מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי הפלהליזה14/04/2015
שלום לאחר טיפול ivf ראשון נקלטנו להריון לצערנו לא התפתח עובר בשק הריון ועברנו הפלה עברנו הפריה נוספת בשיטת מיון תאי זרע ולא נקלטנו האם יש קשר להפלה (עברתי פעמים מחזור אחרי ההפלה)האם יתכן שנשאר חלק מהעובר שמפריע לקליטת הריון(עברתי אולטרסאונד הרופא אמר שהחלל נראה נקי) והאם מומלץ לעשות צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/04/2015היות ואתם בתהליך של הפריה חוץ גופית, הייתי ממליצה לשקול לבצע הסטרוסקופיה, שתעריך את חלל הרחם ותשלול הדבקויות לאחר הגרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאילנה13/04/2015
1.האם אחרי מטוטרקסט בטא שירדה ל 8 צריך להמשיך לבדוק?
2.עכשיו כשהבטא אפשר להגיד התאפסה מתי יגיע מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015בד״כ תוך 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןליה13/04/2015
שבוע אחרי החזרה עשיתי בטיפשותי בדיקת הריון ביתית
ביום ההחזרה לקחתי אוביטרל
הבדיקה היתה שלילית , אפילו שאריות של אוביטרל לא היו
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי קרה אותו הדבר
לי13/04/2015יומיים לפני ה12 יום מההחזרה עשיתי גם בדיקה ויצא שלילי וכבר הספדתי את ההריון ואחרי יומיים עשיתי את הבדיקת דם ויצא חיובי אז אל תתיחסי לבדיקה הביתית כי זה רמות בטא מאוד רגישות ובדיקה ביתית לא מצליחה לזהות הריון אגב זה קרה לי ממש לפני פחות מחודש ??
בהצלחה לך מתוקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לי!!!!!!
ליה13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לי!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי אשמח אם תענה
ליה13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי אשמח אם תענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2015אין להספיד את הסיכוי להיריון ,בצעי בדיקה 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןעמל13/04/2015
האם ניתן להחדיר את הנר בעמידה
ללא שכיבה על הגב ???!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015אפשר לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורשלי13/04/2015
שלום, רווקה בת 38, יש רזרבה שחלתית
חודש שעבר היה ווסת סדיר - FSH-19 גבוהה
ווסת שעבר קיבלתי בתאריך 7.3
בדיקות מיום 3 לווסת
פרוגסטרון- 2>
E2- 97
LH- 7.9
SFH- 19.0
עכשיו באיחור עדיין לא קיבלתי ווסת
ביצעתי היום 13.4 בדיקות
פרוגסטרון- 3.8
E2- 930
1. חס וחליליה יש מצב שלא אקבל ווסת?
2. ע"פ הבדיקות באיזה מצב הגוף שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015לפי הנתונים ההורמונלים את לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לפני
שלי13/04/2015לפני ביוץ, זה אומר שאני צריכה לקבל ווסת?
השאלה מדוע לא קיבלתי ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ זה אומר
סיגל13/04/2015שעוד שבועיים תקבלי מחזור. ושאת כרגע ביומיים הכי פוריים שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015אם תביצי תקבלי וסת בעוד כשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לביוץליאת13/04/2015
שלום,
אמורה להחזיר עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טבעי.
החודש קיבלתי מחזור בתאריך 2/4 והיום 13/4 בבדיקת דם התברר שהיה ביוץ... והתפספס...):
הבעיה אצלי שהדימום "הרציני" של המחזור מתחיל בערך אחרי ששבוע בערך יש לי הפרשות דמיות..ואז יש מחזור של יום וחצי...וזהו...
כאשר אני מתחילה את הטיפול זה בעצם ביום השלישי של המחזור "הרציני"...
האם כדאי כבר לבצע את הבדיקות דם כאשר מתחילות ההפרשות דמיות? כדי למנוע מצב כזה של פספוס הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה בקשר לביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015בצעי את ביקורת הדם החל משלב יותרמוקדם שעשית בפעם הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- synarel גורמת לכאבים בשחלות? מפוחדתvika13/04/2015
שלום
מתיזה מיום שבת בבוקר 3 פעמים ביום כל פעם בנחיר אחר התזה אחת.
היום מרגישה כאבים בשחלות שממש מציק לי.
האם יכול להיות שזו תופעת לוואי של התרופה? כולה יומיים שהיא בשימוש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
synarel גורמת לכאבים בשחלות? מפוחדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015הכאב לא נובע מהתרופה,אם הכאב נמשך יש טעם בביצוע בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ישנה גם נזלת שלא עוברת. האם
vika15/04/2015היא תופעת לוואי של התרסיס?
