מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח אומפלוצלשיר21/02/2015
אני אמורה ללדת עוד חודש בקיסרי בגלל אומפלוצל ואני בחרדה האומפלוצל בגודל 4.5 ס"מ כמה סמן אורך הניתוח? כמה זמן שוהים בטיפול נמרץ? מה הסיכוי שחלילה לא יצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אומפלוצל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/02/2015ניתוח קיסרי אורך בין 30-60 דקות. לגבי ניתוח האומפלוצל, סיכויי ההצלחה שלו והשהות במחלקת טיפול נמרץ - חשוב שתפני את השאלה לכירורג הילדים העוקב אחרייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג ילדים
שיר21/02/2015אין כירורג ילדים שעוקב אחריי האם היה צריך להיות? הוא רק נתן ייעוץ כשהחליטו להמשיך את ההיריון האן מומלץ לקבוע תור פרטי לכירורג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאר20/02/2015
בתאריך 11/2 קיבלתי אוביטרל למחרת עברתי הזרעה קבעתי בדיקת דם ל24/2 שזה 12 יום אחרי הזרעה ו13 יום אחרי אוביטרל
האם זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/02/2015היות ומדובר בהזרעה, רצוי לקבוע את הבדיקה יומיים מאוחר יותר, 14 יום לאחר ההזרעה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך קוראים לבדיקת חדירת זרע לביצית?אביעד20/02/2015
היי
אני צריך לעבור בדיקת פוריות מסוימת שבארה"ב שמה הוא HBA שזה ראשי תיבות של:
Hyaluronan-binding assay
אם אני לא טועה זאת בדיקה של חדירת זרע לביצית.
בכל מקרה לא מדובר בספירת זרע - בזה אני בטוח.
איך קוראים לבדיקה הזאת בארץ ? אפשר לעשות את הבדיקה הזאת בכל מעבדת פוריות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך קוראים לבדיקת חדירת זרע לביצית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2015בחירת זרע משופר: מבחן HBA
בהליך הפריה חוץ גופית,נבחרים זרעים בודדים להזרקה לתוך הביצית.בדרך כלל הזרעים נבחרים רק על סמך המראה שלהם במיקרוסקופ -באופן אידיאלי, זרע צריך להיות בתנועה (להוכיח שהם בחיים) ויש להם צורה נורמלית.
עד לאחרונה, עם זאת, לא היו בדיקות שמצביעות בצורה מדויקת על בריאותו וכושרו של הזרע.ההנחה הייתה כי על ידי הזרקת זרע עם איכות טובה יותר עשויה לייצר עוברים טובים יותר ולשפר את שיעורי הריון בהפריה חוץ גופית.
Hyaluronan הוא סוג של סוכר המכונה glycosaminoglycan בעל משקל מולקולרי גבוה. Hyaluronan נמצא בחלקים רבים של הגוף. והכי חשוב, hyaluronan הוא מרכיב מרכזי של קבוצת תאים המקיפים את הביצה (oophorous קומולוס). בשלבים הסופיים של הבשלת זרע, הזרע מפתח את היכולת להתקשר לhyaluronan. המחקרים הצביעו שהתקשרות ל-hyaluronan שמחייב הינה אינדיקטור מצוין לבריאותו,תקינותו וכושרו הפריוני של הזרע -נראה כי התקשרותו של הזרע לhyaluronan המקיף את הביצה משמש כמנגנון ברירה טבעי לזרע בוגר בהפריה רגילה.
סמנים נוספים לבריאות ותקינות הזרע מעבר לפרמטרים הרגילים בהתייחסות בבדיקת זרע רגילה, קיימים סמנים נוספים לבריאות הזרע בשלותו,וכושר פוריותו:
1.Cytoplasmatic inclusions -במהלך השלבים הסופיים של הבשלת זרע, זרע נורמלי נפטר מעודף ציטופלסמה. פגמים בהתפתחות התקינה של תאי זרע עלולים לגרום לציטופלסמה העודפת להתרכז ליד ראש הזרע. התופעה זו מוכרת וניתן לזהות את הממצאים הציטופלסמטים האלו במיקרוסקופ בהגדלה גדולה
2.רמות פוספוקינאז קריאטין הזרע (CK) גבוהות הוכחו במספר המחקרים כקשורים בזרע פגום ושיעורי הריון נמוכים יותר.
3.חלבון HspA2 Chaperone - חלבון זה נמצא ברמות גבוהות יותר בתאי זרע תקינים. זרע עם רמות נמוכות יש יותר חריגות בכרומוזומים ושברים ב-DNA.
4.התקשרות זרע ל-hyaluronan -עשויה להיות אינדיקטור שהזרע הינו בעל סיכוי הטוב ביותר לייצר הריון בר קיימא. לדוגמא, זרע בוגר, הנקשר ל-hyaluronan הינו למעשה ללא ממצאים ציטופלסמטיים שקשה מאוד לראותם בעת בחירת זרע להזרקה לביציות בהפריה חוץ גופית .
