מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שליית פתחדנה09/11/2014
שלום
בשבוע 16
לפני שבועיים דימום מסיבי אובחנה שליית פתח חלקית,
היום הייתי בבדיקה והמצב לא השתנה...
רציתי לדעת מה הסיכוי שהשיליה תעלה למעלה?
ומה הסיכונים אם היא לא תעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שליית פתח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2014הסיכוי גבוה ביותר שמנח השיליה ביחס לצואר הרחם ישתנה בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 8אביטל08/11/2014
אני בהריון שבוע 8, שאלה שלי עכשיו לא מרגישה בהקאות ובחילות כמו היו לי לפני 3 שבועות האם זה טבעי??? וגם מרגישה ופחות כאבים בשד ופחות נפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 8 - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2014צריכה לבדוק באולטרה-סאונד האם הכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול האם תקין?-אני08/11/2014
אני בת 25 ולאחרונה לאחר כל בדיקה או קיום יחסים
וכמובן הזרעה- שעשיי לאחרונה...
יש לי דימום .
אפילו בדיקת א"ס ווגינלי קצת הכאיבה לי ואח"כ היה לי דימום.
האם המצב תקין?מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצפה למענה
אני09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רציתי לשאול האם תקין?- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2014עלייך לעבור בדיקת פאפ של צואר הרחם,כמו כן בדיקת תרבית מצואר הרחם לשלילת דלקת מקומית בצואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור-אין לי
אני09/11/2014הפרשות נוספות מלבד-
דימום וורוד אדום בכל נגיעה בצוואר הרחם.
היום לאחר בדיקת א"ס וקיום יחסים שוב הפרשות חומות-אדומות
השאלה שלי-
האם כדאי שאעשה בדיקת פאפ טרם שאעשה הזרעה החודש?
התופעה הזו נמשכת כבר יותר מחודשיים..-אבל התעלמתי-ועכשיו זה התגבר.
האם יש קשר לאנדו' או לאדנומיוזיס שיש לי?
יש לציין שכואב לי בזמן קיום היחסים מאד וגם בזמן בדיקת הא"ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור-אין לי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/11/2014כדאי לברר מתי עשית פאפ לאחרונה ומה התשובה. רצוי משטח חוזר ובמקרה הצורך קולפוסקופיה - הסתכלות על צוואר הרחם במכשור מיוחד. כדאי לשוחח עם הרופא המטפל שלך לפני המשך ההזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי-
אני09/11/2014שזה קשור לזה -
שהמחזור האחרון אצלי היה כבד מאוד מלווה בקרישים?
בעוד שבד"כ אין לי קרישי דם והמחזור לא כ"כ כבד...
עשיתי בדיקת פאפ לפני כמעט שנתיים.
נאמר לי אז ..שהיא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש סיכוי- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2014הגיע בהחלט הזמן לבצע פאפ חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשואלת08/11/2014
היי
1. אם קיימנו יחסי מין יום לפני תרומת הזרע של בעלי, אבל התפתחו עוברים ברמה הכי טובה, זה עלול להפריע להשתרשות בצורה כלשהי??
2. שבוע לפני החזרת העוברים - האם אפשר לעשות פעילות אירובית מאומצת ולקיים יחסי מין או שעדיף להימנע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שואלת09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/20141. יחסי המין לא יפריעו.
