מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרולאני07/04/2015
היי
מעקב זקיקים יום ראשון 12מ"מ, היום 15 מ"מ יש לי תור נוסף ל US ביום חמישי בבוקר
האם ישנו מצב בו אני לא אספיק לקבל את האוביטרול, והביצית תצא מהזקיק?
תוך כמה זמן מהזריקה צריך לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/04/2015נראה שיום חמישי מצויין.לא נראה שהביצית תצא מהזקיק ותבייץ ספונטנית מוקדם יותר. הביוץ מתקיים 36 שעות לאחר האוביטרל ומומלץ לקיים יחסים 24-36 שעות לאחר הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים
אני07/04/2015קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה!
עוד שאלה קטנה:האםזה בסדר לקיים יחסי מין היום ומחר?הכוונה שלי היא שבמידה ואני אבייץ לפני,האם ה us הואגינאלי ביום חמישי לא יפגע בסיכוי לקליטה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוביטרול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2015בטווח של 24-48שעות מקבלת הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה 5.2מאיה07/04/2015
היי
החזירו לי 2 מוקפאים ב 27.3 והיום- 7.4 עשיתי בדיקת בטא. יצא 5.2. האם יש מצב להריון בכלל או שבין כה וכה מדובר במשהו לא תקין?
שאלה נוספת, הערב התחילו לי מעין בחילות אחרי כל ארוחה שאוכלת ויש לי קצת חום- 37.3- האם זה מעיד על משהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה 5.2 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/04/2015תוצאת הבטא נמוכה ונראה שמדובר בהריון כימי ולא בהריון תקין. אין קשר לבחילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש סיכוי קלוש שכן?
מאיה08/04/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל יש סיכוי קלוש שכן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2015תמיד יש סיכוי קטן כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתנועותחסוי07/04/2015
אני עוד יומיים נכנסת לשבוע 26 בעה. בימים האחרונים רק התחלתי להרגיש תנועות. הרגשתי תנועות די חזקות בימים האחרונים אבל היום כלום. היתי לפני כמה ימים אצל הרופא הכל היה תקין ברוך השם. יש לי סיבה לדאגה שלא הרגשתי אותו היום? לא רוצה סתם לרוץ למיון להבדק.. אשמח אם תייעצו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לתנועות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/04/2015בשלב הזה לא מרגישים תנועות בצורה מסודרת. אם אינך מרגישה תנועות כדאי שתשכבי על הצד לאחר שאכלת משהו מתוק ותנסי לספור לפחות 3 תנועות בחצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלהרחל07/04/2015
פרופ' אשכנזי שלום,
בחודש שעבר ביצעתי הזרעה אחרי הזרקה של שבוע של GONAL F.
יש לי ציסטה גדולה (כ-4-5 ס"מ) בשחלה אחת החשודה כאנדומיטריומה.
היום לפני התחלת סבב נוסף של GONAL ביצעתי אולטראסאונד והתגלו אצלי בשחלה השניה 2 ציסטות גדולות צלולות(32*37 ס"מ ו- 22*24 ס"מ).
אני מאוד מודאגת.
1. האם יכולות לעבור מעצמן? השערה - תוך כמה זמן?
2.האם זה מסוכן?
3. האם בהמשך ניתן יהיה לבצע טיפולי פריון הכוללים טיפול בגונל או הורמונים אחרים?
בתודה מראש,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/20151.בהחלט יש סיכוי שיחלפו מעצמן,ניתן לתת גלולה למניעת היריון כדי לאפס את הציסטות
2.כלל חא מסוכן
3.בהחלט אפשר יהיה לאחר איפוס הציסטות לחדש את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות בגיל 43שרון07/04/2015
שלום
עוד חודש אהיה בת 43.
נמצאת בטיפולי פוריות IVF.
הרופאים המליצו לי לעשות הפסקה של חודש מהטיפולים ואז לחזור שוב לטיפולי פוריות IVF עם פרוטוקול קצר.
1. האם בחודש של ההפסקה אני יכולה לעשות הזרעה בלי הורמונים?
2. האם בגיל כזה יש בכלל טעם סיכוי כלשהו להזרעות בלי הורמונים? - הזרע זה מבנק הזרע. או שחבל על הזמן וההשקעה?
3. האם בעקבות טיפול IVF הקודם הביוץ עלול להתעכב ואז להזרעה יהיה צורך להזריק אוביטרל?
נא תשובה מפורטת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות בגיל 43 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015בהחלט ניתן לנצל את יודש המנוחה חהזרעה,אמנם הסיכוי קטן ,אולם יותר טוב מכלום,ניתן בהחלט לשקול בטרם ההזרעה זריקת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בשבוע 6מיקה07/04/2015
אתמול חוויתי אורגזמה.. האם זה יכול לפגוע בהריון?
