מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טמפרטורת גוף של 35.5שרון06/06/2015
שלום,
רציתי לדעת אם טמפרטורה טבעית של 35.5 יכולה להוות בעיה להשרשה ולקליטת הריון. אני אחרי שני ivf והיום הוחזרו לי 3 בלצוסיסטים. פשוט עלה בדעתי שמגדלים אותם באינקובטור של 37 מעלות, האם הטמפרטורה הטבעית שלי הנמוכה יחסעת יכולה להוות בעיה?
תודה ושבת שלום ! שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טמפרטורת גוף של 35.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015לא סביר ,החליפי מד חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת גם את בלוטת התריס....
ריקי07/06/2015תת פעילות לעיתים מאופיינת עם חום גוף נמוך בעיקר בבוקר, כמוכן עייפות, נפילת אנרגיות, עצירות, לכי לרופא ותבקשי בדיקת הורמוני בלוטת התריס ליתר ביטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי בודקת גם את בלוטת התריס.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2015גם אם ישנה דרגה מסויימת של תת תפקוד של בלוטת התריס,חום הגוף לא צריך לרדת כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל וכתם לידדנה06/06/2015
שבת שלום,
לקחתי לפני כשעתיים אוביטרל לצורך תמיכה. עשיתי הזרעה ביום שלישי.
מה שכן, עכשיו אני רואה כתם לבן / בהיר
קוטר של 2 סמ ליד המיקום של ההזרקה. לא מקיף אותו.
אך מקום ההזרקה מוכל בעיגול.
האם יש משמעות לכתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל וכתם ליד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015אין כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטיות דואגת -זקוקה לעזרהדואגת מאד06/06/2015
שלום רב,
בעלי ואני בני 30, לאחר הזרעה אחת עם נטילת גונאל f ואוב ינטרל, שבוצעה ע״י רופא קופת החולים. רופא זה טוען שאני מקרה גבולי של שחלות פוליציסטיות וממליץ לנסות עוד הזרעות + צילום רחם.
לעומתו בפגישה עם רופא פרטי אחר נטען כי אני מקרה קלאסי של שחלות פוליציסטיות, לדבריו ״שחלות פוליציסטיות עסיסיות״. בהמלצתו כדאי שנתחיל בIVF, iמיותר להתעכב על הזרעות נוספות. אך בפגישה לא דובר כלל על IVM, זו שיטה שנחשפתי אלייה רק מקריאה באינטרנט לאחר פגישת הייעוץ.
שאלותיי:
1) האם אני רשאית לדרוש IVM במקום הIVF? במה זה כרוך שיאשרו לי?
2) האם מדובר בעלויות גבוהות יותר מאשר בIVF? האם הפרוצדורה זהה לזו של IVF מבחינת ההתייחסויות מקופת החולים?
3) האם ניתן לבצע IVM ביחידה בבית חולים ברזיליי וביחידה באסף הרופא?
אודה לתגובתכם מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליציסטיות דואגת -זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015לא ברורה לי הגישה המעדיפה בארח מיידי הפריה חוץ גופית על פני מספר נסיונות של השראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות,ועוד יותר את ה-IVM על פני IVF-צריך לדעת שה-IVM הטוב ביותר הינו IVF,את ה-IVM מבצעים כברירת מחדל ח-IVF במצבים שנשקפת סכנה לגירוי יתר שחלתי חמור בעקבות שחלות פוליציסטיות שהליך השראת הביוץ בהן קשה לשליטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - ותודה רבה על התגובה
דואגת מאד06/06/2015ראשית המון תודה על התגובה המהירה,
הרופא הפרטי המליץ לעבור ישר לIVF לדבריו משום שבבדיקת הזרע של בעלי ישנו ממצא של זירעונים תקינים מבחינה מורפולוגית רק 2 אחוזים, ושעקב כך הסיכוי להיקלט בהזרעה מאד קלוש ולא כדאי לדבריו להתעכב על הזרעות נוספות, ושיש לנו סיכויים טובים להיקלט דווקא בIVF.
