מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקה הדם לפני החזרת מוקפאיםvika11/06/2015
שלום,
רצ"ב תוצאות בדיקות הדם
מה זה אומר? האם היתה כבר ביוץ לפי הבדיקות?
ESTRADIOL (E-2) 1566 pmol/L
LH 5.70 IU/L
PROGESTERONE <2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה הדם לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015עוד לא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיקה מיום שלישי ואמרו לי לבוא
vika11/06/2015להחזרת עוברים מחר, יום שישי.
לא נאמר לי לקחת אוביטרל. ההחזרה על ביוץ טבעי.
לא אמור לעבור 3 ימים אחרי ביוץ לפני החזרת מוקפאים?
אם מחזירים מוקדם מידיי מה יכול לקרות?
יום שישי זה היום האחרון שמישהו נמצא ביחידה כי היחידה תהיה סגורה שבוע ימים לרגל נסיעה לחו"ל לצורך כנס רפואי.... ואני חוששת שאולי הם מהרו להספיק את ההחזרה?
מצד שני קשה לי להאמין שהם יסכנו את המוקפאים
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה בדיקה מיום שלישי ואמרו לי לבוא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015בנסיבות הטיפול והמקרה יש ללבן זאת אל מול הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נעוצהDINA11/06/2015
היי..
אפשר קצת פרטים??
ילדתי היריון קודם בקיסרי, עכשיו אני בשבוע 15 אחרי טיפולי IVF ואמרו לי שיש חשד שהשיליה תינעץ ותשתרש בצלקת...
קראתי שיכול להוביל לכריתת רחם?!?!
מלחיץ... אשמח להסבר קצת יותר מבוסס והאם בשבוע כזה זה אכן מסמן סיכוי סביר שזה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיליה נעוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015שליה נעוצה היא שליה שאינה נפרדת מן הרחם כולה או בחלקה, בשל השרשה לא תקינה וחדירה של ה-Placental VILLI לשריר הרחם ללא תיווך של דצידואה. קיימות דרגות חומרה שונות של שליה נעוצה בהתאם לעומק חדירת השליה לתוך שריר הרחם ולאיברים שכנים. כאשר השליה באה במגע שטחי עם שריר הרחם, מדובר ב-Placenta Accreta; כאשר השליה חודרת עמוק יותר לתוך שריר הרחם היא נקראת Placenta Increta; וכאשר השליה עוברת את שריר הרחם, כולל שכבת הסרוזה, היא נקראת Placenta percreta. במצב זה השליה יכולה לחדור לאיברים סמוכים, בדרך כלל לשלפוחית השתן.
להערכתי מוקדם לקבוע,במקרה של חשד יהיה צורך לבצע לקראת להשתמש באמצעים הדמייתיים כדי לבצע הערכה מדויקת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מסוכן??
DINA11/06/2015יש סיבה להילחץ??
אני ממש מפחדת מפני הוצאת הרחם כי אני רוצה עוד ילדים!! (ועוד אחרי כל מה שעברתי, טיפולים לא קלים וכו'...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי בדיקותליאת11/06/2015
ד"ר שלום
אתמול 10.6 עשיתי בדיקות דם לאיתור ביוץ ביום ה-14 ופרופ' אשכנזי רשם לי שעדיין לא היה ביוץ ולחזור על הבדיקות ואכן גם בדיקת ביוץ ביתית יצאה שלילית .
הבוקר רופא הנשים טוען שיש ביוץ . אין יכול להיות? לא הרגשתי ביוץ כמו בכל חודש ועם היה ביוץ ב-10.6 זה כאילו ווסת אמורה להגיע ב-24.6 שזה גם לא יכול להיות.
להלן התוצאות שוב אודה לכם עם תעזרו לי האם היה ביוץ או להמשיך בבדיקות דם תשובת הרופא לא נראית לי הגיונית . הבדיקות מאתמול 10.6 בשעה 8 בבוקר
FSH 6.6
E2 ESTRADIOL 501
PROGESTERONE 1
LH 13.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לגבי בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015רמת הפרוגסטרון הנמוכה אינה מצביעה על האפשרות שבמועד הבדיקה התרחש כבר ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת11/06/2015פרופ' אשכנזי שלום
כלומר לא התרחש ביוץ עדיין ? האם אתה ממליץ לעושת בדיקת דם ביום שישי 12.6?
האם הביוץ מתקרב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2015הייתי ממליץ לבצע במקביל גם בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בזמן טיפוליםפוליציסטית11/06/2015
שלום רב,
אני בת 28, עם שחלות פוליציסטיות, עברתי 3 סבבים של איקקלומין, רק בסבב אחד היה זקיק של 20 אבל לא הושג הריון, התחלתי זריקות פיוריגון במינון 25. אני מאוד פעילה כבר שנים.. עושה ספורט אינטנסיבי כל יום במשך שעה וחצי, אם זה ריצה/ קרוס טריינר/ אימוני כוח וכו'. האם זה מעכב את הביוץ?או השרשה? כדאי להוריד מעצימות האימונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015אימונים אינטנסיביים משפיעים על תהליכי הביוץ אך טיפול בזריקות די פותר את הבעיה.
