מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדת...צירוף מקרים?ציפי16/04/2015
שלום , יש לי שאלה שמאד מטרידה אותי . הייתי במקלחת 5 שעות לאחר אחד מבני הבית...סכין הגילוח שלי היה על מים ואני חוששת שזה היה נוזל זרע. (השתמשתי בסכין לצורך גילוח אזור אינטימי) האם אפשרי להיכנס להריון בדרך זו? לאחר שבועיים גיליתי שאני בהריון , וזה כמובן היה משהו מתוכנן כי אני ובעלי ניסנו להיכנס להריון כבר מס חודשים קודם. אני מאד מוטרדת ומבוהלת מהעניין ...האם זה צירוף מקרים? הביוץ שלי היה כ4 ימים בערך לאחר המקרה באבטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוטרדת...צירוף מקרים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015לא סביר שהרית מזרע באמבטיה,ארבעה ימים לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרדת...צירוף מקרים? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015אי אפשר להרות לאחר גילוח איזור אינטימי.
לא ברור לי איך הגיע נוזל זרע על המים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
ציפי25/04/2015שלום פרופ ,
התקלחתי לאחר אחד מבני הבית ואני חוששת שהמים שעליהם הונח סכין הגילוח איתו השתמשתי לצורך גילוח האזור האינטימי היה למעשה נוזל זרע...אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!-שאלה בבקשה-אני16/04/2015
עשיתי א"ס שבועיים אחרי הפלה והיה כתוב-
שקיים ציסטה ברחם בגודל 25 מ"מ.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!-שאלה בבקשה- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/04/2015ציסטה ברחם או בשחלה?
בדרך כלל מדובר בציסטה בשחלה ולא ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב שהציסטה היא ברחם
אני19/04/2015על השחלות נאמר לי שהם במראה תקין.
מה זה אומר ציסטה ברחם?
יש מצב שזה קשור לפרוגליטון שאני נוטלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כתוב שהציסטה היא ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2015אין מצב של מיסטה ברחם-טעות של הבודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשרה16/04/2015
מתי מומלץ לבצע בדיקת הריון לאחר הזרעה ואנדומטרין (פעמיים ביום)?
כמה ימים אחרי הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/04/2015שבועיים לאחר ההזרעה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהליאת16/04/2015
מה מומלץ לעשות בימים שלאחר ההחזרה ?
האם ניתן לטייל טיול של 5 ק"מ?
האם ניתן להרים עד 3 ק"ג ?
מיד לאחר ההחזרה , האם צריך לשכב? האם ניתן להתפנות לשירותים ?
אתמול הייתה ההחזרה ויש לי כאבים בבטן התחתונה , מה המשמעות של כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015ניתן לעשות הכול חוץ מפעילות אירובית,וקיום יחסים עד חאחר 4 ימים מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי ביציותליאת16/04/2015
ביציות , MII GV או MI מה הגודל והאופי שלהן ? אם בבקשה ניתן לפרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי ביציות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/04/2015הביציות נמצאות בשחלה במצב של GV: ביציות צעירות שעדיין לא התחילו את תהליך ההבשלה.
לקראת הביוץ, הביצית משלימה את תהליך ההבשלה שלה והופכת מביציו צעירה GV לביצית MII. במהלך תהליך זה יוצא מחצית מהחומר הגנטי (23 כרומוזומים) של הביצית ויוצר "גופיף קוטבי" רק ביציות שהשלימו את התהליך הזה, ונותרו עם 23 כרומוזומים, הן ביציות בשלות, MII, אשר יכולות להיות מופרות כאשר הן נפגשות עם הזרע.
בהפריה חוץ גופית, מתחילות את תהליך ההבשלה מספר ביציות GV. אנו מצפים לשאוב ביציות בשלות, שהשלימו את תהליך ההבשלה - MII.
ביציות שהחלו את תהליך ההבשלה אך לא סיימו אותו, הן ביציות MI ואין להן סיכוי להיות מופרות אלא אם ישלימו את התהליך של ההבשלה ויהפכו ל-MII.
מקובל בספרות שביציות שנותרו GV ולא השלימו את תהליך ההבשלה הן ביציות לא תקינות ולא נהוג להשתמש בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוגי ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015מדובר בביציות בשלבי הבשלה שונים.
