מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מאוחרגלי06/04/2015
שלום רב,
היום עשיתי בטא חוזרת חיובית שהכפילה את ערכיה יפה.
המחזור האחרון שלי התחיל ב1.3 ועשיתי החזרה על בסיס טבעי של מוקפאים בני 3 ימים.
הביוץ החל ביום ה18 למחזור וההחזרה בוצעה ביום ה21 למחזור.
רציתי לדעת -האם סופרים מהיום הראשון למחזור על אף הביוץ המאוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מאוחר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2015עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנומטריןme06/04/2015
שלום
עקב דימומים המתחילים בכלצחודש ביום ה-21 בערך (כשבוע לפני המחזור האמיתי) ולאחר הזרעה - אני שמה אנדומטרין פעמיים ביום. ביומיים הראשונים לא היה כלום מוזר אך כעת יומיים יש לי הפרשות מימיות + לבנות. האם זה תקין / נורמאלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
me06/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015תקין אירי שימוש באנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה קלה בפרוגסטרוןנטע06/04/2015
שלום,
לקראת סוף שבוע 4,
לפני שבוע בטא :413 , פרוגסטרון 139
אתמול (4 ימים אחרי ) : בטא : 2349 , פרוג' 111
(לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים, נתמכת בנרות אוטרגוסטן 4 פנינים ביום של 200 מ"ג,ו-2 כדורי פרוגינובה)
האם ירידת הפרוגסטרון הזה משמעותית ומלמדת על משהו ? האם התוצאה של הפרוגסטרון תקינה ?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה קלה בפרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2015זה לא ירידה בפרוגסטרון ותנודות אלה הן בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות לקראת הזרעהמירב06/04/2015
שלום וברכה,
אני בת 40 ומתחילה לראשונה טיפולי פוריות לקראת תרומת זרע. המחזור שלי סדיר לחלוטין ומתרחש כל 28 ימים ואורך 5 ימים עם דימום חזק. ההנחיה של רופא הפריון שלי היא להזריק פיוריגון במינון של 75 למשך חמישה ימים החל מהיום החמישי ליום הדימום הראשון והחזק.
חוקי מרפי עובדים כנראה, והחודש הוסת לראשונה מזה שנים באיחור, מה שכן, החל מהיום ה 29 וארבעה ימים לאחר מכן הווסת מופיעה בצורת הכתמות אך לא כדימום חזק.
מה לעשות? האם להתחיל להזריק בכל זאת פיורגון? האם לחכות לדימום חזק?
אודה לתשובתך, בשל חוהמ הרופא שלי אינו זמין ואני צריכה להתחיל ולהזריק כבר מחר..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות לקראת הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/04/2015אנו ממליצים לספור את היום הראשון של הוסת החל מהיום הראשון של הדימום המשמעותי. על מנת לדעת אם את יכולה להתחיל, כדאי שתבצעי בדיקת דם ואולטראסאונד מחר, לפני התחלת הטיפול בזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אוטרוגסטןDINA06/04/2015
לאחר הפריה שהצליחה. התחלתי עם הנרות 3 ימים לפני ההפריה. הוחזר עובר בן 3 ימים טרי.
עד מתי צריך להמשיך עם הנרות??
כמו כן אותו כנ"ל לגבי אסטרופם??
(הנרות פשוט יותר מפריעים לשיגרת החיים וקצת נמאס מהם..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות אוטרוגסטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/04/2015יש להמשיך את האסטרופם והאוטרוגסטאן עד לשבוע ה-10 להריון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
DINA06/04/2015היום לאחר שהייתי בשירותים (כשעה ורבע לאחר החדרת הנרות) ממש יצא החוצה נר שלם...