בכל שאר המדדים להבנתי המצב תקין, להלן התוצאות לפני השבחה:
צבע- צהבהב
צמיגות- normal
Ph- 7.6
נפח - 4 מ״ל
ריכוז- 30x10^6
תנועה - 52%
סוג תנועה פרוגרסיביות- 45%
סוג תנועה מקומית - 7%
ללא תנועה 55%
לויקוציטים 0x10^6 מ״ל
אגלוטינציה שלילית
Total motile count 54.4
בדיקת מבנה לפי who
תאים תקינים 2% בבדיקה נוספת 1%
פתולוגית ראש 80%
פתולוגית זנב 18% בבדיקה נוספת 19%
לגבי תוצאות לאחר השבחה הרופא הפרטי טען שהן לא רלוונטיות והעדיף לדלג עליהן, להלן התוצאות:
דגימה מקורית:
נפח 5 מ״ל
צמיגות abnormal
ריכוז 55 מ״ל x10^6
תנועתיות 55%
תנועה פרוגרסיבית טובה 44%
לאחר ביצוע Gradient
נפח 0.5 מ״ל
לאחר ביצוע swim up
נפח 0.5 ml
ריכוז 9x10^6
תנועה 89%
סה״כ תאי זרע בתנועה 4x10^6
אני לא כל כך מבינה את הממצאים, העדפתו לIVF על פני הזרעה כאמור נובעת מממצאי המורפולוגיה של בעלי, העדפתי לIVM נובעת מתוך חשש גדול מנטילת הורמונים במינונים גבוהים לצורך IVF. מאחר ואני פוליצסטית, ומאחר והיו תגובות לא נעימות לאחר מינונים נמוכים של הורמונים לפני ההזרעה. מעבר לכך בבדיקות מעקב זקיקים ובדיקות דם שערכתי ללא שימוש בהורמונים הראתי ביוץ טבעי תקין וגדילה של זקיקים באופן טוב יותר מאשר עם גונאל f לפני הזרעה.
האם לעניות דעתך לאור הממצאים לא כדאי לרוץ עדיין לIVF?
ומדוע IVF עדיף על IVM? מה הסיכונים הנפוצים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - ותודה רבה על התגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015ס״הכ איכות הזרע יכולה להגיע לאיכות מספקת להשגת היריון באמצעות השבחת הזרע,לכן איני רואה את הדחיפות לבצע IVF-לדעתי ההפניה היא טרם זמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
...06/06/2015תודה רבה פרופ'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
...06/06/2015לאחר מעקבי זקיקים ו בדיקות דם ללא הורמונים כאמור התרחש אצלי ביוץ טבעי ע"י זקיק אחד שגדל. לעומת זאת בסיבוב הזרעה ראשון לקח לנו הרבה יותר זמן להגיע לזקיק פונציאלי עם גונאל f (במינונים נמוכים חייבת לציין 37.5 ולקראת הסוף 75)
האם לעניות דעתך אוכל להתחיל עקב כך סיבוב נוסף רק הפעם ללא גונאל f, כלומר האם מעקב זקיקים+בדיקות דם ואוביטרל בעיתוי הנכון יכולים להספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאד לתגובתך
דואגת מאד07/06/2015אודה מאד לתגובתך לגבי השאלה הנוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה מאד לתגובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2015לטעמי עדיף לבצע טיפול באמצעות השראת ביוץ +הזרעה תוך רחמית-טיפול כזה עשוי לפר את סיכוייך פי 2-3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה פרופ' לא אני חושבת שלא הבנתי
...08/06/2015חשבתי שטיפול של השארת ביוץ+הזרעה הם בעצם אותו טיפול שכבר עברתי בפעם הראשונה עם גונאל אף ואוביטרל, ו הטיפול כאמור נכשל. האם אני טועה? האם אתה מתכוון לטיפול אחר בדבריך לגבי "השראת ביוץ+הזרעה" שיכול לשפר את סיכויינו פי 2-3?
אם מדובר בטיפול שונה, אודה לך אם תפרט עבורי במה מדובר כי אני חושבת שאני מפספסת משהו ולא מבינה
רב תודות על תגובתך האדיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה פרופ אני חושבת שלא הבנתי
דואגת מאד10/06/2015חשבתי שטיפול של השארת ביוץ+הזרעה תוך רחמית הם בעצם אותו טיפול שכבר עברתי בפעם הראשונה עם גונאל אף ואוביטרל, ו הטיפול כאמור נכשל. האם אני טועה? האם אתה מתכוון לטיפול אחר בדבריך לגבי "השראת ביוץ+הזרעה תוך רחמית" שיכול לשפר את סיכויינו פי 2-3 ? פי 2-3 מאחוזים של מה? של ניסיונות טבעיים? של הזרעה שכבר עשיתי? לא ברור לי
אם מדובר בטיפול שונה, אודה לך אם תפרט עבורי במה מדובר כי אני חושבת שאני מפספסת משהו ולא מבינה
רב תודות על תגובתך האדיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה פרופ אני חושבת שלא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015יש לבצע לפחות מספר טיפולים כמו שעברת כדי לשקול מעבר לשיטה טיפולית אחרת,כשלון בודד אחד חזית הכול,גם בהפריה חוץ גופית ההצלחה אינה מובטחת למרות החזרת עוברים כבר בטיפול הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויותאני05/06/2015
שואלת שוב כי המשך השאלה התפספס.