GV-ביצית לא בשלה
M1-ביצית בדרגת בשלות בינונית(פליטת הגופיף הפולרי הראשון,לאחר חלוקת ההפחתה הראשונה)
M2-ביצית בשלה(במעטפת שני גופיפים פולרים-לאחר השלמת הפרופזה השנייה בחלוקה המיוטית השניה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה אך מעדיפה לשאולנעמה16/04/2015
שלום רב,
שבוע 18+
הערב בני הגדול (בן 5.5) נשך אותי בבטן... הרגשתי כאב חד וכעת ישנו סימן כחול כמו של מכה...
סליחה על ההיפוכנדריות אך האם זה יכול להזיק לעובר?
תודה
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה אך מעדיפה לשאול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015בשום פנים ואופן אין אפשרות לנזק בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין גורם לאיחור במחזור?me16/04/2015
ואם כן - בכמה ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין גורם לאיחור במחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015לעיתים יכול לערב ביום יומיים את קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאדנה16/04/2015
לאחר 12 יום מההחזרה בטא של 400-500 .
יומיים לאחר מכן 900-1000.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015בהחלט, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
דנה16/04/2015ובהמשך? מה רמת הבטא שצריכה להיות לאחר 20 יום מההחזרה?
מה הסיכויים שזה תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רמת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממודאגתשירה16/04/2015
שלום רב,
אני ובן זוגי מנסים להרות באופן טבעי כמעט שנה, מתזמנים יחסי מין לפי מועד הביוץ המשוער.
הוסת האחרונה שלי הופיעה אחרי 32 יום (כשלרוב מגיעה כל 26-28 יום).
קיימנו יחסים ביום ה- 12 + ביום ה- 14 מתחילת הוסת.
אולם, מאותו לילה (של היום ה- 14) החלו להופיעה לי הפרשות מהנרתיק - דמיות, צמיגיות, בגוונים חומים-ורודים, שרק לאחר 5 ימים הולכות ונרגעות.
אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה פשר הפרשות אלה?
האם זה מעיד על בעיה כלשהיא?
תודה רבה מראש על תשובתכם,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה ממודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2015יש לעבור ביקורת גניקולוגית,פרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים,ובכלל כעבור שנה של נסיונות ללא הצלחה יש מקום לפנות לבירור פריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רותם16/04/2015שלום פרופ' אשכנזי,
ראשית, תודה על תשובתך.
אציין כי לאורך השנה הייתי במעקב אצל מומחה פיריון ואף עברתי מספר חודשים של מעקב זקיקים ונטילת הורמונים. לפני 3 חודשים אף עברתי צילום רחם בו בוצע צינתור לפתיחת חצוצרה אחת (השניה נותרה סתומה).
בחודשים האחרונים החלטתי לקחת פסק זמן מהמעקבים ומההורמונים, ולנסות להרות באופן טבעי.
אודה לך אם תוכל בכל זאת, לנסות ולכתוב לי מה יכולה להיות הסיבה להפרשות מהסוג שציינתי...
תודה רבה לך מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להיכנס להריוןגאיה16/04/2015
שלום רב,
אני ובעלי מתכננים להיכנס להריון כבר כמה חודשים.
התחלתי לקחת לפני חודשיים כמוסות ברזל מיוחד לנשים של אלטמן המכיל בתוכו גם 400 מק"ג חומצה פולית.
אומרים שמי שמתכנן להיכנס להריון צריך 3 חודשים לפני לקחת חומצה פולית.
