מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי שאלהחסוי05/12/2014
אני כרגע נמצאת בשבוע 8 מivf. ברוך השם נצפה דופק והכל בסדר.אני קוראת כל הזמן דברים שממש מפחידים אותי. שפתאום הדופק נפסק ודברים כאלה. מה הסיבות שקורים דברים כאלה ומה הסיכוי שדבר כזה יקרה? היתי כמה פעמים באולטרסאונד ונאמר לי שיש דופק תקין והגודל מתאים לגיל וזה הריון תקין. יש לי שקיפות עורפית עוד 3 שבועות ועד אז אני ישתגע מכל הדברים שקראתי. אשמח אם תענו לי לשאלות. אני ובעלי בני 26 בריאים ברוך השם.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2014זה לא שכיח שהדופק יפסיק פתאום.
זה קורה כשהועבר לא תקין, או כאשר יש יתר לחץ דם, סכרת ומחלות אחרות אך זה לא שכיח.
בגיל שלכם זה עוד יותר לא שכיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני מבינה
חסוי05/12/2014שיש סיכוי טוב שההריון יתפתח תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני מבינה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014בהחלט הסיכוי להריון תקין מאוד שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו שחשוב לי
חסוי05/12/2014אם בעבר היה לי הריון מחוץ לרחם בעקבות הזרעה שעברתי ובגלל שגילתי את ההריון מאוחר אז עברתי ניתוח והוצאה חצוצרה אחת. עכשיו אחרי שנה וחצי נכנסתי שוב להריון בivf ואני כרגע בשבוע 8 ויש דופק תקין ברוך השם ועד עכשיו הכל בסדר נאמר לי. האם בגלל ההריון מחוץ לרחם הסיכוי שלי להריון תקין עכשיו יותר קטן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו שחשוב לי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014אין לך מה לחשוש. ההריון החוץ רחמי שעברת קשור לשלב מוקדם יותר של השרשה. ברגע שהחצוצרה הפגועה הוסרה, הסיכון להריון חוץ רחמי מלכתכילה נמוך יותר. כעת אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד משהו
חסוי06/12/2014כל בוקר שהיתי קמה עד היום היתי קמה עם בחילות היום קמתי רק עם כאבי בטן כמו תמיד רק בלי בחילות. מזה אומר? האם יש סיבה לדאגה שהסימנים נעלמים פתאום?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד משהו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/12/2014סימני הריון יכוים לחלוף. היות ומדובר בהריון יקר, הפשוט ביותר הוא לעשות מעקב סונוגרפי תכוף יותר בשבועות אלה, עד שתתחילי להרגיש תנועות עובר כשההריון יתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת?
חסוי06/12/2014יש לי שקיפות עורפית עוד 3 שבועות ועד אז אמרו לי שאין מה לעשות אולטראסונד כי הכל תקין. האם זה בסדר לחכות עוד 3 שבועות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/12/2014זה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותדנה04/12/2014
שלום בשבוע 19+3
הריון שני שלי
אני עדיין לא מרגישה את התנועות של
העובר האם זה נורמלי?או שצריך לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014סביר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאלה04/12/2014
בפקיעת קרומים לזירוז לידה האם משתמשים באנטיביוטיקה מחשש לזיהומים? במידה ויש רגישות לפניצילין, מה האלטרנטיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2014לא צריך אנטביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופת חולים לא מאשרת ivfרינה04/12/2014
שלום רב,
אני בת 32 בעלי בן 33. לי fsh 11.9 לבעלי מורפולוגיה של 1% (עפ"י קרוגר) ותנועה 15%-30%. בריאות תקינה. עברנו 4 הזרעות שלא הצליחו כשבכולן אני עם גונאל ואוביטרל. גם האנדרולוג של בעלי וגם הפרופ שלי מטעם הקופה אמרו כבר בהתחלה שהסיכויים להצלחה בהזרעה נמוכים מאוד ושאחרי 2 הזרעות נעבור ל ivf. הבעיה היא שכבר 3 פעמים דחו את בקשתינו. בפעם השניה כתבו שמבקשים צילום רחם ואז ענה להם הפרופ שלי שאין צורך בכך כי גם ככה הבעיות הן גם בזרע. הם שוב דחו וביקשו צילום ואף בדיקת AMH שהבנתי שלא מומלת לעשות כי עלולה לשמש נגדי. הזמן לא פועל לטובתי ואני מרגישה שאני נמצאת מולם במלחמת התשה. הם אפילו לא מפרטים מאיזה סיבה הם דוחים כדי שאבין את ההגיון שבכך.
אשמח לחוות דעתך על הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שלא תבצעי צילום ..
אני04/12/2014זה לא בשביל הקופה ..זה למענך גם כן ..
