מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום בין וסתירונית30/11/2014
שלום רב,
אנחנו מנסים להכנס להריון כבר למעלה משנה, בבדיקות דם הפרופיל ההורמונלי שלי תקין והמחזור שלי דיי סדיר, ביצעתי בדיקת פאפ וגם יצאה תקינה,
אך ישנה בעיה שמטרידה אותי שתמיד אחרי הביוץ מופיעות הפרשות חומות ולעיתים שחורות למעלה משבוע!!! מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש מוטרדת מזה וייתכן שזה מה שמונע ממני להכנס להריון?
תודה רבה לכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2014קודם כל צריך גם בדיקת זרע.
בשביל לענות על השאלה יש לבצע מעקב המחזור הטבעי ולראות על ידי בדיקות דם ואולטרה-סאונד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/11/2014אני ממש מודה לך על התגובה המהירה, אבל הכוונה לבצע אלטרסאונד ובדיקות דם בזמן המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2014מתחילים בדיקות בוסת ולאורך המחזור החודשי כדי להבין מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה01/12/2014האם הדבר פוגע בסיכויי להכנס להריון? מה יכולה להיות הסיבה להפרשות חומות בלתי פוסקות...כבר שבוע וחצי מיום הביוץ אני עם הפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2014צריך לבדוק אותך גינקולוגית, לבצע אולטרה-סאונד ובדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון
ואז לתת לך תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית01/12/2014המון המון תודה!!! מקווה שיהיה טוב כי אני מאודדדד מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק
מרב01/12/2014באותו המצב עשיתי את כל הבדיקות
הכל תקין אבל כל חודש אותו סיפור אחרי הביוץ
יש הפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית01/12/2014באמת?? ואי אני ממש לא מבינה מה זה...כבר שבוע וחצי ההפרשות החומות האלה בלי הפסקה...מקווה שאצליח להכנס להריון למרות זה...
פרופ` דוד בידר01/12/2014אין דבר כזה. צריך למצוא הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבי בטןחסוי30/11/2014
אני שבוע 7+3 יום חמישי האחרון עשיתי אולטרסאונד ברוך השם נמצא דופק תקין ועובר. כבר שבוע שיש לי כאבי בטן כאילו בקיבה שממש מפריעים לחיי היום יום ואפילו לעבודה קשה לי ללכת. יש לי עם הכאבי בטן האלה ממש בחילות נוראיות אבל הכי מפריע זה הכאבים בבטן. יש משו שעליי לעשות כדי שארגיש יותר טוב? אם לא אלך לעבודה במשך כמה ימים ואנוח יכול להיות שארגיש יותר טוב? בבקשה אם יש לכם עצה בשבילי כי היתי אצל 2 רופאים והם אמרו שזה נורמלי והכל בסדר אבל אני מרגישה ממש זוועה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2014קחי כמה ימי חופש זה עשוי לעזור אפילו בהיבט הפסיכולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מחופש האם
חסוי30/11/2014יש משו שאני אוכל לעשות כדי להקל על הכאבי בטן האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם
חסוי30/11/2014תמליצו לי מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבי בטן כי זה ממש פוגע לי בשיגרה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אם יש לכם עצה בשבילי
חסוי30/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה אם יש לכם עצה בשבילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2014כדאי להתייעץ בקשר לאפשרות מתן תכשיר אחטרנטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריוןחסוי30/11/2014
שלום רב,
ב-3.11 עברתי החזרת עוברים טריים מתרומה.
ב-12.10 ביצעתי פיפל ולאחר כמה ימים הגיע המחזור. בתאריך 31.10 עברה התורמת שאיבה.
כיצד מחשבים את גיל ההריון?
שבוע שעבר נצפה שק הריון המתאים לשבוע 5. באיזה שבוע וימים אני היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב גיל הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/201418.9 זה יום ראשון של הוסת האחרון.
מורידים 14 מיום השאיבה.
בדיקה ראשונה של הבטא כ-4 שבועות הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוהה לגבי בטא ופרוג' אודה לעזרתכםשואלת30/11/2014
בטא ראשונה 11 ימים לאחר החזרה 27/11- 423
בטא שנייה היום 14(הפרש 3 ימים) יום לאחר החזרה 30/11- 1890
האם זה תקין עליה כה גדולה?
