מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרישה קרישיות והפלות חוזרותלוני10/07/2015
שלום,
לאחר הפלות חוזרות הפנו אותי לבדיקת קרישיות יתר שיצאה תקינה, אך שמתי לב שבבדיקות דם רגילות שגרתיות במהלך השנים בהן אני מטופלת בטיפולי פוריות, תוצאות הקרישה בדם חרגו מעט מעבר לטווחים, קרישה 12.7 שניות כשהטווח הוא עד 12 , או 198 כשהטווח הוא עד 165 בבדיקת פקטור 3, לא חריגות דרמטיות....אבל אני תוהה אולי יש קשר להפלות החוזרות? האם בדיקת הקרישיות התקינה "מבטלת" את האפשרות שיש בעיה עם הנושא של הקרישה שחורג מהטווחים? אשמח לתשובה או לכוון בנושא אם לדעתך יש צורך לבדוק לעומק. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישה קרישיות והפלות חוזרות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/07/2015אם בירור קרישיות היתר תקין סביר להניח שלא זו הסיבה להפלות. יש צורך בקריאה מעמיקה של התיק הרפואי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות האולטראסאונד בהריוןדנה10/07/2015
שלום רב,
בהריון שליש שני, לאחר טיפולים רבים...
היום בבדיקת אולטראסאונד שגרתית הרופא השהה את המכשיר על הבטן איזה דקה וחצי-שתיים באותו מקום כי בדק משהו, סביר להניח שאני בהיסטריה, אך האם זה לא מתחמם או פוגע בעובר באיזושהי צורה אם לא מזיזים את המכשיר אולטראסואנד (בדיקה בטנית) והוא באותו נקודה כדקה וחצי ? בנוסף, האם באופן כללי יש הגבלה על בדיקות אולטראסאונד במהלך ההריון ?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות האולטראסאונד בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015אין הגבלה ובטח לא חבדיקה הנמשכת דקה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםליאת10/07/2015
ד"ר שלום
להלן תוצאת בדיקות דם לאיתור ביוץ ביום ה-12 לווסת
FSH 5.5
E2 385
PROGESTERONE קטן מ-0.8
LH 7.2
מתי עלולו להיות ומתי יש לחזור על בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/07/2015יש לחזור ביום ראשון על בדיקת הדם ולבצע בנוסף גם בדיקת אולטראסאונד זקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לטיפול בישראלשוש10/07/2015
שלום לחברי וחברות הפורום,
אני ובן זוגי עברנו לקנדה לצורך לימודים ובחצי שנה האחרונה עברתי טיפול IUI שלא צלח וכרגע מחכה לתוצאות של טיפול ה IVF.
יש לי ולבן זוגי הפסקה של כחודשיים וחצי מהלימודים שבמהלכם תיכננו לבקר בישראל.
השאלה היא, במידה ונצטרך טיפול IVF נוסף האם יידרשו מאיתנו בישראל לבצע שוב את כל הבדיקות המקדימות או שנוכל להביא את התיק הרפואי שלנו מקנדה ולהמשיך מהמקום בו הפסקנו?
כמו כן, כמה זמן לוקח בישראל לקבל את התשובות לכל בדיקות הדם המקדימות?
תודה רבה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ליאת10/07/2015שלום לך
גם אני הייתי בארצות הברית ובאתי לארץ ומה שעשיתי כדי לזרז תהליך פניתי ישר לרופא פרטי פשוט את צריכה לעקוף את המערכת ולא לגשת לרופא של קופת חולים.
ובנוסף להביא את התיק הרפואי , מנסיון כל רופא ירצה בדיקות הורמונליות של היום ה-3-5 לווסת כך שאני ממליצה לך לעשות זאת ולהגיע עם תשובות בכדי לחסוך זמן ולגבי בדיקות אחרות כמובן שרופא יחליט
כך אני עשיתי ופניתי בתחילת חודש פברואר לרופא פרטי (אחד הידועים בארץ יש לו הצלחות ולכן פניתי ישירות אליו )ובסוף פברואר כבר הייתי בהריון!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיפול בישראל
שוש10/07/2015תודה רבה על האינפורמציה.
אודה לך אם תוכלי לתת לי את שמו של הרופא ואשמח לעוד מידע בנוגע לעלות של טיפול IVF בישראל.
כמו כן, הבנתי שבקופת חולים כללית מושלם ניתן ללכת לכל מקום באופן פרטי ולאחר מכן לקבל החזר של 75%ת האם במקרה כזה אין צורך בטופס 17?
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוש
ליאת10/07/2015בכדי לא לפגוע ברופאי הפורום שלא אוהבים שנוקבים בשמות של רופאים
תרשמי לי אימייל ואני ארשום לך את הטלפון ואת שם הפרופ'
הוא אחד הטובים והמפורסמים בארץ לאחר שנה וחצי של אי השגת הריון תוך 20 יום הייתי כבר בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאפרת
שוש10/07/2015תודה על הנכונות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש...
