מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיון זרעאסתי08/12/2014
שלום, מחר שאיבה, IVF שלישי, לקראת הריון ראשון. רציתי לדעת אם אוכל לבצע בחירת מין העובר, (מטופלת בפרטי). אשלם ככל שאדרש. בת 39. רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיון זרע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014בארץ אין אפשרות לבחור את מין העובר אלא אם מדובר באישור על רקע של בעייה גנטית הקשורה ליילוד ממין מסויים או לאחר אישור ועדה מטעם משרד הבריאות במקרה של 4 ילדים מאותו מין במשפחה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפיורשירי08/12/2014
החודש אתחיל הזרעה בשילוב זריקות מונפיור..לעומת החודש שעבר שבו קיבלתי זריקות פיורגון במקום. יש לציין שהזקיקים התפתחו די טוב אך בכל זאת הרופא שינה לי את הפרוטוקול. האם יש הבדל בין התכשירים? האם למונפיור יש יותר השפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונפיור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014כן, יש הבדל בין התכשירים. פוריגון מכיל את ההורמון FSH בלבד ואילו מנופור מכיל שילוב של FSH ושל LH, שהוא הורמון נוסף. כל תרופה משפיעה באופן שונה על כל אשה ושני התכשירים מוכרים ומקובלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרה על ביוץ טבעימבולבלת08/12/2014
החזרתי 2 מוקפאים על ביוץ של זקיק אחד, כלומר גופיף צהוב אחד. אין לי בעיה של שלב לוטאלי קצר, האם אפשר לוותר עם תמיכת אוטרוגסטן.?
שמעתי טענה שבגלל שיש גופיף צהוב אחד, הוא מפריש פרוג' שמספיק לתמוך רק בעובר אחד ולא מספיק לשניים. אמת או מיתוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי החזרה על ביוץ טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014הפרוגסטרון האנדוגני (מופרש ע"י הגוף) אמור להספיק גם לתמיכה בהריון תאומים. לאחר החזרת עוברים במחזור טבעי יש הנותנים תמיכה בפרוגסטרון ויש כאלה שלא. שתי הגישות מקובלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומה - שאלה דחופהה08/12/2014
שלום רב
יש לי שאלה... בצילום רחם גילו שחצוצרה ימין שלי חסומה.
האם זה אומר שכל פעם שאבייץ בשחלה ימין לא תהיה הפריה והשתרשות? או שהזרע וא"כ הביצית המופרית יכלו בכל זאת להגיע למקומם וליצור הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה - שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014קיים עדיין סיכוי להרות גם עם חצוצרה חסומה. הוא נמוך יותר כאשר הביוץ בצד של החצוצרה החסומה אך אינו אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשואלת08/12/2014
בטא שמתחילה בערך 300 ומשהו ומפסיקה לעלות בבדיקה נוספת והורמונים נמוכים ההיריון במצב כזה נחשב כהיריון כימי או מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
שואלת08/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014הריון כימי הוא הריון עם ערכי בטא נמוכים שיורדים. במקרה שהבטא אינו יורד, חשוב גם לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ivfלירז08/12/2014
שלום
לפני שבוע עשיתי החזרת 2 עוברים יפים.
במהלך רב השבוע היו לי כאבים ועקצוצים בחזה אך ביומיים האחרונים
ירדו הכאבים והנפיחות בחזה ואני חשה תסמיני מחזור אופיינים לי כמו מיגרנה. חשוב לי לציין כי אתמול בניגוב הופיע כתם דם אדום ורוד שהלך ופחת . רציתי לשאול האם הירידה בכאבים בחזה ותסמיני המחזור קשורים להשפעת זריקת האוביטרל שירדה? או שמא לטיפול שלא צלח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2014הופעת הכתמה דמית,והעלמות התסמינים התלויים בהורמונים יכולה לרמז על אפשרות של כשלון הטיפול,אולם בכל מקרה אם לא תקבלי מחזור אופייני בצעי את בדיקת הדם להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
לירז08/12/2014תודה
ואין לזה קשר להשפעת זריקת האוביטרל שירדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
לירז08/12/2014אשמח לתשובה לגבי האוביטרל כי הדימום פסק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ivf - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014דימום קל עשוי להופיע בתקופת ההשרשה של העובר ברחם, מספר ימים לאחר החזרת העוברים. קרוב לוודאי הירידה בכאבים משנית לזמן שחלף מהטיפול ההורמונלי ואינה קשורה להצלחת או אי הצלחת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםעדי08/12/2014
שלום רב,רזרבה שחלתית נמוכה, AMH 0.25, מטופלת ביחידה להפריה חוץ גופית באחד מבתי החולים בארץ. הותחל שימוש בפרוטוקול קצר עם מנופור. מתוכננת למחזור ראשון של הפריה, אך לאחר שכבר התחלתי להזריק התגלה לי כי לא אושרתי במסגרת הועדה. הרופאים ביחידה מנסים להרגיע ולהסביר השכל יהיה בסדר. מעקב זקיקים בעוד יומיים. כלומר, שאת השאיבה עצמה בעוד 3-4 ימים. במידה ויהיו מספיק זקיקים יגישו לאישור. שאלתי האם שימוש במנופור יש בו בכדי להאיץ את הדלדלות הרזרבה השחלתית? כלומר, אנו גורמים בעצם למספר זקיקים להבשיל מלאכותית. חוששת שזה מה שיקרה וגם כך הסיכויים הירודים יירדו לאפסיים.