מודה לכם מאד על עזרכתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולגבי הפרוגסטרון שכחתי להוסיף
שואלת30/11/2014הוא קטן מ60 לוקחת קרינון ופרוגסטרון ריטארד. האם זה מספיק??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הפרוגסטרון שכחתי להוסיף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2014בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוהה לגבי בטא ופרוג' אודה לעזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יש סיכוי שמדובר
שי30/11/2014בעובר אחד אל בהריון רב עוברי?
האם אתם מכירים בטאות שהתחילו גבוה והיה מדובר בעובר אחד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יש סיכוי שמדובר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2014יתכן 2 אך יכול להיות גם 1.
יותר סיכויים ל 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן ..מלי30/11/2014
כמה זמן נותנים לעוברים מוקפאים להתפתח לפי ההחזרה?
4 ימים או פחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2014ניתן להקפיא עוברים בכל שלב התפתחות בימים1-6 לאחר ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעינועה30/11/2014
שלום.
היום ביצעתי מעקב זקיקים השני במספרו החודש. ביום חמישי: הייתי יום מחזור מס' 7: שני זקיקים, כל אחד 14 מ"מ ורירית 6. היום, יום מחזור מס' 10, זקיק אחד 15 מ"מ וזקיק שני 19 מ"מ, עובי רירית 8.5 -
מתי להערכתכם אני אבייץ?
אינני עושה מעקב של בדיקות דם (מלכתחילה לא קיבלתי לכך הפנייה מהרופא שלי) ולא מקבלת הורמונים או תמיכה כלשהי.
רופא הנשים שלי אמר לי להגיע למעקב נוסף בעוד יומיים ואז להתקשר לעדכן אותו. האם לא יהיה מאוחר מדי להזרעה בעוד יומיים מבחינת הביוץ?
בנוסף, עברתי עקירה כירורגית של שן בינה ביום שישי לפני יומיים ומאז ועד יום שלישי הקרוב (למשך 5 ימים סך הכל) אני נוטלת אנטיביוטיקה בשם מוקסיפן, משככי כאבים בשם אתופן וכן טיפות של אופטלגין. האם זה יכול לשבש את פעולת ההזרעה?
האם חומרים אלו, במידה וייקלט הריון, מסוכנים לעובר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/11/2014לגבי מוקסיפן אין בעייה, לגבי אתופן רצוי להמנע כרגע. את יכולה להשתמש בבדיקות ביוץ בשתן שיתנו לך מידע לגבי מועד הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה בהחזרת מוקפאיםמיכל30/11/2014
שלום,
בהחזרת עוברים מתרומה שהיתה לי (והצליחה!) קיבלתי פרוגינובה מהיום השלישי למחזור. כעת עם החזרת עוברים מוקפאים נרשם לי לקחת פרוגינובה מהיום הראשון למחזור.
האם יש משמעות לכך?
האם לא עדיף לקחת את התרופה בדיוק כמו בפרוטוקול שהצליח?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה בהחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2014אין עם זה כל בעיה ,אם כי נהוג להתחיל לקחת ביום השלישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזירים מוקפאים?מיכל30/11/2014
שלום,
באיזה שלב מחזירים לאישה את העוברים המוקפאים? האם לפני הביוץ? בזמן הביוץ? או ימים אחרי הביוץ (הרי אלו כבר עוברים)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מחזירים מוקפאים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2014אם העוברים מוחזרים במחזור טבעי הרי שהחזרתם נעשית לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- האם ניתןטלי29/11/2014
אני בת 26 בעלת שחלות פוליציסטיות ואנדומטריוזיס.
אני לאחר שני הזרעות וסובלת מכאבי. אנדומטריוזיס.
האם אפשר כבר בשלב זה לעבור לivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- האם ניתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014חזקה על הרופא שלך שהוא מכיר את תנאי הסף לביצוע הפריה כדי לקדם את הנושא שלך במהירות המירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שההחלטה היא לבסוף-
אני29/11/2014של הרופא.
יש לי תור אליו בשבוע הקרוב.
