מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צ'יסטהאני13/06/2015
בחודש שעבר הופסק הטיפול עקב ביוץ
ביום שני נבדקתי ע"י רופא הנשים שלי בקופה ונאמר לי כי אין לי צ'יסטה , ביום חמישי נבדקתי במחלקת ה ivf היכן שאני מטופלת ונאמר כי יש לי צ'יסטה עם נוזל צלול בגודל 3.76*2.86 ס"מ
איך זה ייתכן? והאם זה גדול או מה אומר הגודל הנ"ל?
אודה לתשובתכם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צ'יסטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015ציסטה אינה בגודל משמעותי,יתכן וטיפול קצר עם גלולה יאפס אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
אני13/06/2015תודה על המענה
האם ייתכן שעם קבלת הווסת היא תיעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני14/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2015הדבר בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני14/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני14/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2015הירידה בגודל הציסטה עדיין אינו משמעותי,יש להמתין לבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן המפחסויה13/06/2015
אני נמצאת לפני שאיבה ובוהלת מפסוריאזיס בראש..
לאחרונה יש שמועות ששמן ההמפ עוזרת לאנשים שסובלים ממחלה זו..
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמן הזה תוך כדי הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמן המפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015אין כל בעיה עם שמן זה המהווה מקור חשוב של חומצת שומן לינולנית החשובה לצמיחת העובר בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת צמחים סינים על פוריות ואיכותשרון13/06/2015
האם יש השפעה משמעותית של צמחים סינים לפוריות כמו - כמרליום ושיח אברהם - על הפוריות ואיכות הביציות? התחלתי להשתמש בצמחים אלו ומתלבטת אם לדחות את טיפול ה IVF בחודש כדי לתת לצמחים להשפיע או לא דחות?
האם השפעה שלהם שולית ולא משמעותית? יש להם השפעה על איכות הביציות בכלל?
אשמח לתשובה מפורטת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת צמחים על פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015להלן מחרר המסביר את הערך של הטיפול בצמחי מרפא סיניים לשיפור איכות העוברים:
Clinical efficacy of macrophage-activating Chinese mixed herbs (MACH) in improvement of embryo qualities in women with long-term infertility of unknown etiology.
Ushiroyama T, et al. Am J Chin Med. 2012.
Show full citation
Abstract
Despite the recent technological advances in in vitro fertilization and embryo transfer (IVF-ET), a significant proportion of women still do not become pregnant after long-term infertility, whether it is originally due to older age or other undetermined factors. In the present study, macrophage activating Chinese herbs (MACH) were evaluated for their effects on embryo qualities in women who were undergoing repeated IVF-ET because of long-term infertility. Thirty women, who had significantly low rates of developing good quality cleaved embryos and did not become pregnant after three or more cycles of Assisted Reproductive Technology (ART) procedure, were included in the study. Oral administration of MACH significantly increased the percentage of good quality early stage blastocysts (the number of grade 1 or grade 2 cleaved embryos/the number of retrieved oocytes) from 18.7 ± 16.2% to 36.1 ± 27.1% (1.9-fold increase, p [ 0.01). The rate of good quality early stage blastocysts increased in all patients. In 19 patients who desired embryo transfer using late stage blastocysts, MACH significantly increased the percentage of late stage blastocysts from the initial value of 14.8 ± 11.2% to 21.1 ± 23.1% (1.4-fold increase, p [ 0.05). The rate of embryonic progress into late stage blastocyst increased in 52.6% (10/19) of the patients. Furthermore, treatment with MACH significantly decreased the plasma follicle stimulating hormone (FSH) concentration on the day of oocyte retrieval from 14.4 ± 3.2 to 10.5 ± 2.4 mIU/ml (p [ 0.05). No adverse events were observed with MACH supplementation, and there was no patient dropout. Administration of MACH resulted in improved embryo quality in the difficult cases. The present study demonstrates a new benefit of this herbal blend in women with refractory infertility of unknown etiology.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהליה12/06/2015
שלום רב, קיבלתי הוראות מהרופא יום אחרי השאיבה לשים אוורל, קרינון ופרוגסטרון ריטהרד זריקה אחת לשלושה ימים.
שאלתי היא האם ריבוי תמיכה יכולה להזיק?
אני מקבלת תמיכה מרובה כי אני מדממת לעיתים.
שאלה נוספת? אם שאיבה היתה ב12.6 והחזרה ב15.6 מתי בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015התמיכה לא תזיק,בדיקתביטה ב-27/6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נמוכהמור12/06/2015
שילית פתח נמוכה עם חשד לנעוצה..