מחקרים מצאו כי בזרע הנקשר ליאלורינן שיעור הפגמים הכרומוזומלים הינו פי 4-6 פחות.
יותר מ 99% מהזרעים הנבחרים בשיטה זו שלמות ה- DNA גבוהה בהשוואה לכ -55% בזרע שלא נבחרבשיטה רגילה.
רמות נמוכות של CK
רמות חלבון מלווה גבוהות HspA2
בארץ משתמשים בשיטת ה-IMSI לבחירת זרע ל-ICSI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קוראים לבדיקת חדירת זרע לביצית? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/02/2015אנחנו לא משתמשים בשיטות אלו היות והם לא נותנים שום יתרון לעומת הביולוג שבוחר את הזרע.
אומנם קיים בארץ סוג של בדיקת זרע , כפי שציין פרופסור אשכנזי, אך השימוש ברוב היחידות לא קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןR.v19/02/2015
עשיתי בדיקת הריון בייתית ביום 7 אחרי החזרת 2 בלוציסטים והבדיקה הייתה שלילית האם עוד יש סיכוי שהבדיקת דם תיהיה חיובית???
איזה בדיקה בייתית מגלה את הhcg הכי נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015הייתי ממתין לפחות עוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותרחסוי19/02/2015
ערב טוב, אני לפני הפרייה ראשונה...ֿ
יום שלישי למחזור נראה זקיק בגודל 12 מ"מ, יום שביעי למחזור אחריי 4 הזרקות של גונל 150 ,זקיק אחד בגודל 11 מ"מ והשני גדל ל 19 מ"מ.
האם ייתכן שהזקיק הגדול הוא סיצטה ?
איך ייתכן שיש לי רק זקיק אחד ?
האם לא מומלץ לעשות הפרייה שיש זקיק אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה ביותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015תגובה ירודה ואינה הולמת מחזור המיועד להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונאליריקי19/02/2015
קיבלתי טיפול בדקפפטיל למשך 3 חודשים . המחזור חזר כבר 3 פעמים באופן סדיר , אך מלווה בכאבי ביוץ ואגן במיוחד לפני המחזור ובמשך החודש בהחמרה מבעבר. האם זאת תופעה ידועה? האם יש צורך לעשות פרופיל הורמונאלי או במידה והמחזור סדיר אז אין מה לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015מהו הרקע לקבלת הדקפפטיל במשך שלושה חודשים,אם מדובר באנדומטריוזיס,יתכן והכאבים נובעים ממצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל לצמצום מיומות
עדי19/02/2015קיבלתי את הדקפפטיל לצמצום מיומות, האם יש טעם לעשות פרופיל הורמונאלי לאחר הטיפול הנל גם אם המחזור החודשי סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקפפטיל לצמצום מיומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015אין לבצע פרופיל הורמונלי לאחר מתן דקפפטיל,ויתכן שהכאבים נובעיםבהשפעת המיומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןדנה19/02/2015
שלום
שבוע 31
כבר שבועיים מצוננת מאוד נזלת ירוקה סמיכה
יש לי כאבים בכל צד ימין של הפנים האוזן הלחיים העיניים והראש
נראה לי סינוזיטיס.
רוצה ללכת לרופאה אבל קודם רוצה לדעת מה מותר לקחת בהריון לסינוזיטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015אנטיביוטיקה שמתאימה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 יום אחרי החזרה בטא 240ענבל19/02/2015
האם זה ערך תקין?
כי בהריון הקודם הבטא הראשונה לאחר 12 יום הייתה 56.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמא שלי
DINA19/02/2015בהיריון הקודם שלי הביטא התחילה ב590 והכל היה תקין (-:
אפילו לא תאומים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11 יום אחרי החזרה בטא 240 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015בהחלט תקין. כמה עוברים הוחזרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוחזר עובר אחד, אבל יש תאומ בצד שלי
ענבל19/02/2015יש סיכוי שזה תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוחזר עובר אחד, אבל יש תאומ בצד שלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015כן, תמיד קיים סיכוי אך הוא אינו גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות בטא
ענבל22/02/2015היי, רציתי לעדכן ולשאול...
היום עשיתי עוד בדקית בטא כמותית.
11 יום מההחזרה היה 240
היום 14 יום מההחזרה
יצא 840
האם זה עדיין מחשיד לתאומים או שיגרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/02/2015רמות הבטא מעט גבוהות. חשוב לעקוב ולהמתין לאולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
ענבל23/02/2015אין סיכוי שזה מחוץ לרחם כי אין לי חצוצרות ולכן זה היה IVF.
