מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפוח בתחילת הריון...ליאת06/12/2014
רוצה לדעת מאיזה שבוע של הריון אפשר לעשות צבע לשיער? האם ניתן לעשות בניית ציפורניים? בכל זאת יש שגרה של טיפוח אצל מרבית הנשים...ויש התלבטות מה מותר ומה אסור בזמן הריון...לפחת בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפוח בתחילת הריון... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2014ניתן לבצע את הטיפולים בתנאי שהם לא מכילים אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בהריוןחסוי06/12/2014
אני שבוע 8 מהפריות כל הזמן סבלתי מכאבי שיניים והיום התחילו לי שוב כאבים כנראה צריך לעשות טיפול שורש חדש. האם זה אפשרי בהריון ובמיוחד שאני רק בהתחלה? כי זה כולל זריקה גם אז אני לא יודעת מה לעשות.אשמח אם תסבירו לי תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2014אין כח בעיה לבצע כל טיפול שיניים שנדרש בהיריון ובכלל זה גם הרדמה מקומית וגם צילום(אחרי ששמים חלוק עופרת).
טיפול שיניים מומלץ על מנת למנוע סיבוכים מאוחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לאחר החזרהאני98706/12/2014
מה תפקידו של אוביטרל לאחר החזרת מוקפאים על מחזור טבעי וכמה זמן לאחר ההחזרה ניתן בדרך כלל?
ומדוע יש מקרים בהם ניתן אוביטרל שלם ומקרים בהם ניתן חצי אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014בהחזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי תחליפי אין צורך במצן אוביטרל,יש לו מקום רק בהחזרת עוברים על בסיס של מחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי נשאלה לגבי מחזור טבעי...
אני98706/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה שלי נשאלה לגבי מחזור טבעי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2014עוד יותר הגיוני בתזמון הביוץ במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2014אין לו שום מקום במחזור טבעי.
זה פשוט האמונה של הרופא המטפל שלך שזה יעזור...
יש שנותנים חצי מנה או מנה שלמה לפי הבנתו הבלעדית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאנונימית06/12/2014
שלום, רציתי לשאול, ב19.11 עברתי החזרת שלושה עוברים בני שלושה ימים 8 תאים.. ב2.12 ביצעתי בדיקת בטא ויצא 1338 האם מדובר בהיריון מרובה עוברים? ועוד שאלה, אני רזה ויש לי בליטה בצד ימין של הבטן התחתונה, האם זה נורמלי? קשור להיריון? כשאני לוחצת על הבליטה אני מרגישה כמו בועות, והיא נעלמת, יכול להיות שזה סתם גזים? ובאיזה שבוע אני נחשבת?
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014הינך בדבוע 4*3 ,יתכן ומדובר בהיריון מרובה עוברים,,יתכן והבליטה נובעת מהצטברות גזים בעקבות ההשפעה ההורמונלית או כתוצאה מתגובת השחלות ותגובה עודפת שלהן המתבטאת ביצירת ציסטות הבולטות במקרה זה דרך דון הבטן,במיוחד שאת רזה במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום השחרשירי06/12/2014
שלום, אני כיום 3 ימים לפני בדיקת דם לגילוי ההיריון המיוחל. החודש עשיתי טיפול הזרעה בשילוב פיורגון...והגבתי די טוב מבחינת התפתחות הזקיקים. לאחרונה קראתי על חום השחר שאם הוא גבוהה עד יום קבלת המחזור ואף עד לימים אחרי זה מעיד על קיומו של היריון. כך בשלושת הימים האחרונים בדקתי וחום השחר עמד על 36.4-36.5. האם בכלל זה רלוונטי לבדוק חום שחר? האם הוא כן אומר משהו ? או שבגלל שעברתי טיפול הוא לא אומר כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום השחר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/12/2014מדידת חום השחר מתבססת על כך שחום האשה טרם היוץ נמוך ב-0.3-0.5 מעלות בהשוואה לחום הגוף לאחר הביוץ, ועל כן יש למדוד חום מתחילת הוסת ולא רק לאחר הביוץ. הגורם לעליית החום הוא הפרשת הורמון הפרוגסטרון על ידי הגופיף הצהוב, במשך השלב הלוטאלי של מחזור הוסת (מהביוץ ועד שבועיים לאחר מכן). אם האשה בהריון, השליה תפריש בהמשך את הורמון הפרוגסטרון, שיתמוך בהריון.