2.אפשר,אבל כל אחד לחוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח שחלותיי התפוצצו מצחוק פרופ'
אני09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת..אושרית08/11/2014
היי אני בהריון ראשון אחרי ivf שני
בשבוע 14 של תאומים לפני כחודש התחילו לי כאבים בנרתיק שהלכו ובאו התייעצתי עם אחות לליוי הריון שאמרה לי לחכות לתור לרופא אם זה לא מציק כול כך אחרי שבועיים התחילו לי הפרשות חומות בהירות הלכתי לבדיקת רופא שאמר שהכול תקין שצוואר הרחם סגור וכו..והוא לא יודע מאיפה זה מגיע והמליץ לי לנוח יום למחרת כבר התחילו לי כאבים חזקים ברחם למטה ושוב הלכתי לרופא(זה היה התור המקורי שלי אליו) וגם אז אמר שהכול תקין עכשו עברו 5 ימים מאז וההפרשות באות והולכת הם עדין בהירות כמו חום בהיר-צהוב וגם הכאבים באים והולכים ויש לי גם ריח לא נעים מהאזור
האם יש סיבה לדאגה?ממה זה יכול להיות?
האם ללכת לעשות בדיקת שתן מחר בבוקר?(אולי זה דלקת?)
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אושרית09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2014אכן יש לשלול דלקת בנרתיק או בדרכי השתן,יחד עם זאת תיתכן זליגה של הכתמה דמית שמקורה בהיריון,שאינה באה לידי ביטוי בבדיקת האולטרסאונד,בכל מקרה אם התופעה לא תסתיים תידרש ביקורת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אושרית11/11/2014יש לי כאבים מאוד חזקים ברחם הבנתי שבשבועות האלה הרחם מתרחבת אבל זה אמור לכאוב ברמה כזאת שאי אפשר לזוז ושאני מתעטשת אז בכלל אני מתפתלת מכאבים?יכול להיות שכבר משבוע כזה נמוך יחסית(15)התינוק כבר יושב לי למטה ובגלל זה הכאבים?(יש לי 1 ממש למטה אבל לא חושבת שבשבוע כזה הוא כבר מתחיל להפריע לי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2014יש צורך בבדיקת תרבית שתן,ובכל זאת המשך ההכתמה הדמית מחייב ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייי
אושרית14/11/2014אין לי הכתמה דמית כרגע,היה לי יומים וזה פסק ברוך ה
כרגע יש לי הפרשות צהובות כהות ומגעילות ממה זה יכול להיות?
אתמול ההיתי במרפאה בסיכון והרופא שם ראה מין הכתמה כזאת בשיליה התחתונה הוא אמר שיכול להיות שההפרשה החומה היתה כתוצאה מזה אבל בגלל שהטכנולגיה של סורוקה לא כזאת טובה מסתבר אז הוא לא הבין בדיוק מה זה (אם זה דם בתוך השיליה,אם זאת השיליה עצמה)
בקיצור הכניס אותי ללחץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014מאחר ולא נצפתה סכנה מיידית להיריון,הייתי ממתין פרק זמן נוסף ,וקרוב לודאי שאם מדובר בזליגה של הכתמה דמית ממקור שלייתי היא תיפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררותמבולבלת08/11/2014
האם צינון ותופעותיו כגון נזלת ושיעול עלולים למנוע כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקררות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2014סיכוי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול ג'יפים שבוע לפני שאיבהדפי08/11/2014
הי,
אני כחמישה ימים - שבוע לפני שאיבה.האם אפשר להשתתף בטיול ג'יפים או שזה בעייתי?
מה לגבי פעילות גופנית (אירובית אינטנסיבית) - האם ניתן בשבוע הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענה לי פעם ומנסה לזכור
אני08/11/2014חושבת שאסור ..מחשש לתסביב שחלות ..אם יש גירוי יתר ..
אולי תקבלי מכה חזקה ..לא ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיול ג'יפים שבוע לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2014תשובתי לשתי הפעילויות שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותמעיין08/11/2014
אני 8 ימים אחרי הזרעה וביוץ
נבהלתי מאוד עכשיו ממשהו הרגדתי שהבטן מתכווצת לי והדופק עלה
במידה והייתה השתרשות האם זה יכול לפגוע? לגרום לעובר להפרד מהרירית? או לא לקבל מספיק חמצן או דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014אל חשש, אין קשר בין בהלה חד פעמית לסיכויי ההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . גם אם הרגשתי את ההתכווצות בב
מעיין08/11/2014בבטן? זה לא מונע דם לאזור? וגם אין סיבה לחשוש אם כבר אני אחרי השתרשות? או לפניה ?