במצב כזה רצוי לשים אחר במקומו או שהוא כבר נספג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2015אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית נרתיקלי06/04/2015
בוקר טוב, שבוע 19, הרופאה נתנה לי לעשות את התרבית בבית ולמסור למעבדה. כשהכנסתי את המקל הרגשתי ששורף לי. האם יש חומר על המקל שגורם לתחושה הזו? גם ספציפי שאחרי הרגשתי ששורף האזור. זה בסדר? יש לציין שלא עשיתי את התרבית כי שרף לי לפני אלא כי הייתה מעט הפרשה צהבהבה. תודה רבה ויום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ספציפי הכוונה פיפי
לי06/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית נרתיק - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/04/2015המקל לא אמור לשרוף, את יכולה לחזור על התרבית מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובבבבב יש לי שאלהאני :)06/04/2015
אתמול התבשרתי בבטא חיובית של 146 אני נוטלת כבר 3 חודשים אלטרוקסין (לבלוטת התריס) עם הכדורים אני במצב מאוזן הTSH עומד על 1.27 השאלה שלי אם זה לא מסוכן מדי להמשך לשתות אותם כשאני נוטלת כדור אחד בבוקר וכדור אחד בערב אסטרופם 2 מ"ג ובנוסף לוקחת 3 נרות ביום של אנדומטרין. השאלה שלי היא האם להפסיק את האלטרוקסין או להמשיך? אני מפחדת לפגוע בהריון.
אודה מראש על תשובתכם וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טובבבבב יש לי שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/04/2015עלייך להמשיך את האלטרוקסין ולהיות בקשר צמוד עם האנדוקרינולוג שעוקב אחרייך שכן בהריון יש לעיתים לשנות את מינון האלטרוקסין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות ושילשוליםדנה06/04/2015
שלום
שבוע 37
אתמול בערב התחילו לי צירים ממש חזקים כל כמה דקות
אחרי שעה היה לי שילשול והקאה רציניים מאוד.
לאחר מכן הכל עבר...
מה זה יכול להיות?
זה נשמע כמו קלקול קיבה?
או כמו הכנה ללידה?
יש צורך ללכת להיבדק במיון?
כרגע מרגישה תנועות יש לי מעט בחילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ושילשולים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/04/2015קרוב לוודאי אם מדובר בתלונה חד פעמית אין לכך משמעות אך מומלץ לבצע מוניטור ואולטראסאונד לוודא את תקינות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה06/04/2015לא הלכתי היום להיבדק חיכיתי לתשובתכם...
מה יכול להיות לא תקין?
האם כדאי מחר ללכת להיבדק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/04/2015שווה לעשות אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול-אני06/04/2015
אני מאוד מיואשת.
עברתי 3 הפלות מזוהמות-Septic abortion
כולן שלושתם באותו השבוע 12.
בתרביות שנלקחו גם מהרירית וגם מהדם-לא נמצא אף חידק.
אני רק נשאית של gbs .
לא יודעים מה הסיבה להפלות הנ"ל.
מה זה אומר?-שאין לי סיכוי להחזיק הריון תקין??
האם נתקלתם בדבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול- - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2015האם עברת ברור להפלות חוזרות, כולל קרישיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.
אני07/04/2015עברתי ברור מלא!הכולל ה-כל.
ההפלות המזוהמות הנ,ל באו אחרי כמה וכמה הפלות היו קוד לכן,
והסתיימו מסיבות שונות.
אבל שלושת האחרונות היו- Septic abortion
למעט הטרוגזטית ל-mthfr לא נמצא דבר המסביר.
וגם קיים נשאות של gbs אבל נטלתי בכ"ז אנטיביוטיקה אך דבר לא מנע את הזיהום ואת ההפלות.- שבאו בפתאומיות ופלטו את העובר. בשילוב של חום גבוה וירידת מים.
מה לעשות?האם נתקלתם במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2015האם לקחו לך לפני ההפריה בדיקת מרירית רחם על ידי פיפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. לא לקחו.
אני07/04/2015רק לקחו תרבית המרירית בזמן הזיהום שהיתה שלילית לחידקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. לא לקחו. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2015צריך לעשות לפני הטיפול פיפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השאלה-
אני08/04/2015אבל מה יעזור ואיך תעזור בדיקת פיפל?
הבדיקה הנ"ל יכולה לזהות חיידקים?
נ.ב בדיקת פאפ תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השאלה- - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2015כן
צריך לשלוח לתרבית וציטולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיארוך לידה לאחר ביוץ מאוחרגלי05/04/2015
שלום רב,
היום עשיתי בטא חוזרת חיובית שהכפילה את ערכיה יפה.
המחזור האחרון שלי התחיל ב1.3 ועשיתי החזרה על בסיס טבעי של מוקפאים בני 3 ימים.
הביוץ החל ביום ה18 למחזור וההחזרה בוצעה ביום ה21 למחזור.
רציתי לדעת -האם סופרים מהיום הראשון למחזור על אף הביוץ המאוחר?