בכל אופן כדאי להוריד מאינטנסיביות הספורט לרמה יותר רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל10/06/2015
שלום מחזור אחרון 2.5 באופן ספונטני מנסים להיכנס להריון
2.6-בדיקת שתן בערכות -לא זיהה הריון
לאחר 8 ימים בטא בדם 215
הרופא אמר שהתוצאה נמוכה לשבוע בו אני אמורה להיות האם ישנה בעייה
מאוד חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015לא בטוח שהרופא שלך צודק והבדיקה הבאה תגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רחל11/06/2015תודה לפרופסר בידר היקר רציתי לדעת כמה ימים אחרי הביוץ יש דימום השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015אין שום דימום בהשרשה.
זה הסבר לדמם באמצע החודש אך אני חושב שזאת המצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015יש לבצע בדיקות חוזרת ולאחר שערך הביטה יעפיל מעל ל-1000 יחידות לבצע אולטרסאונד על מנת לאשר קיומו של שק היריון ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהרוני10/06/2015
אני 3 ימים לאחר החזרה והיום הופיעה לי הפרשה חומה האם זה הסימן למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015לא.
זה ממעבר הקטטר בצואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רוני11/06/2015למה הכוונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015בעת החדרת העוברים רירית צואר הרחם עלולה להפצע ולגרום להכתמה חומה מהסוג שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף שמח - משתפת אתכן בנות יקרותמלני10/06/2015
אני נשאית של איקס שביר , אחרי 2 הפלות בשל עובר חולה התחלתי ivf + pgd באיכילוב , רוצה לספר לכן על יחס נעים ועל צוות מצויין אמנם מסע של חמש שנים כולל ההריונות הלא תקינים ואחרי 10 מחזורי טיפול הבאתי את ביתי הראשונה לעולם בהריון טבעי כיום כמעט בת שנתיים , אחרי הלידה בשבעה חודשים נכנסתי שוב להריון עם עובר חולה ועשיתי הפלה , התחלתי שוב טיפולי פוריות באיכילוב עם pgd והפעם בפיקוח צמוד של פרופסור בני אלמוג שחןץ מזה שהוא רופא מצויין מומחה בתחומו בעל שם עולמי, הוא אדם , אדם טוב ונעים שליטה אותנו בצורה אישית ולא הסכים לקחת שקל בפרטי, הוא אמר אתם תקבלו שירות מצויין דרך בית החולים, פרופסור בני אלמוג פשוט ליוה אותנו והיה בצמתים הקריטיות והוא הבין שהסיבה שכל הטיפולים לא עבדו הם רגישות הגבוהה לחומרי הדיכוי ופשוט הפסיק לי את הדיכוי באמצע הטיפול, היום אני בהריון בשבוע 8 והכל בזכות פרופסור בני אלמוג מבית החולים איכילוב וצוות המעבדה המצויין והאחיות המדהימות והרגישות שנבחרו בפינצטה והמזכירות החביבות , פשוט חלום ברוך השם. ממליצה בחום להגיע לאיכילוב ובמיוחד לפרופסור בני אלמוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף שמח - משתפת אתכן בנות יקרות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015כל הכבוד רק שפורום לא צריך להיות, בצורה כזו, מדור פירסומי.
מה עוד שאני לא מבין מה זה ״מעקב צמוד״ כי הרי כל העבודה החשובה עודה המעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת11/06/2015לא מובן מאליו העיקר שיש סוף טוב.
האם פרופ' אלמוג עושה הפריות והזרעות באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותחסוי10/06/2015
10 יום מהמחזור- E2-978, P- 1.21.
17 יום מהמחזור- E2- 461 , P- 42.74.
האם זה אומר שהיה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנג׳י10/06/2015אודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015אכן היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןשרון10/06/2015
המחזור שלי הוא כל 26 יום. יום הביוץ זה יום ה- 13 למחזור אצלי.
לפני עשרה ימים עשיתי הזרעה (ביום ה-13 למחזור) -.כלומר אמורה לקבל מחזור בעוד 3 ימים.
היום בבוקר (עשרה ימים אחרי ההזרעה) עשיתי בדיקת דם להריון והתוצאה - פחות מ- 2. זה אומר שאין הריון? אם היה הריון היתה איזו שהיא עליה ברמת הורמון ההריון או עדיין מוקדם לדעת?? האמת התשובה חשובה לי, כדי לדעת אם אני יכולה החודש להתחיל פרוטקול ארוך לקראת IVF. כלומר אם אני לא בהריון אז לפי הפרוקטול אמורה להתחיל מהיום - יום ה- 21 למחזור להזריק דקפפטיל.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015קרוב לודאי שאין הריון.
