מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברזלדנה03/11/2014
שלום
אני בשבוע 15
נוטלת פוריק הריון 1 ליום.
אני שומעת מכולן סביבי שהן לוקחות פרנטל וזה גם מה שלקחתי בהריונות הקודמים שלי...
מה הסיבה שהרופא נותן לי מרשם לפוריק הריון ולא לפרנטל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברזל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014היות והצרכים היחידים שאישה בהיריון זקוקה להם אם היא ניזונה מדייטה רגילה הינם ברזל וחומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקחת גלולות פחות מ10 ימים?חסויה203/11/2014
כדי לזרז את הופעת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן לקחת גלולות פחות מ10 ימים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014ההשפעה האופטימלית היא לקיחה שלפחות 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל קפוא?Jess03/11/2014
יש לי שני מזרקי אוביטרל שהונחו בקצה המקרר וגיליתי שהתכולה הנוזלית שלהם קפאה.
האם ניתנים להפשרה (במיקום אחר במקרר) ושימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל קפוא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014ניתן להפשיר את התרופה כ-15-30 דקות לפני ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר מכטינגרמור03/11/2014
שלום
לפני כחצי שנה עשיתי לפרוסקופיה
כאשר הורידו לי ציסטה חיצונית לחצוצרה בצד שמאל
את הציסטה גילו בצילום רחם ובגללה לא היה מעבר של חומר ניגוד
בצד שמאל. עכשיו ממשיכה בהזרעות לאחר שעשיתי גם היסטרו שיצא תקין
מצרפת קובץ של סיכום הניתוח(לפרו).
1.האם לפי מה שכתוב אפשר להבין חד משמעית שעכשיו הכל פתוח ויש מעבר בצד שמאל?
2.האם זה בסדר להמשיך בהזרעות?
3.האם כדאי לעשות הפסקה ולעשות צילום רחם כדי לבדוק האם יש מעבר והכל תקין ?
אני ממש מתלבטת אם החודש לא ילך לעשות שוב צילום רחם
מה דעתך? מה את מציעה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ
מרב03/11/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מכטינגר
מרב04/11/2014לצערי לא רואים מה רשמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מרב04/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014מור שלום,
לפי דו"ח הניתוח הוסרה ציסטה שכנראה לחצה על החצוצרה והפריעה למעבר.
עם זאת, לא ראיתי כי הזריקו חומר ניגוד לחצוצרות על מנת לבדוק את המעבר.
לכן, אני חושבת שיש מקום לחזור על צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב04/11/2014האם באותו חודש של הצילום אפשר לעשות הזרעה ?
אם יהיה כשבוע וחצי בין הצילום להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכתי עוד דבר
מרב06/11/2014עשיתי היסטרו אבחנתית
אחרי הלפרוסקופיה
הכל יצא תקין האם משם היה ניתן לראות האם יש מעבר בחצוצרה
שמאל? או שזה לא בודק חצוצרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכתי עוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014בהיסטרוסקופיה לא ניתן חאבחן מעבר בחצוצרה/חצוצרותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהליה03/11/2014
ד"ר שלום.
אני בת 30 אמא ל2,הריונות ספונטניים בניסיון הראשון, שני ניתוחים קיסריים.
כיום לאחר כשנתיים של נסיון ספונטני להרות,ולאחר שבכל הבדיקות שאני ובעלי ביצענו לא נמצא שום ליקוי הופננו להזרעה.
קיבלתי איקוקלומין במשך 5 ימים של 50 מג, ובמעקב זקיקים ביום ה15 נצפו שלושה זקיקים,16,17,18.יום לאחר המעקב הזרקתי אוביטרל ב22:00 וכ38 שעות לאחר מכן עשו לי הזרעה. (הזרע היה מצויין, וגם קיימנו יחסים באותו יום).
מחר זה שבוע לאחר ההזרעה ויש לי מעט כאבי מחזור וכאבי ראש בצד הראש האופיינים ללפני קבלת הוסת. האם זה אומר שההזרעה לא הצליחה?אני אמורה להרגיש משהו שבוע לאחר הזרעה?
