מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית הרחםליאת16/07/2015
ד"ר שלום
לפני 3 שנים עברתי ניתוח קיסרי חרום
מנסה להרות שוב , פעמיים ניסיתי ואין הריון
בבדיקת אולטרסאונד למעקב זקיקים:
יש זקיק 17.5 מ"מ
ריית רחם ב- 12.7 5.2
ב-14.7 - 6.7
היום ב-16.7 רירית - 5.8 ויש זקיק 17.5 מ"מ
למה רירית הרחם בירידה ? אני מבינה שזה לא תקין?
פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין
אולטרסאונד לראות מצב נכללי של הרחם תקין
מחזור סדיר לחלוטין.
האם יכול להיות שפגעו לי ברירית הרחם בניתוח קיסרי? אני ממש לפני ביוץ איך יכול להיות שהרירית ירדה לפני הביוץ במקום לעלות?57* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015הסיבה שהרירית השתנתה זה עקב ביוץ שהיה.
לא נראה שפגעו במשהוא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת16/07/2015פרופ' שלום
אני היעיתי היום במעקב זקיקים ונאמר שיש זקיק 17.5 מ"מ ושלא היה ביוץ עדיין לפי בדיקות דם מאתמול לא היה עוד ביוץ?
אז איך אתה מסביר זאת שכך הרירית ירדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015מה היו בדיקות הדם ב 16 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2015היו תהליכי ביוץ בין ה15 ל 16 ולכן השוני ברירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר האם פיספסתי את הביוץ?
ליאת17/07/2015האם מאוחר מידי? עם היה תהליך ביוץ בין ה-15 ל-16 לחודש והיום ה-17 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק היה 17.5 אתמול איך היה ביוץ?
ליאת17/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק היה 17.5 אתמול איך היה ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2015לפי ירידת האסטרוגן , עלית הפרוגסטרון ועליה חדה ב LH , הרי שהיו תהליכי ביוץ ב 16-17 לחודש.
זקיק יכול לגדול, להעלם או להישאר באותו גודל אחרי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה ברירת הרחם לפרופ' בידר
ליאת17/07/2015פרופ' בידר שלום
תודה על הבהתייחסות לשאלותיי, אכן אתה צודק שביוץ היה ב- 16.7 אך רירית הרחם ביום הביוץ ירדה ל-5.8 לעומת יומיים קודם שהיה 6.7
איך בדיוק יכול להיות הריון עם רירית כל כך נמוכה? הריון בכלל יכול להחזיק ולהשתרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר האם פיספסתי את הביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2015היום עדיין יש אפשרות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וביוץשירה16/07/2015
שלום. שאלתי וקיבלתי מענה אבל יש חי שאלה נוספת והקודמת כבר נעלמה. אם מתרחש ביוץ למרות נטילת אסטרופם בסבב החזרת מוקפאים, מניחה שהסבב אבוד, מה עושים בפעם הבאה ? מגדילים מינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2015ישנם תכשירים שבאמצעותם ניתן לדכא ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטןיעוץ16/07/2015
לפני שבוע החזרה של עובר מוקפא, מאתמול כאבים בצד ימין בבטן שאף פעם לא היו.
מקבלת כתמיכה אוטרגוסטן 200, בוקר וערב. האם זה מהפרוגסטרון? רשום בעלון שצריך לבצע בדיקות תקופתיות של תפקודי כבד. מתי צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015את הבדיקות עשית בשנה האחרונה כחלק מהדרישה של טיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובחני16/07/2015
רציתי לדעת מה המשמעות בצילום רחם חומר הניגוד מתנרתק בחלקוומתפזר בחלקו במרזב השמאלי, תמונה מתאימה להידבקויות סביב טפולה שמאל.. האם הכוונה להידבקויות סביב השחלה מה כוונת המונח מתנרתק תודה ויום טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוקר טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015בשלב זה מה שעלייך להבין מהצילום הוא שהמעבר בחצוצרות תקין ,באשר לשאר זו ספקולציה שלא תמיד עומדת במבחן המציאות אלא מהווה חלק מהתאור הגראפי של הרופא המבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפליסמין16/07/2015
שלום לרופאים
עשיתי פעמיים פיפל וסת אחרונה 24/06/2015
פעם ראשונה אחרי 10 ימים פעם שנייה אחרי 21 ימים (אתמול)
מתי צפויה הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015במועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015במועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהשלי16/07/2015
שלום,
בת 32, FSH 15, רזרבה שחלתית נמוכה. לאחר נסיונות טבעיים ללא הצלחה, האם היית ממליץ לעבור ישר להפריות? אני ממש לא רוצה לבזבז יותר זמן. אציין שיש לי גם רחם צ'יסטי. בבקשה תשובתך הכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
FSH גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015בנסיבות המקרה בהחלט יש צורך לעבור בהקדם לטיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהגלית16/07/2015
בוקראור לכולם,
ב- 24/6 קבלתי מחזור לאחר החזרת 3 עוברים שלא צלחה (עם הורמונים)
ב- 27/6 התחלתי אסטרופם, 2 מ"ג X שלושה ביום + 3 אנדומטרין למשך 10 ימים
ביום העשירי (6/7) ב. דם+US
ביום ו' 10/7 היתה החזרה של 4 עוברים מוקפאים בני 3 ימים לאחר הנצה (HA) + המשך אסטרופם ואנדומטרין
ב- 22/7 בדיקת בטא.
