מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן תחתונה שבוע 17אנונימית02/03/2015
שלום, אני בשבוע 17+1 היום לפתע הופיעו כאבי בטן תחתונה חזקים במיוחד בעיקר בצד שמאל.. לא סובלת מעצירות והבטן התחתונה קשה במישוש וכואבת מאוד..
מה עליי לעשות? האם זה יכול להיות שזה בגלל שאני נושאת יותר מעובר אחד?
האם התרחבות הרחם? האם זה יכול להיות צירים מדומים?
והאם הכאב בעיקר בשמאל בגלל צ׳יסטה שיש לי בשחלה השמאלית?
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן תחתונה שבוע 17 - תגובה
פרופ` דוד בידר03/03/2015יש סיבות שונות לכאבים מסוג זה ,שנובעות מעצם ההריון, אך צריך לבדוק אותך על מנת להגיד לך במה המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה באיכות הזרערותם02/03/2015
שלום רב,
בן זוגי ואני נמצאים תהליך של נסיונות להרות.
לצערי, הוא עבר פציעה לפני מספר חודשים, וכדי להקל על הכאבים החל לעשן גראס על בסיס יום יומי.
רציתי לשאול, האם עישון מריחואנה עשוי לפגוע באיכות הזרע של הגבר?
אשמח לתשובתכם.
תודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה באיכות הזרע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/03/2015כן, עישון מריחואנה עלול לפגוע באיכות הזרע. כדאי שיבצע בדיקת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רותם02/03/2015תודה על התשובה.
מתי מומלץ לערוך את בדיקת הזרע, כדי לברר השפעה של העישון?
עד כמה שידוע לי הזרע שנבדק בבדיקות מציג תמונה של כמה חודשים אחורה..
תודה מראש,
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/03/2015הזרע נוצר כחודשיים וחצי שלושה מוקדם יותר. עם זאת, כדאי לבצע בדיקת זרע כבר בימים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת בשתןחסוי02/03/2015
שלום רב,
שבוע 20 עם כאבים בבטן התחתונה מעין התכווצויות. נשלחתי לבצע תרבית שתן כללי יצאה תקין וכן בדיקת Urine culture בתוצאה שקיבלתי זה עתה מצויין כי אין צמיחה
האם ניתן להסיק כי אין דלקת כלשהי בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לדלקת בשתן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/03/2015כן, לפי התוצאות הנ"ל אין עדות לדלקת בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע - עזרהארנון02/03/2015
שלום רב,
אני בן 36, אשתי בת 33, מנסים להיכנס להריון כבר 8 חודשים, בינתיים ללא הצלחה.
אין רקע של בעיה בריאותית אצל אף אחד מאיתנו.
בהמלצת רופא המשפחה עשיתי בדיקת זרע, קיבלתי את התוצאות ללא כל הסבר נלווה,
חלקן נראות לי מלחיצות.... אשמח להתייחסות המומחים בפורום לגבי הממצאים בבדיקה:
בן 36
הימנעות- 4 ימים, איסוף בדיקה - 45 דקות ממתן זרע.
התנזלות - תקינה
צבע - צהבהב-לבנבן
PH -8
נפח - 4.4
ריכוז תאי זרע - 130 (mil\ml)
ריכוז תאי זרע בזירמה - 572 מליון
אחוז תנועה כללית - 36%
מהירה - 11%
בינונית - 14%
איטית - 6%
במקום - 5%
סה"כ תאי זרע בתנועה - 206 מליון
אחוז השרדות לאחר 4 שעות - 28%
חיות - 75%
אגלוטינציה - יש הצמתות
מורפולוגיה:
צורות תקינות -4%
צורות פתולוגיות - 96%
ראש - 68%
צוואר - 18%
זנב - 10%
לאוקציטים - 0.7 (mil\ml)
אודה מאד להתייחסותכם, על-פי הטבלה יש כאן ערכים שהם מחוץ לנורמה התקינה, אשמח שתסבירו לי האם אכן הבעיה חמורה? למה לא צירפו הנחיות להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע - עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2015הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ארנון02/03/2015תודה על התשובה המהירה,
האם אין משמעות קריטית לכך שערכי המורפולוגיה והתנועתיות נמצאים מחוץ למה שמוגדר כ"ערכים תקינים"?
