מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר למשחה ציקלודרםיאיר04/11/2014
שלום האם משחת ציקלודרם בחזה ובטן יכולה לשבש בדיקת זרע או להשפיע עליו באופן כללי. .? אני אציין שזה לא מקומי כל כך כי זה בהרבה מקומות נקודות שחורות גודל לי ואני שם את המשחה כל כמה חודשים וזה עובר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למשחה ציקלודרם - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2014לא משבש בדיקות זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיה04/11/2014
שלום לכולם, אני לקראת שאיבה ראשונה, מזריקה הורמונים, מהיום השני לווסת מזריקה 150 גונל אף, מהיום ה-8 אני מזריקה גם צטרוטייד. ביום ה-10 ניגשתי למעקב זקיקים ונכתב שם שקיימים זקיקים קטנים. בנתיים הגדילו לי את המינון של הגונל אף עד היום ה-14 למעקב נוסף. שאלתי היא, מה זה אומר זקיקים קטנים? האם זה נורמלי בשלב הזה? ולמה עליי לצפות בבדיקה הבאה? אשמח למענה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014המשמעות היא שבשלב זה התגובה הינה פושרת ולכן הועלה המינון על מנת להאיץ את התגובה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 9.2 מ"מ מצורפת תמונהמבולבלת04/11/2014
יום 14 למחזור זקיק מוביל 20 ממ.
האם הרירית נראית במרקם טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית 9.2 מ"מ מצורפת תמונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014הרירית הינה עם מאפיינים תלת שכבתיים ,כך שמורפולוגית היא נראית טוב מאוד,זאת בנוסף לעובי הולם ,הרי שבתנאים אלו התמלאו כל הדרישות והציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש! תודה! ועוד שאלה
מבולבלת04/11/2014המוקפאים שלי בני 3 ימים. נאמר לי להזריק היום (יום ג') ב 22:00 אוביטרל וביום ראשון להגיע להפשרה.
האם בהחזרה על בסיס טבעי עם אוביטרל יש צורך בתמיכת פרוגסטרון בגלל האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש! תודה! ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014יש מספר פרוטוקולים להחזרת מוקפאים. רובם כוללים מתן פרוגסטרון לאחר ההחזרה אך לא כולן. האוביטרל מטרתו לגרום לעליית הורמון ההריון וכתוצאה מכך תהיה הפרשה מוגברת של פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעתאחת04/11/2014
מותר לעשות יחד עם בדיקת הבטא?
או בהריון?
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון שפעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014אין הוראת נגד לביצוע החיסון בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסיון שלי אני יכולה להגיד
Vika04/11/2014שעשיתי חיסון לשפעת ממש עם גילוי הריון ו׳ הריון בסוף לא התפתח
לא יכולה להגיד שזה חייב להיות בגלל החיסון אבל מנגד לא יכולה שלא לחשוב שזה אולי בגלל זה
יש המון בנות שעשו והכל עבר בשלום
תעשי את החושבים שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטעמל04/11/2014
שלום רב
אתמול הייתי אמורה להחזיר עוברים שהופשרו , העוברים הם בני 3 ימים
אחרי ההפשרה הרופא קרה לי לתת לי אופציה נוספת , והיא לגדל את העוברים ל בלסטוציסט , הופשרו 4 עוברים כל עובר בן 8 תאים 0 שברים דרגה 1 הרופה הגדיר אותם כמצויינים אך עד עכשו מ שנתיים עברתי רק שאיבה אחת שהניבה ל 23 הפריות מתוכם 12 עוברים שהיו ראויים להקפאה , לטענת הרופא שגידול העוברים לבלסטוציסט נותן מידע נוסף על העוברים אם הבעיה באי ההקלטות היא מהמחזור הטיפולי הזה , או מגורם אחר , כמובן שאני הסכמתי כי אני רוצה לחסוך על עצמי סבל , האם טעיתי ? ומה הסיכויים של בלסטוציסט ?? אשמח להסבר מפורט גם על היתרון לגידול העןבר ליום ה 5 ?
יש לציין בת 24 רירית 9
מחזור תחליפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014מאחר ועמדת בפני שתי אפשרויות שבכל מקרה יניבו בסוף הדרך את אותה התוצאה,בכל מקרה גידול העוברים לבלסטוציסטים יאפשר 1.החזרה של פחות עוברים והקטנת הסיכון של היריון מרובה עוברים 2.מידע לגבי איכות העוברים מעצם יכולתם להתפתח לבלסטוציסטים המבטא ביטו גנטי ,מורפולוגי משופר של העוברים,ומרכיב גנטי של הגורם הזכרי הבא לידי ביטוי בהתפתחות לבלסוציסטים 3.עיתוי אופטימלי להשתרשות ביחס בין שלב ההתפתחות העוברית לשלב ההיסטולוגי של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
עמל04/11/2014תודה רבה על התגובה העשירה והמספקת .