אתמול בערב לאחר הורדת הבגדים הרגשתי את החזה כואב, כמו לפני מחזור.
עתה הופיע טפטופון דם על התחתונית ובניגוב.
האם להספיד או שיש סיכוי? (מה גם שמדובר בשבוע מוקדם, לבטא ולמחזור)
משלשום אני מרגישה כמו ריקנות, שמשהו שם השתנה :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים ששכחתי
גלית16/07/2015עוד 10 ימים בת 43
אחרי 2 הזרעות, אחת טבעי ואחת עם גונאל
זו היתה ההחזרה השניה
מחזור סדיר "כמו שעון" כל 26 ימים ודי חזק
הרירית מתעבה יפה בכל פעם (8.5-9) ותלת פאזית
בשאיבה שאבו 10, הופרו 8
הפעם הופרו 3, 1 לא שרד ונשארו 2 בהקפאה
הרופאה התקשרה לשאול אם אני רוצה רק 2.
שאלתי לעצתה והיא הציעה להפשיר את ה- 2 הנוספים ולהחזיר 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה?
גלית16/07/2015תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה בפרוטוקול?
שירי17/07/2015בדרך כלל נותנים רק אסטרופם או פרוגינובה בהחזרה על בסיס הורמונלי, בודקים שהרירית מספיק עבה ותלת שכבתית, ורק אז מתחילים עם הפרוגסטרון (אנדומטרין במקרה שלך)
לא מתחילים איתם ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2015להמשיך לפי התכנית עדיין לא אפסו הסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשוקו16/07/2015
אני העוד חודש בת 40 .
עושה טיפולים לא ברציפות. טיפול האחרון ביוני.
הייתי אמורה לקבל מחזור ב 4 ליולי.
המחסור לא הגיע נכון להיום ה 16 ליולי...
עשיתי בדיקה ביתית של הריון, יצא שלילי .
אף פעם בחיי לא היה לי איחור כזה של המחזור.
מ4 ביולי היו לי כאבי מחזור כאילו ו.. מקבלת ולא הגיע.
האם יכול להיות שבגיל 40 כבר יש בעיות במחזור ?
יש מצב בכל זאת להריון? בבקשה עזרה
ממה זה יכול להיות ??
בלחץ ולוששת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015עלייך להבדק היות וישנם סיבות נוספות לעיכוב במחזור מעבר להפרעה הנובעת מבלות מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת יותר
שוקו16/07/2015כמו מה זה יכול להיות ?
אשמח לדעת בערך ??
הריון אין סיכוי כאן נכון ? (הבדיקה לא יכולה להגיד אין ופתאום יש ?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהגלית16/07/2015
אני בת 39,מזה כשנה מנסה להכנס להריון בדרך טבעית,בטיפולי פוריות חודשיים,fsh 12.5 רזרבה שחלתית נמוכה מאוד,קטן מ0.16,נאמר לי שהסיכויים להריון קלוש מאוד ,רק תרומת ביצית.לא בוצעה הפריה חוץ גופית בכלל...יש סיכוי להריון לא ע"י תרומת ביצית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ליאת16/07/2015הי
גם אני בגילך ופניתי ישר לרופא פרטי . בגיל הזה צריך לעקוף את רופאי קופת חולים וישר ללכת לרופא פרטי מהטובים בארץ, מנסיון אפשר להשיג הריון מהר יותר.