האם לא עדיף לפנות לIVF?מה לדעתך מומלץ לעשות במידה וההזרעה לא תצליח החודש?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא הייתי סומך על תסמינים אלו כמדד להיריון או לא,בכל מקרה חאור הרקע שלך כדאי לבצע צילום רחם כדי לקבוע את המשך הטיפול שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםלי03/11/2014
אחרי 5 ימים של הזרקת פיורגון 300 כל יום, קיבלתי תוצאות דם מוזרות:
E2 223
progrestaron 1.6
LH 11.9
זה ממש מלחיץ אותי
תמיד E2 שלי גבוה הרבה יותר בשלב הזה
מה המשמעות של הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014התגובה פושרת ויש לשקול העלאת המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות מוגדלותאור03/11/2014
שלום
קיבלתי זריקת אוביטרל בשבת והיום אמור היה להיות ביוץ לפי חישוב של 36 שעות פחות או יותר.שבוע לפני כשהזרקתי גונל אף בדיקות הדם יצאו תקינות ולא היה גירוי יתר
היום כבר הגעתי לרופא עם כאבים איומים בבטן ובעיקר בצידי הבטן ,בחילות ונפיחות בבטן
הרופא אמר שלא ניתן לקרוא לזה גירוי יתר-השחלות מעט מוגדלות 5-6 מ''מ כל אחת ושאין נוזל חופשי.לא הצלחתי להבין שני דברים
1. האם זה מצב גבולי של גירוי יתר או שהגדלת שחלה לאחר זריקה כזו היא טבעית?
2.הביוץ-התפספס? בחמישי היו 2 זקיקים בקוטר 17 מ''מ ביום שישי סיימתי גונל ובשבת רק התבקשתי להזריק אוביטרל...היום כיבייכול הגיע זמן הביוץ על פי הזריקה אבל כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שהביוץ כבר קרה...כלומר...התפספס?... הייתה לי תחושה שהביוץ התרחש כבר ביום שישי בלילה בלי הזריקה וקיימתי יחסים ביום חמישי שבת בבוקר ... מה הסיכוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון-ביום חמישי וביום שבת
אור03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות מוגדלות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2014קודם כל הסימנים הם של גירוי יתר והתופעות נגרמות על ידי האוביטרל.
היות ולא ציינת בדיקות ופרוט האולטרה-סאונד אי אפשר להגיד בדיוק מה קרה אך עם קיימת יחסים בחמישי ונוי ביוץ אז יש סיכויים ולא ברור האם האוביטרל ניתן אחרי הביוץ.
בכל אופן האוביטרל גורם לכל התופעות של הגירוי שציינת .אין מצב של גירוי גבולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור-הנה הפירוט
אור03/11/2014בבדיקת אולטראסאונד קודמת היו 2 זקיקים בצד ימין בקוטר 17 ובשמאל כלום- בדיקת הדם האסטרדיול יצא 4690 ,פרוגסטרון 2.12 וLH - 4.32
הרופא אמר שזה טוב.זה היה ביום חמישי
בשישי הזרקתי את הזריקה האחרונה בגונל 900 וביום שבת הזרקתי אוביטרל. אז הגירוי יתר מתקיים גם כשאין הרבה זקיקים ובקוטר כזה של שחלה? (5-6) ? ויש מה לעשות מלבד מים ומנוחה? יחסים אגב היו ביום חמישי בערב וביום שבת בבוקר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור-הנה הפירוט - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2014קודם כל הביוץ היה בטוח אחרי אוביטרל.
לפי הבדיקות היה לך גירוי יתר שחלתי שנובע מהזקיקים הקטנים.
אך יש סיכויים להריון טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מה קורה אם האוביטרל נלקחת מאוחר?
אור04/11/2014על פי הרופא היה עלי לקחת ביום שבת את האוביטרל וכעבור 36 שעות לצפות לביוץ-אלא ש36 שעות לאחר מכן הגעתי אליו עם הכאבים מגירויי היתר וכבדרך אגב הוא ציין שהביוץ כבר התרחש...
הביוץ יכול להתרחש גם לפני האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מה קורה אם האוביטרל נלקחת מאוחר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014יש מקרים בהם הביוץ מתרחש 34 שעות לאחר האוביטרל, אך אף ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים בהריוןשאלה03/11/2014
היי
אני בשבוע 10 ולוקחת פרנטל של אלטמן. האם כדאי גם להוסיף ויטמין של אומגה 3?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמינים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש בטיפות רסקיואני03/11/2014
ובמשאף וונטולין בתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מותר להשתמש בטיפות רסקיו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אין מניעה מהשימוש בשני התכשירים כולל הרסקיו-
רסקיו (תמציות פרחי באך )אינו עובר את השיליה ולכן אינו יכול לגרום נזק לעובר,לכן אין מניעה חקחת את התכשיר בשלבים שונים של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בטיפולשואלת03/11/2014
בוקר טוב.