ליאת10/07/2015אם תרצי תשאירי טלפון ואסביר לך מה אני עשיתי..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
ליאת12/07/2015אני שלחתי מייל אתמול עם שם הרופא וטלפון שלו ראית????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעבר לטיפול בישראל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015הבדיקות המקדימות חייבות להיות מהשנה האחרונה,ניתן לבצע את הבדיקות ולקבל את כל התשובות תוך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי09/07/2015
אחרי החזרה-סגרו את הטלוויזיה עם השלט ובמקרה עברתי וזה כוון לבטן, האם מסוכן? האם פעם הבאה להיזהר יותר ?
כמו כן האם מותר לשבת שעות מול לפטופ, האם הקרינה לא מסוכנת להשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה שתיכנסי לקופסא ולא תצאי.
אתי09/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שאל אותך?
חסוי10/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015איני סבור שישיפות קצרות כאלו לקרינה אלקטרוסטטית מהוות סכנה לעובר ולהשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שעולה מהר - הריון מולארי?אתי09/07/2015
שלום,
לאחר הזרעה ואוביטרל, בטא כדלקמן:
יוא"ב 12 (שבוע 3 + 5): 47
יוא"ב 14 (שבוע 4 + 0): 150
יוא"ב 16 (שבוע 4 + 2): 417
יוא"ב 18 (שבוע 4 + 4): 1,130
יוא"ב 23 (שבוע 5 + 2): נצפה שק 10 מ"מ עם ספק שק חלמון.
יוא"ב 25 (שבוע 5 + 4): 17,890
אני יודעת שאני לא אמורה לבדוק יותר בטא, אבל אני מאוד לחוצה (עברתי הפלות). האם העליה בבטא לא חדה מדי? האם ייתכן ומדובר בהיריון מולארי או שאני לא בכיוון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה של השק בשבוע 5 + 3
אתי09/07/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצרפת תמונה של השק בשבוע 5 + 3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2015יש לבצע אולטרסאונד חוזר בעוד 5 ימים ,עד אז ערכי הביטה עדיין בטווח הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחסוי09/07/2015
אחרי החזרה- 1. נחתי כחצי שעה ואחר כך נסעתי כשעתיים בערך עם מס' "קפיצות" קלות בדרך, האם מותר?
2. אחר כך שמתי אוטרגוסטן- שתיים ביחד- ואחרי שעה הרגשתי כמו הפרשה לבנה בשירותים- האם מהאוטרגוסטן ? אם נפלט איזה צבע אמור להיות?
3. האם אחרי החזרה מותר להתכופף מס' פעמים כדי להרים דברים קלים?
האם צריך לשכב רוב הזמן- כ 3 ימים?
4. המינון שאני לוקחת כתמיכה הוא שתי אוטרגוסטן ביחד בבוקר , ושתיים ביחד בלילה, ההחזרה על בסיס מחזור טבעי, האם לא יותר מדי? הרופא מתעקש על 4 ביום ,מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015כל הפעולות והטיפולים שאת מבצעת אינם חריגים והינם בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדידי09/07/2015
שלום רב,
ב-7/7 החזרת 3 מוקפאים יום 3 במחזור טבעי. מאתמול 8/7 וגם היום כאבי ראש חזקים מהסוג שיש לי לפני מחזור (כנראה כשהאסטרוגן יורד ). אך אם יגיע מחזור הוא צפוי רק בסוף שבוע הבא.
מפחדת שישפיע על תהליך קליטת העוברים .
1. אני ללא תמיכה הורמונלית האם כאבי הראש אומרים משהו או שזה מוקדם לנבא?
2. האם כדאי להוסיף אסטרוגן חיצוני?
3. האם כאבי הראש יכולים להיות קשורים גם לשינויים ברמת הפרוגסטרון ( הוא נבדק ונמצא תקין ביום ההחזרה)
מה הייתם ממליצים לי לעשות ?
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2015אם העוברים הוחזרו במחזור טבעי ובד"כ אין לך כאבי ראש,יתכן שמדובר במתח נפשי-באשר לאופן הטיפול עלייך להיוועץ עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי09/07/2015
האם מותר אחרי החזרה להמשיך לקחת טיפות ברזל בשם- פריפל-3 והאם מותר גם בהריון לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבלי09/07/2015
שלום דר', אני רווקה בת 39 יש רזרבה שחלתית נמוכה מאוד
כבר כתבתי לך, שפרוטוקול קודם נכשל לקחתי הורמונים 13 יום
מינון 750 ליום- גונל אף 450 + 4 פרגובריס
והיה חוסר תגובה מוחלט זקיקים לא התפתחו וחודש לאחר מיכן טבעי ללא טיפול גם לא התפתחו זקיקים.