ביניהם פרופ' בידר ופרופ' אשכנזי שהם חלק מצוות הפורום, הם ממש טובים לדעתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה
גלית16/07/2015תודה!הרופא הלחיץ אותי מאוד לדבריו רק תרומת ביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
ליאת16/07/2015גלית
תכתבי את האימייל שלך..................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015ניתן לנסות במצבים אלו פרוטוקול טבעי ,או פרוטוקול הקרוי modified natural cycle העושה שימוש במינון נמוך של הורמונים מרגע שמופיע זקיק טבעי בגודל כ-14 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
ליאת16/07/2015כתובת המייל שלך לא מאפשרת לשלוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת16/07/2015
עם תרצי תשאירי מטלפון אני כתבתי לך אימייל אך זה לא נשלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015הייתי מנסה הפריה חוץ גופית בפרוטוקול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה
גלית16/07/2015תודה על תשובתך אך אינני מבינה מהו פרוטוקול מתאים, תוכל לפרט את התהליך? מודה לך מראש (אני מודאגת מאוד וחסרת מנוחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015יש מספר פרוטוקולים וצריך לשבת מולך ולהסביר לך איך זה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מודאגתאורית16/07/2015
יום שביעי עם נרות אנדומטרין 10ימים אחרי הזרעה הבטן נפוחה ולחץ בבטן תחתונה מה לעשות האם זה גירוי שחלות? או כאלה תופעות מהנרות ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015התוצאה זה מגירוי שחלתי.
לפעמים זה טוב ויכול לרמז על הריון . התמיכה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - דחוףליאת15/07/2015
ד"ר שלום
בדיקות דם לאיתור ביוץ היום ה-16 לווסת
FSH - 6.1
E2 1352
PRPGESTRONE 2.9
LH 17.4
זקיק אתמול ב-14.7 - 15 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
ליאת15/07/2015מתי אמור להתרחש הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
ליאת16/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2015בערך מחרתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופילטליה15/07/2015
שלום, בת 39 יש רזרבה שחלתית
בדיקות יום שני לווסת
דם:
LH- קטן מ 70
פרוגסטרון- 4.9
LH-2.3
FSH- 14
US:
ימין- 3 זקיקים קטנים
שמאל- 3 זקיקים קטנים
ע"פ בדיקות הדם אני יכולה להתחיל היום פרוטוקול?
או שלפי בדיקות הדם הפרוטוקול לא יהיה מוצלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2015ערכי ה-LH אינם סבירים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותליאת15/07/2015
ד"ר שלום
בהריון הראשון הזרקתי קלקסן 40 עקב קרשיות הכל היה תקין עד שהופיעו דימומים בגלל שלייה נמוכה אך התינוקת עלתה במשדקל והכל היה תקין עד שבוע 32 שהחל דימום רב שפסק ובשבוע 37 קיסרי חירום עקב דימום רב .
התינוקת נולדה במשקל נמוך 2200 ולא גדלה משבוע 32 (הייתה טעות במשקל בבדיקות אולטרסאונד משבוע 32) היא הפסיקה להעלות במשקל כאשר החל דימום רב בשבוע 32 ולא ידעו זה התברר בלידה.
השלייה נמסרה לבדיקה ונאמר כי בחתכים 3 כלי דם. פני השטח העוברי חלקים ומבריקים , אמהי גבשוישים שלמים, ללא קרישי דם על פנייהם, בחתכים רקמה ספוגית חומה אדומה ללא מוקדי דימום או אוטם.
הקרומים שקופים ומבריקים .
האם הסיבה למשקבל הנמוך לדעתך קשורה לדימום הרב שהחל בשבוע 32 שזה השבוע שהיא הפסיקה לגדול או עקב הקרישיות יתר שבנוסף לקלקסן 40 הייתי צריכה עוד משהו?
אני שואלת עקב תכנון עוד הריון ורוצה להבין עם קלקסן 40 לא היה מספיק והייתי אולי צריכה עוד משהו נוסף (משקלי 47 קילו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת16/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2015אין בנתונים שמסרת מידע היכול להצביע על הרקע לעיכוב בגדילה שהתרחש בהיריון הקודם,חזקה על הרופא שלך שמצוי עם כל הנתונים והמידע לבצע הערכת מצב ולהציע לך את הטיפול המירבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהילה15/07/2015
צהריים טובים,
עברתי החזרה של עוברים מוקפאים ב1/7/15 בתאריך 13/5/15 הבטא יצאה 86 היום בתאריך 15/7/15 יצא לי 242 זה הכפלה טובה או שזה גבוה מידי או נמוך?..אשמח לתשובה מהירה אני קצת לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2015הכפלה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה15/07/2015
שלום ...
אני אחרי החזרת מוקפאים יש לי כמה שאלות
1.האם חייב לשכב אחרי ההחזרה?
2.אם אני לא שוכבת העוברים לא יפלטו בגלל זה ?
3. החזירו לי 2 מוקפאים מצויינים והשלישי תא אחד נפגע והחזירו אותו גם ..האם הסיכוי שלו קלוש?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/20151.לא צריך לשכב.
2. העוברים לא יפלטו.
3.תמיד כשתא אחד פחות הסיכויים יורדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)