1) תוך כמה זמן נוצרות הידבקויות לאחר גרידה? ימים, שבועות, חודשים?
2) במקרה של הפלות חוזרות, מה השפעת הגרידות הנוספות על הידבקויות שלא אובחנו?
3) האם בהיסטרוסקופיה ניתן להבדיל בין הידבקות ישנה לחדשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני06/06/2015.
הדבקויות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015ההידבקויות נוצרות בארח מיידי לאחר הגרידה,קשה להפריד בין הידבקויות חדשות לישנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד פתאומי בהריון IVFאני05/06/2015
אני בשבוע 5+2 בהריון IVF אחרי הפלה בסבב קודם אז אני ממש לחוצה.
בשבוע 4+4 הבטא היתה כבר 1400 ומאז לא בדקתי.
היום בצהריים ישבתי ונשענתי לקרוא עיתון וכשקמתי מהר פתאום הרגשתי התכווצות שרירים מפחידה בבטן התחתונה שגרמה לי להתיישב שוב. הכאב המשיך איזה 2-3 דקות לפני שהוא התפוגג. הוא היה במרכז הבטן התחתונה, מתחת לפופיק.
יש לי מדי פעם דקירות באזור וכאבי מחזור אבל זה ממש הפחיד אותי.
זה אומר משהו או שאני יכולה להירגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד פתאומי בהריון IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2015זה לא אומר כלום ויש כל מיני תופעות כאלה בהריון עקב הפעילות ההורמונלית
לרוב כאב כזה שטת מתארת נגרם על ידי המעיים והוא חולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרול כתמיכהשואלת05/06/2015
שלום
עברתי סבב ראשון של הפריה בפרוטוקול ארוך בת 24 הבעיה אצל בעלי בזרע
שאבו לי 10 ביציות מתוכן 6 היו תקינות להפריה ,והופרו רק 3 עוברים היום הוחזרו לי 2 עוברים ושמתי לב שקיבלתי תמיכה שונה משאר הבנות שהיו איתי .. התבקשתי להזריק כתמיכה אוביטרול 4 פעמים חצי מזרק כל 3 ימים .. האם זה מעיד על שלא הגבתי טוב לטיפול קשור לעוברים אשממ לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרול כתמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2015יש רופאים שמוסיפים. זאת כתמיכה בצורות שונות בגלל הדיכוי ההורמונלי על ודי הדקפפטיל הארוך.
אנחנו נותנים רק תמיכה לנרתיק על ידי כדורים או כדומה ולדעתי זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע להריון רחם אחורי מתיישר?אני98705/06/2015
והאם לאחר הלידה הוא חוזר למנח אחורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע להריון רחם אחורי מתיישר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/06/2015הרחם יוצא מהאגן החל משבוע 12 להריון. לאחר מכן מתחיל לגדול באופן מואץ ומתיישר. לעיתים הרחם משנה את מיקומו לאחר ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות ללא הרדמהליאת05/06/2015
האם יש צורך לצום לפני טיפול השאיבה כאשר מקיימים שאיבת ביציות ללא הרדמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות ללא הרדמה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2015כדאי לצום לפחות 4 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנס05/06/2015
אם עושים בדיקת היריון ביתית ביום העשירי להחזרה זה יהיה אמין.
עשיתי ויצא שלילי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2015בדרך כלל ,אמין אך כדאי לחזור אחרי יומיים עוד פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לאחר החזרת בלצוסיסטשרון05/06/2015
שלום ושוב תודה על הפורום המדהים שלכם!