הרי צריכים לבדוק את הרחם והחצוצרות ..
כדי שאם יש ממצא שניתן לטיפול זה לטובתך .
הבנתי שבכלל לא עושים הזרעות עם הורמונים לפני צילום רחם .
באיזה קופה את ..תחשבי לעבור קופה אם הם ממשיכים לדחות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קופת חולים לא מאשרת ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014עלייך לעמוד בדרישות הסף של הקופה בינהן שלושה מחזורי טיפול עם גונדוטרופינים צילום רחם או היסטרוסקופיה,בדיקת זרע ופרופיל הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופח לא מאשרת
רינה04/12/2014תודה לכם על התגובות. אין לי בעיה לעשות צילום רחם. הפרופ המקסים שלי לא הציע את זה וכשביקשו מועדת הפריון ענה להם שלא צריך כי יש גם בעית זרע בתמונה. עשיתי פרופיל הורמונלי כמובן עוד בהתחלה, יש 6 בדיקות זרע ו4 הזרעות שכשלו עם גונאל ואוביטרל. שאלתי היא אם הצילום על על תוצאותיו יכולות להיות לו השלכות על האם יאשרו בכלל אחרי זה? אני במאוחדת. לא מצליחה לבקש מידע לגבי דרישות הסף לאישור הפריות. רק מקבלת תשובה כן או לא או בקשה להמשך בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קופח לא מאשרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014כפי שציינתי בתשובתי אלול הן דרישות הסף לאישור הטיפול גם במאוחדת(כולל שלושה מחזורי טיפול עם זריקות של גונדוטרופינים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי פוריותבחורה 3304/12/2014
שלום,
יש לי מס' שאלות אך אתן קודם את הרקע. אני בת 33, לפי בדיקות דם המצב תקין, אצל בעלי ידועה בעיית פוריות וקיבלנו הפנייה לייעוץ בבריאות האישה לטיפולי פוריות.
אני רוצה לדעת מס' דברים:
1.איזה רופאים אני יכולה ללכת בחדרה מכוון שאני לא מוצאת רופא ששייך למכבי ולא בא לי להתחיל נסיעות לעיר אחרת לטיפולים.
2. אם אפשר ישר לגשת לטיפולים בהפרייה ולא לעשות הזרעה.
3. אם זה משנה או שכדאי ללכת לרופא פרטי.
4. חוץ מבדיקות דם שעשיתי ובדיקת זרע האם יש עוד בדיקות שנוכל או צריך לעשות בכדי להגיע מוכנים לייעוץ (בכדי לחסוך זמן מכוון שתור לקבל לקחת לי חודש וחצי)
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014הטוב ביותר שתפני למומחה פריון לקבל עיצה לגבי מצבך והמשך הטיפול המועדף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרענופר04/12/2014
שלום, בעלי עשה בדיקת זרע ולהלן התוצאות:
צבע צהבהב, צמיגות נורמל, ph 7.4, נפח 1 מ"ל, ריכוז 11 מ"ל, תנועה 18%, סוג תנועה: פרוגרוסיבית 14%, מקומית 4%, ללא תנועה 82%. לויקוציטים 0 מ"ל, אגלוטנציה שלילית, total motile count 2,
תאים תקינים 0%
פתולוגית ראש 83%, פתולוגית זנב 17%.
רציתי לדעת מה התוצאות אומרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014הזרע לוקה בכל המדדים שלו,יש צורך לפנות למומחה פריון לצורך בירור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמאיה04/12/2014
היי
אני בת 30 ועברתי שאיבה בפעם הראשונה ביום א'
וביום ד' החזרה של עובר אחד.
מאז יש לי כאבי בטן קלים ומעין נפיחות בטנית.. כמו אוויר שנמצא בחלל הבטן.. כמו כן, הבוקר- יום ה', קמתי עם דקירות קלות בבטן התחתונה בצד שמאל.
האם זה מעיד על כישלון הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014לא מעיד על כלום-יש להמתין בסבלנות לתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותקטי04/12/2014
שלום רב!
בת 37, 4 ילדים, 3 לידות (הריון שני - הריון תאומים שהושג לאחר הפריה עקב סתימת חצוצרות - הריון ראשון ושלישי ספונטני טבעי.
מזה שנה מנסים להרות שוב.
סובלת מדימומים כבדים וקשים שהביאו לחוסר ברזך מוחלט - טופלתי במתן ברזל בווריד. לאחר בירור - אדנומיוזיס.