חודשיים אחרי, היום יום 23 לווסת
US: רירית 3.8
ימין: 2-3 זקיקים קטנים, שמאל: 4 זקיקים קטנים
LH - 0.5
E2- קטן מ 70
פרוגסטרון- קטן מ 2
האם המצב התייצב?
במידה ובדיקות הדם ביום שני לווסת יהיו תקינות אתחיל פרוטוקול
איזה הורמונים ומינון יומי היית ממליץ לקחת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015במעי בדיקת AMH,אם הבדיקה תהיה נמוכה מ-0.16,אין כל מקום להמשיך בטיפולי ההשראת ביוץ,האמצעי היחיד להרות הינו באמצעות תרומת ביציות
תשובת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015אולי כדאי לנסות פרוטוקול טבעי מסוג ה-modified natural cycle
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג פרוטוקול?
לי12/07/2015שאיבה
פרוטוקול טבעי מסוג ה-modified natural cycle
לוקחים הורמונים או שזה שאיבה לזקיק המוביל ללא הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוג פרוטוקול? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2015הוספת הורמונים במינון נמוך ברגע שמופיעה זקיק מוביל טבעי הגדול מ-14 מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהיוכבד09/07/2015
בסוף דצמבר האחרון עברתי גרידה (שבוע 10; אחרי הרמונים והזרעה).
מאז לא מצליחה להיכנס להריון, אף שעשיתי זאת יותר ב''איזי'' רק פעם אחת הורמונים והזרעה והשאר במחזור טבעי ויחסים (כי כבר אין לי כח).
הבנתי שכדאי לעשות היסטרוסקופיה כדי לראות שהכל בסדר בגלל הגרידה. צילום רחם באוגוסט שעבר יצא תקין.
האם ניתן לעשות היסטרוסקופיה ומס' ימים ספור לאחר מכן הזרעה? אם כן - האם זה מורידים את הסיכוי ועלול לפגוע בהפריה ובהשרשה? אני שואלת משום שהחודש חוזרים להורמונים ואני לא רוצה לפספס וסתם להזריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015בשלב זה כדאי לתכנן את ההיסטרוסקופיה ולפעול לפי התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדמודאגת09/07/2015
שבוע 6 + 4 צריכה לעשות בדיקת אולטרסאונד היום. האם אולטרסאונד בגישה וגינאלית עלול להיות מסוכן? והאם ניתן לבקש גישה בטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2015האולטרה-סאונד הוכיחו לא מסוכן.
אפשר גם דרך הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2015האולטרה סאונד לנרתיק לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני08/07/2015
כמה שאלות
1) לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית, במידה והיא תקינה, האם ניתן להחזיר עוברים קפואים באותו מחזור או עדיף לחכות?
2) אם בהיסטרוסקופיה האבחנתית פותחים הידבקויות קלות, כמה צריך לחכות לפני החזרת קפואים?
3) במקרה של היסטרוסקופיה ניתוחית לפתיחת הידבקויות, כמה זמן מקובל לחכות לפני החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015רצוי להמתין לחודש העוקב להמשך טיפול להחזרת עוברים מוקפאים גם במקרה של היסטרוסקופיה אבחנתית ,וגם במקרה של ניתוחית.
ניתן לעיתים להפריד הדבקויות קלות בעת ביצוע ההוסטרוסקופיה האבחנתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ווסתMe08/07/2015
שלום,
הביוץ שלי היה ביום 22.6. מקבלת קרינון (לאחר שעם אנדומטרין היו דימומים).
שאלתי - האם עד שלא אפסיק את הקרינון לא אקבל וסת?
(עם האנדומטרין הייתי מקבלת בכל מקרה אחרי שבועיים).
רק בדיקת הריון תוכל לקבוע האם אני סתם אני לא מקבלת בגלל התמיכה או שיש לכך סופסוף סיבה טובה בע''ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015הקרינון עעלול לעקב את המחזור למספר ימים אולם אינו יכול למנוע אותו בסופו של דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מאודאני :)08/07/2015
ב28.8 הייתה לי החזרת עוברים צריכה לבדוק בטא בעוד יומיים היום אחיינית של בעלה עמדה ליפול מהספה וניבהלתי ממש רצתי אליה והבהלה עשתה לי כאבים ברחם רציתי לשאול האם הרסתי את הטיפול והאם זה בהלה מסוכנת אחרי החזרה או בהריון בכלל? יש לי היסטוריה של 4 הפלות כל דבר מלחיץ אותי.
מודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוששת מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2015להערכתי לא נגרם כל נזק בעקבות האירוע ,ואם העובר השתרש ההיריון ימשיך כסדרו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)