מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם עליית הבטא תקינה?דנה26/11/2014
ערב טוב,
ערכי הבטא אחרי החזרת 2 עוברים ב-4.11
ב-16.11 330
ב-18.11 855
ב-20.11 2530
והיום 26.11 19,000
בהתחלה הבטא שילשה והיום ערכי הבטא אפילו לא הגיעו להכפלה מדוייקת.
האם זה תקין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דנה26/11/2014האם יש סיכוי לתאומים?
בנוסף, אני עם תמיכה של 2 קרינון ו-2 פרוגינובה ביום, עד איזה שבוע צריך להמשיך את התמיכה?
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
דנה27/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם עליית הבטא תקינה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014הכות תקין זהו שלב שהמעקב אמור להעשות באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים, הריון ותמיכהאסנת שרון26/11/2014
מתי השליה לוקחת פיקוד על הפרדת ההורמונים בגוף, ולמה כל רופא קובע אחרת באשר לבאיזה שבוע יש להפסיק את התמיכה בהריון לאחר מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים, הריון ותמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014החל משבוע 8 השליה מפרישה הורמונים. עם זאת, יש רבים המוסיפים עודשבוע שבועיים לתמיכה ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש שאלות נוספות
אסנת שרון27/11/20141. אז אם יש סתירה בין הדעה של הרופא הקודם (בחידת ה-IVF) לבין הרופא הנוכחי בקהילה- למי בדיוק אני אמורה להקשיב?
2. האם ישנן בדיקות או מדדים כלשהם לנושא?
3. האם מפסיקים תמיכה בבת אחת או בהדרגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלוש שאלות נוספות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/20141.עלייך להשמע להוראות הרופא המטפל שלך
2.הפיסיולוגיה וההורמונולוגיה הזו קיימים משחר ההיסטוריה האנושית,ולכן אין מורך לבצע בדיקות הורמונליות מעבר לשבוע 8-9 להיריון כדי לאשר את מה שהוא מובן מאליו
3.יש הנוהגים להפסיק בהדרגה ,ויש לא,להערכתי אין בעיה עם האחד או השני היות וגם כך התמיכה ניתנת מעבר למצופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה דחופה...קארין26/11/2014
אני צריכה להזריק הערב מנופור וכנראה שינו את האריזה מהטיפול של לפני שנתיים.. מישהי יודעת להסביר איך מכינים את התמיסה? יש בקבוקון אבקה אחד ומלא מזרקים.. לא ממש מובן לי למרות שקראתי את ההוראות כמה פעמים, לא רוצה לעשות טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שאוכל לעזור
חסוי26/11/2014קחי את המזרק עם התמיסה ותזריקי לתוך האבקה. תחברי את המחט הגדול והעבה יותר בשביל זה את תראי גודל שונה.לאחר שהכנסת את החומר לבקבוקון תנערי היטב עד שאין בועות. תוציאי את המחט העבה וזרקי לפח. קחי אחד מהמחטים שיש לך בקופסא ותשאבי כמה שאת צריכה וזהו תזריקי. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
חסוי26/11/2014יש לך על כל מזרק כמות ככה שתשאבי בדיוק כמה שאת צריכה ומה שנשאר תשמרי בקירור. וכל פעם שאת צריכה להזריק תשאבי מהבקבוקון את הכמות שאת צריכה. יש לך שם 9 מזרקים אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר המהילה אין צורך בקירור
גל26/11/2014לאחר המהילה אין צורך בקירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
קארין26/11/2014זה מה שחשבתי.. רציתי להיות בטוחה.. תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה דחופה... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014באינטרנט (youtube) תוכלי למצוא סרטונים מפורטים בנושא המראים את ההכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהדנה26/11/2014
שלום
בשבוע 18 לאחר ivf
האם מותר לטוס לאילת מתא??
האם זה בטוח ואין בזה כל סיכון כרגע??
הריון מאוד יקר ולקח זמן להשיגו אם יש את הסיכון הקטן ביותר נוותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014טיסה קצרה לאילת לא אמורה לפגוע בהריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון גבוהלימור26/11/2014
ביום ה 14 למחזור, התוצאות הן e2- 462 lh-6.58 והפרוגסטרון 46.32
ביום ה 13, התוצאות היו: e2- 369 lh- 5.79 ופרוגרסטרון 23.67
וביום ה 12 התוצאות היו: e2 -282 lh -9.64 ופרוגרסטרון 7.83
הערכים נראים קצת מוזר, פרוגרסטרון גבוה, לא?!
האם אני לפני/אחרי ביוץ?
האם הערכים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון גבוה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014ככל הנראה בייצת בין יום 12 ליום 13, הערכים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההתקדמות של הבטא תקינה?ד``ר אליעזר גירש26/11/2014
שלום,
בתאריך 9.11 הוחזרו 2 עוברים.
בתאריך 21.11 בדיקת בטא ראשונה - תוצאה 90
שלושה ימים אחרי, בתאריך 24.11 בדיקת בטא שנייה - תוצאה 406
26.11 בדיקת בטא שלישית - תוצאה 756.
אשמח לדעת האם ההתקדמות של הבטא תקינה?
אני רואה שבשתי הבדיקות האחרונות אין הכפלה...האם זה עדיין בסדר או מעיד על בעיה כלשהי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/11/2014התוצאות נראות תקינות בהחלט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיקה26/11/2014
שלום רב. עקב מחלת סרטן וכריתת רחם וחצוצרות ושחלות אמורה לעבור השתלה של הרקמה השחלתית כדי לראות אם אפשר לייצר ביציות לפונדקאות.
רציתי לדעת אם יכול להיות מצב שברגע שהשחלה תיקלט אז ייווצרו ביציות באופן טבעי ללא הורמונים? יכול להיות מצב כזה במידה והשחלה תיקלט?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה.
