מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים אחרי החזרהמודאגת13/11/2014
שלום רב,
11 יום לאחר החזרת 2 עוברים טובים מתרומה.
עדיין חשה כאבים מסוימים בגב התחתון וכאבים בחזה
האם הכאבים מעידים על מחזור הקרב ובא שכן רוב הכאבים המתוארים נובעים בדרך כלל משאיבה שזה לא המקרה אצלי.
האם אפשר לעשות בדיקה הריון ביתית בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2014אפשר כבר לעשות בדיקת הריון.
הכאבים לא נובעים עקב ההחזרה אלא עקב הטיפול ההורמונלי והם יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותדנה13/11/2014
שלום בשבוע 16 התחלתי להרגיש תנועות לפני כשבוע.
לפני כמה ימים עשיתי סקירה שבמהלכה הרופא לחץ ממש חזק במשך 10 דק על הבטן ממש כאב לי על מנת להזיז את העובר ומאז עברו כמה ימים ולא הרגשתי תנועות אפילו פעם אחת :-(
האם יכול להיות שהוא פגע בעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/11/2014לחץ על הבטן בסקירה אינו פוגע בעובר. מדובר בשבוע יחסית מוקדם להרגיש תנועות ובהחלט יש אפשרות שהרגשת תנועות וכעת לא. התחושה תשוב ואף תתחזק בתוך מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ואחרי החזרת עובריםיעלי13/11/2014
שלום רב,
אתמול הוחזרו 2 עוברים, והחל משלשום רשמו לי 3 אנדומטרין ליום + 1 פרוגינובה.
שמתי לב שזמן מה אחרי ההחדרה לנרתיק, האנדומטרין (או חלק ממנו) מופרש החוצה.
אני משתמשת לפי ההוראות, בעזרת המוליך , 3 פעמים ביום, כל פעם טבליה 1. האם זה תקין? האם מומלץ לשכב אחרי ההחדרה או דווקא להתהלך? איך אדע שהכמות הדרושה נספגת כראוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין ואחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014הכול תקין וצפוי החומר הפעיל שבנרות נספג בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב13/11/2014
עשיתי צילום רחם האם אפשרי להרות אם הביוץ מצד
שמאל?
האם יש מעבר מצד שמאל לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014האפשרות קיימת,אולם יתכן ובצד זה ישנן הדבקויות המפריעות למעבר הביצית לחצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מרב13/11/2014ומה עושים במצב כזה?
1.האם ניתן לדעת האם הביצית עוברת או לא ?
2.האם יש צורך במעבר לivf?
3.מה הסיכוי להריון?
4.האם כדאי לפתוח הדבקויות אלה?
מה לדעתך, ניתן לעשות במצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע עוד חוות דעת
מרב13/11/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע עוד חוות דעת - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2014אם בצילום רחם יש מעבר באחד הצדדים תמיד כדי לנסות להרות לבד.
במידה ואין הריון אחרי 3 חודשים כדאי לבוא להתייעצות וקבלת החלטה.
אי אפשר בלי לראות נתונים כולל מבט על צילום הרחם כדי להגיד לך סיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב13/11/2014עשיתי לפרו והסירו לי ציסטה חיצונית לחצוצרה שלחצה
וגרמה לחסימה של החצוצרה
עכשיו אני מבינה שיש מעבר בחצוצרה שמאל
אז מה הבעיה איפה יש הדבקויות ?
האם עשיתי לפרו לחינם? כי הרי גם ככה זה לא עזר ואין מעבר
בצד שמאל.
ועוד דבר חשוב
האם כדאי לעשות מעקב זקיקים וכאשר יש ביוץ בצד שמאל
לא לעשות הזרעה כי אין סיכוי להיקלט מצד שמאל
האם אני צודקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/11/2014את הלפרוסקופיה עשו לך אחרי שהסבירו לך וחתמת על הסכמה לפעולה.
לא צריך שום אולטרה-סאונד ושום בדיקות את רק צריכה פשוט לנסות להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאשואלת13/11/2014
עשיתי הפריה ביום ראשון בעבר.
