מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאור27/11/2014
שאלתי את הרופא שלי מה לדעתו הגורם לבעיית ההיקלטות והוא לא יכול לשים את האצבע אך טוען שיכול להיות 3 דברים שקשה למדוד
1. איכות הביצית שטוען שניתן לבדוק רק בתהליכי ivf
2. שישנו פרמטר בבדיקות הזרע שלא ניתן לבדוק -האם הוא מצליח לחדור את הביצית ,גם במידה והבדיקת זרע יצאה תקינה.
שאלתי היא האם באמת לא ניתן לחזות לפחות את איכות הביציות טרם ה ivf?
ועוד שאלה,מומלץ לעשות בדיקת amh ? אני בת 32 עם הריון אחד תקין וטבעי לפני כ4 שנים.מנסים כשנה ...עשינו את כל הבדיקות שיצאו תקינות מלבד הידבקויות רכות שהוסרו והיסטרוסקופיה חוזרת לאחר הניתוח שלא זיהתה הידבקות חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה,תיקון-2 דברים
אור27/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014אכן יש אמת בדברי הרופא,ולצורך העניין ההפריה החוץ גופית תחשוף נתונים סמויים בעת ביצוע הליך ההפריה.
ישנם מדדים רבים חרביעת איכות הביציות והעוברים המנבאים את הסיכוי של העובר להתפתח להבשיל לשלב מתקדם ולהשתרש,בין היתר ע״י הערכה מורפולוגית,מעקב באמצעות מצלמה המצלמת את קצב התפתחות העובר והשינויים המתחוללים בו מידי15-20 דקות,ואפילו באמצעות ניתוח גנטי של העוברים בשלב מתקדם,ובחירת העוברים התקינים גנטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי בדיקת ה amh? כדאי לעשות?
אור27/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ולגבי בדיקת ה amh? כדאי לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014בדיקת ה-AMH מספקת אינפורמציה בעיקר לגבי הרזרבה השחלתית והיא פחות ספיציפית לכגבי איכות העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצובהשואלת27/11/2014
היי. עשיתי היום בדיקת ביטא לאחר הפרייה שבוצעה ב16/11.. (לפני 11 יום).
הביטא <5
א. האם יש סיכוי שבעוד יומיים שלושה התוצאה תהיה שונה או שהתשובה שלילית בוודאות? (להפסיק את טיפול הכדורים והנרות או להמתין)??
ב. מה יכולה להיות הסיבה שההיריון לא נקלט אם העובר היה מצויין (מוקפא), הגוף היה מוכן בכל הפרמטרים, ואני ניהלתי אורח חיים רגוע, בריא, תזונה טובה וכו'...
ממש מייאש כל הדבר הזה )-:
חייבת עידוד כדי להמשיך ולנסות.. (זה כישלון שני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014באופן כללי גם אם העובר המוקפא שרד את תהליך ההפשרה היטב עדיין סטטיסטית סיכויו להשתרשות אינם עולים על ה-15%,בין היתר בגלל נזקי ההקפאה הבלתי נראים,ואיכות כנטית של העובר שאינה תמיד באה לביטוי במראה המורפולוגי שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שואלת27/11/2014יש איזשהו אלמנט של יכולת שלי או של הרופא להשפיע על הסיכויים??
משהו התנהגותי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014השילוב בין הגורם האנושי לגורם הרפואי הינם משולבים זה בזה,הכוונה נכונה ע״י הרופא עשויה לשרת גם את הגורם האנושי ולמקסם את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןאלה27/11/2014
היי
אני בשבוע 6+2, הריון יקר. אתמול היו לי שילשולים, ללא חום או הקאות כמה שעות אחרי אוכל שהזמנו מבחוץ. זה לא וירוס.
מלבד כאבי בטן תחתונה (דומים לכאבי מחזור) אין לי כלום כרגע.
האם זה מחייב בדיקה? אחות אמרה לי שכדאי לבצע בדיקת צואה לטיפלים וחיידקים, אבל זה יקרה רק בראשון שני והתשוובות לוקחות זמן. אם יש ממצא חלילה סלמונלה או ליסטרה או קולי - לא צריך לבצע זאת בהקדם, או ללכת למיון נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שירה27/11/2014אה זו את רק שינית את הנושא.. חשבתי שהשבתי למישהי אחרת.
יכול להיות שזה פשוט אחד התסמינים של ההריון בשליש הראשון.
זה הריון ראשון שלך?