טרם נצפה דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורגזמה בשבוע 6 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015הסיכוי שההיריון יפגע קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטרדיול גבוה?אוריה דיין07/04/2015
לפני שנה (הייתי בת 44)עשיתי בדיקת דם הורמונים.
ביום ה-3 של המחזור יצא ויצא אוסטרדיול ערך 499 pmol/L
השנה הייתי בטיפולים לפני הזרעה ובבדיקת דם יומיים לפני ההזרעה (לפני זריקת אוביטרול) היה ערך האוסטדריול 733.
שער הערכים היו תקינים.
רציתי לדעת אם הערכים הללו גבוהים?
והאם הם מראים על רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסטרדיול גבוה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015רמת האסטרוגן גבוהה ליום ה-3 למחזור ויכולה חהיות בעקבות רזרבה שחלתית נמוכה ,אם כי יש בדיקות המשקפות ביצר מהימנות את הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות קלקסן בהריוןחסוי07/04/2015
שלום רב,
שבוע 24+3 לאור בדיקת אולטרסאונד ורידי רגליים עקב נפיחות בגפה השמאלית, התגלה קריש דם ככל הנראה ישן ולפי המלצות רופא משפחה והמטולוג, נוטלת זריקות קלקסן 100 מ"ג ליום.
האם נטילת זריקת אלו מסכנת את העובר או גורמת לתופעות כלשהן אם נטילתן הינה לטווח ארוך עד הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות קלקסן בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015זריקת הקליקסן אינה מסכנת את העובר,אולם הטיפול חייב להיות בבקרה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידרמורי07/04/2015
שלום
המחזור שלי התקצר לאחרונה
ופחות חזק
האם זה אומר משהו על הפוריות שלי? או על איכות \כמות הביציות?
אני בת 33
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2015לא.
מה שקובע זה הבדיקות ההורמונליות שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קרינוןאני 12307/04/2015
חג שמח
יש לי קופסת קרינון שהיתה בארון הבגדים במדף עליון מחודש ינואר
הבעיה שרוב הזמן בתקופה זו פעל החימום של המזגן שהפתח שלו ממול לארון. ובטח היה מעל 25 מעלות.
השאלה האם אפשר להשתמש בקרינון הזה ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורקרן07/04/2015
שלום
אני חודשיים וחצי אחרי לידה בניתוח קיסרי.
היה לי דימום לא רב אחרי הניתוח וגם כעת כשקיבלתי מחזור (9שבועות אחרי הלידה( יש לי מעט מאד דימום שנמשך פחות מארבעה ימים.
האם זה בסדר או שאני צריכה לראות גניקולוג?
יש לציין שלפני ההריון (זהו הריון ראשון לאחר טיפולים) הווסתות היו בעלות דימום חזק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015ביקורת רפואית אחר לידה נעשית בין היתר מהסיבה שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליה06/04/2015
האם נוזל בדוגלס זה נוזל ברחם?
תמיד יש לי נוזל רב בדוגלס כנראה בגלל מחלת כבד,
אף פעם לא ביטלו לי החזרה ,
האם זה פוגע בסיכויי ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015נוזל בדוגלס אינו באחם,ואינו פוגע בסיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי?ליה06/04/2015
היי
היום עברתי החזרה של 3 עוברים בני 3 ימים,
1 8תאים ללא שברים איכות טובה מאוד
2 עוברים נוספים שישה תאים הרופא הגדיר אותם סבירים
הוחזרו שלושתם לרחם,
אני בת32 לא מוסברים, רירית 7.4 ממ ,
מה הסיכויים להרות בטיפול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015הסיכוי הוא כ30/40%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקמיקה06/04/2015
אני בשבוע 6+0.
אתמול בלילה שמתי את האצבעות על הבטן התחתונה חזק וחשתי בדופק..
האם יש סיכוי שזה היה של העובר או שזו נקודת דופק שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2015דופק שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהלימור06/04/2015
שלום עקב שחלות פוליצסטיות נכנסתי להריון בהזרעה עם גונאל אף בגלגל שלא היו מחזורים וביוצים בכלל
כעת אני חודשיים אחרי לידה שהיתה טיבעית ותקינה מאז אני ההיתי בדימום של אחרי לידה למשך חודשיים היתה לי הפסקה של 40 יוםקבלתימחזור 20.3
סיימתי אותו וקיבלתי שוב מחזור ב 2.4 אחרי שבועיים
יש לציין שהשילייה יצאה שלמה מה הסיבה לכך האם עלי לדאוג??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015בכל מקרה כדאי לבצע ביקורת אחרי לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)