מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב גרוןDINA09/06/2015
היי..
אני בתחילת היריון ושורף לי הגרון מאוד.. בעיקר בבליעה כולל מעין תחושת אי נוחות / כאב באופן כללי..
מה ניתן לעשות בהיריון? האם זה מסוכן?
מותר סטרפסילס??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015ניתן ליטול כדורים להקלה. לאחרונה הופיעו מחקרים (אומנם בחיות בשלב הראשון) שאינם ממליצים על נטילת אקמול בטרימסטר הראשון להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי טמפ גוףדנה09/06/2015
שלום,
יש לי טמפ גוף נמוכה 36.5 לרוב.
בהנחה שההזרעה שעשיתי הצליחה, אני באמצע שבוע שלישי.
אני עכשיו מצוננת. וטמפ גוף שלי מתנודדות.
היה לי לפני שעה 37.3 ועכשיו 36.3
אולי זה קשור לשפעת, ואולי לא.
רציתי לקבל מידע.
מה זה נראה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
דנה09/06/2015ועכשיו קפץ שוב ל 37.3 .
בדקתי בשני מדחומים.
כך שזה לא בעיה במדחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי טמפ גוף - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015הטמפרטורה היום הוא לא מדג שאנחנו מיחסים לו חשיבות רבה.
אחרי הביוץ החום עולה סביב 0.5 מעלות.
ככה שלא הייתי בונה על עניין הטמפרטורה שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להרותליאת09/06/2015
ד"ר שלום
מנסה להרות , מנסה מהיום ה-12 עד היום ה-21 לווסת עקב ביוץ ב-3 חודשים אחרונים ביום ה-15 עד ה-20.
האם רצוי יום כן יום לא? והאם הזרע טוב יותר יום כן יום לא? או שאפשר כל יום וזה לא פוגע בזרע בנסיון להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015יום יום לא פוגע אך ,יום כן יום לא מספיק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתריעל גולד09/06/2015
בוקר טוב.
אני בת 24. טופלתי בגונאל -75 ואוביטרל והיה לי הזרעה שבוע שעבר ביום ראשון (31/06) לאחר כארבע ימים התחילו לי כאבי בטן נוראיים ולא יכלתי לזוז למשך יומיים רק שכבתי במיטה, שהגעתי למרפאה ביום שישי איבחנו אצלי גירוי יתר של שתי השחלות (50X70 + 30X50ׂ בערך). +ציסטות בשחלות ונוזלים+מעט נוזל בדוגלס.
מתחילת השבוע הנוכחי חל שיפור משמעותי ואני כבר לא מרגישה שום דבר חריג.
האם השיפור במצב מעיד על הפחתת הסיכוי להריון?
ומה הסיכוי שלי להריון לאחר גירוי יתר שכזה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015בנסיבות המקרה עדיין קיים סיכוי להיריון,אם כי בהחלט החלשות הממצאים הקליניים מפחיתה במידה מסויימת את הסיכויים אם כי אינה מבטלת אותם לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםג'וזי09/06/2015
שלום לרופאים
היום הרופאה שלי הודיעה לי שהופשרו 4 מוקפאים ולפי הגדרתה "מצבם מצויין"
ורוצים לגדל אותם קצת.
יהיו איתי בקשר מחר.
השאלה:
האם הדבר אומר שהעוברים שרדו את ההפשרה, מה זה אומר כשעוברים לא שורדים,
רואים את זה מייד? או אחרי גידול מסויים שלהם וחלילה חוסר התפתחותם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015כן, ניתן לראות עם תום ההפשרה אם העוברים לא שרדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6אילנה09/06/2015
שלום
אני בשבוע 6+3 , בהמשך השבוע יש לי אולטרהסאונד לבדיקת דופק.
מקבלת תמיכה קרינון ואסטרופם.
בטא היתה טובה.
האם נורמלי שלא מרגישה כלום בשלב הזה? אין לי בחילות, רגישות בחזה, כלום! אולי קצת פיהוקים...
בחצי השנה האחרונה היו לי שתי הפלות בגלל שק ריק וחוסר דופק. חוששת שיקרה שוב.
