מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוראל דחוףףףורדית24/02/2015
1)מרגע שאני יפסיק את הנרות זריקות וכדורים אסטרופם. אחרי כמה זמן מקסימום אני צריכה לקבל ווסת?
2) מרגע שאני יקבל וסת כמה זמן זה מקסימום עד ההחזרת מוקפאים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוראל דחוףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/20151.יומיים שלושה
2.בין 15-20 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דוקטור ורב תודות
אוראל24/02/2015תודה רבה לך פרופסור המון תודות!!!!!! מרגע שאני יפסיק את התמיכה אחרי יומיים עד חמש ימים אני יקבל וסת. ואז מהיום ה3 של הוסת אני יצטרך ליטול כדורים ולעשות ביחידה של הIvf אולטרסאונד ובדיקות דם כול כמה זמן??? לבייץ אני לא מבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך דוקטור ורב תודות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2015במחזור שבו נוטלים טיפול הורמונלי תחליפי לקראת החזרת מוקפאים,אופטימלי לבצע בדיקת אולטרסאונד ודם במקסימום לאחר 10 ימים של נטילת התרופות,בד״כ נטילת מינון גבוה של אסטרוגן דוחקת את הביוץ מאוחר יותר ומאפשרת התפתחות אופטימלית של רירית הרחם לפני התחלת הטיפול בתכשיר פרוגסטטיבי מתאים להכנת רירית הרחם חקראת ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקפיה ניתוחיתדנה24/02/2015
שלום רב,
אני צריכה להוציא פוליפ ברחם 8 מ"מ, כי הבנתי שזה כבר בולט לחלל הרחם .
כמה מחזורים כדאי לחכות אחרי הניתוח לפני שאני מתחילה שוב הזרעות?
והאם זה משנה במידה וזה הזרעות עם הורמונים?
האם כדאי לעשות בדיקה אצל הרופא נשים שלי לפני שאני חוזרת להזרעות- או שזה לא נדרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקפיה ניתוחית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015תוך חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעי מעיים בהריוןאני24/02/2015
מה עושים עם תולעי מעיים בהריון? הבנתי שהטיפול הרגיל אסור בהריון.
יש לי בבית שני בנים בגן ש״מביאים״ את התענוג הזה הביתה כל כמה חודשים ואני נדבקתי.
אני בשבוע 13 תאומים IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תולעי מעיים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015במצב זה יש לפנות לרפואה טבעונית אנשי הרפואה הטבעית לצרוך מזונות שיסלקו אותם ממערכת העיכול כמו שום טרי או זרעי דלעת לא קלויים. מומלץ לצרוך כ־40 זרעי דלעת ביום. לשיפור הטעם ניתן לטחון ולערבב אותם בטחינה או במעט סילאן.
קיימים גם תוספי תזונה יעילים כמו שמן אורגנו או תמצית זרעי אשכוליות שיכולים לסייע בסילוק התולעים.
כמו כן יש צמחי מרפא ממריצי חיסון ונוגדי זיהום שיעילים גם לסילוק תולעים - את הצמחים נוטלים בפורמולה שאותה מרכיב בעל מקצוע בתמצית נוזלית או בכמוסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כריתת חצוצרהגל23/02/2015
סליחה על השאלה, בדוח ניתוח (כריתת חצוצרה) שעברתי מלפני כשבוע בשל חשד להידרוסלפינקס, נכתב: "נצפתה חצוצרה חסומה משמאל...בוצעה כריתת החצוצרה השמאלית". השאלה שלי היא האם שרשום שנצפתה חצוצרה חסומה זה בוודאות אומר שהיה נוזל? כלומר, האם יכולות להיות שם חסימות גם מסיבות אחרות?
זה חשוב לי לדעת כיוון שלפני הניתוח לא ראו נוזל בוודאות באולטרסאונד אך בצילום רחם ראו הרחבה דיסטלית. כעת חשוב לי להבין האם זה אכן היה הידרוסלפינקס? תודה רופאים יקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח כריתת חצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015מתקבל הרושם שמדובר כנראה בהידרוסלפינגס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי
גל24/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 9 ימים אחרי ביוץמיכל23/02/2015
שלום ,
בחודשים האחרונים שמתי לב שבביוץ טבעי ( ללא הורמונים )
מתחילה הכתמה כ- 9 ימים אחרי הביוץ ומחזור מגיע אחרי כ- 5 ימים של הכתמות .