ביצעתי בדיקות דם ביום השני למחזור - אשמח להתיחסותך:
E2 - 326
FSH - 7.4
LH - 5.1
המשך יום טוב
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014עדיין לא ברורה הסיבה לדמומים שלך ולאנמיה שלך,בכל מקרה הרקע הוא לא הורמונלי,יש לשלול רקע אורגני הקשור ברחם או במערכת אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה...ליאת04/12/2014
שלום,
לפני יומיים שאיבה..יש עדיין הפרשות חומות...סביר? מחר ההחזרה ההפרשות לא יכולות להשפיע על ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי שאיבה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014ההפרשות הינן בגלל הפצע שנוצר בעקבות הדיקור -זה לא מפריע להחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחסון בבנק הזרעאור04/12/2014
שלום
אנחנו זוג אשר מטופלים כקב בעיית זרע
עשינו שאיבת זרע וכרגע הזרע מאוחסן בבית חולים ציבורי בו עברנו טיפולים.
רציתי לעבור לבית חולים אחר גדול במרכז הארץ היינו בפגישה והכל נראה נפלא ואז כששאלתי לגבי העברת הזרע אמרו לי שמחלקת ivf יאחסנו לי 2 מנות במעבדה ואת היתר בבנק הזרע הלכתי לבנק הזרע הפקידה שאלה אצ המנהל. ומנהל בנק הזרע של אותו בית חולים לא אישר לאחסן את הזרע אצלם בבנק .(כמובן שבתשלום)
זה נשמע לי קצת הזוי אז מה אני אמורה לעשות??
האם יש חוק במדינה? למי אני פונה? זה נשמע כל כך לא הגיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחסון בבנק הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014הקפאת זרע ושימורו בבנק זרע כרוכים בתשלום ולא ניתנים במסגרת סל הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןמיקה04/12/2014
היי. לאחר 2 כשלונות הוסיפו לי לטיפול קלקסן..
האם יכול לשפר את אחוזי ההצלחה??
יש הנחייה מסויימת מתי לקחת אותו (עם אוכל/לפני/אחרי)?
הגיוני להתחיל 10 ימים לפני ההחזרה ולהמשיך גם לאחריה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014קליקסן נלקח בזריקות במקרים של קרישיות יתר ,התכשיר נלקח ללא קשר לאוכל,על מועד תחילתו על הרופא המטפל להחליט בהתאם לנתוני הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל פריפולשיר04/12/2014
מאז שהתחלתי לקחת ברזל פריפול (שבוע וחצי) התחיל לי גרד בנרתיק ובפי הטבעת ותחושה כמו של בערה באיזור האם יש קשר? ואם לא ממה זה יכול לנבוע. אני בשבוע 22 ומה ניתן לעשות משחת פסטה בייבי יכולה לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שיש קשר
אני04/12/2014זה הברזל היחיד שהיה לי ללא תופעות לוואי בהריון..
לפעמים מדובר בכיוון אחר לחלוטין-לחברה שלי היה מקרה דומה כיוון שהיא לא לבשה תחתוני כותנה והחל גירוי מטורף..
בכל מקרה יש ג'לים להרגעה (כמו של פמינה)
אבל בכל מקרה כדאי לבדוק גם שלא מדובר בפטריה
זה מה שהיה לי לצערי..
ובהצלחה כמובן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נראה לי שיש קשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014יתכן ויש לך רגישות יתר לכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריוןbaby703/12/2014
בטא חיובית אחרי IVF.
31.10 מחזור אחרון
18.11 שאיבה
21.11 החזרה.
איך מחשבים איזה שבוע אני? ומתי יכולה לעשות בדיקה לשק הריון? דופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014ב-19 לחודש תהי בשבוע 6 ואז ניתן לצפול בדופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטריפינגדנה03/12/2014
לפי הבנתי סטריפינג זו פעולה בה מפרידים את קרום מי השפיר מצוואר הרחם ולפעמים עושים סטריפינג פעמיים, אם בפעם הראשונה הפרידו את השק מצוואר הרחם אז מה מפרידים בפעם השנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטריפינג - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירי03/12/2014
שלום רב, לפני כמה ימים עברתי הזרעה כפולה יום אחרי יום ביום ה-16 למחזור- ההזרעה נעשתה בשילוב פיורגון. יום לפני, בבדיקת אולטראסאונד נמצאו 4 זקיקים בשחלה שמאל : 14,18,18,20 (יש לציין שחצוצרה שמאלית חסומה)
ובשחלה ימין 4 זקיקים: 11,12,15,16.
רירית רחם: 13 מ״מ.
קיבלתי גם אוביטרל לתמיכה.
מה הם הסיכויים להיריון במצב כזה, היות וחצוצרה שמאלית חסומה?
וגם בשל העובדה שהזקיקים המפותחים יותר נמצאים בצד שמאל..ובצד ימין לעומת זאת הכי מפותח זה 16...מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2014סיכויים טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)