אני פשוט לחוצה כי אחרי כל ההזרקות וההורמונים מפחדת להרוס את הסיכויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה . גם אם הרגשתי את ההתכווצות בב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2014אין כל מקום לדאגה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מכטינגראחת08/11/2014
היי
יש לי מיומה בקוטר 6 סמ סבסרוטית אחורית תחתונה צד שמאל + מיומה בקוטר 3 סמ מהצד השני.
האם נוטים לתת אספירין לאישה עם מיומה בהיריון כדי להאיץ את זרימת הדם לרחם?
או האם יש התייחסות שונה להרה עם מיומות כאלה מלבד הבדיקות הרגילות כבר מהשבועיים הראשונים?
שנית, יש לי חסר בויטמין די. האם מותר לקחת בהריון וכמה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014מיומות מפריעות להריון באם הן לוחצות על הרירית. ההשפעה של מיומות בתוך המיומטריום על הריון שנויה במחלוקת. למיומות סב סרוזליות אין השפעה, ככל שאנחנו יודעים על ההריון. מתן אספירין אינו נחוץ במקרים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה
א08/11/2014ד"ר תודה,
אבל אין חשש מדחיקה של העובר? מזה שזה יותר גדול מהרחם ואולי ההתפתחות... ?
שנית, מה לגבי ויטמין די. יש לי חוסר. האם מותר לקחת ויטמין די בטיפות וכמה (כשהאישה הרה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הויטמין
א08/11/2014D ראיתי שענית למטה.
אבל יש לי עוד שאלה ברשותך.
קיבלתי הפנייה לבדיקת בטא, פרוגסטרון ואסטרדיול. בדר"כ רשום גם LH זה קריטי לבקש גם את הLH או שאפשר מקסימום אחרי הבדיקה הזו, רק שנדע קודם...
תודה גדולה על המקצועיות, האכפתיות והתשובות המהירות תמיד ממך :)
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הויטמין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014תודה על ההערכה שלכן.
אין בעייה אם לא תעשי בדיקת LH הפעם. סובל דיחוי לפעם הבאה וניתן גם לותר על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014מיומה סב סרוזית בולטת החוצה מהרחם ולכן לא דוחקת את העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא. סאונד
אחת09/11/2014עד כמה שזכור לי כתוב שהמיומה בולטת לחלל הרחם. זה הגיוני אם את אומרת שסב סרוטית דווקא יוצאת החוצה?
אני אשמח להסבר כי המיומה הכי מטרידה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בא. סאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2014המיומות מתחלקות למספר סוגים:
1.מיומה סובמוקוזית(תת רירית)-המיומה מצויה מתחת לרירית הרחם ובולטת לחלל הרחם ומעוותת אותו-אלו המיומות המחיבות התערבות בד"כ שמדובר בבעית פוריות.
2.מיומה אינטרמורלית(בתוך דופן שרירי הרחם)מימות אלו נמצאות בקיר הרחם ובמובן זה מהוות חלק מדופן הרחם)מיומות אלו עלולות להשפיע על סיכויי ההשתרשות רק שגודלם מעבר ל-3-4 ס"מ.במצב זה בד"כ מנהלים מדיניות שמרנית לפני כל שיקול של התערבו כירורגיל להסרת המיומה
3.מיומה סובסירוסית(מתחת קיר הרחם וחיצונית לו ,אם כי המיומה קשורה לדופו על בסיס צר בד"כ)-מיומות אלו חסרות משמעות לגבי הפוריות ,אולם הם יכולות ללחוץ על איברים הסובבים את הרחם,ולהפריע בעתיד להמהלך הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגמנטין 850עמל08/11/2014
שלום
אני 4 ימים אחרי החזרת עוברים
אתמול היתי בבית חולים עקב דלקת מאוד חזקה בבלוטת הרוק הרופא המטפל
נתן לי אוגמנטין 850 פעמיים ביום
האם אוגמנטין בטוח בהריון ?