בהריון הקודם (שגם היה החזרת מוקפאים) באופן כרוני העובר היה גדול בכל המדדים
בשבוע עד 10 ימים ל"גילו" וזה עורר חשד לסוכרת ועברתי את כל העניין עם המדידות הביתיות למשך המון זמן - וכמובן לא היה כלום, רק חשד. רציתי להימנע מכל זה הפעם ולנסות לדייק את גיל העובר עד כמה שניתן.
תודה רבה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיארוך לידה לאחר ביוץ מאוחר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2015תורידי ההחזרה 17 יום וזה תאריך וסת אחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ovitrelleרינת05/04/2015
שלום רב,
למה בתהליך של תרומת ביציות ממליצים לקחת גם 2 זריקות ovitrelle? יום לפני שאיבת התורמת ויום לפני ההחזרה. האם זה נחוץ? אני עם זריקות של דקפפטיל יומי וכדורי אסטרופם. כאשר ב - us נצפו מספר זקיקים קטנים, רירית 9 מ"מ , פרוגסטרון קטן מ - 0.8 ואסטרוגן 575. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ovitrelle - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2015הזריקות מיותרות לחלוטין בטיפולים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקול ארוךגל05/04/2015
יש לי שאלה לגבי פרוטוקול ארוך: אני מתחילה פרוטוקול ארוך מיום 19 למחזור. לא ברור לי איך ניתן לדעת שלא נקלטתי באופן טבעי? המחזור שלי בממוצע כל 29-30 יום. ז"א שהביוץ בערך ביום ה-15. אם הדיכוי שמתחילים מהיום ה19 למעשה פוגם בהשתרשות נניח והתרחשה?
אודה לתשובתכם הברורה, שאלתי בעבר את הרופא המטפל שלי אך לא קיבלתי תשובה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2015אם תהיה בהריון תחת דקפפטיל לא יקרה כלום והוא לא פוגע בכלום. הסימן יהיה שלא יגיע הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. תודה!
גל06/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של הורמוניםרונית05/04/2015
שלום,
אני התחלתי להזריק מנופור 150 ואני מרגישה פעימות לב מוגברות לפעימים, בטן נפוחה,
קצת קוצר נשימה, האם זה מסוכן להרגיש כך או שזה צריך להיות כך ומה אפשר לעשות כדי להקל את המצב, כי אני רק ביום השלישי של זריקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של הורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/04/2015במקרה כזה עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. במקרה של קוצר נשימה אין להמשיך טיפול בלי הערכת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונית
דנה15/05/2016היי רונית.. רציתי לדעת איך הסתדרת עם הקוצר נשימה כי גם אני סובלת מקוצר נשימה בזמן נטילת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי רונית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2016ד״ר מכטינגר-ברוכה השבה לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בתחילת הריוןאיילת05/04/2015
שלום רב,
אני ממש בתחילת הריון והכנתי היום קניידלך (עשוי מקמח מצה וביצים לא מבושלות שמבשלים אותם כ -5 דקות במים רותחים ולאחר מכן יוצאת הקציצה)
לעניות דעתי הביצה לאחר 5 דקות במים רותחים בושלה, אבל חוששת בכל זאת בגלל מלא הפחדות באינטרנט על מה נכון ומה לא נכון לאכול (ביצים לא מבושלות וכדו'..)
אנא עזרתכם
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה בתחילת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/04/2015רצוי להמנע מבשר ומביצים לא מבושלות. אין צורך להמנע מהשאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות US וגינליאני05/04/2015
האם אני לפני או אחרי הביוץ?
האם שרירן יכול לגרום להפלות? כמעט בת 40 והיו לי 2 הפלות השנה בשבוע 6-7. לא נעשה בירור כי ילדתי בעבר ויש טענה שלא מבררים אם אין 3 הפלות.
מנח רחם קדמי, גודל 81x59x62 mm
רקמת רחם שרירני, רירית עובי 14 מ"מ, רירית סדירה, הד קו אמצע, דוגלס ללא נוזל
שרירן בגודל 21x25mm מיקום בה מוקוזי, קיר קדמי, שמאלי, דוחק את החלל
שחלות הודגמו מבנה וגודל תקינים, מספר זקיקים קטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות US וגינלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/04/2015שרירן סב מוקוזי בהחלט עלול לגרום להפלה. מומלץ לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית ואם בולט לחלל הרחם להוציא אותו. לגבי ביוץ חסרות לי בדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)