הייתה צריכה להיות רמה כלשהיא של ההורמון.
לגבי הפרוטוקול , את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של בדיקות בבקשה דחוףליאת10/06/2015
ד"ר שלום
היום ה-14 לווסת להלן תוצאות של בדיקות דם לאיתור ביוץ:
FSH -6.6
ESTRADIOL E2 501
PROGESTERONE 1
LH- 13.5
האם ביוץ מתקרב ? אם לא אז מתי לחזור על בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות של בדיקות בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015עדיין לא בייצת,להערכתי כדאי לבצע בדיקה חוזרת מחא,ואולי גם בדיקת או לטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת10/06/2015פרופ' אשכנזי שלום
מתי לפי הבדיקות לדעתך פחות או יותר הביוץ ? האם הוא בכלל מתקרב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
ליאת10/06/2015ד"ר שלום
יחסית ליום ה-14 הבדיקות בכלל נראות טובות האם בכלל יהיה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2015יש לבצע בדיקה חוזרת למחרת,כולל בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרי.ג10/06/2015
בוקר טוב.
אני בת 24. טופלתי בגונאל -75 ואוביטרל והיה לי הזרעה שבוע שעבר ביום ראשון (31/06) לאחר כארבע ימים התחילו לי כאבי בטן נוראיים ולא יכלתי לזוז למשך יומיים רק שכבתי במיטה, שהגעתי למרפאה ביום שישי איבחנו אצלי גירוי יתר של שתי השחלות (50X70 + 30X50ׂ בערך). +ציסטות בשחלות ונוזלים+מעט נוזל בדוגלס.
מתחילת השבוע הנוכחי חל שיפור משמעותי ואני כבר לא מרגישה שום דבר חריג.
האם השיפור במצב מעיד על הפחתת הסיכוי להריון?
ומה הסיכוי שלי להריון לאחר גירוי יתר שכזה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
י.ג10/06/2015שחלה ימנית
77X)מ"מ(:לדוגב 54
עם מימצאים ציסטיים נוזליים הגדול 29 מ"מ
שחלה שמאלית
53X)מ"מ(:לדוגב 36
עם ממצאים ציסטיים נוזליים הגדול 29 מ"מ
מהשבוע יש לי רק כאבי גב תחתון.
האם השיפור במצב מעיד על הפחתת הסיכוי להריון?
ומה הסיכוי שלי להריון לאחר גירוי יתר שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015בנסיבות המקרה עדיין קיים סיכוי להיריון,אם כי בהחלט החלשות הממצאים הקליניים מפחיתה במידה מסויימת את הסיכויים אם כי אינה מבטלת אותם לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת09/06/2015
ד"ר שלום
האם כאשר מתקלחים ישר לאחר מגע זה פוגע בנסיון להרות כלומר הזרע נשטף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015לא באופן אבסולוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבה - חשובליה09/06/2015
הי,
היום לאחר דקפפטיל ומונופר 37.5 בפרוטוקול ארוך,
עשיתי בדיקות דם ובאולטרסאונד :
רירית6.3
אסטרטודיול 8400
פרוגסטרון 1.7
שחלה ימין: 16 ,15,14,14,12
שחלה שמאל : 19,17,16,13,12,12
הרופא אמר לי להזריק היום מונופור 37.5 ודקפפטיל
מחר דקפפטיל בלבד ויאומרו לי מתי להזריק אוביטרל
השאיבה נקבעה ליום שישי הקרוב .
האם זה אופטימלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - חשוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015בהחלט, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר שאלה נוספת
ליה09/06/2015עפ מה מחליטים באיזה יום להחזיר את העוברים?
בני יומיים או שלוש ימים מה נחשב טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורלחסוי09/06/2015
האם מדבקות אוורל עוזרות לעבות את רירית הרחם? אחרי רירית 5 וזקיק 20, הרופא קבע שאין אפשרות החזרה והורה לבצע אחרי שבוע בדיקות דם כדי לראות אם היה ביוץ. כמו כן טען שיתכן ואצטרך להיעזר במדקות אוורל, מדוע? האם בגלל הגיל- מבוגר יחסית- אך המחזורים סדירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015האוורל הינו תכשיר אסטרוגן הנספג דרך העור (מדבקה). טיפול במדבקות אסטרוגן לפני IVF מקובל מאוד בארה"ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי09/06/2015
שלום,
אני לפני טיפול חדש , הרופא המליץ על פיפל כשבוע לפני הוסת.
מעוניינת לדעת האם לדעתכם ומניסיונכם פעולת הפיפל עוזרת להשתרשות העובר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/06/2015בחלק מהמקרים, בעיקר כשהעוברים טובים והסיבה לאי הצלחה אינה ברורה, נמצא יתרון לפיפל.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)