בעיקרון אני אמורה לעשות בדיקת בטא מחר - העניין הוא שהקופה סגורה, ואני ממש מתקשה לחכות ליום ראשון.. זה מאוד מותח ומלחיץ..
אפשרי לעשות היום? התוצאות יהיו אמינות? האם היום הזה הוא כלכך קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014אם ההחזרה נעשתה לפני לפחות 11 יום יש סיכוי לתשובה חיובית אם את בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמעיין13/11/2014
הזרקתי אוביטרל ב 31.10 יום שישי לפני כמעט שבועיים ( מחר יהיה שבועיים בדיוק)
האם הוא כבר נעלם מהגוף או שיתכנו עדיין שאריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014לא אמורה להיות כל פעילות ביולוגית של האוביטרל שהוזרק לפני שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום תהיה אמינה?
מעיין13/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רוצה לדעת.באותו מצב בדיוק
אור13/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור13/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014בדיקת ביטה חיובית היום מעידה על היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עובריםיעל13/11/2014
היה לי עובר קפוא , מורלה. הפשירו לי את העובר בשיטה הישנה והעובר איבד 30%
מתאי המעטפת שלו. מה הסיכוי להקלט מעובר במצב זה.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפשרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014כ-8-10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הריון כימינטלי12/11/2014
מתי אני אמורה לקבל מחזור? האם יש בדרך כלל עיכובים?
אני עכשיו ביום 31 היתי אמורה לקבל ב 9/11 מ10/11 יש הפרשות חומות ללא דם בכלל, אין כאבים של מחזור
מה אלי לעשות במקרה כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הריון כימי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/11/2014הדימום מתחיל בדרך כלל כשהבטא יורדת ויכול לאחר במספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי הריון כימי
Nataly12/11/2014היה לי דבר דימום שאחרי הריון כימי, מחכה למחזור של חודש שאחרי והוא לא מגיע, שאלה שלי קשורה למחזור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי הריון כימי
נטלי12/11/2014בטא ירדה עוד בדימום של הריון כימי מתחת ל3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזור אחרי הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014אם קיימת יחסים בחודש הנדון , וימשיך דמם לא שגרתי בצעי בדיקת דם בצעי ביטה חוזר יתכן תמיד היריון נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים ואיחור המחזורלילה12/11/2014
שלום רב,
מזה שנתיים קיים אצלי דימום לאחר מגע מיני, בחודשים האחרונים דימום זה החמיר. המחזור האחרון שלי היה לפני כמעט חודשיים והאיחור הוא לא אופייני לי.ביצעתי ביופסיה שמראה על דלקת אבל הרופא שלי אומר שזה תקין ובדיקת הפאפ גם היא תקינה. אני מאוד מפחדת מבעיות שעלולות להקשות עליי להכנס להריון.
איך היית ממליץ לי לפעול להמשך טיפול על מנת לוודא כי בריאותי תקינה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים ואיחור המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014מתקבל הרושם שהכול תקין ולא נדרש טיפול,יתכן ויש מקום לתת טיפול מקומי בתכשיר אנטיביוטי על מנת לאפשר התאוששות של האזור המדמם בצואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת עובריםמיכל12/11/2014
בת 38 בעלת מחיצה של 50% ברחם.
עברתי לפני כעשרה חודשים ניתוח קיסרי בגלל מצוקת עובר.
נודע לי שאני בהריון תאומים בשבוע 8.
האם ניתן לבצע הפחתה מתאומים לעובר אחד ?