החודש ביום שהתחילה הכתמה ביצעתי בדיקת דם -
פרוגסטרון - 40
אסטרדיול - 350 .
מה יכולה להיות הסיבה להכתמות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום 9 ימים אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/20151.אי ספיקה של הגופיף הצהוב
2.אנדומטריוזיס
3.ממצא צוארי או רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום המשך
מיכל24/02/2015תודה . אי ספיקה של הגופיף יכול להיות כשפרוגסטרון הוא 40 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום המשך
מיכל24/02/2015עוד שתי שאלות - איך מאבחנים אנדומטריוזיס ? אני בטיפולי פוריות ועשיתי צילומי רחם והיסטרוסקופיות וזה לא עלה כממצא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום המשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/02/2015פרוגסטרון 40 בשלב זה הוא תקין. לגבי אנדומטריוזיס - חשוב להתרשם מהסמפטומים שלך. כאבים בזמן ווסת וקיום יחסי מין מחשידים שמדובר באנדומטריוזיס. לעיתים מופיעות תלונות הקשורות ביציאות או במתן שתן, הכל לפי מיקום הנגעים.
אפשר להוסיף אולטראסאונד מכוון בשאלה זו. לא תמיד ניתן לראות את הנגעים.
הסטרוסקופיה וצילום רחם בדרך כלל אינן תורמות לאבחנה זו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2015ערך בודד אינו קובע-אי ספיקה של הגופיף הצהוב יכולה להתבטא בהפרשת פרוגסטרון לא הולמת חאורך התקופה שלאחר הביוץ,וגם וגם כשלב לוטאלי קצר לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לפני החזרת עוברים מוקפאיםפרופ` דוד בידר23/02/2015
ערב טוב,
אני בת 30, ואנחנו ממחלקת הלא-מוסברים.
עברנו שתי הפריות, כאשר הראשונה הסתיימה בהפלה והשנייה נכשלה.
אני נמצאת כיום לפני החזרת עוברים שהוקפאו ביום 5, וככל הנראה יוחזרו 3 עוברים. דירוג העוברים הוא: 2BB, 3BB, CM
אודה מאוד להסבר לגבי טיב איכות העוברים, וגם מהם הסיכויים הצפויים לכניסה להריון מהחזרת עוברים כזו.
תודה רבה מראש,
מיכאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015עוברים מדרגה B מכילים תאים סימטריים בגודלם ומעט שברי תאים,הסיכוי להיריון הוא טוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לפני החזרהDINA23/02/2015
כמה ימים לפני החזרת העוברים מותר לקיים יחסי מין?
האם זה יכול להזיק לטיפול באופן כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015עד יום לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2015מסכים עם פרופסור אשכנזי , עד יום לפני ההחזרה ,כי בהחזרה זה בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מלך אתה חחחחח
אני24/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזידידי23/02/2015
שלום פרופסור,
מהן כל הדרכים היעילות בהן ניתן לעבות את רירית הרחם ?
לאחר 2 החזרות מוקפאים חוויתי 2 הריונות כימיים . אני חוששת כי זה בשל רירית
הרחם שהגיעה בקושי ל-7 .
כעת לפני פרוטוקול ארוך חדש . כיצד ניתן לשפר את הנתון הנ"ל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/20151.פרוטוקול ארוך יאפשר חשיפה ממושכת יותר לרמות הורמונים גבוה דבר העשוי לסייע בעיבוי הרירית
2.ניתן בשלושת ימי הטיפול הראשונים להשריית ביוץ להוסיף תכשיר אסטרוגני כדי להאיץ בצמיחת רירית הרחם.
3.ניתן להשתמש בתכשירים מסייעים לעיבוי הרירית-ויטמיןE,אספירין,ויאגרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ סלק עושה פלאים!
