מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה המורגיתגל04/06/2015
היום, חודש בדיוק לאחר הריון מחוץ לרחם(וכריתת חצוצרה בעקבותיו) ראו באולטרסאונד ציסטה המורגית. מה זה אומר? האם היווצרותה קשורה להריון חוץ רחמי?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה המורגית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/06/2015ציסטה המורגית יכולה לנבוע מגופיף צהוב שדימם ואינה קשורה להריון מחוץ לרחם עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות לאחר גרידהאני04/06/2015
שלום, קצת ארוך אבל אודה מאוד על התיחסות לכל השאלות.
1) האם הידבקויות ברחם כתוצאה מגרידה, הן תוצאה של נזק שנגרם בגלל חוסר מיומנות למשל, או שהן תגובה של הרחם לטראומה שעבר, ויכולות להופיע גם אם כל הליך הגרידה היה תקין לחלוטין ולא נגרמה פגיעה?
2) כמה זמן לוקח להדבקויות להיווצר לאחר גרידה? (ימים, שבועות, חודשים?)
3) במקרה של הפלות חוזרות וכתוצאה מכך גרידות חוזרות, מה השפעת גרידה על הדבקות קיימת? מחמירה אותה או יכולה לסלק אותה?
4) האם דוקסילין מפחית סיכוי להדבקויות?
5) כאשר מתגלות הדבקויות והן הגורם החשוד להפלות חוזרות, כאשר הן מטופלות, האם הנזק הפיך ויש סיכוי להצלחת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלות
אני04/06/20156) האם פשלה בגרידה, כאשר נשאר שק הריון שלם לחלוטין לאחר גרידה, וגרידה חוזרת לאחר 3 שבועות, מעלה סיכון להידבקויות?
7) האם הפחתה משמעותית בכמות הדימום במחזורים, יכולה להיות גם כתוצאה מטיפולי הIVF, או שמעלה חשד להדבקויות?
מתוכננת כבר היסטרוסקופיה שתיתן תשובה למצב, אבל עד אז חשוב לי להבין את התמונה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקויות לאחר גרידה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/06/2015הדבקויות ברחם לאחר גרידה מכונית סנדרום אשרמן. הסיבה קשורה לטראומה של הפעולה הכירורגית. דוקסילין מפחית זיהום באגן אך אינו מונע הדבקויות. לעיתים ניתן לטפל בהדבקויות בהצלחה בעזרת הסטרוסקופיה. הסיכויים להצלחה תלויים בחומרת ההדבקויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/06/2015תודה על התשובה , אך שאלות מספר 2,3,6,7 לא נענו, אודה על התייחסות אליהן.
אני רוצה גם לוודא שהבנתי נכון, הידבקות יכולה להיווצר לאו דווקא בגלל פציעה בטעות של הרקמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני05/06/2015.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןאני04/06/2015
ב 23-5 לקחתי אובטרל
ב25-5 שאיבה
ב27-5 החזרה של שני עוברים
בדיקת דם 8-6
אם אני עושה ב 7-6 בדיקה ביתית היא תהיה אמינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפוליםענת04/06/2015
שלושה חודשים קיבלת איקקלומין וחודש גונל ואוביטרול השבחה והזרעה יש לי שחלות פוליציסטיות אני ובעלי צריכים לנסוע חודש יש סיכויי שיהיה ביוץ בלי הזריקות ? כי אציין שלפני הטיפולים לא היה לי מחזור בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2015הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובילנה04/06/2015
שלום רב
התחלתי תהליך להפריה ...מיום שני האחרון ביום השני למחזור התחלתי גונאל אף 125.
היום ביום החמישי למחזור אחרי 3 זריקות הרופא אמר שיש זקיקים קטנים (זה הרי התחלה רק) בערך 6 מצד ימין ומצד שמאל הוא לא רואה טוב בגלל ציסטה .
היום הוא אמר לי שכנראה יחליטו להעלות לי את המינון ליותר מ 125 בצהוריים האחות תצלצל אלי .אציין שהבעיה שלי היא מכאנית ואני אחרי הריון מחוץ לרחם שנקלט לבד ללא עזרה .
1.האם מינון גבוהה יותר מהזריקה היום שזו הזריקה הרביעית יתווספו עוד זקיקים ללו שישנם ...או שפשוט הרופא רוצה שיהיה פוטנציאל לרוב הזקיקים להגיע לגודל יותר גדול ?
2. למרות שהציסטה מסתירה את צד שמאל יש שם גם זקיקים שאמורים לגדול ..?והאם בזמן השאיבה יוציאו מהצד הזה גם ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2015בדרך כלל ,כאשר יש ציסטה ,לא נהוג להתחיל טיפול אלא לברר מהי הציסטה.
אם זו ציסטה פשוטה יש לקחת בדיקות דם הורמונליות לפני הזריקות.