חשוב לציין כי יכולה להיות תנודתיות של 0.1-0.3 מעלות בחום הגוף גם לאחר הביוץ.
מדידת חום השחר נותנת אינדיקציה גם לגבי קיום ביוץ (במקרה שלך קיבלת קרוב לוודאי תכשיר חיצוני שגרם לביוץ ועל כן לא רלוונטי), וגם לגבי התפקוד של הגופיף הצהוב.
לא ניתן להסיק מסקנות אם לא מדדת חום טרם הביוץ שכן חום הגוף משתנה מאשה לאשה.
במקרה שלך הייתי מסתמכת על בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תגובה לגונאלשירה06/12/2014
שלום,
לאחר 4 הזרעות מתוכן שתיים היו עם גונאל 100 ובמהלך הטיפול היתה תגובה מצויינת של 2-3 זקיקים ורמות E של 2500, פנינו ל IVF.
לאחר 4 ימים בהם הזרקתי כמות כפולה של גונאל 187.5, נצפה זקיק בודד. הרופא החליף לי את הטיפול למנופור 262.5. לאחר יומיים נצפו שני זקיקים של 10 ו-11. הרירית עדיין היתה דקה 4.7. במהלך ההזרעות, הטבעיות ועם ההורמונים, הרירית היתה תמיד 7-8.
רמת ה E לא גבובהה, עלתה מ-390 ל-510 כעבור יומיים עם המעבר בהורמונים. רמת ה-P ירדה מ 3.3 ל 2.7.
אני קרובה מאד לגיל 40.
האם זה שכיח שלאחר תגובה מצויינת של השחלות בשני הסבבים הקודמים, תהיה תגובה חלשה כל כך? האם זה יכול להשתנות במחזור הבא? האם עושים שאיבה עם שני זקיקים או מומלץ לעשות הזרעה? האם מומלץ לעשות הפסקה של חודש עם מתן ההורמונים?
בתודה מראש,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תגובה לגונאל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/12/2014שירה שלום רב,
היות והגבת עם 2-3 זקיקים לגונאל 100, בהחלט היה ציפייה כי תגיבי עם זקיקים מרובים יותר להעלאת המינון. עם זאת, לעיתים יש מחזורי טיפול בהם הגוף מגיב פחות טוב והסיבה לכך אינה ברורה.
לפי הנתונים שאת מתארת, נראה כי השחלות שלך טרם התחילו להגיב במחזור הטיפול הזה. הייתי ממשיכה את הטיפול עוד מספר ימים תוך ציפייה לתשובה הן של מספר הזקיקים והן עלייה של רמות ההורמונים.
ניתן לעשות שאיבה גם על זקיק בודד אך הרושם שלי שאצלך עדיין לא ניתן לקבוע את מספר הזקיקים הצפויים היות ואת בתחילת התהליך מבחינת רמות ההורמונים והממצאים הסונוגרפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. לגבי ההמשך?
שירה06/12/2014תודה רבה על תשובתך המהירה. מחר אני צפויה לעוד אולטרהסאונד ובדיקות דם וזאת לאחר עוד 3 ימים של 300 יחידות מנופור. במידה ויהיו רק שני זקיקים, האם את ממליצה על הזרעה ולא על שאיבה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. לגבי ההמשך? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/12/2014היות וגם רמות ההורמונים היו נמוכות, אני מאמינה שתתחיל תגובה גם מבחינת הזקיקים וגם מבחינת הרמות ההורמונליות. אם יש שני זקיקים בלבד, זה זהחלט שיקול לשוחח עם הרופא המטפל לגבי ביצוע הזרעה (כמוסן שוב בתלות בגודל הזקיקים וברמות ההורמונליות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה06/12/2014תודה רבה דוקטור!
אעדכן מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הביוץ
שירה06/12/2014ד״ר דבר נוסף, עד למחזור זה, הביוץ התרחש אצלי באופן די קבוע ביום ה-12 למחזור. מחר כאמור זהו היום ה-12. האם ייתכן שמועד הביוץ ישתנה כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמה קשה לפני IVF
שירה07/12/2014שוב שלום,
הבוקר מעקב זקיקים אחד 10 ואחד 13, רירית 5.5. זאת לאחר 4 ימי גונל 187.5 ולאחריהם מנופור 262 במשך יומיים ועוד מנופור 300 במשך 3 ימים. סה״כ 9 ימי הזרקות ותגובה דלה כזו. אציין שוב בשני סבבי ההזרעה האחרונים היו 2-3 זקיקים מובילים ורירית 7. הבוקר הפרוגסטרון היה 3.4 ו E-952.