ואם הכל תקין אז מה להמשך?...
אשתי הלכה לפני 3 חודשים לרופא נשים לבדוק זקיקים בשחלות. אמר ששחלה אחת קצת גבוהה והשנייה בגובה רגיל. בשתיהן ראו זקיק והרופא העריך שהביוץ יהיה ביום ביום 14 (הבדיקה הייתה על סף היום ה-14).
הומלץ לנו לשכב פעם ביומיים בימים המועדים, יכול להיות שאנחנו מפספסים את הביוץ?
יש דרך לאתר את הביוץ בצורה יותר מדוייקת? כי בחלק מהמקרים המחזור היה 30-31 ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/03/2015בדיקת הזרע תקינה. מורפולוגיה 4% נחשב בתחומי הנורמה. תנועתיות של 36% מראה על יכולת הזרע להגיע לביצית.
על מנת לאתר את הביוץ ניתן להשתמש בערכות ביוץ או לחילופין להעזר בשילוב של בדיקות דם ואולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות המשך
ארנון11/03/2015היי
בהמשך לבדיקת הזרע ולתוצאות הנ"ל הגענו לרופא שאשתי נבדקה אצלו לפני 3 חודשים והמליץ על בדיקת הזרע.
הרופא קרא את התוצאות והגדיר אותן כבעייתיות והיפנה אותנו מיידית למעבדה שמבצעת השבחות...
לאחר ההשבחה הנתונים שופרו מעט, כאשר התנועתיות עלתה מ--36% ל-42% ומספר התאים המהירים גדל ל-34%.
קצת הופתענו מהמענה ביחס לתשובות שקיבלנו כאן וממומחה בפורום אחר לפיהן הבדיקה הניבה תוצאות תקינות. חשוב לי להבהיר כי הרופא לא ביצע כל בירור נוסף, גם לא ברמת שאלות,
מצד שני חשבנו כי מאחר והזרעה היא הליך קל יחסית שבסך-הכול מגדיל את הסיכוי אולי אין רע בכך.
אשמח מאד לחוות דעתכם ולהמלצות (במידה ויש), האם זה אכן הכיוון הרצוי עבורנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2015הגישה הטיפולית מאפשרת במקרה והאישה טרם הרתה בעבר להמתין עד שנה בתנאים אלו ,ואם הרצה בעבר יש להמתין עד חצי שנה.במצבים שלא הושג היריון בכל מקרה גם כאשר הזרע תקין מתחילים טיפול משולב להשריית ביוץ +השבחת זרע והזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילמיכל01/03/2015
שלום , אני נמצאת במהלך טיפול של פרוטוקול ארוך ,ביום ה-21 לוסת אחרי שביצעתי בדיקת דם לוודא שהיה ביוץ התחלתי להזריק דקא למשך 13 ימים , הייתי אמורה לקבל לפני יומיים מחזור אבל לא הגיע . האם יכול להעות שהדקא מעכב את המחזור ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר02/03/2015דקפפטיל לא מדכא וסת.
אם לא יהיה דימום בעוד ימים ספורים תעשי בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf ראשוןתמיד01/03/2015
היי קצת רקע על עצמי בת 24 אמא לילד בן 4 הריון ספונטני מנסים כבר 2 להיכנס להריון והחלטנו אחרי מספר נסיונות זל הזרעה לעלות הילוך ועוברים לivf.. מהיום הראשון למחזור 17.3 קיבלתי מנופר וכ-י4 ימים הזרקתי צטרוטייד בנוסף למנופור יום שיש האחרון 27.3 הוריד לי מינון של המנופור והפרופ׳ אמר שיום שבת בשמונה וחצי בערב להזרעק 2 אמפולות של דקפפטיל 0.1 יום ראשון ללא זריקות בכלל (אציין שגם שבת ללא מנופור וצטרואייד) יום שני (מחר) אמורה לעבור שאיבה.. מפחדת שאולי פספסתי ולא זכרתי נכון והייתי אמורה להזריק גם בשבת מנופור וצטרוטייד וגם בראשון או שאני סתם בלחץ..