מיקה26/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014מצב כזה עשוי להתרחש גם ללא עידוד הורמונלי חיצוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים עלייאפרת26/11/2014
צהרים טובים
מחזור אחרון 29/10 . אוביטרול ב 9/11 ושתי הזרעות 10-11/11
בצעתי היום בדיקת בטא התוצאה 52 כמובן שביום ראשון אחזור על הבדיקה אך לא נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה מדלגים עליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הבדיקה בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאאפרת26/11/2014
צהרים טובים
מחזור אחרון 29/10 . אוביטרול ב 9/11 ושתי הזרעות 10-11/11
בצעתי היום בדיקת בטא התוצאה 52 כמובן שביום ראשון אחזור על הבדיקה אך לא נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014בגבול התקין,אולם מה שיקבע הינה הבדיקה ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץאור26/11/2014
שלום.אני בחודש הפסקה מזריקות בגלל גירוי יתר וכעת עושה רק מעקב זקיקים ןבדיקת דם היום היום ה14 למחזור שהוא 28 יום. לפי הנתונים האלו היה או טרם היה ביוץ? תודה
פרוגסטרון 2.80
אסטרדיול 950
LH 5.06* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014עדיין טרם ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור26/11/2014אם כך מתי להערכתך יהיה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/20141.בעת שהזקיק יגיע לגודל אופטימלי-22-23 מ״מ,ורמת ה-LH תעלה לפחות פי 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים לאחר החזרת מוקפאיםאני26/11/2014
שבוע 7+6.
מקבלת תמיכה של 3 אסטרופם ביום, ו 3 אטרוגסן ביום+זריקת גסטון כל יומיים.
הרופא אמר לי להתחיל להוריד את התמיכה בהדרגה ואני קצת חוששת. מרגישה שהתמיכה זה הדבר היחיד שמחזיק לי את ההריון.
האם יש דרך לבדוק אם הגוף התחיל להפריש פרוגסטרון ולהיות בטוחים שלא תיגרם הפלה בגלל הפסקת התמיכה?
אני מאוד מפחדת.
ושאלה שניה, מה הכוונה להוריד בהדרגה? כל כמה זמן להוריד טבלית פרוגסטרון? כל כמה זמן להוריד את מינון הגסטון? הוא נתן הוראות מאוד כלליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון תאומים לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014בד״כ לא נדרשת כל תמיכה הורמונלית מעבר לשבוע 8-9,במצב העניינים שלך הייתי מפחית מכאן ןהילך את התמיכה ב-1/2 מידי שבוע עד להפסקת התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גיניטיותאפרת26/11/2014
שלום,
עשיתי בדיקות גיניטיות לפני שנה (נובמבר 2013) אבל נכנסתי להריון רק לפני חודשיים (ספטמבר 2014) אחרי טיפולי פוריות.
האם אני צריכה לחזור על הבדיקות או שהם עדיין תקפות בפרק זמן זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות גיניטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014אין צורך היות והנתונים הגנטים לא משתנים לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת DECAPEPTYL לאחר החזרהי.ר26/11/2014
שלום,
רציתי לדעת לגבי זריקת DECAPEPTYL לאחר החזרת עוברים.
לא הצלחתי להבין מההסברים באינטרנט מה הזריקה בעצם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתגובתכם
י.ר26/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זריקת DECAPEPTYL - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הזריקה מעוררת הפרשת הורמונים ממקור יותרת המוח התומכים פיסיולוגית בגופיפים הצהובים מבלי להשאיר שאריות הורמונליות העלולות ליצור מצג שב של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת
י.ר26/11/2014זה אומר שאין בעייה לקבל את הזריקה לאחר החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאת מתבלבלת או הרופא זהירות
מלני27/11/2014תבדקי שוב לפני שאת לוקחת לדעתי טעו והתכוונו לתת לך אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שאת מתבלבלת או הרופא זהירות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014ברמה העקרונית אין בעיה ,אולם רצוי שתיוועצי ברופא המטפל
תודה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Thank you for the kind words
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן שבוע 6+4חסוי26/11/2014
יש לי בימים האחרונים כאבי בטן כאילו הבטן מתהפכת וזה קצת מפריע לי לשיגרה. עשיתי אולטראסונד לפני יומיים הכל היה בסדר מה אפשר עוד לעשות? אני ממש מפחדת שחס וחלילה עלול לקרות משו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן שבוע 6+4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014איןנצורך לבצע כלום בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל פאורית26/11/2014
הי
האם אשה בעלת חשד לשחלות פוליציסטיות....לא צריכה לקבל גונל פ...עברתי הזרעה ולאחר המחזור התברר שיש לי מהטיפול ציסטה ..האם אני לא צריכה לקבל גונל האם זה משגרם לציטה? והאם הציסטה היא הסיבה לאי הצלחת ההזרעה? היתכן שיהיה הריון עם הציסטה בשחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונל פ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014חלק מתופעות הלואי של טיפול עם גונל ובמיוחד אם מדובר בשחלה פוליציסטית הינה הופעת ציסטות.אם הציסטה לא נעלמה ועדיין קיימת בעת המחזור לא ניתן להתחיל טיפול חדש בטרם מאפסים את הציסטה/ציסטות בד״כ בשימוש עם גלולת היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יהיה הריון עם ציסטה?
אורית26/11/2014הי..
לא הבנתי האם הסיבה ללא הצלחת ההזרעה היא הציטה|? האם לא אכנס להריון אם תהיה לי תיצטה מהטיפול ? נגיד שנעלמה עכשיו לאחר המחזור ובמחזור הבא לאחר גונל פ תהיה עוד פעם ? זה ימנע הריון? ואי הצלחת ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)