ואם כן האם אחרי הפסקת שימוש בו הנזלת תעבור? היא דיי מציקה מרגישה מנוזלת כל היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ישנה גם נזלת שלא עוברת. האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2015בהחלט יש אפשרות שהתרסיס מגרה את ריריות האף ויוצר תחושת גודש כמו נזלת,עם הפסקת השימוש הכול יחזור למקומו בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא רק תחושה אלא ממש נזלת
vika15/04/2015תודה רבה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא רק תחושה אלא ממש נזלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2015אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה אשמח אם תענו לי..חן13/04/2015
שלום..
רציתי לדעת אם יכול לקרות מצב שיש הריון..
עשיתי היום בדיקת הריון בבוקר ויצא שלילי ואני 7-8 ימים לפני מחזור השתמשתי בבדיקת שתן של לייף האם זה באמת שלילי או שזה לא תקף עד לאיחור של המחזור?האם יכול להיות מצב של הריון..??
הבדיקה עובדת ככה שאני בודקת עשרה ימים לפני המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עליי
חן13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשלב זה אוליי תתחיל השרשה ..
אני13/04/2015שום בדיקה לא תראה לך הריון 10 ימים לפני מחזור ..
אני למשל אחרי שבוע מהחזרת עוברים ..כלומר יודעים בוודאות שיש הפריה ועוברים.אז הייתה תשובה חיובית פס בהיר ביותר .וזה אם נשווה למחזור רגיל היה 10 ימים אחרי ביוץ וארבעה ימים לפני מחזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלום מאמי
חן13/04/2015אני קצת קשת קליטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לי שאלה אשמח אם תענו לי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015לא סביר שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshani
חן13/04/2015זה כאילו שלילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חן13/04/2015לא הבנתי כלום תוכל להרחיב בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני כנסי
גאיה13/04/2015קודם כל תירגעי וקחי נשימה ארוכה
אני מבינה את הצורך שלך לדעת בודאות, אבל אין לך טעם לעשות עכשיו בדיקות כי התוצאה לא כל כך אמינה בשלב זה (מוקדם מדי).
חכי ליום שאת אמורה לקבל מחזור, אם את לא יכולה לחכות, אפילו יומיים לפני ואז תעשי את הבדיקה.
אם את רוצה את ההריון ויוצא לך חיובי- מזל טוב
אם לא- יש פתרונות היום גם לזה (הפלה)
הכי חשוב- סבלנות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני כנסי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015בשלב זה אין בדיקה המנבה היריון,המתיני לעוד שבוע ואזבצעי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי FSHדנה13/04/2015
שלום רב,
בת 41, אמא לשני ילדים. הריונות טבעיים. לידה שנייה לפני כשלושה חודשים.
מעוניינת בהריון נוסף בעתיד (המחשבה היתה להתחיל לנסות שוב עוד כשבעה-שמונה חודשים עקב גילי).
בבדיקות הורמונליות השבוע ערכים גבוהים מאוד: FSH 25.2 וLH 5.6
משום שאין לי וסת כרגע (אני מניקה באופן מלא), הבדיקות לא נעשו ביום ה3-4.
(בבדיקות לפני ההריון האחרון - לפני כשנה הערכים היו 7.4).
האם הנקה משפיעה על הערכים הללו? האם יש טעם לעשות בדיקת AMH או לחכות עוד מספר חודשים עד שתחזור הוסת ואז לחזור על הבדיקות? אני מבינה שהפוטנציאל להריון נמוך מאוד עם ערכים אלו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2015אם את מניקה ולא עשית בדיקות בזמן אין לזה משמעות.
כשתרצי להרות ולא תניקי ,תחזרי על הבדיקות
.
אין ערך לבדיקת AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת דחוףחגית13/04/2015
שלום רב
אני שבוע 9.נוטלת אנדומטרין עם מוליך.
