מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות זקיקיםסיגל17/02/2015
שלום רב,
אני התחלתי טיפול באיקקלומין 100ואסטרופם
ועשיתי אולטרא סאונד למעקב זקיקים ביום ה12
למחזור.שחלות פוליציסטיות.
תוצאות היו רירית 4 וזקיקים בגודל 10.
הרופא ביקש לחזור ביום 15.אמורה גם לקבל זריקת אוביטרל
מה הסיכויים שהטיפול יכול להצליח?
האם תוך שלושה ימים הם יגדלו ככה מהר?
מה הגודל רצוי של זקיק?
באיזו תדירות עדיף לקיים יחסים ?האם זה פוגע ברירית
שמצטברת?
מדאיג אותי מאוד
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
סיגל17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2015בשלב זה לא מסתמן ביוץ קרוב,גודל זקיק טרום ביוצי צריך להיות בין 18-23 מ״מ,איני צופה שתוך שלושה ימים יופיע זקיק בגודל טרום ביוצי,קיום יחסים בתקופה זו אינו ייעודי לכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה בדופק העוברדנה17/02/2015
שלום
בשבוע 30 עשיתי היום מוניטור עקב לחצים בבטן תחתונה
במהלך המוניטור שכבתי על הגב ואז האחות סובבה אותי לצד ימין לאחר מכן דופק העובר עלה מעל ל200האחות מאוד נלחצה וקראה לרופאה מתמחה שהייתה במרפאה...
הרופאה אמרה שזו יכולה להיות בעיה במכשיר והשאירו אותי עוד 20 דק נוספות בערך בהן לא הייתה עוד עלייה כזו בדופק.
האם יש ממה לדאוג??
האם יש צורך ללכת לרופא נוסף שיבדוק?
האם יכולה להיות בעיה בלב של העובר?
כל הבדיקות עד כה היו תקינות....
ממש מודאגת אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה17/02/2015מצרפת עוד תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה בדופק העובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015חשוב לעשות מעקב של מוניטור נוסף ולהבדק ע"י רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה17/02/2015זה יכול להעיד על איזה שהיא בעיה??
ומתי כדאי לעשות מוניטור נוסף?,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015כדאי לחזור על המוניטור קרוב ככל האפשר. במידה ועדיין יש דופק עוברי כל כך מהיר יש לברר. הדופק הנורמלי הוא 120-160.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות - איחוד מס' קריאותדנה17/02/2015
שלום רב,
בד"כ יש לי lh נמוך, בהזרעה הקודמת השתמשתי באוביטרל ולא עזר.
הפעם אני עושה הזרעות של גונאל אף.
5 ימים של 100, 2 ימים של 75 ויום אחד של 50
בד"כ המחזור שלי 25 יום.
רציתי לדעת:
1. האם הכמות של ההורמונים יכולה לגרום לכך שאם לא יינתן לי הפעם אוביטרל לא יהיה לי ביוץ, והזקיקים ילכו לאיבוד.
האם הטענה הזאת נכונה בכלל?
הביוץ יוצא לי בשבת כנראה.
רציתי לדעת אם אני אעשה הזרעה ביום שישי, והיות ואני לא אוכל לדעת אם זה הצליח או לא, ואעשה הזרעה נוספת ביום ראשון.
2. האם במידה והייתה הפרייה מההזרעה ביום שישי, ההזרעה שאעשה ביום ראשון יכולה לעשות נזק כלשהי
3. מה ידוע לגבי פיצול מנה, המנה שלי נקנית מבנק זרע בחול והיא iui, האם זה אפשרי בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - איחוד מס' קריאות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015עניתי לך בהמשך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לגבי שאר השאלות
דנה17/02/2015קודם כל תודה על התשובה על הגונאל ואוביטרל.
לגבי שתי השאלות האחרות, אשמח לקבל תשובה
רציתי לדעת אם אני אעשה הזרעה ביום שישי, והיות ואני לא אוכל לדעת אם זה הצליח או לא, ואעשה הזרעה נוספת ביום ראשון.