חברה שלי קיבלה מאוד קשה, היו לה גם כאבי בטן וגם הקאות הרבה.
בכל אופן טוב שפנית יענו לך כאן, את יכולה גם לברר עם רופאת הנשים ובמקביל שתפנה אותך לבדיקות רק להשקיט שהכל בסדר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיבלתי את הבטא העדכנית להיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014משלב מסויים אין הכפלה של הביטה-בצעי בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה27/11/2014שלום לך!
קודם כל כדאי שלא תלחצי ותהיי רגועה.
אולי זה קשור לאוכל שאכלת. אני באופן כללי לא הייתי ממליצה לאכול בחוץ,
בהריון בפרט, אלא אם כן את מכירה וסומכת על המקום.
תראי אם הכאבים חוזרים תתייעצי עם רופאת הנשים שלך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:re:
שירה27/11/2014התשובה שלי הקודמת נכתבה בטעות כאן.. שייכת לזו שכתבה "בטן" בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה27/11/2014שלום לך!
קודם כל כדאי שלא תלחצי ותהיי רגועה.
אולי זה קשור לאוכל שאכלת. אני באופן כללי לא הייתי ממליצה לאכול בחוץ,
בהריון בפרט, אלא אם כן את מכירה וסומכת על המקום.
תראי אם הכאבים חוזרים תתייעצי עם רופאת הנשים שלך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014בכל מקרה כדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי27/11/2014
אני בשבוע 7 היום ועשיתי שוב אולטרסאונד ונצפה דופק והכל היה בסדר. הרופא נשים שלי אמר לקבוע תור עוד 4 שבועות לשקיפות עורפית ושעד אז אין מה לעשות מעקב עוד . האם זה בסדר שחודש כמעט לא אעשה אולטרסאונד כדי לראות שבאמת הכל בסדר ושיש דופק תקין? הרופא אמר שאין מה לעשות חודש רציתי פשוט חוות דעת ממכם המומחים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014ברמה העקרונית הצדק עם הרופא שלך,בכל מקרה אם יחול שינוי במצבך תפני אליו לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת שינוי במצבי?
חסוי27/11/2014בעיקרון אני עם כאבי בטן רוב הזמן ובחילות אבל לא נמצא משו חריג היום. האם אתה ממליץ בכל זאת לעשות שוב אולטרסאונד עוד שבוע שבועיים או לחכות פשוט חודש? ביום שני האחרון והיום נצפה דופק תקין האם בגלל זה הרופא לא ביקש שאבוא לעוד בדיקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזאת אומרת שינוי במצבי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014הכתמה או דמם לידני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר..
חסוי28/11/2014שאם אין דימום או הכתמות אז העובר ישאר עם דופק? תודה אני פשוט לחוצה חודש לא לעשות אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/11/2014מבינה את החשש שלך. מציעה שתבקשי הפניה לאולטראסאונד חוזר בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים לי
חסוי28/11/2014ללכת לרופא עוד שבועיים הוא אמר בפירוש לבוא אליי רק אחרי השקיפות עורפית עוד חודש . אבל בעיקרון אם אין דימום חס וחלילה או כאבים חזקים זה אומר שהכל ימשיך להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נעים לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לקופת חולים
אילנה29/11/2014היי
הרגשתי כמוך בדיוק.
אפשר ללכת לאולטרהסאונד לקביעת גיל הריון בלי שום תור או הפניה במרכז בריאות אשה שקרוב אלייך.
זה מה שאני עשיתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה מרכז בריאות האישה?
חסוי29/11/2014אני גרה באזור המרכז ולא שמעתי שיש מרכז בריאות האישה. אולי כדאי ללכת לרופא נשים אחר בינתיים מהאי נעימות מהרופא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופח כללית
אילנה29/11/2014בקופח כללית יש בכל עיר מרכז בריאות האישה. יודעת שיש בבת ים, ברמת אביב ובטח עוד. אם את לא בכללית תבררי עם הקופח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה או הסיבותשירה27/11/2014
שלום רב,
אחרי הטיפול בפרוגילוטון המחזור הגיע ביום ה-32.
1. (בעוד שבזמן לקיחת הכדורים המחזור בא כל 29 יום..זה ככה אמור להיות? (אצל כל אחת שלוקחת שמגיע 29 ואז משתנה אחרי שמסיימים לקחת?) )
2. אילו סיבות יכולות להיות שגרמו לאי סדירות במחזורים שהיו לי?? זה לא היה מחזור אחד שחרג, אלא כמה! זה התחיל ב: 48 אח"כ 63 והשיא 93 ואז ירד ל42 ואז התחלתי את הטיפול בפרוגילוטון.