האם הוא משפיע על הסיכויים שלי להקלט ?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין 850 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014ניתן ליטול אוגמנטין בהריון, ואין לו השפעה על הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאחת08/11/2014
הבנתי שירדו מההמלצה לקחת 5 מג חומצה פולית בהריון.
אז ה 400 מג מספיק בוודאות?
האם ה-5 מג יכול לגרום נזק לעובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם ויטמין D
אחת08/11/2014נמצא אצלי מתחת לנורמה. כמה אמורים לקחת בתחילת הריון כדי שיהיה תקין אם מותר בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2014לא ירדו
צריך לקחת מינון של 5 ולא קורה כלום לעובר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ויטמין די? כמה מותר לקחת?
אחת08/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- iui הזרעהליאת07/11/2014
היי אני אחרי הזרעה דרך בנק הזרע ללא עזרה של הורמונים עשיתי בדיקת דם ביום ה 12 להזרעה ויצא שלילי ופרוגסטרון יצא 14.7 האם לחזור על הדיקת דם או שזה שלילי וודאי??
חייבת לציין שההזרעה בוצעה ביום ה7 למחזור ( היה זקיק מוביל 19.6 ועוד 1 גודל 14 )
כך שישי לי לפחות עוד כמה ימים עד הווסת הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
iui הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2014הטיפול אמנם היה מצלח ונעשה בעיתוי מתאים ,אולם מתקבל הרושם שאינך בהיריון,בכל מקרה אם לא תקבלי עוד3-4 ימים בצעי בדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ביוץמירי07/11/2014
שלום. בת 37 אמורה החודש לעבור הזרעה ראשונה מתורם., בהוראת הרופא לקחתי אסטרופם 5 ימים מהיום הראשון למחזור על מנת לדחות את הביוץ, כרגע אני ביום ה11 ויש לי מאז שסיימתי את המחזור סימנים אדומים/חומים שלא הופיעו לי בעבר לפני ביוץ. האם יש לזה קשר לאסטרופם/דחיית ביוץ? האם זה יכול לפגוע בסיכוי להיקלט?
תודה מראש,מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014קרוב לוודאי אכן קשור לאסטרופם. לא אמורה להיות השפעה לכך על שיעורי ההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית בזמן טיפולי פוריותליאת07/11/2014
האם ניתן לבצע פעילות גופנית לא אירובית כמו פילטיס עיצוב TRX בזמן טיפולי פוריות הזרקות לפני שאיבה אחרי החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית בזמן טיפולי פוריות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014במידה ואת אשה בריאה ניתן להמשיך בפעילות שאינה ארובית, כדוגמת פילאטיס, כל עוד לא מדובר בתרגילים המאמצים את שרירי הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותעדי07/11/2014
שלום
אני עוברת טיפולי ivf בעקבות אנדומטריוזיס וחצוצרה אחת (אחת הוסרה). לפני כשנה נקלטתי אך העובר הפסיק להתפתח בשבוע 5 ועברתי גרידה. טיפול לאחר מכן הריון כימי. עכשיו נקלטתי ובשבוע 7 העובר מתאים לשבוע 6 פלוס אחד ואמרו לי שכנראה לא תקין ואם לא יפול לבד נעבור גרידה
רציתי לדעת מהן הסיבות שיכולות להיות לכך ואיזה בירורים עלי לבצע? (עברתי היסטורוסקפיה ותקין).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014הפלות חוזרות מחיבות בירור נרחב הכולל בירור גנטי,קרישיות דם,בירור חיסוני,בירור אנטומי,וברור זיהומי-עלייך לפנות למומחה פריון להשלמת הבירור והטיפול הייעודי המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)