אני24/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיץ סלק עושה פלאים! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2015תודה על ההמלצה לכל באי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאוראל23/02/2015
ביחידה אמרו לי ״אל תדאגי יש מספיק מוקפאים לא צריך לשאול הרבה וזה לא משנה לך כמה בדיוק יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2015את רשאי לדרוש מידע מדויק ולא כללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאים.אוראל23/02/2015
היי בתאריך 15 ל2 עשיתי החזרת עובר בלוציסט 1. הזמינו אותי לבדיקת דם ב27. האם זה אפשרי שאני ילך ב26 לחודש? כמו כן בדיקת שתן שעשיתי היום שלילית לגמרי... ושאלה נוספת מאוד חשובה. האם יש לי את הזכות לדעת במדוייק כמה עוברים מוקפאים יש לי באיזה יום הוקפאו וכו??? כי אין לי הבנה כלל מהצוות לצערי.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015זכותך לדעת כל פרט הנוגע לטיפול ולעוברים שלך,את יכולה לבצע את הבדיקה ב26 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעDINA23/02/2015
בהפריה מתורמת, עד כמה משנה את אחוזי ההצלחה האם הזרע קפוא או טרי??
מבחינת בעיית זמנים של בעלי, כנראה שנאלץ להקפיא את הזרע שבוע לפני ההפרייה.. נוראי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015ממילא מבצעים מיקרומניפולציה בטיפול התרומה,כך שלא תהיה משמעות לזרע קפוא או טרי במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מהפרוטוקולשירלי23/02/2015
שינו לי את הפרוטוקול וקצת התבלבלתי
אתמול היה לי דימום יבש לא דם טרי, ועד עכשיו אין לי דימום.
עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם
ואמרו לי לקחת ממחר
X2 Pergoveris כל יום
ובשבת להוסיף Cetrotide
האם זה לא מוקדם ל Cetrotide ?
האם Pergoveris מחליף את גונאל אף שהייתי מזריקה בעבר?
אם לא יתחיל לי הדימום האם עליי לפנות שוב למרפאה לפני נטילת התרופות?
הקרע אי פוריות לא מוסברת בת 38.5 אחרי שני ילדי IVF בני 7ו5
החזרת קפואים לפני 10 חודשים וטיפול IVF לפני חצי שנה שלא צלחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת מהפרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015פרגוברים תרופה מצויינת ,תיזמון הטיפול מקובל,התחלת הצטרוטיד תואמת את הגישה במה שקרוי fixed protocol
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאור23/02/2015
בהריון בשבוע 5 + כמה ימים היתה לי בטא ראשונה של 18 שעלתה לאחר יומיים ל78 באותו היום היה לי דימום רציני מלווה בקרישי דם. הדקתי בטא אחרי הדימום שעלתה ל140 בפחות מ24 שעות מאז לוקחת גסטון ושני קרינון + 3 פריגנובה ביום.
היום ראיתי על התחתונית כתם דם בצבע חום כלומר דם ישן ולא דם אדום טרי האם יש לי מה לחשוש וזה נחשב לדימום? גם שאריות הקרינון יוצאות בצבע חום ( סליחה סליחה על התיאור ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015הדמם בהחלט מאיים על ההיריון,יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולים מה נכון ומתי ?שוקו23/02/2015
מה ההבדל בין פרוטוקול ארוך או קצר ?
מה זה אומר ?
יש עדיפות בגיל מסויים ?
ואשמח לדעת מה עושה המשאף הסינרל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקולים מה נכון ומתי ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015פרוטוקול קצר או ארוך נקבע על פי הנתונים ההורמונליים של המטופלת,הפרוטוקול הקצר עדיף במצבים של גיל מבוגר יותר,המשאף(סינרל) תפקידו לפעול לאיזון התגובה ההורמונלית ומניעת עליה מוקדמת של הורמון ה-LH,וזאת על מנת להפיק תגובה סינכרונית יותר ואם זריקים במידת בשלות זהה פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי שאיבהמירי23/02/2015
שלום רב!
אתמול בבוקר עברתי שאיבה של 7 ביציות. מאז יש דימום כל הזמן. בלילה והבוקר היה נראה לי שהוא כבר נחלש מאד ונראה בעיקר בניגוב אבל הדם נראה כל הזמן כדם טרי (כאילו איזה כלי דם מדמם כל הזמן). פתאום בשעה האחרונה הוא התגבר שוב (לא דימום חזק אבל דימום ממשי כמו במחזור) וגם פעמיים ראיתי גושים קטנים (כמין כרישים קטנטנים) על הפד. האם זה תקין? אני לחוצה!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני עדיין מרגישה חולשה
מירי23/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015לא תקין,יש לפנות לרופא המטפל לשלול דמם מפצע מקומי שנוצר בעקבות הדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)