לפני כשנה עשיתי בדיקות כלליות שיצאו תקינות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיבה או הסיבות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014יתכן וקיימת הפרעה הורמונלית או הפרעה בביוץ,הנובעים מהנתונים ההורמונלים והגנטים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/11/2014שלום,
זה הגיוני שמשהו השתבש במערכת ההורמונלית. אבל זה לא היה כך לפני.
ועכשיו המחזור הגיע ב-32 לאחר שסיימתי עם הפרוגילוטון. שגם ל-32 לא היתי רגילה.
היה מגיעה בסביבות ה-36,35
32 זה מצויין! האם זה אומר שימשיך כך להסתדר בזכות הפרוגילוטון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2014יש להמתין ולראות אם המערכת תתאזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזיאלה26/11/2014
שלום
אני בשבוע 6+2.
הריון טבעי, אבל הייתי בין טיפולים עם הורמונים וכו'.
1. ביומיים האחרונים יש לי הפרשות קטנות חומות - מה שלא היה קודם כלל.
2. בנוסף בדקתי פרוגסטרון בשבועיים האחרונים שריד בהדרגה כל שלושה ימים מ125 ביום האיחור של הוסת ועד ל56 שבועיים אחרי. אמרת לי שזה בסדר, שזה בטווח התקין אבל לתחושתי הכתמים החומים שמוכרים לי בשיגרה כמופיעים שבוע לפני קבלת הוסת זו אינדיקציה לפרוגסטרון שיורד עוד ועוד.
הו אירד במשך 4 בדיקות דם.
3. בנוסף יש לי שילשולים היום, בלי הקאות והבטן כואבת כבר לא יודעת ממה.
הא. סאונד דופק רק ביום ראשון, האם כדאי ללכת מחר למיון נשים בקופח? האם כדאי לבצע בדיקת פרוגסטרון נוספת ובמידה וירד מתחת ל-40 להתחיל תמיכה?
תודה רבה לך.
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014בשבוע שאת מצויה בו ניתן לזהות דופק עוברי,לכן פני לביקורת רפואית על מנת לראות אם ההיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה
אלה28/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עליית הבטא תקינה?דנה26/11/2014
ערב טוב,
ערכי הבטא אחרי החזרת 2 עוברים ב-4.11
ב-16.11 330
ב-18.11 855
ב-20.11 2530
והיום 26.11 19,000
בהתחלה הבטא שילשה והיום ערכי הבטא אפילו לא הגיעו להכפלה מדוייקת.
האם זה תקין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דנה26/11/2014האם יש סיכוי לתאומים?
בנוסף, אני עם תמיכה של 2 קרינון ו-2 פרוגינובה ביום, עד איזה שבוע צריך להמשיך את התמיכה?
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
דנה27/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם עליית הבטא תקינה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014הכות תקין זהו שלב שהמעקב אמור להעשות באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים, הריון ותמיכהאסנת שרון26/11/2014
מתי השליה לוקחת פיקוד על הפרדת ההורמונים בגוף, ולמה כל רופא קובע אחרת באשר לבאיזה שבוע יש להפסיק את התמיכה בהריון לאחר מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים, הריון ותמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014החל משבוע 8 השליה מפרישה הורמונים. עם זאת, יש רבים המוסיפים עודשבוע שבועיים לתמיכה ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש שאלות נוספות
אסנת שרון27/11/20141. אז אם יש סתירה בין הדעה של הרופא הקודם (בחידת ה-IVF) לבין הרופא הנוכחי בקהילה- למי בדיוק אני אמורה להקשיב?
2. האם ישנן בדיקות או מדדים כלשהם לנושא?