למה את אומרת שזה מעט גבוה?
מה זה יכול להגיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - בבקשה שמישהו יענה - לחוצה!!!
ענבל23/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- taking clomidsi19/02/2015
שלום, אני התחלתי טיפול באקקלומין מהיום ה5 למחזור לקחת 5 ימים פעמיים ביום. היום הוא היום 7 למחזור. אני בשפעת כבר שבוע: חום שעולה ויורד לוקחת דקסמול, מנוזלת ושיעול הרבה. הרופאה המליצה לקחת אנטיביוטיקה אם ממשיך החום.. רציתי לשאול האם בכל זאת אפשר להמשיך באיקקלומין, זה לא מפריע? או שצריך להפסיק ולחכות שאבריא ולהתחיל רק בעוד חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר taking clomid - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015אפשר להמשיך את הטיפול באיקקלומין ואין צורך להמתין לחודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?שוש19/02/2015
שלום רב, בהתאם לבדיקה הנ"ל מתי יתקיים ביוץ?
E2-1450
P-1.4
LH-31
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015חסרים פרטים כמו גודל הזקיק באולטראסאונד. נראה שה-LH בעליה והביוץ צפוי מחר או מחרותיים אך כדאי לחזור על הבדיקה מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהדנה19/02/2015
הייתה לי החזרת עוברים ביום שלישי 17/2 מתי פחות או יותר צפוייה ה"השרשה" להתבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015במקרה של עוברים יום 3 ההשרשה מתבצעת לאחר יומיים או שלושה. במקרי של עוברים בני 5-6 ימים - לאחר מספר שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הזרעהישראלה19/02/2015
שלום רב,
בד"כ המחזור שלי 25. עברתי שתי הזרעות שלא הצליחו.
עכשיו אני עם גונאל אף.
אתמול (יום רביעי) יום ה- 10 היה לי זקיק אחד של 13.5 וזקיק נוסף של 11 .
עובי הרירית 10
היום (יום ה-11) עשיתי בדיקת דם: lh 5 '
e2 1200
האם הזרעה ביום ראשון תהיה מאוחרת מידי (יום 14) ?
או שכדאי לי לעשות זאת מחר ביום שישי (יום ה-12) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון מידע
ישראלה19/02/2015הי, בהמשך למה שכתבתי מקודם הפרוגסטרון שלי היום 6.9
ביום ה- 8 התוצאות שלי היו : lh 1.1
e2 1064 והפרוגסטרון 1.5
מה הסיבה שלפני ביוץ הפרוגסטורן עולה הוא לא אמור להיות נמוך?
האם הזקיקים שלי כבר מתחילים להיספג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/02/2015לפי גודל הזקיק והבדיקות נראה שיום א הוא מועד מתאים. קרוב לוודאי מחר יהיה מוקדם מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועדיין יש לי שאלה
ישראלה19/02/2015מה הסיבה שהפרוגסטרון עולה, האם הוא לא אמור לרדת לפני הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המון תודה ועדיין יש לי שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015הפרוגסטרון עולה לקראת הביוץ בעקבות עליית הורמון ה-LH שמגיע לפיק ומחולל את ההליכים ההורמונלים והמורפולוגים המביאים לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ישראלה19/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןאני19/02/2015
לאחר שאיבה לוקחת נרות אנדומטרין אחרי כמה שעות רואה את הנר/שאריות שלו האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2015בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני19/02/2015תודה רבה על ההיענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםהילה19/02/2015
אני לפני טיפול הפריה ובקשו מימני לעבור שוב בדיקות דם רציתי לדעת מה אומרת הבדיקה הזאת כי למעלה רשום ביטול תוצאה ולמטה רשום שלילי אבל זה נראה כמו 2 בדיקות שונות אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. תודה מראש הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015במשפט אחד התוצאה תקינה-שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הפריה נוספתDINA19/02/2015
אני היריון לא תקין שהסתיים בשבוע 6+2 (מהפריה)
אתמול הביטא שלי הגיעה ל-9, והרופא שלי הורה לי לעשות ביום א אולטרסאונד ואם הכל תקין אתחיל לקחת אסטרופם ביום א, במטרה להחזיר עוד כ-3 שבועות עובר... האם זה תקין?? אשמח מאוד לנסות שוב בהקדם, אבל רציתי לדעת שהסמיכות להיריון הלא תקין לא מהווה בעיה או מורידה מהסיכויים... זו תהיה פעם 6 שלי, וההפריה היא מתורמת, כך שמעורבים בתהליך גם האלמנט הנפשי וגם הרבה כסף..... לא רוצה לעשות דברים שהם חסרי סיכוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת הפריה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2015ברמת העקרון אין עם זה בעיה וניתן לתכנן טיפול לאחר התאפסות הביטה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)