רוצה לדעת האם זה בסדר שלא מרגישים כלום...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מישהי09/06/2015מה היתה הבטא וההכפלה בהריון הזה ומה הם היו בהריונות הקודמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015בשבוע 6 לא תמיד חשים בתחושות הריון. בשל העבר שלך רצוי לבצע מעקב לעיתים קרובות יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מלחץדנה09/06/2015
בוקר טוב,
אני לא יודעת אם אני בהריון, עשיתי הזרעה ב 2/6 כך שאני בהמתנה.
אבל, מיום שבת היה לי כאב קל בגרון ושיעול יבש.
הייתי אתמול, במקרה, אצל רופא המשפחה בדק את הריאות ואמר לי שאין משהו מיוחד ולעקוב אחרי החום.
שהייתי אצלו לא היה לי חום.
אתמול בלילה, כבר היה לי 37.5, לקחתי אקמול וירד לי ל 37.
כרגע בבוקר, יש לי 37.1 אך עכשיו גם התחלתי להצטנן.
אציין שאני לא יודעת אם אני בהריון
כמו כן, בבדיקות שערכתי בזמנו לפני הטיפולים נכתב לי:
cmvigc 139.00 positive
ונאמר לי שפעם בתור ילדה היה לי מחלת נשיקה.
האם אני יכולה קצת להרגע, ופשוט לדאוג שהחום לא יגיע ל 38 ?
או שההיסטוריה שלי לא נותנת לי סימנים להרגעה:)
כרגע אני לוקחת רק אקמול, ולימוסין וקול צלול בשביל הגרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מלחץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015בהחלט אפשר להמתין באופן רגוע לבטא. כדאי להשתדל להמעיט בצריכת האקמול ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת החזרת מוקפאים אנא תשובתvika09/06/2015
השאלה לגבי רירית הרחם, שהיום בבוקר היה 7.5 מ"מ.
ככל הניראה הביוץ יתרחש היום (בגלל שמחזירים בדר"כ 3 ימים אחרי הביוץ וההחזרה ביום שישי).
לא אמרו לי להזריק אוביטרל גם כן (למרות שביום ראשון נתנו לי מרשם לזה).
2 שאלות:
1. האם יש סיכוי שרירית הרחם יתעבה עוד עד להחזרה? גם אם יתרחש ביוץ? (אני יודעת שסלק עוזר להזרמת דם לרחם ולהתעבות הרירית) אני אמשיך לאכול סלק, להזיק זה בטוח לא יזיק. השאלה אם יש סיכוי שאחרי ביוץ הרירית עדיין יכולה להתעבות כדי להכין אותה ליום שישי שיהיה כמה שיותר עבה
2. לא אמרו לי להזריק אוביטרל. האם זה בגלל שככל הניראה הביוץ ממש קרוב? (ישר אחרי האולטרסאונד אמרו לי לבוא להחזרת מוקפאים יום שישי הקרוב. לא חיכו לתוצאות בדיקות הדם).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לקראת החזרת מוקפאים אנא תשובת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/20151.רירית 7.5 היא מספקת,את יכולה להמשיך לאכול סלק אך לא צריך רירית יותר עבה.
את הרירית בודקים עד הביוץ וברגע שהתרחש הביוץ אין משמעות לגדילת רירית.
2.למה לא הזריקו אוביטרל זה כנראה שראו ביוץ על ידי אולטרה סאונד .אם היה ביוץ ניתן לקבוע על פי זקיק שהיה ונעלם ,אך צריך גם בדיקות דם להוכיח מתי היה הביוץ ומה הזמן הנכון להחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הם לא חיכו לבדיקת דם אלא ישר
vika09/06/2015אמרו כי ההחזרה תהיה ביום שישי. אולי בגלל שכל הצוות נוסעים לחו"ל לכנס.?
לגבי רירית - למה אין משמעות לרירית אחרי הביוץ? כי היא לא יכולה לגדול יותר?
הרי ההשרשה מתרחשת כמה ימים אחרי הביוץ ואם הרירית תדגל בינתיים עוד אזי הסיכויים טובים יותר
או שאני פשוט טועה? ורירית מפסיקה לגדול ישר אחרי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות למה לא אמרו לי להזריק
ויקי09/06/2015אוביטרל? בגלל שלא רצו לתזמן אלא לתת לטבע לעשות את שלו? ז"א כניראה כבר היום היתה ביוץ גג מחר ואוביטרל רק החה דוחה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות למה לא אמרו לי להזריק - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015לא נתנו אוביטרל כי כנראה בייצת לבד לפני אפשרות של מתן הזריקה.