בנוסף מאז שישי בערב יש לי לסירוגין כאבי בטן תחתונה המזכירות ביוץ, מה הסיכוי שהגוף בייץ ואגיע לשאיבה ולא ימצאו ביציות לשאיבה??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf ראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/03/2015אחרי הדקפפטיל 0.1 לא צריך להזריק חותר כלום והביוץ יהיה 36-38 דעות לאחר מכן והשאיבה היא מעט לפני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים ובטאאור01/03/2015
שאלה
האם יכול להיות מצב שהחזירו שני עוברים שניהם נקלטו ואחרי יומיים של בטא חיובית יש דימום כאשר אחד נופל.
והשני ממשיך להתפתח והבטא עולה?
אם כן אז הבטא עולה פחות ממה שהיא הכפילה כאשר היו שני עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים ובטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/03/2015כן הבטא ימשיך לעלות אך יהיה נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםקטי01/03/2015
שלום רב!
אשמח להסבר על בדיקות מעקב זקיקם/הורמונים על בסיס טבעי... הרופא יצא לחופש באמצע הטיפול וקצת הלכתי לאיבוד....
בת 38, מחזור לא סדיר כל 19-23 יום. אדנומיוזיס. מזה שנה וקצת מנסים להרות אך ללא הצלחה.
כל הבדיקות הנלוות תקינות – ב.זרע, צילום רחם וכו'.
הוחלט על מעקב זקיקים/הורמונים על בסיס טבעי כדי לראות מה קורה אך הרופא יצא לחופש באמצע המעקב, נשארתי ללא אולטרסאונד, המשכתי בביצוע בדיקות דם בלבד.
יום 2 למחזור:
ESTRADIOL – 340
PROGESTERONE – 2.2
LH – 5.8
יום 6 למחזור:
ESTRADIOL – 768
PROGESTERONE – 1.38
LH – 4.3
רירית הרחם – 10.5
שחלה ימנית – שני זקיקים 15 ו-10
שחלה שמאלית – זקיק 7
יום 8 למחזור:
ESTRADIOL – 1317
PROGESTERONE – 1.41
LH – 6.2
רירית הרחם – 10.3
שחלה ימנית – זקיק 17
שחלה שמאלית – זקיקים קטנים
יום 10 למחזור:
ESTRADIOL – 3475
PROGESTERONE – 1.83
LH – 25.3
יום 13 למחזור (היום)
ESTRADIOL – 515
PROGESTERONE – 23.25
LH - 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2015הביוץ התרחש ביום 11 למחזור,24-28 שעות לאחר עליית ה-LH ,ובנוכחות זקיק בשל,שהתפתח בנסיבות טבעיות,עם רמות הורמונים אופטימליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין זקיקים וביציותשירן01/03/2015
אני שישה ימים מתחילת המחזור
5 ימים עם 2Xפרגובריס ביום
היום מצאו שיש לי 3 זקיקים אחד יותר גדול ושניים יותר קטנים.
כל זקיק שווה ביצית אחת אם בכלל? זה לא מעט?
הורידו לי את הפרגובריס ל1.5 ביום.
להתבאס ולדאוג על כמות הזקיקים?
ולמה להוריד את המינון אם אין די זקיקים?
*בת 38.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין זקיקים וביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015היות ואין לנו נתונים לגבי הבעיה שלך ולא הבדיקות ,אז קשה להגיד למה נתן לך הרופא את הזריקות בצורה כזו.
בכל אופן ,כנראה או שהרמה בדם של ההורמונים עלתה מאוד ,או שהוא מנסה תוכנית שבה יורדים עם ההורמונים , מה שאני פחות אוהב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחםענבלי01/03/2015
היה לי נוזל ברחם אחרי המחזור שנראה באולטרסונד ובקליני היו הפרשות דמיות . עכשיו הנוזל נעלם באולטרסונד וגם בקליני אין הפרשות . אני לפני החזרת עוברים . מאיפה הנוזל מגיע אמרו לי שזה יכול לבוא מהחצוצרה שהיא סתומה . אם זה מהחצוצרה הוא יכול להעלם פתאום ? או שזה מחוסר איזון הורמונלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015בדרך כלל זה עקב ההורמונים אך זה נעלם.
יש להחזיר עוברים בהתאם לממצאים באולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfמור01/03/2015
החודש אני עוברת תהליך IVF ראשון. היום יום השביעי למחזור.