השאלה-האם זה מקובל לעבור לאחר שני הזרעות להפריה?
במצב של אנדומטריוזיס וכאבים?
מצב הזרע-בינוני. (בסטנדרטים הנמוכים)
-אני עוברת הזרעות ללא הורומונים רק עם אוביטרל-כמבייץ
מפני החשש להריון מרובה עוברים -\(בעברי הפלות רבות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לגיוס זקיקיםאני98729/11/2014
האם לתרופה בה משתמשים לסטימולציה יש השפעה על איכות הביציות/העוברים הנוצרים? או רק על התגובה השחלתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופה לגיוס זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014פרוטוקול ראוי ושימוש נכון בתרופות מבשיל את הזקיקים ותורם לאיכותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור משובשאריאל29/11/2014
שבת שלום
בת 39 מבקשת לדעת האם טיפולי פוריות, לקראת ivf גורמים לשיבוש במחזור החודשי? הווסתות שלי לעיתים כיום וחצי.
שאלה נוספת: חודש שעבר הייתי בהריון כימי, אתמול בבוקר קיבלתי מחזור, וכעת עומד להסתיים. אציין שהיו לי כשבועיים מעין דימומים כהים, הנראים בסוף מחזור.
האם ישנו קשר להריון כימי או להורמונים לפני הטיפול? הסנפתי סינרל, ולאחריו גונל ומונופור.
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור משובש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014בהחלט יש לאירועים ולטיפול השפעה על מאפייני המחזור לאחר הטיפול עד להתאזנות של המערכת ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קפוא לעומת טרישואלת29/11/2014
אשמח לדעת מה ההבדל בסיכויי ההצלחה בין עובר טרי לקפוא?
האם בהכרח עדיף להשתמש בעובר טרי על אף שנשארו מוקפאים מפעם קודמת?
(גיל 31, לאחר לידה מוצלחת לפני 3 שנים מהפריה עקב פגיעה בפוריות מטיפולים כימוטרפיים... כל שאר הממדים כרגע תקינים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר קפוא לעומת טרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014הסיכוי של עובר טרי להשתרש עולה על זה של קפוא בשיעור של 30-40%,אם קיימים מספר עוברים מוקפאים בהחלט הייתי בוחר בהחזרת מוקפאים,במיוחד שהטיפול אינו כרוך במתן זריקות ופעולה כירורגית של שאיבת ביציות הכרוכה בהרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות גדולות בשבוע 12מיטל29/11/2014
שלום, בהריון שבוע 12 לאחר IVF. עשיתי השבוע שקיפות, תודה לאל הכל בסדר.
הרופא ראה שיש לי ציסטות גדולות בערך בגודל 10 .
מה זה אומר? מתי זה נעלם? בהתחלה לא היו לי כאלה ציסטות. זה השפעה של ההורמונים? זה יכול להזיק?
אני סובלת מבחילות קשות והקאות-זה קשור?
אשמח לקבל תשובה על כל שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות גדולות בשבוע 12 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014הציסטות הינן בעקבות התגובה ההורמונלית והכניסה להיריון הגורמת להפרשת HCG,ממיצידו מגרה את השחלות,הליך הספיגה שלהם איטי ולוקח זמן,מיסטות אלו אינם מסכנים את ההיריון,אולם צריך להמנע מפעילות אינטנסיבית כדי להמנע משיזור של השחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ומחזור?דפי29/11/2014
הי,
החזרת שני עוברים טריים ב 19.11.
היום- לשמחתי הרבה כמובן - עדיין אין וסת, למרות שעקרונית הייתי אמורה לקבל ב25.11
מקבלת אנדומטרין בלבד פעמיים ביום.
האם האנדומטרין "דוחה" את קבלת הוסת, או שאין לו השפעה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין ומחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014אם אינך חס וחלילה בהיריון הוסת אמורה להופיע לקראת ה1/12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהליאת29/11/2014
האם מותר לקיים יחסים לפני שאיבה..או שעדיף שלא....
לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2014ברמת העיקרון אין בעיה,אולם כדאי להתנזר 3-4 ימים לפני השאיבה כדי לשמור על איכות אופטימלית של הזרע לקראת ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)