האם במידה והייתה הפרייה מההזרעה ביום שישי, ההזרעה שאעשה ביום ראשון יכולה לעשות נזק כלשהי
מה ידוע לגבי פיצול מנה, המנה שלי נקנית מבנק זרע בחול והיא iui, האם זה אפשרי בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי עכשיו את שאר התשובות תודה
דנה17/02/2015ראיתי עכשיו את שאר התשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספר שאלות - איחוד מס' קריאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/20151.בהחלט לחא אוביטרל יש סיכוי שלא יתרחש ביוץ
2.ההזרעה הנוספת אינה מפריעה במיוחד שההשתרשות מצרחשת כ6-7 ימים מהביוץ
3.חלוקת מנת הזרע הקפואה לעיתים נהוגה לצורך הפריה חוץ גופית שבה נדרשת כמות זרעים מופחתת,ולא בעת ביצוע הזרעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אף ואוביטרלדנה17/02/2015
שלום רב,
בד"כ יש לי lh נמוך, בהזרעה הקודמת השתמשתי באוביטרל ולא עזר.
הפעם אני עושה הזרעות של גונאל אף.
5 ימים של 100, 2 ימים של 75 ויום אחד של 50
בד"כ המחזור שלי 25 יום.
רציתי לדעת, האם הכמות של ההורמונים יכולה לגרום לכך שאם לא אקח הפעם אוביטרל לא יהיה לי ביוץ, והזקיקים ילכו לאיבוד.
האם הטענה הזאת נכונה בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונאל אף ואוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015באם לא נוטלים אוביטרל בדרך כלל אין ביוץ ספונטני והזקיקים אכן נספגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהעדי17/02/2015
שלום רב, החזרת עובר לאחר 72 שעות. תוך כמה זמן בערך אמורה להיות השרשה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/201548 שעות מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה17/02/2015
מה עושים אם השאיבה תפול ביום שבת זזים יום קדימה או יום אחורה ומה עדיף מה עושים לרוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015מאוד תלוי בגודל הזקיקים, ברמות ההורמונים וכמובן במקום בו את מטופלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה כפולהדנה17/02/2015
שלום רב,
האם במידה והייתה הפרייה מההזרעה ביום שישי, ההזרעה שאעשה ביום ראשון יכולה לעשות נזק כלשהי (צוואר הרחם בעת ההזרעה למשל ועוד).
שאלה נוספת, מה ידוע לגבי פיצול מנה, המנה שלי נקנית מבנק זרע בחול והיא iui, האם זה אפשרי בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה כפולה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015בדרך כלל בהזרעה אנו זקוקים לכמות זרע גדולה יותר ועל כן לא מומלץ לפצל את המנה. הזרעה כפולה לא תזיק. חלון ההפריה הוא מצומצם, בין 12-24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם לפעמים הבאותאני17/02/2015
שלום,
כבר שנתיים שלמות שמבצעים לי החזרות של עוברים יפייפיים!!!
אך הם פשוט לא נקלטים, לדעתי ולפי הרגשתי אני שמה לב שהם פשוט יוצאים מייד אחרי ההחזרה (כמובן שאין אפשרות לבדוק את טענותיי) אך אני רואה על הסדין את הנוזל (וזה לא שתן)
מהם האפשרויות שעומדות בפניי במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרתכם לפעמים הבאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2015למרות הסבירותהנמוכה לטענתך,ניתןחהחזיר את העוברים בכנות נוזל מינימלי(30מיקרוליטר)כדי לצמצם את האפשרויות של זליגת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות הריון תקין?דנית17/02/2015
עברנו שאיבה ב20.2, החזרת עובר מעל 8 תאים , החזרה ב23.2, בטא ראשונה לאחר 12 יום עמדה על 185.7, בטא שניה אחרי יומיים 422.7, בטא שלישית שוב לאחר יומיים 966.7 האם זה מעיד על התפתחות תקינה של הריון? ואם כן מתי אמור להיות דופק? והאם עליי לעשות עוד בטא? קבענו דופק ל23.2 האם עד אז אמורים לראות משהו בus? עברנו לפני 7 חודש ניתוח של כריתת חצוצרות חולות והעובר נקלע שם בשבוע 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015בשלב זה ההתפתחות תקינה ויש לבצע אולטרה-סאונד בזמן שנקבע לך, לא צריך עוד בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות הריון תקין?