כמו כן באם אבצע את הטיפולים באופן פרטי יש צורך באישור הועדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014לא ציינת את ערכי ה FSH שלך.
כמו כן לא ציינת את גילך.
גם באופן פרטי הועדה צריכה לאשר.
לפי הנתונים שלך את צריכה לעבור יעוץ האם את בכלל צריכה או לא טיפולי הפריה חוץ גופית לאור חלוקי הדעות שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך המהירה
עדי08/12/2014בת 38, FSH אחרון 12.95.
מדוע יש בעיה עם לאשר IVF בעוד שמחקרים הוכיחו כי אין קשר בין FSH נמוך לאיכות ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך המהירה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2014ה FSH גבוה וזה מראה על ירידה ניכרת בפעילות השחלה .
בנוסף אם התגובה לטיפול ירודה ובהפריה התוצאה גרועה זוהי סיבה לא לאשר או לא להמשיך בטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך המהירה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2014מציע לך לא לצטט מאמרים אלא תמיד להתייעץ עם הרופא שיודע מה כל מאמר אומר בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורים לאחר החזרהלוני08/12/2014
שלום,
אני אחרי החזרת עוברים שלא הצליחה, וכידוע הורמוני התמיכה וכל הפרוצדורה משנים את תאריך קבלת הוסת. האם הדימום שמגיע לאחר הפסקת הורמוני התמיכה הוא בעצם מועד וסת "חדש" שבהתאם אליו אקבל את המחזורים הבאים? כלומר כדי לדעת בערך את מועד המחזור הבא, של השאיבה הבאה שאעשה, שיבוא אחרי הדימום/הוסת של הפסקת הורמוני התמיכה ,עליי לספור מיום הדימום את ה- 24 יום בהם אני מקבלת מחזור כל חודש? (יש לי מחזור יחסית קצת, לא כל 28 יום)...תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזורים לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014הפסקת התרופות והדימום בעקבותיו זה הוסת.
לאחר קבלת הוסת אפשר לתכנן שראיבה חדשה בפרוטוקולים שונים שלא מתחשבים בוסת הנוכחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזורים לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014הפסקת התרופות והדימום בעקבותיו זה הוסת.
לאחר קבלת הוסת אפשר לתכנן שאיבה חדשה בפרוטוקולים שונים שלא מתחשבים בוסת הנוכחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfמ.א08/12/2014
שלום רב אני אחרי 4 הזרעות מחכה לעשות בטא ביום ראשון מקווה לטוב ? ועם התשובה שלילית אני עוברת ל ivf מפחדת פחד מוות מההרדמה ושזה יקח הרבה מאוד שנים וסבל מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2014לקבל מידע אמין חגבי הפרוצדורה שאת הולכת לעבור,לשאול את הרופא את כל השאלות המטרידות ,ובסוף יש לקוות לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות קלקסןשואלת08/12/2014
היי. אני מזריקה כל ערב קלקסן 60 מ"ג.
שאלותיי:
1. האם יש דרך למנוע את הסימנים הכחולים שנוצרים לי?
2. האם הגיוני שהזריקה עושה לי קצת בחילות?
3. האם לאחר ההחזרה זה לא מסוכן להזריק לבטן?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014זה יכול לגרום לסימנים כחולים שזה דם תת עורי מהזריקה שפגעה בכלי דם קטן.
לא מסוכן להזריק לבטן.
הבחילות הן בדרך כלל מהתמיכה של פרוגסטרון ולא מקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
שואלת09/12/2014זה נורמלי שכל הבטן סימנים כחולים שגם מאוד כואבים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2014כנראה שאת מזריקה וזה פוגע בנימים ועושה שטף דם וזה כואב.
אבל יחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי להזריק בשוק או בטוסיק
דנה11/12/2014ככה לא תראי את הכחול וגם לא תהרס הבטן, זה מה שאנע עושה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטאןמעיין08/12/2014
אני בשבוע 6+5
נוטלת אוטרגוסטאן 200 נר אחד בבוקר ונר אחד בלילה לפני השינה ובנוסף דופסטון כדור בבוקר וכדור בערב
היום בבוקר החדרתי נר אוטרגוסטאן 200 וכארבעים דקות אחר כך הלכתי לשירותים והייתה לי יציאה (כאבה לי הבטן ולא יכולתי להתאפק יותר) האם יש סיכוי שב 40 דקות הללו משהו הספיק להספג מהנר? הייתכן שהוא לא יצא ? האם לקחת נר נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרגוסטאן - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014זה נספג ואין לך מה לדאוג.