אפשר להתנהג רגיל או יש הנחיות שונות??
יש דרך חיצונית לעודד את עליית השיליה??
האם עלול לייצר לחצים או כאבי בטן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נמוכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015במצב כזה יש להיות במעקב הדוק במסגרת מרפאת הריון בסיכון גבוה. אין דרך לעודד את עליית השלייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מור12/06/2015מותר לעשות ספורט מתון?? לעבוד כרגיל??
הרופא ביקש שאחזור לאולטרסאונד עוד חודש.. מומלץ לפני??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנועה
ליאת12/06/2015נועה שלוום
גם לי היה שיליית פתח נמוכה ד"ר מכטינגר צודקת צריך מעקב בהריון בסיכון
ממליצה מאוד מנוחה ולהימנע מכל פעילות שלא לצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק בשבוע 15...
מור12/06/2015זה עדיין נחשב סיכון??
יש לציין שעברתי קיסרי בלידה הקודמת והחשש שהשיליה עלולה אולי להשתרש בצלקת...?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנועה
ליאת12/06/2015היי נועה
הייתי שליית פתח נמוכה שהתגלתה בשבוע 24 עקב דימומים שהלכו והתגברו ולאחר אישפוז עברתי למעקב במחלקה להריון בסיכון גבוה
מאוד ממליצה לך להתייחס למה שענתה ד"ר מכטינגר צריך מעקב במחלקת הריון בסיכון גבוה כי בשליית פתח עלול להיות בהמשך דימום.
בכל מקרה למרות הכל הדימומים והאישפוזים הרופאים היו אופטימים שאני אגיע כמעט לסוף חודש 9 וכך היה למרות שזה היה קיסרי חרום אבל לפחות זה היה בסוף
ממליצה לך לא להתאמץ הרבה לנוח מנסיון זה מאוד עזר לי ולפנות למעקב לפי המלצתה של ד"ר מכטינגר.
מאמינה שתגיעי לסוף ויהיה טוב!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהרוני12/06/2015
אני שבוע לאחר החזרה והחל לי הפרשות חומות האם המחזור מגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015יש אפשרות שמדובר גם בהפרשות כתגובה להשרשה. יש להמתין מספר ימים עד לבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3DINA12/06/2015
1. האם מומלץ לקחת גם אומגה 3 או שמספיק פרנטל בהיריון??
זכור לי כי בפעם הקודמת כן לקחתי- אבל שמעתי דעות על כך שזה מיותר...
2. שאלה נוספת: יש לי חוסר במגנזיום.. בהתחלה לקחתי כדורים ולאחר 3 שבועים לא היה שינוי. עכשיו אני לקוחת אבקה שנמסה במים בערב, וכבר 3 ימים אני קמה בלילה עם כאב בטן ושילשול (ומשך היום הכל בסדר).. יתכן שיש קשר למגנזיום??
אם כן - מה לעשות?? האם חוסר במגנזיום הוא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אומגה 3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015נטילת פרינטל מספיקה.
באשר לבידן והמגנזיום הקפדה על צריכת מים עם הרכב מינרלי המכיל סידן ומגנזיום (מיים מינרלים)יכולה להוות פתרון פשוט וקל להעלאת הצריכה היומית– את פשוט צריכה לבחור את המים ולשתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחןצהילנה12/06/2015
שלום
יש לי יום שני הקרוב שאיבה ..הרופא רשם לי אנטיביוטיקה ואמר להתחיל כבר לקחת יום לפני ..האם זה בגלל שהחוץ מהזקיקים הוא הולך לשטוב לי גם ציסטה ?
יהיה דימום אחרי שאיבת ציסטה?
אשמח לקצת פרטים ...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחןצה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015לא ניתן לתת מידע מדוייק לפי הנתונים שמסרת. האם ידוע אצלך על בעיה מכנית כמו חסימת חצוצרות? האם היתה לך בעבר דלקת באגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
ילנה12/06/2015הי
אכן יש לי בעיה מכאנית ...בעברי היתה הפלה יזומה אך אף פעם לא היתה לי דלקת באגן לא שידוע לי ....
לפני חצי שנה עברתי צילום רחם וישר אחרי זה ניקלטתי אך לצערי היה חוץ רחמי ץ
וכרגע אני לפני שאיבה שבוע הבא ...