אחרי בדיקת רופא אתמול מרגישה שריפה באזור הנרתיק-יחסית חיצוני
מה אפשר למרוח לצורך הרגעת המקום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015תכשיר אנטיפטרייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה13/04/2015
שלום רב
יש לי שאלה ...בגלל הריון חוץ רחמי קיבלתי זריקת מטוטרקסט ב 20.3.15 אני מיועדת להפריה ,במידה ואקבל מחזור בסוף מאי אוכל להתחיל את התהליך כי רק תהליך בזריקות זה לוקח בערך עוד שבועיים ...או שעלי להמתין למחזור ביוני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2015לחכות לסוף יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תפקוד שחלות יכול להשתפר ?רותי13/04/2015
שלום רב
בעקבות ניתוח לפרוטומי באזור הבטן והרחם חלו שינויים גדולים במחזור החודשי ומאוחר יותר התברר כי AMH הוא הנמוך ביותר שיש בטבלה
את הבדיקה עשיתי בגיל 36 וחלפה שנה מאז שיניתי את התזונה והתחלתי בפעילות גופנית ולאחר מחזורים רבים דלים ומשונים מבחינת אופי הדימום לאחרונה אני רואה מחזורים שמזכירים יותר את התקופה הפוריה שלי (2 ילדים טבעי ורגיל מלפני הניתוח).
האם ייתכן ששחלות עברו טראומה ומתחילות להשתקם? אני יודעת שזו שאלה מאוד כללית אבל האם ראית כמטפל מצב בו תפקודי השחלות משתפרים לאחר טראומה גופנית כמו ניתוח שעברתי? כדאי לי לעשות שוב את הבדיקה?
האם תפקוד שחלות יכול להשתפר ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015בדיקת ה-AMH,הינה בדיקה המתעדת את מצב הרזרבה השחלתית ובפועל את מספר הזקיקים שנותר,ומאחר ואין צמיחת זקיקים דה-נובו,אין מדובר בשיפור הסטטוס השחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדלת מינון גונאל וקיטון במס זקיקיםשני13/04/2015
הי, אני בת 37 מנסה להרות כבר שנה וחצי. עברתי בינתיים הפריה אחת שבה נקלטתי אך לצערי הדופק נפסק בשבוע 8 ועברתי הפלה.יש לי אנדומיטריוזיס ואנדומיטריומה בכל שחלה. ולבן זןגי בעית זרע. מויי כיף :-)
שאלתי- עברתי 3 מחזורי טיפול עם גונאל- בראשון גונאל 75 בשני 150 וכעת 225. כמות הזקיקים ירדה מפעם לפעם (לא השתתנה מ75 ל150- היו 8 וכעת אחד אחרי 4 ימי טיפול יש רק 1). כמובן שגם E2 נמוך כעת . מדוע זה קורה? למה הגדלת המינון מפחיתה כמות זקיקים? האם בכלל ניתן להסתכל על זה ככה? הרופא אמר לי לעבור למונופור 300. זה יכול בכלל להשפיע על עמות זקיקים? אודה לעזרה... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגדלת מינון גונאל וקיטון במס זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015ההמלצה של הרופא במקומה,זה עשוי לסייע,ומחבד זאת עד עדיין בתחילת הטיפול ויתכן שתצליחי לגייס עוד זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם הגדלת מינון של גונאל
שירה13/04/2015יכולה להשפיע לרעה על כמות הזקיקים. האם יתכן שיש תרופה מתאימה יותר עבורי? מדוע הכמות יורדת כל כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה בהיריוןDINA13/04/2015
היי.
יש בעיה עם שכשוך בבריכה / ים / ג'קוזי בתחילת היריון (שבוע 8)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בריכה בהיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015אין כל בעיה,פרט לסכנת החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הריון לא תקיןא.13/04/2015
בוקר טוב,
הגיל שלי 46 שנים. עד כה 3 הריונות ולידות טיבעיים. הריון אחרון בגיל 42 שנים, טיבעי.
א. לפני כ 3 שבועות עברתי גרידה כתוצאה מהתפתחות הריון לא תקין שלא התפתח והביא לדימומים משמעותיים: ההריון לא היה מתוכנן גם בגיל ההבנה שבגיל כזה אין פוריות סבירה וגם ללא שימוש באמצעי מניעה. ( "הריון זה נקלט לאחר 10 חודשים של יחסי מין ללא שום אמצעי מניעה לא שלי ולא של בעלי).
ב. היום , 21 ימים אחרי, הכל תקין בבדיקה US וגניאלי ,והרופא המליץ על התחלת גלולות סרזט:
1. ממתי מתחילה האפקטיביות של הסרזט במניעת הריון?
2. האם ניתן להוסיף בהתחלה נרות גלוואן או אמצעי נוסף אחר?
3. לפי הרפואה , ולאור האירוע האחרון עדיין יש לי סיכוי להיקלט שוב להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הריון לא תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2015הסיכוי להיקלט כמעט אפסי,השפעת הגלולה מתרחשת כבר כעבור יומיים שלושה של הנטילה,אין צורך באמצעי נוסף.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)