באופן עקרני ,לאחר שמזריקים מספר ימים כמות מסוימת בודקים ,על ידי אולטרה-סאונד ודם, מה התגובה ולפי זה מחליטים איך להמשיך והאם לעלות כמות על מנת לגדל את הזקיקים הקטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ילנה04/06/2015בדרך כלל אין לי ציסטות זה התחיל אחרי הורמונים ...
וכמובן שעשיתי בדיקת דם ביום השני למחזור והכל היה תקין .
ושאלה אחרונה..האם ישאבו לי אותה בזמן השאיבה ? זה לא אמור להפריע לזקיקים בצד הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2015כן ,ישאבו ביום השאיבה וזה לא יפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
לנה04/06/2015תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםחסויה03/06/2015
זימנו אותי היום להחזרת 2 בלטוציסטים מוקפאים..
שהגעתי למחלקה אמרו לי שהעוברים לא הראו עדיין ״סימניי חיים״
ולכן ההחזרה כנראה תתרחש מחר אם בכלל..
האם זה משהו מוכר שעובר שאמור להיות חזק לא מראה סימנים??
או האם זה סביר שזה קורה ולמחרת כן ״התעוררו לחיים״
בכל אופן מחכה מחר בבוקר לתשובה סופית מקווה בע״ה שאכן יהיה שינוי לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015יכול להיות מצב בו רק חלק מהתאים שרדו ועל כן מגדלים את העוברים יום נוסף על מנת לראות אם העוברים ממשיכים להתחלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עיזרו לקבל החלטה לגבי הזרעהורד03/06/2015
שלום לכם
הנני בת 38.5 אם לילדה בת שנה מתרומת זרע. נקלטתי בזמנו בסיבוב שלישי, ביוץ ספונטני + אוביטרל. כל מעקבי הזקיקים היו ממש לפי הספר, וההזרעות כולן בוצעו ביום ה 15.
כעת מנסה להכנס שוב להריון מתרומה זרע.
מחזורים סדירים ביותר, כל 28 יום.
להלן מעקב הזקיקים:
ימי מחזור רירית שחלה ימנית שחלה שמאלית Progestrone E2
10 7.5 12 632 1.4
12 7.5 14,14 13,13,10 224 1.6
14 7.5 14 8 559 1.3
17 8.4 22 1249 3.6
נאמר לי לקחת אוביטרל הערב ולעשות הזרעה ביום שישי, היום ה 19 למחזור, זה לא עלול להיות מאוחר מידי? היתכן ביוץ כל כך מאוחר במחזורים כל כך סדירים? מנות הזרע שלי מחול ומאוד יקרות ועל כן ההתלבטות גדולה יותר).
תודה רבה לכם!
ורד
זה אגב הפרופיל ההורמונלי:
Tsh-1.55
Prolactin-75
LH-2.7
FSH-7
E2-249
Progestron-1 קטן מ 1.5
DHEA-S-6.89* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה צילום ברור יותר של מעקב זקיקים
ורד03/06/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו לקבל החלטה לגבי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015חסר מידע לגבי רמת הפרוגסטרון. לפי שאר הנתונים נראה שמדובר במועד מצויין לאוביטרל ולהזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון 3.6
ורד03/06/2015פרוגסטרון 3.6. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון 3.6 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015כדאי לשקול ולבצע את ההזרעה מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמודה השמאלית של מה שצירפה=פרו'...
אתי03/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי03/06/2015
תרומת ביצית, מחזור טבעי, זקיק 19 עובי רירית 5.
E2- 978,
P-1.21,
האם מתאים לבצע החזרה החודש? האם אני כבר מבייצת? האם עובי הרירית טוב להחזרה?
באם לא, מה ניתן לעשות כדי לעבות את הרירית והאם זה לא מאוחר החודש- אני ביום 10 למחזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015הרירית דקה מעט, על פי ההורמונים עדיין אין ביוץ. כדאי שתתייעצי עם הרופא המטפל, שמכיר בוודאי את התנהגות הרירית שלך במחזורי הטיפול הקודמים (אם היו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם העלייה תקינה ?אני03/06/2015
צהריים טובים
ב14.5 החזרת שני עוברים טריים
ב25.5 בטא 73
ב27.5 בטא 171
היום 3.6 בבוקר עשיתי בדקה נוספת
כי חששתי שאכלתי משו לא מבושל מספיק אתמול והבטא 1500
האם העלייה תקינה?
כי חשבתי בכפולות של יומיים שזה אומר שמחר הבטא אמורה להיות 2736 אז יום לפני כן הגיוני שזה כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם העלייה תקינה ? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015בערכי בטא כאלה ניתן כבר לראות שק הריון. מומלץ לבצע אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילמיכל03/06/2015
הי
עברתי היום החזרת מוקפא.
צרעכה להתחיל להזריק פרגניל.