3. האם מפסיקים תמיכה בבת אחת או בהדרגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלוש שאלות נוספות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/20141.עלייך להשמע להוראות הרופא המטפל שלך
2.הפיסיולוגיה וההורמונולוגיה הזו קיימים משחר ההיסטוריה האנושית,ולכן אין מורך לבצע בדיקות הורמונליות מעבר לשבוע 8-9 להיריון כדי לאשר את מה שהוא מובן מאליו
3.יש הנוהגים להפסיק בהדרגה ,ויש לא,להערכתי אין בעיה עם האחד או השני היות וגם כך התמיכה ניתנת מעבר למצופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה דחופה...קארין26/11/2014
אני צריכה להזריק הערב מנופור וכנראה שינו את האריזה מהטיפול של לפני שנתיים.. מישהי יודעת להסביר איך מכינים את התמיסה? יש בקבוקון אבקה אחד ומלא מזרקים.. לא ממש מובן לי למרות שקראתי את ההוראות כמה פעמים, לא רוצה לעשות טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שאוכל לעזור
חסוי26/11/2014קחי את המזרק עם התמיסה ותזריקי לתוך האבקה. תחברי את המחט הגדול והעבה יותר בשביל זה את תראי גודל שונה.לאחר שהכנסת את החומר לבקבוקון תנערי היטב עד שאין בועות. תוציאי את המחט העבה וזרקי לפח. קחי אחד מהמחטים שיש לך בקופסא ותשאבי כמה שאת צריכה וזהו תזריקי. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
חסוי26/11/2014יש לך על כל מזרק כמות ככה שתשאבי בדיוק כמה שאת צריכה ומה שנשאר תשמרי בקירור. וכל פעם שאת צריכה להזריק תשאבי מהבקבוקון את הכמות שאת צריכה. יש לך שם 9 מזרקים אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר המהילה אין צורך בקירור
גל26/11/2014לאחר המהילה אין צורך בקירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
קארין26/11/2014זה מה שחשבתי.. רציתי להיות בטוחה.. תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה דחופה... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014באינטרנט (youtube) תוכלי למצוא סרטונים מפורטים בנושא המראים את ההכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהדנה26/11/2014
שלום
בשבוע 18 לאחר ivf
האם מותר לטוס לאילת מתא??
האם זה בטוח ואין בזה כל סיכון כרגע??
הריון מאוד יקר ולקח זמן להשיגו אם יש את הסיכון הקטן ביותר נוותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014טיסה קצרה לאילת לא אמורה לפגוע בהריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון גבוהלימור26/11/2014
ביום ה 14 למחזור, התוצאות הן e2- 462 lh-6.58 והפרוגסטרון 46.32
ביום ה 13, התוצאות היו: e2- 369 lh- 5.79 ופרוגרסטרון 23.67
וביום ה 12 התוצאות היו: e2 -282 lh -9.64 ופרוגרסטרון 7.83
הערכים נראים קצת מוזר, פרוגרסטרון גבוה, לא?!
האם אני לפני/אחרי ביוץ?
האם הערכים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון גבוה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014ככל הנראה בייצת בין יום 12 ליום 13, הערכים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההתקדמות של הבטא תקינה?ד``ר אליעזר גירש26/11/2014
שלום,
בתאריך 9.11 הוחזרו 2 עוברים.
בתאריך 21.11 בדיקת בטא ראשונה - תוצאה 90
שלושה ימים אחרי, בתאריך 24.11 בדיקת בטא שנייה - תוצאה 406
26.11 בדיקת בטא שלישית - תוצאה 756.
אשמח לדעת האם ההתקדמות של הבטא תקינה?
אני רואה שבשתי הבדיקות האחרונות אין הכפלה...האם זה עדיין בסדר או מעיד על בעיה כלשהי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014התוצאות נראות תקינות בהחלט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיקה26/11/2014
שלום רב. עקב מחלת סרטן וכריתת רחם וחצוצרות ושחלות אמורה לעבור השתלה של הרקמה השחלתית כדי לראות אם אפשר לייצר ביציות לפונדקאות.
רציתי לדעת אם יכול להיות מצב שברגע שהשחלה תיקלט אז ייווצרו ביציות באופן טבעי ללא הורמונים? יכול להיות מצב כזה במידה והשחלה תיקלט?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה.
מיקה26/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014מצב כזה עשוי להתרחש גם ללא עידוד הורמונלי חיצוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים עלייאפרת26/11/2014
צהרים טובים
מחזור אחרון 29/10 . אוביטרול ב 9/11 ושתי הזרעות 10-11/11
בצעתי היום בדיקת בטא התוצאה 52 כמובן שביום ראשון אחזור על הבדיקה אך לא נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה מדלגים עליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הבדיקה בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאאפרת26/11/2014
צהרים טובים
מחזור אחרון 29/10 . אוביטרול ב 9/11 ושתי הזרעות 10-11/11
בצעתי היום בדיקת בטא התוצאה 52 כמובן שביום ראשון אחזור על הבדיקה אך לא נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014בגבול התקין,אולם מה שיקבע הינה הבדיקה ביום א
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)