האם הכמוסות ברזל שמכילות ברזל, ויטמין b12 וויטמין c גם זה בסדר, או שיש לקחת חומצה פולית רק בתור חומצה פולית בלי "תוספות"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסים להיכנס להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2015רק חומצה פולית בלי תוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון לא סדירנעמה16/04/2015
הי,
אני עושה פונדקאות בחו"ל. עכשיו נמסר לי שראו באולטראסאונד הראשון שק הריון לא סדיר) irregular (
רציתי לדעת מה זה אומר. האם בהכרח אומר הריון לא תקין או שמוקדם מדי לדעת?? ההריון הזה החל עם בטא 11 ביום ה 12 ששילשה את עצמה כל יומיים וביום שני עמדה על 750. היום כאמור היה האולטראסאונד. יש עוד תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון לא סדיר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015עדיין מוקדם לדעת, יש צורך במעקב אולטראסאונד חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפסטון-דחוףענת16/04/2015
שלום,
לפני יומיים נתן לי הרופא דפסטון כדי לזרז מחזור ואמר לי שביום שאקבל, לעשות בדיקות דם שנתן לי. הבעיה היא שלא התחלתי לקחת את התרופה וישר קיבלתי מחזור, האם עליי לעשות את הבדיקת דם? מתי? האם לקחת התרופה? הוא גילה באולטרסאונד שיש לי שחלות פוליציסטיות ואמר שעם הבדיקות האלה נדע מה מצבי...אנא עזרו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפסטון-דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015יש צורך לבצע את הבדיקות, הרושם הוא שאין צורך בנטילת הדופסטון אך כדאי לברר עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןלי16/04/2015
בוקר טוב, שבוע 20, אני סובלת מטחורים לאורך כל ההריון, (אולי כי מטופלת באוטרוגסטן) שמעתי שזה יכול לגרום לזה. כעט יש לי טחורים חיצוניים לא ממש כואבים, האם יש צורך לטפל או לעזוב ככה? יש לי משחה פרוקטוגלובינל שאני משתמשת כשממש כואב, האם להשתמש גם כשהם רק בחוץ ופחות כואבים? סליחה על התיאורים הלא נעימים ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015אין קשר בין אוטרוגסטאן לטחורים. במידה ואינם כואבים אין סיבה לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי הביוץשירה16/04/2015
שלום,
רציתי לשאול האם יתכן ששבוע לאחר הביוץ כבר תהיה הרגשה בבטן
כמו שלפני מחזור??
(הרי אם אני אמורה לקבל מחזור הוא צריך להגיע רק לאחר כשבועיים מהביוץ)
(יש מצב שזה לא מחזור? :0)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי הביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015במרבית המקרים וסת תופיע כשבועיים לאחר הביוץ. עם זאת, יש אפשרות שהדימום יגיע מוקדם יותר, בעיקר לאחר טיפול פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה16/04/2015אבל זה לא מוקדם מידי להרגיש בבטן את אותה הרגשה כמו שיש לפני מחזור?
רק שבוע שעבר היה לי ביוץ....
כמה זמן לפני בוא המחזור אמורים להתחיל להרגיש תסמיני מחזור?
יכול להיות שזה תסמין של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015מוקדם מדי על מנת לקבוע. לעיתים אנו רואים דימום גם שבוע לאחר הביוץ. זה מצב שאינו תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יהיה דימום לאחר ביוץ
שירה16/04/2015יכול להיות שלא יהיה דימום שזה רק כאב כמו שלפני מחזור, ואם זה שייך למחזור אז לא מחייב שהמחזור יגיע כבר, אלא יכול להגיע גם אחרי שבוע מהכאב..יתכן והתהליך לוקח זמן עד קבלת דם הווסת אך הכאבים מגיעים עוד הרבה לפני המחזור?
למה זה לא טוב אם יהיה דימום, כמו שאת אומרת, לאחר כשבוע מיום הביוץ זה לא מעיד על השרשה?
ועוד דבר, נכון שלא מחייב שיהיה דימום השרשה למי שהתעברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם יהיה דימום לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2015התחושות שאת חשה נובעים מהשינויים ההורמונלים המתחוללים ומשפיעים על הרחם ורירית הרחם,לעיתים יכולים להמשך גם במצב היריון,כל אירוע דימומי הנמשך מעבר להכתמה עשוי לפגוע בהליך ההשתרשות ובסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותשלי15/04/2015
שלום, אני בת 31 מעוניינת להקפיא ביציות
יש רזרבה, amh-0.66
ארבעה מחזורי ווסת אחרונים fsh בין 10 ל 12
נוסה חודש גלולות דיאנה כדי להוריד fsh לא ירד מתחת ל 10
1. האם לנסות גלולות אחרות להוריד fsh לפרוטוקול?
2. לפרוטוקול מוצלח יותר יש משמעות אם fsh בטווח
הנורמה או חורג מ 10?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2015אין שום חשיבות להורדת הFSH.
אם את רוצה להקפיא ביציות יש לתת פרוטוקול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)