זה קשור לכך שנתנו לי אנטיביוטיקה לפני השאיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחןצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015חזקה על הרופא שלך שהחליט על מתן טיפול אנטיביוטי למניעת זיהום אםשרי מכל הסיבות הנכונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
לנה13/06/2015למה בדרך כלל לא נותנים לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2015אין צורך במתן אנטיביוטיקה כטיפול מונע ,אלא אם כן הרופא מוצה לכך צידוק על רקע עברה הרפואי של המטופלת או מסיבות הקשורות לפרוצדורה עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון אוביטרלאתי12/06/2015
שלום,
לקראת הזרעה, סבב גונל F.
תוצאות מהבוקר:
זקיקים: 19,18,15,14,14,10.
רירית 4 תלת שכבתית (דקה לצערי, אבל כבר נקלטתי עם רירית דומה והפלתי עקב שק ריק בשבוע 7).
.
פרו'- 0.9,
E2- 4,950,
LH - 10.9.
.
מהו התזמון הנכון לדעתכם להזרקת אוביטרל ולהזרעה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון אוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015רמות האסטרוגן גבוהות יחסית. חשוב שתתייעצי עם הרופא שלך אם להזריק החודש אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - שאלה נוספת
אתי12/06/2015הרופא המליץ כן להזריק אוביטרל מחר (שבת) ולהגיע להזרעה בראשון.
מה דעתכם?
לא אפספס את הביוץ? בדיקות הדם הראו שה- LH 10.2....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה לגבי LH
אתי12/06/2015כאמור, לקראת הזרעה, סבב גונל F.
תוצאות מהבוקר:
זקיקים: 19,18,15,14,14,10.
רירית 4 תלת שכבתית (דקה לצערי, אבל כבר נקלטתי עם רירית דומה והפלתי עקב שק ריק בשבוע 7).
.
פרו'- 0.9,
E2- 4,950,
LH - 10.9.
ה-LH שהיה אתמול - 4.6.
האם בגלל הקפיצה אני קרובה לביוץ?
מה התזמון הנכון לאוביטרל ולהזרעה לטעמכם?
תודה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
אתי13/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2015הייתי הולך עם ההמלצה של רופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ללבוש בתחילת הריוןאיילת12/06/2015
שלום רב,
שאלה אולי קצת מטופשת אבל אני לחוצה, בחודש שלישי ,הריון לאחר טיפולים..הלכתי לעבודה עם גרבי ניילון קצרות עם גומי שמהודק לקרסול,לאחר 10 שעות כשחזרתי הביתה ראיתי שהגומי של גרבי הניילון לחץ לי חזק ועשה סימני מתיחה על הקרסוליים ואפילו התנפחותם.(אני לא הרגשתי זאת כלל,הכל היה רגיל )
האם הגומי שלחץ בקרסוליים עלול לעצור את אספקת הדם לעובר או לגרום לאיזושהי פגיעה בהריון ?
אודה על תשובתכם,
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע ללבוש בתחילת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015אין חשש, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור צ'מפיקס לגמילה מעישוןהילה12/06/2015
בוקר טוב,
ב17/6 אני מתחילה טיפול להחזר עוברים מוקפאים אני ייקח אסטרופם מותר לי לקחת עם זה את כדורי הצ'מפקס לגמילה מעישון עד יום ההחזרה שתהייה ב1/7?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדור צ'מפיקס לגמילה מעישון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015מאחר ואין נתונים מספיקים לגבי השפעה אפשרית של הצ׳מפיקס על היריון עתידי,רצוי להמנע מנטילה של התכשיר כבר בתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהרוני12/06/2015
כמה זמן מהשאיבה עושים בדיקת הריון? או מההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/201512 יום לאחר ההחזרה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע לאחר וריקוצללילך12/06/2015
היי
בעלי בעיה עם בפירת זרע מאוד מאוד נמוכה עקב וריקוצלה ( תאי זרע בודדים בתנועה)
ושלחו אותנו לעשות ניתוח וריקוצלה ששיפור בכמה אחוזים בודדים וקטנים את הספירה וכך גם את הוריקוצל.
לכן המליצו לנו לעשות צינתור באשכים בשביל להשלים את העבודה.
אלו התוצאות שקיבלנו לאחר הניתוח נשמח לקבל חוות דעת על התוצאות עד שנגיע לרופא.
האם תקין? האם אפשרי להריון ספונטני או רק הזרעה? או שבכלל צריך לגשת לivf
אשמח שתתנו לי מענה בהקדם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע לאחר וריקוצל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015באיכות זרע כזו ניתן לבצע מספר נסיונות של השראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות,ובהעדר הצלחה לבצע הפריה חוץ גופית.הצינטור מיותר לאחר ביצוע תיקון הוריקוצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות זרע
מירית13/06/2015התוצאות האלו הן אחרי הצינתור. לאחר הניתוח וריקוצלה התוצאות השתפרו במעט והיה בודדים. הבדיקה הזו זה לאחר הצינתור.