ממתי מקובל להזריק?
כל כמה ימים מזריקים פרגניל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום כן יום לא
חסויה03/06/2015אני הייתי מזריקה יום כן יום לא.. של 2500
אבל הכי בטוח תתייעצי מול הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015הפרוטוקול בו אני משתמשת כולל מתן פרגניל 5000 יחידות מדי 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםענת03/06/2015
אני עוברת טיפולי הפריה גונל אוביטרול השבחה והזרעה נכשל הפעם ועוד שלוש טיפולים של איקקלומין . שאלה שלי לא צריך לעבור צילום רחםן לוודא שהכל בסדר? האם בהזרעה משנה מה העובי הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015רצוי שעובי הרירית יהיה מעל 7 מ"מ. יש צורך בצילום רחם לפני הזרעות אך לא לפני טיפולי הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור פוריות תוך חודש - דחוף!שרון03/06/2015
שלום,
לאחרונה בן הזוג שלי אובחן עם Adrenal Cell Carcinoma. כעת לאחר ניתוח מוצלח מאוד הוא הולך לעבור טיפול מניעתי בכדורי מיטוטן, שההשפעה ארוכת הטווח שלהם על הפוריות אינה ברורה (בזמן נטילת הכדורים, לא ניתן או לא מומלץ להרות?).
הוא צריך להתחיל לקחת את הכדורים בעוד כחודש ואנו רוצים לדאוג כבר עכשיו לכך שנוכל להביא ילדים בעתיד.
בהינתן שיש לנו רק חודש לדאוג לשימור זרע, האם הקפאת ביציות מופרות היא בכלל אופציה עבורנו או שניאלץ להפרות ביציות במועד מאוחר יותר באמצעות זרע מוקפא?
אם כן, מה היא כמות המנות המומלצת עבורנו (מעולם לא ניסינו להרות ואנחנו לא יודעים אם קיימים אצלנו קשיים בתחום. בנוסף, לא עברנו ייעוץ גנטי)
אני רק רוצה לציין שאני נוטלת גלולות. כרגע אני בהפסקה שבין חפיסות ואני מתלבטת האם להמשיך אל החבילה הבאה ביום חמישי, או לא.
במידה ולא ניתן לשאוב ביציות כרגע, אעדיף לא להפסיק כיוון שאנו גם מתחתנים בעוד חודש.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור פוריות תוך חודש - דחוף! - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2015שיקפיא כמה מנות זרע שהוא יכול עד הטיפול.
עליו לפנות לבנק זרע על ידי הקופה למטרה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה אחרי הזרעהא03/06/2015
האם אפשר לדעת אם יש הריון עשרה ימים אחרי הזרעה? (לפני קבלת המחזור הבא)? עשרה ימים - כי הייתי רוצה להתחיל טיפולי IVF פרוטוקול ארוך ביום ה- 22 למחזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015לא, עדיין מוקדם מדי לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ולקיחת הורמוניםכנרת03/06/2015
שלום,
אשתדל לקצר..
אני בת 38 אוטוטו, לפני שנה וחצי ילדתי ילד בריא, הריון תקין, נקלטתי מאוד מהר בצורה טבעית. מתגוררת כעת בארצות הברית, לפני כמה חודשים עברתי הזרעה אחת בארץ עם פירגיון 42 שהניב ביצית אחת בשלה, הטיפול לא צלח.
FSH שלי היה 14.3
כרגע אני לקראת הזרעה שניה פה בארצות הברית. אני יומיים לקראת ההזרעה. FSH היה 10.4
הזרקתי 225 פירגיון כל יום.
היום, שזה יומיים לפני ההזרעה נמצאו 2 זקיקים בגודל 15, שניים בגודל 13 ושניים קטנים יותר.
היום היתה הזריקה האחרונה של פירגיון, התבקשתי רק 200 להזריק.
מחר אזריק את זריקת הביוץ ( שכחתי את שמה )
שאלתי היא האם מצבי טוב? האם במינון שלקחתי התוצאות הן טובות ביחס לגילי ופרופיל ההורמונלי שלי? מה הסיכוי שהזקיקים בגודל 13 יגדלו ביומיים
הרופאה מרוצה מאוד...
אני מתכוונת לגשת להפריה במידה והטיפול לא יצלח, הרופאה הסבירה לי שהגוף שלי מגיב טוב להורמונים ושבהפרייה ינתן לי מינון יותר גבוה.
אציין כי הקליניקה שייכת לבית החולין סידר סיני שנחשב לבית חולים אחד הטובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ולקיחת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2015התוצאה טובה והתגובה הניבה לפחות שני זקיקים העשויים להניב היריון,המיכי בטיפול לפי ההנחיות המצויינות של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני03/06/2015
האם זה נכון שמומלץ בהריון לשים כרית חימום על הבטן
כדי לעזור לרחם להשאר חם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/06/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)