דנית19/02/2015אני נכנסתי לשבוע 6 אתמול ויש לי כאבים כמו מחזור לסירוגין וללא דימומים בכלל מתחילת ההריון כשאני שותה מים זה עובר ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2015בהריונות בכלל ולאחר הפריה בפרט יש כל מיני מיחושים ואין להם חשיבות
לעניין ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בייצתימיכל17/02/2015
שלום . בדיקות דם מהיום - אסטרדיול -450 lh -7 פרוגסטרון -18 . האם בייצתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בייצתי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןורדית16/02/2015
הייי עברתי שאיבה ב10 ל2. ב15 ל2 עברתי החזרה של בולציסט 1. אני נוטלת 3 נרות ביום של אנדומטרין משהו כזה. פעם ב5 ימים זריקה של פרוגסטרון. ו4 כדורים של אסטרום.
שאלתי היא האם יש קשר בין הזריקות והטיפול לבין הבדיקת בטא
1)האם צריך טווח מסויים בין הזריקה לבדיקת דם או משהו כזה?
2) האם קיים סיכוי בהחזרה של 1 בלוציסט?
3) והאם במוקפאים יש סיכוי מופחת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/20151.כ 10 ימים אחרי החזרה יש לעשות בדיקת דם להריון ואין קשר לזריקות.
2.קיים סיכוי.תלוי איך הוא נראה ותלוי בגילך ובתגובה השחלתית.
3.במוקפאים תמיד סיכויים פחותים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןעדי16/02/2015
שבוע 20 הריון תאומים .
מזריקה קלקסן 40 כל יום.
האם אני עלולה להגיע עם המחט לעוברים ולפגוע בהם ?
האם עד סוף ההריון ניתן להזריק בבטן ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015המחט לא מגיע לרחם, זוהי מטח קטנה ביותר.
אפשר להזריק לבטן עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015המחט לא מגיע לרחם, זוהי מטח קטנה ביותר.
אפשר להזריק לבטן עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שאיבה שנייה ברצףאורית16/02/2015
שלום
חודש שעבר, ביצעתי שאיבה בפרוטוקול ארוך.
שאבו 11 ביציות (כשחלק מהן צעירות). הופרו 6 ושרדו 4. אחד הוחזר, ולא היה הריון. 3 הוקפאו.
אני בת 37 וחצי, וחושבת גם על העתיד.
האם כדאי לעבור שוב שאיבה או שלעבור שאיבה מחזור שני ברציפות זה לא כדאי ועדיף לתת לגוף "לנוח"?
מצד שני, אסותא בשיפוצים באפריל, ועל כן אם אדלג החודש, אוכל רק במאי לחזור לטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי שאיבה שנייה ברצף - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015באופן כללי לא רצוי לעשות ברצף היות וחלק מהגירוי הקודם נשאר ויגדלו זקיקים שרק עכשיו נמצאים בנסיגה ....
אפשר לעשות גם טיפולים במקומות אחרים כמו מדיקל הרצליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עושה טיפולים במידקל ?
אני17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמליצו לי
אורית17/02/2015להיות על גלולות הריון במשך שבועיים ובכך לדחות את הביוץ, וככה לתת לשחלות זמן להתאושש.
האם זה יספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמליצו לי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015אפשר גם ככה אלא שהייתי נותן ל 22יום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהבסוף זה יקרה16/02/2015
היי
אחרי הפריה הוחזרו 2 עוברים בטא 7.3 האם יש סיכוי או זה כבר אבוד , עדיין לא מדממת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי בבקשה
בסוף זה יקרה17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי חמודה ...