האם יש סיכוי להריון ספונטני או עדיף לעשות ישר הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות זרע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/06/2015לפי הנתונים שמסרת הסיכויים להשיג הריון גבוהים יותר בעזרת הזרעה. ניתן להרות ספונטנית אך הסיכויים נמוכים במידה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי פלה טבעיתשיר12/06/2015
אני חודש וקצת אחרי הפלה טבעית לפני כמה ימים היו לא כאבי מחזור חזקים ובדרך כלל כשיש כאבים כאלה אני מקבלת מחזור באותו רגע ! הכאבים חלפו והמחזור לא הגיע. בינתיים גיליתי שכנראה יש לי דלקת יש לי חתיכות לבנות כאלה כמו נייר טואלט רטוב סליחה על התיאור וכאבים ברחם אבל לא כאבי מחזור בכלל! מה אתם ממליצים לי לעשות והאם זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
שיר12/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי פלה טבעית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/06/2015לא נראה שמדובר במצב מסוכן. יש לבצע בדיקת דם לבטא, ובנוסף בדיקה לרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון ואולטראסאונד אגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שיר13/06/2015היי רציתי לדעת לשם מה הבדיקות האלה... בטא אני מבינה אבל שאל הבדיקות אני לא מבינה למה אשמח להסבר .. תודה מראש על ההתיחסות המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מאוד לחוצה
שיר14/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה מאוד לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2015המטרה לשלול סיבה אגנית לכאבים שאת חווה ,ולראות שתפקוד הביוץ שלך תקין כחלק מרקע אפשרי להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015עדיין קיימת פעילוות הורמונלית שח הגופיף הצהוב בעקבות ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שיר17/06/2015האם יש סיכוי שאולי אני בהריון ועדיין לא רואים את זה בבדיקות או שפשוטלוקח למחזור זמן לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/06/2015הבדיקות מתאימות למצב שלאחר ביוץ ומצביעות על פעילות של הגופיף הצהוב. כמה זמן את אחרי הפלה? קיימת גם אפשרות של הריון מאוד צעיר ולכן הבטא עדיין שלילי.
כדאי לחזור על הבדיקות בתחילת השבוע הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות אחרי היזרת מוקפאיםויקי12/06/2015
שלום
אני יודעת שנותנים לנוח ביחידה כשעה אחרי ההחזרה.
האם שחוזרים הביתה אכן יש לנוח 3 ימים המומלץ?
ומה הכוונה בלנוח? האם להיות במיטה ולקום כמה שפחות?
האם מותר לעשות עבודות בית קלות כגון לשטוף כלים ולהכין אוכל לילד? (בן 3.5).
בפעם הקודמת שכבתי יום וחצי קמתי רק לשתות וזה לא הצליח.
יש שאומרים דווקא לא לשעב בגלל שאז זרימת דם בגוף פחות טובה
מה אתם ממליצים לעשות למטופלים?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות אחרי היזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015להימנע 3 ימים מיחסים והיתר להתנהג כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קצת הפרשה דמית בניגוב
ויקי12/06/2015אני אחרי החזרה מהבוקר. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קצת הפרשה דמית בניגוב - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיוני
DINA12/06/2015מניסיוני אספר שעברתי כמה החזרות.. בחלקן נחנתי המון ולקחתי חופה של כמה ימים מהעבודה, ודווקא בזו שהצליחה (תודה לאל) התנהגתי לחלוטין רגיל!! (למעט יחסי מין וספורט מאמץ).
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נאמר מנוחה של יומיים. אני שוכבת
ויקי12/06/2015למעט פעמים שקמה למים או להביא לי לאכול
שאת אומרת כי התנהלת רגיל באותו היום כבר חזרת לעבודה נקיונות וכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נאמר מנוחה של יומיים. אני שוכבת - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015זה מיותר.
יש להתנהג רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי באינטרנט שדווקא ששוכבים זרימת
ויקי13/06/2015דם לרחם פחות טובה.
אז אני לא מבינה מדוע ההנחיה הזו לנוח 3 י ים מתוכם היום הראשון לשכב ביום השני אפשר כבר לקום אבל לא לעשות עלום וביום השלישי אפשר לחזור לפעילות רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי באינטרנט שדווקא ששוכבים זרימת - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2015עניין זרימת הדם לרחם, כפי שאת כותבת , הוא לא נכון.
לא צריך לשכב ביום הראשון ולא ביום השני.
יש להתנהג כמו שאת מתנהגת תמיד באופן רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)