הדילמה היא האם להמשיך ולהזריק בהוראת הרופא צטרוטייד ומנופור היום ומחר וללכת בכל זאת על IVF?
האם מומלץ לעצור בשלב זה, לעשות הזרעה במועד ואם זו לא תצלח לשנות את הפרוטוקול לקראת החודש הבא.
בחודש הבא אהיה בת 40..
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילמה קשה לפני IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2014מדובר בצגובה ירודה הנובעת מרזרבה שחלתית נמוכה,במקומך הייתי ממשיך לקראת הפריה ולא סומך על האפשרות שבפעם הבאה יהיה טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופורעדי06/12/2014
אני יודעת שמנופור אמור להיות במקרר. האם גם לאחר פתיחה ועירבוב מומס וממס יש צורך להשאיר במקרר או אפשר בטמפרטורת חדר? האם השארת הבקבוקון במקרר לאחר ערבוב עלול לפגום ביעילות? תודה
מנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014יש להמיס לפני ההזרקה ואין צורך להכניס בחזרה לקירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתמיקי06/12/2014
האם יש הבדל מבחינת סיכויי ההצלחה אם עובי הרירית בהחזרה הוא 8 או 11?
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014אין הבדל מהותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאלה05/12/2014
במוניטור בשבוע 39, מה הכוונה בניטור עוברים קו בסיס תקין, ויריאבילי, האצות גבוליות לעובר.. בעיקר, מה הכוונה ב "האצות גבוליות בעובר"?
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014להערכתי מדובר בהאצות בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי שלא יהיה דופק בבדיקה ראשוbaby705/12/2014
רוצה להבין מה הסטטיסטיקה ומה הסיבות לזה שאים דופק בשבוע 6-7.
אני בת 32, הריון ראשון אחרי 3 IVF (שחלות פוליציסטיות) כרגע בשבוע 5, הבטא עלה יפה..
בעוד שבוע וחצי יש לי אולטראסאונד ראשון לראות שק הריון ודופק.
ואני בחששות ממש.. (אחרי שנה של טיפולי פוריות..)
רוצה להבין מה האחוזים לכך שאין דופק וההריון לא צלח..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיכוי שלא יהיה דופק בבדיקה ראשו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014שיעור ההפלות בגילך הינו בגבולות 15% מההיריונות המתקבלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר בשבוע 30קרן05/12/2014
שלום
אני בשבוע 30+3
אני מרגישה תנועות עובר חלשות וגם לא כל היום. לעיתים עוברות שעות ארוכות בלי דארגיש.
האם זה טבעי?
קצת לחוצה שלא מרגישה בתדירות גבוהה ובעוצמה רבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות עובר בשבוע 30 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2014עם צמיחת העובר מרחב התנועתיות שלו קטן לפיכך תיתכן תחושה פחות עוצמתית ,אם כי אין שנוי בתדירות התנועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב - לרופאים ולבנות בפורום!אלה05/12/2014
היי
אני רואה שבנות רבות שואלות לגבי הורמונים. הרבה פעמים כשאנחנו נרגעות מתשובות כאן אנחנו לא ממשיכות להתעסק עם זה..
אבל בשאלות כאלה - חשוב לשאול מה הן יחידות המדידה!.
כרגע יש לי פרוגסטרון 51 NMO/L אני בשבוע 7 תאומים (טבעי). כולם אומרים לי שמעל 10 זה תקין ורופאים מחמירים אומרים שמעל 40 זה תקין, רק שוכחים לומר באיזה יחידות!
מסתבר שמעל 10 ו-40 למחמירים זה אכן תקין כשמדובר ביחידות NG/ML
בהריון של עובר אחד. לא ביחידות אחרות שרובן נמדדות בקופות החולים.
הבנתי שהתוצאה שלי מאוד נמוכה וגבולית -
הבנתי שכדאי להמיר יחידה מ NG/ML לNMO/L צריך להכפיל ב-3.18 והתוצאה שלי אם היתה 51 בNMO/L היא 16!
ועכשיו נשאלת השאלה האם 16 NG/ML זה תקין להריון תאומים?
אני לא לוקחת תמיכה, הריון טבעי.