תודה על הרוגע שאתה נותן לי
תודה על המענה המהיר
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת04/11/2014
האם צינון קשה / דלקת גרון יכולה להפריע להצלחת הטיפול?? (אולי עקב כך שהגוף עסוק בלהחלים או משהו כזה??)
אני לקראת החזרת מוקפאים ובשבוע האחרון אני מרגישה חלשה עם צינון, שיעול וכאבי גרון...
עדיף לדחות את ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014אם לקראת יום ההחזרה את תמצאי במצב מחלתי המלווה גם בחום הייתי ממליץ לך לדחות את הטיפול למועד מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
שואלת04/11/2014ואם אין חום אלא רק קצת חולשה והתקררות??
אציין גם שבמהלך החורף אני 80% מהזמן ככה.. מערכת חיסונית קצת חלשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בתנאים אלו ניתן להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלדנה03/11/2014
שלום
אני בשבוע 15
נוטלת פוריק הריון 1 ליום.
אני שומעת מכולן סביבי שהן לוקחות פרנטל וזה גם מה שלקחתי בהריונות הקודמים שלי...
מה הסיבה שהרופא נותן לי מרשם לפוריק הריון ולא לפרנטל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברזל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014היות והצרכים היחידים שאישה בהיריון זקוקה להם אם היא ניזונה מדייטה רגילה הינם ברזל וחומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקחת גלולות פחות מ10 ימים?חסויה203/11/2014
כדי לזרז את הופעת המחזור?
האם ניתן לקחת גלולות פחות מ10 ימים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014ההשפעה האופטימלית היא לקיחה שלפחות 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל קפוא?Jess03/11/2014
יש לי שני מזרקי אוביטרל שהונחו בקצה המקרר וגיליתי שהתכולה הנוזלית שלהם קפאה.
האם ניתנים להפשרה (במיקום אחר במקרר) ושימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל קפוא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014ניתן להפשיר את התרופה כ-15-30 דקות לפני ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר מכטינגרמור03/11/2014
שלום
לפני כחצי שנה עשיתי לפרוסקופיה
כאשר הורידו לי ציסטה חיצונית לחצוצרה בצד שמאל
את הציסטה גילו בצילום רחם ובגללה לא היה מעבר של חומר ניגוד
בצד שמאל. עכשיו ממשיכה בהזרעות לאחר שעשיתי גם היסטרו שיצא תקין
מצרפת קובץ של סיכום הניתוח(לפרו).
1.האם לפי מה שכתוב אפשר להבין חד משמעית שעכשיו הכל פתוח ויש מעבר בצד שמאל?
2.האם זה בסדר להמשיך בהזרעות?
3.האם כדאי לעשות הפסקה ולעשות צילום רחם כדי לבדוק האם יש מעבר והכל תקין ?
אני ממש מתלבטת אם החודש לא ילך לעשות שוב צילום רחם
מה דעתך? מה את מציעה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ
מרב03/11/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מכטינגר
מרב04/11/2014לצערי לא רואים מה רשמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מרב04/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014מור שלום,
לפי דו"ח הניתוח הוסרה ציסטה שכנראה לחצה על החצוצרה והפריעה למעבר.
עם זאת, לא ראיתי כי הזריקו חומר ניגוד לחצוצרות על מנת לבדוק את המעבר.
לכן, אני חושבת שיש מקום לחזור על צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב04/11/2014האם באותו חודש של הצילום אפשר לעשות הזרעה ?
אם יהיה כשבוע וחצי בין הצילום להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכתי עוד דבר
מרב06/11/2014עשיתי היסטרו אבחנתית
אחרי הלפרוסקופיה
הכל יצא תקין האם משם היה ניתן לראות האם יש מעבר בחצוצרה
שמאל? או שזה לא בודק חצוצרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכתי עוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014בהיסטרוסקופיה לא ניתן חאבחן מעבר בחצוצרה/חצוצרותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהליה03/11/2014
ד"ר שלום.
אני בת 30 אמא ל2,הריונות ספונטניים בניסיון הראשון, שני ניתוחים קיסריים.
כיום לאחר כשנתיים של נסיון ספונטני להרות,ולאחר שבכל הבדיקות שאני ובעלי ביצענו לא נמצא שום ליקוי הופננו להזרעה.
קיבלתי איקוקלומין במשך 5 ימים של 50 מג, ובמעקב זקיקים ביום ה15 נצפו שלושה זקיקים,16,17,18.יום לאחר המעקב הזרקתי אוביטרל ב22:00 וכ38 שעות לאחר מכן עשו לי הזרעה. (הזרע היה מצויין, וגם קיימנו יחסים באותו יום).
מחר זה שבוע לאחר ההזרעה ויש לי מעט כאבי מחזור וכאבי ראש בצד הראש האופיינים ללפני קבלת הוסת. האם זה אומר שההזרעה לא הצליחה?אני אמורה להרגיש משהו שבוע לאחר הזרעה?