האם רחם כמו שלי יכול להחזיק הריון תאומים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפחתת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2014לאחר ניתוח קיסרי,ובנוכחות רחם מחיצתי,בהחלט יש מקום לשקול הפחתה של עובר אחד על מנת להבטיח בסיכוי גבוה יותר את סיכוייו של העובר שיוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ובטאחסוי12/11/2014
יום חמישי גילתי שאני בהריון אחרי טיפולים של שנים בטא ביום חמישי 153 ויום ראשון בטא 620 הבנתי שההכפלות טובות . מחר יש לי תור לרופא לראות שק הריון בע"ה האם מחר כבר יראו? וכמה הבטא אמורה להיות מחר לפי הנתונים שרשמתי? מחזור אחרון ב9.10. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ובטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/11/2014ערכי הבטא ומועד הטיפול מאפשרים לראות תחילתו של שק הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש תשובה מהירה כי השאלה נמחקהסוניה12/11/2014
ואני ממתינה כבר מה-9 או 10.11(יומיים או שלושה) וזה חשוב לי!!!
מחזור אחרון 25.10 ונמצאת לפני ניתוח כריתת פוליפ באנוס (ביום שלישי הקרוב 18.11.14 שזה יום 25 למחזור).
היום זה היום ה-19 למחזור ולכן לא ניתן לדעת האם היתה הפריה וכמובן גם לא השרשה וגם לא ניתן לדעת בבדיקת דם על הריון, כמובן!
השאלות:1. האם יש סכנה בניתוח שכזה לסיכויי ההריון הזה או לפגיעה בעובר ??
2. למתי כדאי לדחות את הניתוח כדי שלא יפגע גם בנסיונות במחזור הקרוב(אם יופיע!)??
אבקש לתת קדימות לתשובה מכיוון שהשאלה הזו מה- 10.11 נמחקה ולא נענתה!!!
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש תשובה מהירה כי השאלה נמחקה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/20141.הניתוח לא יפגע בהריון.
2.אין צורך לדחות הניתוח אלא יש להוציא הפוליפ עוד טרם הריון
ואם נקלטת לא יפגע בשום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך!בבית החולים נאמר לי
סוניה12/11/2014היום ע"י הרופא המרדים וע"י כירורג בכיר שלא לעשות את הניתוח, בגלל הסיכוי להריון ודחו לי אותו...
אני כמובן סומכת עליך פרופסור בידר, אבל למה יש התנגדות לניתוח מחשש לפגיעה בהריון ואתה אומר שאין בעיה??!!
האם לא כדאי להזהר בכל זאת ולבצע הניתוח רק כשיש מחזור או בסמוך לו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת לעזור לי כי ממתינה כ-3 ימים!!
סוניה12/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת לעזור לי כי ממתינה כ-3 ימים!! - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2014הרופא הכירורג והרופא המרדים בחרו בדרך הקלה כי הם לא יודעים והיו יכולים להתייעץ עם גינקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחני12/11/2014
עבור בדיקת זרע קיבלתי הוראות להתנזר מיחסי מין 3 ימים לפני הבדיקה, אך
לא יותר מ-7 ימים. האם ז"א שעבור מי שלא מקיים יחסי מין בכלל, הבדיקה לא תהיה
אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2014תהיה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי מה-10.11 נעלמה!סוניה12/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך קרה דבר כזה?- אני ממתינה
סוניה12/11/2014בסבלנות וצריכה תשובה מהירה ומישהו מחק את השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר דילול דחוףטלי12/11/2014
שלום לכל הרופאים,
אתמול בבוקר ביצעתי דילול של עובר משלישיה לשניים.
בשעה האחרונה אני חווה כמו קפיצות של שריר באיזור הבטן התחתונה. לא בטוחה האם זו התכווצות או מה בדיוק. זה לא כואב אבל זה לא נוח. האם זו תופעה הגיונית? מה זה אני מאוד לחוצה?
כמו כן האם לשבת לאכול זה בסדר? או שהכל צריך להתבצע השכיבה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לאחר דילול דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/11/2014יתכן ומדובר בהתכווצות של הרחם,בינתיים המשיכי להתנהל כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה שכיח?
טלי12/11/2014האם זו תופעת לוואי שכיחה? וממתי אני צריכה להתחיל לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה שכיח? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/11/2014יכולות להופיע התכווצויות קלות לאחר דילול. אם הן מתגברות או לחילופין מופיכ חום או דימום, חשוב לפנות להבדק בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)