בכלל בשבוע כזה כבר התמיכה לא משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן בדרך כלל לוקח לנר של 200
מעיין08/12/2014להספג?
האם לא נהוג לקחת תמיכה לפחות עד שבוע 9?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן בדרך כלל לוקח לנר של 200 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014הנר נספג בדרך כלל בתוך כמה שעות ולעיתים נשארות חתיכות שאינן נספגות. מקובל לקחת תמיכה לפחות עד שבוע 9 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית בלתי סדירהדנה08/12/2014
היי, אני שנה אחרי לידה בניתוח קיסרי מIVF, מנסה שוב להיכנס להיריון, במהלך מעקב הזקיקים הטכנאית ראתה שהרירית בלתי סדירה ושאלה אם אי פעם עשיתי צילום רחם, אמרתי לה שלא. כרגע אני ללא טיפול הורמונלי כי מחזירים עוברים מוקפאים מIVF שעשיתי לפני חודש ולא נקלטתי. השאלה למה במעקב הזקיקים הקודם לא ראו שהרירית לא סדירה? ואיך זה קורה שפתאום זה מופיע,
שאלתי את הרופא והוא אמר שזה מוקדם וסביר לשלב זה.
לחוצה מאד אבקש את התייחסותכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית בלתי סדירה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014את צריכה לבדוק את הרירית במחזור טבעי ואם לא סדירה יש לבצע היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב עוברשיר08/12/2014
אשמח להסבר:
מסתמי VA-AR תקינים TR קל
PRN וPRA תקינים
ניקוז ורידים ריאתיים וססטמיים תקינים
אין RE קצב לב עובר סינוס
NORMAL FATAL ECO
אז זה תקין או לא תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTR קל
שיר08/12/2014מה זה? לא צריך להטריד אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהחסוי07/12/2014
מה הסיכוי שדופק של עובר יפסיק פתאום? אני מדברת על הריון מהפריה ואני בת 26 ללא ילדים.אני כרגע שבוע 8 וכמה ימים ועשיתי בדיקה אחרונה לפני כמה ימים ונאמר לי שגודל העובר תואם את ההריון והדופק תקין והכל בסדר ושאין לי מה לבדוק עוד רק עוד 3 שבועות בשקיפות. אני קוראת הרבה דברים שממש מלחיצים אותי ואחרי כמה שנים של טיפולים אני כל כך מפחדת על ההריון הזה. מה הסיכויי שהכל יהיה בסדר לפי הנתונים שנתתי? תודה מראשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט קטן
חסוי07/12/2014אם זה משנה אז גם בעלי בן 26 ואנחנו בריאים ברוך השם. אין עבר של הפלות רק הריון חוץ רחמי אחד שתוצאה מהזרעה שעברתי ניתוח והחצוצרה הוצאה ואז צילום רחם יצא תקין. מצטערת על כל השאלות אני פשוט כל כך לחוצה ומפחדת מדברים שאני קוראת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים נוספים
חסוי07/12/2014אם זה משנה אז גם בעלי בן 26 ואנחנו בריאים ברוך השם. אין עבר של הפלות רק הריון חוץ רחמי אחד שתוצאה מהזרעה שעברתי ניתוח והחצוצרה הוצאה ואז צילום רחם יצא תקין. מצטערת על כל השאלות אני פשוט כל כך לחוצה ומפחדת מדברים שאני קוראת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים נוספים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014אני כבר עניתי לך שהסיכויים קטנים ביותר ולאור מה שאת כותבת אני בטוח שלא יפסיק הדופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי08/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה במחזור טבעינוסה07/12/2014
שלום רב
אני בתהליך הזרעה במחזור טבעי
באולטרא סאונד שעשיתי היום;
זקיק 19*18
ועובי רירית 7
נתנו לי הוראה לקחת אוביטריל מחר בשמונה
וההזרעה תתקיים ביום רביעי
אני בלחץ
כי אני עוקבת אחרי הביוץ דרך ערכה ביתית
ואני מרגישה רטובה וייתכן שיש ביוץ מחר..
האם יש קשר בין האם אני מבייצת לבין הזריקה??
או שאני צריכה להזריק בכל מקרה?
אני קצת לחוצה כי בפעם הקודמת הזריקה עשתה לי ציטות למשך ארבעה חמשה חודשים והיה נורא כואב ...
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה במחזור טבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2014הביוץ יהיה סביב 36 מהזרקתו באופן בטוח וההזרעה היא בזמן המתאים.
לאחר זריקת הביוץ, הזקיק המבייץ יכול להפוך לציסה אך זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)