האם לבקש זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - לרופאים ולבנות בפורום! - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014תודה על ההערה. את צודקת לחלוטין לגבי היחידות. לשמחתנו רב המעבדות בארץ משתמשות באותן יחידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהץודה ומה לגבי התוצאה שלי -
אלה05/12/2014יש לי 16 NMO\L בהריון תאומים שבוע 7+3.
זה לא נמוך?
אני שואלת כי הופיע לי לראשונה בהריון כתם חום הערב ואני לא יודעת אם זה מצריך בדיקת רופא והאם במיון בכלל בודקים פרוגסטרון וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - לרופאים ולבנות בפורום! - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2014בשבוע שבע בכלל אין טעם לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון.
ברגע שיש דופק אין משמעות לפרוגסטרון ובכלל יש רושם כאילו הפרוגסטרון הוא משהוא חשוב ביותר , אז כשההריון תקין הפרוגסטרון יהיה תקין וכשההריון לא תקין הפרוגסטרון לא יהיה תקין ותיקונו על ידי תרופות לא יעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלה האישית שלי
אלה05/12/2014הופיע לי לראשונה כתם חום חזק הערב מלווה בכאבי בטן כמו של מחזור.
אני בשבוע 7+3 כאמור.
האם צריך ללכת למיון או מה לעשות?
אני בהריון תאומים. לאל תמיכה כלשהי.
ניקיתי את הבית וזה קרה לאחר מכן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - לרופאים ולבנות בפורום! - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014אנחנו לא נוהגים לבדוק רמות פרוגסטרון בהריון טבעי. חשוב לציין כי ברוב המקרים רמות הפרוגסטרון הנחשבות כ"תקינות" מתייחסות לתוספת של תכשירי פרוגסטרון ממקור חיצוני ולכל אחד מהם יש ספיגה שונה. החשוב ביותר הוא שהאשה אינה מדממת. אם כך, אין צורך בתמיכה פרוגסטטיבית נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הכתמים נמשכים
אלה06/12/2014ורודים בהירים או חומים. האם זה נחשב דימום?
אני מעדיפה לא ללכת לבדיקות ואולטראסאונד. מדובר בהריון תאומים. יש מה לעשות במצב כזה?
זה נחשב התחלה של דימום?
לקחתי אנדומטרין אחד הערב אבל מנסיון הערב הבחילות שזה מעורר בי איומות מהבחילות של ההריון. אפשר להפסיק אחרי אחד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע היריוןאבישג05/12/2014
שלום לכם,
בשעה טובה נכנסתי להיריון.
באיזה שבוע אני -
שאיבה - 18.11.14
החזרה - 21.11.14
ביטא ראשונה - 3.12.14 - 65
ביטא שניה - 5.12.14 - 163
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2014תורידי מהשאיבה 14 יום וזה היום הראשון של הוסת האחרון וכל שבוע שעובר מאז, זה שבוע הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןרונית05/12/2014
שלום רב,
יום אחרי הביוץ ובמהלך שבוע וחצי הופיעו לי הפרשות חומות, לפי החישוב מחר אני אמורה לקבל מחזור והיום ביצעתי בדיקת הריון והופיע פס ורוד מאוד בהיר,
יש סיכוי שאני בהריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2014תמיד יש סיכויים במיוחד שהופיע קו מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית05/12/2014גם בבדיקת ביוץ שעשיתי יצאה חיובי...האם זה מחזק את העובדה שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014אין קשר בין בדיקת ביוץ חיובית לבדיקת הריון חיובית. אם הופיעו שני פסים בבדיקת הריון יש סיכוי טוב שאת בהריון. כדאי לחזור על הבדיקה עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה05/12/2014המון המון תודה על התגובה...
רק מה לשלא ברור לי למה היו לי במשך שבוע וחצי ללא הפסקה הפרשות חומות...התחילו ממש אחרי הביוץ...
והאם פס ורוד ממש חלש בבדיקות הריון מעידות על תוצאה חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/12/2014יכולות להיות הפרשות חומות הן כתגובה להשרשה. מצד שני יכולות גם להעיד על תמיכה לא מספיקה בגופיף הצהוב שתומך בהריון. שני פסים מעידים על הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריאלה05/12/2014
האם בניתוח קיסרי נותנים אנטיביוטיקה? אם כן, ובמידה ואני רגישה לפניצילין, מה האלטרניטיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2014יש הרבה אלטרנטיבות.
נותנים אנטביוטיקה מקבוצה אחרת כמו צפמזין ויש עוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)