אני17/02/2015זה מאוד נמוך בעקרון מעל 10 תשובה חיובית ..לא לפתח ציפיות ..אבל חשוב לבדוק עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2015הבדיקה למעשה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה הרחםאני16/02/2015
צילום רחם מלפני שנתיים תקין .
הסטרוסקופיה מלפני 4 חודשים תקינה .
רופאה שפגשתי במיון יומיים לפני שהודיעו שההריון לא מתפתח .
שאלה אותי אם יש לי רחם דו קרני ! אף פעם אף רופא לא אמר לי את זה .
בבקשה אנסה להעלות תמונה מהצילום ואודה על תשובתכם.
עד היום 3הפלות בשבועות 5,6 ושני הריונות כימיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2015זה נראה שיש לך מחיצה ברחם ומוזר שההיסטרוסקופיה יצאה תקינה,
המחיצה גורמת להפלות והייתי ממליץ לפנות לרופא שלך ושיתן לך הסבר מה קורה במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודב פרופ ' אשמח לתגובת שאר הרופאים
אני20/02/2015ובכלל מה אתם ממליצים לי .עכשיו ?
לעשות עוד הסטרו ..אני מפחדת שזה לא טוב לחדור לרחם עוד פעם במרווח של 4 חודשים .
האם אולטרסאונד תלת מימד ייתן תשובה מדויקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודב פרופ ' אשמח לתגובת שאר הרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2015אני מצטרף לחוות דעתו של פרופ׳ בידר,חובת ההסבר מוטלת על כתפיו של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקתם .אכן נמצאה מחיצה גדולה
אני23/02/2015היום עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית .
הרופא קבע חד משמעית שיש מחיצה גדולה .50% מהרחם
ביקש אולטרסונד תלת מימד כדי לשלול רחם דו קרני .
אבל הוא כמעט בטוח שזו מחיצה וממליץ על ניתוח.
אני מזועזעת מהמחשבה שזה היה מול העיניים של כל הרופאים כמעט 3 שנים .
ורק בזכות אמירה של רופאה במיון ופנייתי אליכם היא התגלתה .
אפשר לעשות את האולטרסונד התלת מימד אצל רופא מומחה לאולטרסונד מיילדותי ?
עד כמה המחיצה מפריעה לקליטת ההריון כוונתי לא להפלה אלה לבעיית הפוריות מלכתיחילה .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צדקתם .אכן נמצאה מחיצה גדולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2015למחיצה ישנה משמעות הן לגבי ההשתרשות והן לגבי סיכויי ההיריון להתפתח,כל רופא העוסק בתחום האולטרסאונד וברשות מכשיר תלת מימד יכול להעריך את מצב הרחם לגבי האפשרות של רחם מחיצתי או דו קרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקתם .אכן נמצאה מחיצה גדולה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2015יש לכרות המחיצה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם רופאים יקרים
אני24/02/2015אני אעשה עוד כמה ימים אולטרסונד תלת מימד .
אבל רציתי לשאול מהנסיון רב השנים שלכם ..לפני שהמציאו את התלת מימד
זה נראה לכם מחיצתי או בכיוון הדו קרני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צדקתם .אכן נמצאה מחיצה גדולה - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2015קרוב לודאי שמדובר ברחם מחיצתי,אולם יש להמתין לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת אולטרסונד מה אתם רואים .
אני02/03/2015הרופא שעשה לי ראה את הרחם שלם מבחוץ ואמר שלדעתו זו מחיצה רחבה מטוד ועבה .
מבקשת את חוות דעתכם .זו סופי לא דו קרני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה .דו קרני זה לא נכון ?
אני04/03/2015כתוב מחיצה בעובי 1.7*2.4.
ניתן להסיר בנתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח למענה .דו קרני זה לא נכון ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2015הנתונים של הבדיקה והתשובה מצביעים על רחם מחיצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)