לאחר 2 אמפולות ביום של מונוגן במשך 5 ימים (מהיום השני למחזור)
היום עשיתי בדיקת דם ואולטראסאונד:
בבדיקת דם:
אסטרודיל : 2320
פרוגסטרון : 1.2
בא.ס נצפו בשחלה ימנית 7 זקיקים: 16,14,14,13,12,11,10
ובשחלה שמלית :2 זקיקים: 13,13 (ידוע על סקטוספילנגס שהתגלה בצילום רחם בחצוצרה שמאל)
גילי הוא 22. האם לאור הנתונים הללו , התגובה לטיפול הוא אופטימלי?
ושנית, מה סיכויי להרות ?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015התגובה טובה והסיכויים תלויים איך יהיו העוברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נגד אלרגיה אחרי הזרעה-דחוףvika01/03/2015
שלום,
אני סובלת מאלרגיה מזה כשבועיים וחשבתי שאולי זה ממונפור, אבל כבר 3 ימים אני לא מזריקה ועדיין יוצאת לי פריחה כל פעם במקום אחר.
הלכתי לרופא משפחה ונתן לי תרופה שנקראת טלפסטל 180 מ"ג. כדור אחד ביום.
אני לא יודעת אם מותר לי לקחת תרופה זו. אחרי הזרעה ביום שישי ולא יודעת מה קורה איתי.
האם יש תרופות נגד אלרגיה שיותר ידידותיות ומומלצות במקרה ויש הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נגד אלרגיה אחרי הזרעה-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015כרגע התרופה לא יכולה להזיק.
גם אם יהיה הריון לא תהיה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כי בעלון לצרכן כתוב להמנע עד
vika01/03/2015עד כמה שניתן במיוחד בסמסטר ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כי בעלון לצרכן כתוב להמנע עד - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015עד שלושה שבועות הריון אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרלי01/03/2015
שלום פרופסור,
יש לי בעייה של פרוגסטורון גבוה בתחילת וסת שמקורו באדרנל,
הדקסמטזון מוריד לי אותו תמיד לרמה תקינה.
בדרכ אני לוקחת אותו כתרופה כרונית,
החודש לקחתי אותו ביום הראשון של הוסת- היום אני ביום הרביעי,
האם זה משמעותי ? כי אני מתחילה סבב חדש
האם זה יוריד את הפרוגסטורון או שצריך להתחיל לקחת מאמצע החודש אחרי הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015אפשר ביום הראשון של הוסת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותחסוי01/03/2015
היי אני נמצאת בשבוע 20+4 ימים. עד עכשיו כל הבדיקות תקינות ברוך השם כולל הבדיקות דם של חלבון עוברי והכל. השאלה שלי מה הסיכויים שהכל יהי תקין גם בסקירה המאוחרת? יש לי עוד שבוע וחצי וכרגיל אני לחוצה ממש. האם אפשר להיות רגועה אם הכל היה בסדר עד עכשיו? אני ובעלי בני 26 עברנו הפריות בגלל בעיית זרע חלש. ובאיזה חודש אני נמצאת כרגע? ומתי מתחילים להרגיש תנועות עובר? זה הריון ראשון שלי ולא נראה לי שמרגישה משהו שונה כי הבנתי שכבר אמורים להתחיל להרגיש. אשמח למענה לכל התשובות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2015עודה שבועיים תתחילי להרגיש תנועות עובר ואחר כך כבר כל החיים תרגישי אותו או אותה...
לגבי ההריון אז הוא בסדר גמור אם עד עכשיו נראה הכל תקין.
את סיב חודש חמישי אך ללא סופרים בחודשים אלא בשבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ומחזוררינה28/02/2015
קיבלתי וסת אחרונה ב6.2,בביקור אצל רופאת נשים ב15.2 אמרה כי.הביוץ צפוי אחרי לפחות 4 ימים. ב19.2. היום ה28.2 קיבלתי מחזור 23 ימים אחרי המחזור הקודם ורק9 ימים אחרי הביוץ. המחזורים שלי בדרכ מסודרים כל 28 יום.
מה יכולה להיות הסיבה ?? יש לציין כי עברתי 2 הפלות בחצי שנה האחרונה וכל הבדיקות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2015יתכן ומדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב שיכולה להתבטא במירווח קצר בין הביוץ והמחזור שמופיעה אחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)