האם לא עדיף לפנות לIVF?מה לדעתך מומלץ לעשות במידה וההזרעה לא תצליח החודש?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא הייתי סומך על תסמינים אלו כמדד להיריון או לא,בכל מקרה חאור הרקע שלך כדאי לבצע צילום רחם כדי לקבוע את המשך הטיפול שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםלי03/11/2014
אחרי 5 ימים של הזרקת פיורגון 300 כל יום, קיבלתי תוצאות דם מוזרות:
E2 223
progrestaron 1.6
LH 11.9
זה ממש מלחיץ אותי
תמיד E2 שלי גבוה הרבה יותר בשלב הזה
מה המשמעות של הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014התגובה פושרת ויש לשקול העלאת המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות מוגדלותאור03/11/2014
שלום
קיבלתי זריקת אוביטרל בשבת והיום אמור היה להיות ביוץ לפי חישוב של 36 שעות פחות או יותר.שבוע לפני כשהזרקתי גונל אף בדיקות הדם יצאו תקינות ולא היה גירוי יתר
היום כבר הגעתי לרופא עם כאבים איומים בבטן ובעיקר בצידי הבטן ,בחילות ונפיחות בבטן
הרופא אמר שלא ניתן לקרוא לזה גירוי יתר-השחלות מעט מוגדלות 5-6 מ''מ כל אחת ושאין נוזל חופשי.לא הצלחתי להבין שני דברים
1. האם זה מצב גבולי של גירוי יתר או שהגדלת שחלה לאחר זריקה כזו היא טבעית?
2.הביוץ-התפספס? בחמישי היו 2 זקיקים בקוטר 17 מ''מ ביום שישי סיימתי גונל ובשבת רק התבקשתי להזריק אוביטרל...היום כיבייכול הגיע זמן הביוץ על פי הזריקה אבל כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שהביוץ כבר קרה...כלומר...התפספס?... הייתה לי תחושה שהביוץ התרחש כבר ביום שישי בלילה בלי הזריקה וקיימתי יחסים ביום חמישי שבת בבוקר ... מה הסיכוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון-ביום חמישי וביום שבת
אור03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות מוגדלות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2014קודם כל הסימנים הם של גירוי יתר והתופעות נגרמות על ידי האוביטרל.
היות ולא ציינת בדיקות ופרוט האולטרה-סאונד אי אפשר להגיד בדיוק מה קרה אך עם קיימת יחסים בחמישי ונוי ביוץ אז יש סיכויים ולא ברור האם האוביטרל ניתן אחרי הביוץ.
בכל אופן האוביטרל גורם לכל התופעות של הגירוי שציינת .אין מצב של גירוי גבולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור-הנה הפירוט
אור03/11/2014בבדיקת אולטראסאונד קודמת היו 2 זקיקים בצד ימין בקוטר 17 ובשמאל כלום- בדיקת הדם האסטרדיול יצא 4690 ,פרוגסטרון 2.12 וLH - 4.32
הרופא אמר שזה טוב.זה היה ביום חמישי
בשישי הזרקתי את הזריקה האחרונה בגונל 900 וביום שבת הזרקתי אוביטרל. אז הגירוי יתר מתקיים גם כשאין הרבה זקיקים ובקוטר כזה של שחלה? (5-6) ? ויש מה לעשות מלבד מים ומנוחה? יחסים אגב היו ביום חמישי בערב וביום שבת בבוקר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור-הנה הפירוט - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2014קודם כל הביוץ היה בטוח אחרי אוביטרל.
לפי הבדיקות היה לך גירוי יתר שחלתי שנובע מהזקיקים הקטנים.
אך יש סיכויים להריון טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מה קורה אם האוביטרל נלקחת מאוחר?
אור04/11/2014על פי הרופא היה עלי לקחת ביום שבת את האוביטרל וכעבור 36 שעות לצפות לביוץ-אלא ש36 שעות לאחר מכן הגעתי אליו עם הכאבים מגירויי היתר וכבדרך אגב הוא ציין שהביוץ כבר התרחש...
הביוץ יכול להתרחש גם לפני האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מה קורה אם האוביטרל נלקחת מאוחר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014יש מקרים בהם הביוץ מתרחש 34 שעות לאחר האוביטרל, אך אף ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים בהריוןשאלה03/11/2014
היי
אני בשבוע 10 ולוקחת פרנטל של אלטמן. האם כדאי גם להוסיף ויטמין של אומגה 3?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמינים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש בטיפות רסקיואני03/11/2014
ובמשאף וונטולין בתחילת הריון?
האם מותר להשתמש בטיפות רסקיו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אין מניעה מהשימוש בשני התכשירים כולל הרסקיו-
רסקיו (תמציות פרחי באך )אינו עובר את השיליה ולכן אינו יכול לגרום נזק לעובר,לכן אין מניעה חקחת את התכשיר בשלבים שונים של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)