לגבי הרירית , אירחה ביוץ מופרש הפרוגסטרון שמשנה פני הרירית ואין התיחסות למדדים בשלב זה.
חשיבות הרירית זה רק עד הביוץ, עד אז מודדים וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם רירית 7.5 מ"מ מספיק טובה
vika10/06/2015לקליטת מוקפאים?
בפעם קודמת בהחזרת עוברים טריים שלא הצליחה הרירית היתה מעל 9 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. האם רירית 7.5 מ"מ מספיק טובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015רירית עם עובי כזה בהחלט יכולה לעשות את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהח09/06/2015
שלום בקשר להנחיות אחרי החזרת העוברים אומרים שצריך להמנע מקיום יחסי מין לאורך תקופת ההמתנה האם גם להגיע לאורגזמה מהדגדגן כמה ימים אחרי ההחזרה אסור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015עניין היחסים אחרי ההחזרה לא ידוע, אך אנחנו ממליצים להימנע 3 ימים.
כך גם בקשר לאורגזמה.
לפי דעתי אפשר ,אך סימוכין לכךבספרות.
בכל אופן אחרי שלושה ימים מההחזרה אפשר לקיים יחסים.
לא הבנתי למה הכוונה תקופת ההמתנה. אם זה עד בדיקות הדם אז זה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם?פסי08/06/2015
שלום, איזו בדיקת דם מבצעים להראות שיש חוסר תפקוד מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015אין בדיקת דם כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסי המשך
פסי09/06/2015אם יש טסטוסטרון נמוך לנשים זה לא אמור להצביע שאין תפקוד מיני?
או בעיה בתפקוד מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסי המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופיף צהובאני08/06/2015
כמה זמן לאחר ביוץ משתחרר הגופיף הצהוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גופיף צהוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015הגופיף הצהוב הוא הזקיק שמפריש הורמונים מספר ימים לאחר יציאת הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ופרוגסטרוןאחת08/06/2015
אני ביום ה9 לאחר הביוץ, אתמול התחילו לי קצת הפרשות צהובות שנמשכות גם היום,
האם זה אומר ירידה בפרוגסטרון ואין סיכוי להריון החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ופרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015לא אין קשר. כדאי שתמדדי את רמת הפרוגסטרון בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאים שאלה חשובהvika08/06/2015
שלום,
אני כמה ימים לפני החזרת מוקפאים. האם אפשר לצבוע שיער יום יומיים לפני החזרה?
אני יודעת שאתם לא ממליצים לצבוא שיער בהריון, במיוחד בטרטימסטר הראשון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרת מוקפאים שאלה חשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015ריכוז החומרים המגיע לזרם הדם הוא קטן יחסית ומתפנה דרך הכליות. אם מדובר בפעולה חד פעמית לא צפוייה בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקות תשובה דחופהליאת08/06/2015
ד"ר שלום
להלן תוצאת בדיקות דם מהיום 8.6 לאיתור ביוץ זהו היום ה-12 למחזור
האם ביוץ מתקרב ועם לא מתי עליי לחזור על הבדיקות?
FSH 5.1
ESTRADIOL E2 397
PROGESTERONE קטן מ- 0.8
LH 7.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקות תשובה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015עדיין לא, כדאי לחזור על הבדיקות בעוד מספר ימים כולל ביצוע אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת08/06/2015ד"ר שלום
האם מספיק לאיתור ביוץ רק בדיקות דם ? חובה לעשות אולטרסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקות תשובה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015עדיין לא, כדאי לחזור על הבדיקות בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות לאחר החזרהשירה08/06/2015
שלום רב, אני עם תינוק בבית ועתידה לחזור לטיפולים. מבחינת ההתנהלות היום יומית, האם הרמת הילד, סחיבתו על הידיים וכו׳ בעייתיים מבחינת שאיבה והחזרה ? האם סחיבה אחרי החזרה עלולה לסכל קליטת העובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015לא פרטת את משקל התינוק. כעיקרון אין הנחיות מיוחדת ולא צפויה בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, המשך
שירי10/06/2015הוא שוקל 10 ק״ג,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה, המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015אין כל בעיה עם הרמת התינוק לאחר החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהלות לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/06/2015לא פרטת את משקל התינוק. כעיקרון אין הנחיות מיוחדת ולא צפויה בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)