון גבוה מעט ומראה שהיה ביוץ לפני יומיים בערך.
את יכולה לעשות הזרעה אבל זה פחות אופטימלי מאשר כאשר הפרוגסטרון יותר נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוטירוקס ואיחור במחזורמרינה06/07/2015
שלום,
לפני 10 ימים התחלתי לקחת יוטירוקס. המחזור מאחר לי ב4 ימים. אני נוטה להאמין שלא באמת יש לי מזל וקורה לי משהו טוב אלא אלה התופעות לוואי של הכדור. אני מתמהמת ללכת לעשות בדיקת דם מפחדת מהאכזבה. המחזור בד"כ סדיר פחות או יותר בין 26-28 ימים.
אשמח לשמוע אם אם יש פה מישהי שלוקחת את הכדורים האלה לאיזון בלוטת התריס. ויכולה לספר לי קצת אם חוותה אי פעם הפרעות במחזור בזמן לקיחת הכדורים. או איזשהן מסקנות בכלל לגבי הכדור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוטירוקס ואיחור במחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015התכשיר מצוי בשימוש נרחב בקרב נשים מטפלות,קיים ערך רב בכניסה להיריון עם תפקוד בלוטה מאוזן,רמות ההורמוני בלוטת התריס הינם חשובים ביותר להתפתחות העובר,ותפקודו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית - בן או בת?בת 3806/07/2015
לפי שקיפות עורפית ראשונה ולפני התמונות שקיבלתי
העובר בן או בת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015לא ניתן להצביע על מין העובר הצפוי לפי ממצאי האולטרסאונד שהועלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה06/07/2015
בוקר אור אני נוטלת כבר 5 ימים אסטרופם לפני החזרה
האם זה נורמאלי שמדי פעם יש לי בחילה וקצת הפרשה נמתחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015אפשרי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ' אשכנזימצפה06/07/2015
מחזור אחרון 1.6
בתאריך 10/6 עשיתי הזרעה,
את ההזרעה ביצעתי כיומיים לפני הביוץ כדי לשפר את הסיכוי לבת
25/6 בטא 24 - הרופא חשב שזה כימי וביקש ממני בדיקה חוזרת
28/6 בטא 74 - כעת הוא חושב שזה חוץ רחמי כי הערכים נמוכים
30/6 בטא 148 - עדיין חושב שזה חוץ רחמי כי הערכים נמוכים
ביקש שאחכה שבוע ואעשה שוב. מחר אני אמורה לעשות שוב,
מהי דעתך? האם עדיין יכול להיות הריון תקין?
לאיזה ערך אני אמורה לצפות מחר במידה וזה אכן הריון תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015למרות הערכים הראשונים הנמוכים העלייה בהמשך עומדת בציפיות לכן לא הייתי מספיד כבר את האפשרות גם להיריון תקין,בכל מקרה מתחייב מעקב כדי לודא את תקינות ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מצפה07/07/2015לאחר שבוע עלה ל1485
נראה שיש סיכוי לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015בצעי אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך יש התפתחות
מצפה14/07/2015ראשית תודה על העזרה
לפני שבוע ימים בדיוק כאמור היה בטא 1485
היום שבוע אחרי ביצעתי אולטראסאונד שהראה שק הריון תוך רחמי שק חלמון ותחילת עובר
ושוב הרופא מתעקש שזה הריון לא תקין
ושאני אמורה לראות כבר דופק כי לפי החישוב שלו מההזרעה אני אמורה להיות בשבוע 7
לפי החישוב שלי מהווסת אני שבוע 6
ביקש שאבוא עוד שבוע...
בעברי הריון שהסתיים בשבוע 8 ללא דופק
הריון כימי אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בשבוע 6+6
אתי14/07/2015את בשבוע 6+6. כלומר- סיימת את השבוע השישי ואת ביום השישי של השבוע השביעי. מחר תסיימי את השבוע השביעי.
מציעה לך לבדוק שוב בטא. בבטא הגבוהה מ-10,000 בערך אמור להיות דופק.
מכירה מספר בנות להן היה דופק רק בשבוע 8.
היי אופטימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את בשבוע 6+6 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2015בשלבים אלו של היריוו לבדיקת הביטה אין ערך לקביעת תקינותו של ההיריון אלא רק לקיומו של עובר עם דופק עוברי,ללא ספק ביצוע אולטרסאונד בטווח של 3-7 ימים עשוי לתת מענה לגבי גורל ההיריון ותקינותו,עד אז יש להתאזר בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןויקי06/07/2015
שלום, רציתי לברר מה הם הסיכויים שאישתי תיכנס להריון כשאנחנו מקיימים יחסי מין בזמן הביוץ אבל כשהיא מעל?
חייבים את התנוחה המסיונרית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2015הסיכויים אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ביחד עם אנטיביוטיקהלי05/07/2015
ערב טוב, מחר אני אמורה להתחיל לקחת איקקלומין כדור ביום למשך חמישה ימים, מהערב התחיל אצלי חום ואני מאמינה שמדובר בדלקת גרון מה שאומר שרוב הסיכויים שאקבל אנטיביוטיקה גם החל ממחר. האם מותר ליטול את שניהם? אם כן, האם זה לא יוריד את האחוזי ההצלחה של האיקקלומין ולא מוריד מהאמינות של הבדיקות דם במעקב זקיקים? כמה שעות מומלץ לחכות בין הנטילה של התרופות השונות? והאם יש סוג מסויים של אנטיביוטיקה שפחות מומלצת עם איקקלומין, בד״כ לגרון אני מקבלת מוקסיפן או פן רפא 500? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ביחד עם אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/07/2015אין בעייה ליטול איקקלומין עם אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחסוי05/07/2015
לא ברור לי- למה חייבים לקחת פרוגסטרון כתמיכה לפני החזרת מוקפאים, אם זה על בסיס מחזור טבעי?
אם לא לוקחים , האם זה יכול לפגוע בסיכויים להצלחה?
אם חייבים- אז את האוטרגוסטן - שתי פתילות פעמיים ביום- אפשר לקחת את הפעם השניה לפני השינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/07/2015במחזור טבעי לחלוטין אין חובה לתת תוספת פרוגסטרון. אם רמת הפרוגסטרון האנדוגני (המיוצר ע"י הגוף) תקינה, אין חובה להוסיף פרוגסטרון חיצוני. אין בעיה לקחת אוטרוגסטאן לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ -דחוףחסוי05/07/2015
לפני החזרת מוקפאים - הזרקתי אוביטרל במוצ"ש בשעה 18.00. הבנתי שהביוץ אמור להתרחש כ 35 שעות אחרי. אך מכיוון שהיו לי ביום שישי תחושות של ביוץ, ליתר ביטחון ביצעתי שוב בדיקת דם היום בבוקר כדי לא לפספס את מועד הביוץ.
בדיקות דם מהיום-E2-1946, P-5.22, LH- 63.9.
האם זה אומר שבייצתי לפני שהאוביטרל נכנס לפעולה או שמא זה מהאוביטרל- עברו רק 15 שעות מהאוביטרל. ההחזרה אמורה להיות עוד שלושה ימים האם יש להקדימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ -דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/07/2015הבדיקות מראות כי טרם התרחש הביוץ. אין צורך לשנות את מועד ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)