מחר ייתכן ויוחזרו לי בלצוסיסטים, רק בשמונה בבוקר אני אדע עם אכן זה יצא לפועל,
רציתי לדעת איזו מנוחה אם בכלל מומלצת במקרה הזה : במיטה, בישיבה, לחזור לעבוד כרגיל ביום ראשון שזה עבודה במשרד... אני נושקת לארבעים וכל טיפול, יש לו כבר שעון עצר מתקדם...
בטח שאלו זאת עשרות פעמים במקרה של החזרת עובר בו 100 תאים יש הבדל?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה לאחר החזרת בלצוסיסט - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/06/2015הבלסטוציסט הוא השלב בו העובר משתרש ברחם באופן טבעי. קיימת מחשבה שעוברים שהתקדמו והגיעו לשלב זה הם עוברים באיכות טובה. אין צורך במנוחה מיוחדת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין E + אספירין לרירית דקהאתי05/06/2015
אהלן!
מתחילה היום זריקות גונל לקראת הזרעה.
רירית מגיעה למקסימום של 5.5 מ"מ עם גונל.
רוצה להתחיל ויטמין E ואספירין -
1. מה המינונים המומלצים?
2. עד מתי ליטול? עד ההזרעה או גם לאחר מכן?
3. האם ייתכן ויועיל גם לטיפול הנוכחי או שלוקח זמן להשפיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E + אספירין לרירית דקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/06/2015ניתן להתחיל בויטמין E ולהמשיך עד להזרעה. לגבי אספירין חשוב מאוד להתייעץ עם הרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת05/06/2015
ד"ר שלום
האם כאשר הביצית משתחררת נוצר הפריה או כאשר היא משתחררת זה אומר שאין הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2015היא מופרית לאחר השחרור כשהיא מגיע לחצוצרה ושם צריכה לפגוש הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרהשרון04/06/2015
בת 43, עברתי טיפולי IVF במהלך שלוש שנים. במהלך הטיפולים איכות הביציות היו תמיד בינוניות ומטה,מלבד הטיפולים שעשיתי בתקופה שבין חודשים אפריל-מאי בכל שנה שבהם איכות הביציות היו טובות. תמיד באותו טיפול שבתקופה שבין אפריל-מאי נשאבו ביציות באיכות טובה והיו גם הריונות.
האם זה קשור לתקופת האביב וההתחדשות שגם הגוף מרגיש אותו?!
האם התופעה מוכרת לכם? ידוע לכם משהו? או שזה רק "מקרה".
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת מוזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2015אין שום התחדשות ,והעונות רק חולפות ,ואת לא מרגישה שעברו כבר 3 שנים.
את צריכה , פשוט, להפסיק אם טיפולי ההפריה ,לעבור על הנתונים הרפואיים ולקבל החלטות נבונות לפני בוא האביב הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי שאיבהליאת04/06/2015
בת 40.5 בעלת רזרבה שחלתית נמוכה .נקבעה לי שאיבה למחרתיים , מצ"ב נתונים של בדיקות ותרופות בימים האחרונים
האם העיתוי לשאיבה מתאים ?
שלשום-
882.9 Estradiol
4.6 Progesterone
8.6 עובי רירית
– 15, 13 אולטרסנד
אתמול-
1206.1 Estradiol
5.9 Progesterone
8.5 עובי רירית
– 15, 13 אולטרסנד
היום-
1553.7 Estradiol
4.8 Progesterone
8.5 עובי רירית
זקיק בגודל 13 + זקיק בגודל 16 אולטרסנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיתוי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2015הצדק הוא עם הרופא שלך,למרות שהזקיקים אינם בגודל האופטימלי להשראת ביוץ עם אוביטרל ,אולם הסכנה לביוץ מוקדם ברורה,לכן עדיף צפור ביד מאשר שתיים על העץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!
ליאת05/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מוקדם
ליאת05/06/2015תוכל בבקשה להסביר מה הערכים שמצביעים בנתונים שלי על ביוץ מוקדם - אילו ערכים מגדירים ביוץ מוקדם ?
ביוץ מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2015ערך הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות ב IVF ללא הרדמהליאת04/06/2015
מתוכננת לעבור שאיבת ביציות בטיפול ivf
1. בגלל כמות הביציות הקטנה האם מומלץ לשאוב ביציות ללא הרדמה , למה הכאב של השאיבה דומה ? האם זה כאב חזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות ב IVF ללא הרדמה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/06/2015הכאב מזכיר דקירה של בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהthanks
ליאת05/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)