אני לוקחת משאפים על בסיס קבוע (סרוטייד וספריביה) וכמו כן סינגולאייר.
האם זה יכול בדרך כלשהי להרפיע לטיפולי הפוריות? או לפגום בסיכויי ההצלחה שלהם?
רופא הריאות אומר שלא אבל רציתי דעה של רופא שמבין בפוריות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות בטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אין לכך כל השפעה על טיפולי הפוריות או על סיכויי ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףשואלת03/11/2014
התחלתי לפני 3 ימים טיפול לקראת החזרת עוברים, בינתיים 1 אסטרופם ביום. (ל-5 ימים).
אני לא מצליחה לזכור אם לקחתי הבוקר או לא...
מה עדיף, לקחת ואולי זה יהיה 2, או לא לקחת ואז אולי דילגתי על יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףףףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014עדיף לקחת ,לא תזיק כמות כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון - לפרופ' אשכנזיג03/11/2014
שלום פרופסור
אם הפרוגסטרון יורד בשבוע שלפני הוסת (בנסיון טבעי להרות בלי תמיכה ובלי הורמונים) - האם זו לא אינדיקציה לכך שאין הריון?
כשיש היריון זה אמור לעלות לא?
ואם יוצא לי פרוגסטרון 24 חמישה ימים לפני בדיקת ההיריון - צריך לקחת משהו או שזה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אכן הפרוגסטרון במגמת ירידה משיאו לקראת קבלת המחזור(הירידה מתחילה כ4-5 ימים לפני המחזור),רמת הפרוגסטרון שאת מציינת הינה בגבולות התקין לשלב המחזור,ובשלב זה אין צורך בתמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ביוץמעיין03/11/2014
אני כיומיים אחרי ביוץ והייתי עכשיו בחתונה ועמדתי ליד הרמקולים כמה דקות וממש הרגשתי את הויברציות בבטן מעוצמת המוזיקה האם זה יכול לפגוע במשהו בתהליך להריון?
אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא סביר שבשלב כל כך מוקדם טרום ההשתרשות יכול להיגרם נזק אקוסטי לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמע לא יכול למנוע הפרייה או השתרשו
מעיין03/11/2014השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לחדד- בבקשה תקרא!
מעיין03/11/2014אני הייתי רק יומיים אחרי ביוץ כך שאם הייתה הפרייה אז עוד לא הייתה השתרשות עדיין אלא רק התחלקות של תאים האם הרעש האקוסטי החזק מזה שעמדתי ליד הרמקול של המוזיקה בחתונה יכול להרוס משהו בהתחלקות התאים או בתנועתם בחצוצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני רוצה לחדד- בבקשה תקרא! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014כלל לא סביר,לעוברים מתחלקים אין חישני קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל למסירהעינב02/11/2014
היי יש לי זריקות דקפפטיל שהתוקף שלהן עד סוף 11/2014 אם מישהי צריכה אשמח למסור לה אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ - תגובה
ליאת03/11/2014ניתן להבין מדו"ח הניתוח כי הציסטה שכנראה לחצה על החצוצרה הוסרה. מהכתובים, לא נראה שבמהלך הניתוח נבדק מעבר בחצוצרות. צילום רחם חוזר הוא בהחלט אופציה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל למסירה
Shelevet19/11/2014האם אקטואלי אשמח לקבל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל למסירה
ענבר04/12/2014יש לי דקפפטיל 0.1
מישהי צריכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוגה של צטרוטייד?Jess02/11/2014
יש לי שלושה מזרקי צטרוטייד סגורים, שתאריך התפוגה על החומר הממס שלהם (בקבוקון ה'מים' שמכניסים לאבקה) הוא סוף ספטמבר 2014.
אם זה ניתן לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוגה של צטרוטייד? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/11/2014לא הייתי ממליצה להשתמש אם התוקף עבר לפני חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)