מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה הזרעות והשתרשותאני04/11/2014
1. האם פטריה יכולה לפגוע בהצלחת ההזרעה?
2. האם טיפול באגיסטן וכו שנקנה ללא מרשם עשוי להזיק להשתרשות / התפתחות ראשונית?
3. האם זיהום נרתיקי אחר עשוי לפגוע בהצלחת ההזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה הזרעות והשתרשות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/11/2014ההזרעה נעשית בקטטר שחודר לרחם לאחר ניקוי הצואר כך שע\כל מה שציינת לא יפגע בסיכויי הריון והשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריס-השימוטו. וpcosדנה04/11/2014
שלום רב,
אני סוכרתית(טייפ1)-סוכרת שאינה מאוזנת,יש לי תת פעילות בלוטת התריס-השימוטו. וpcos,
אני מאוד מפחדת שכתוצאה מכך לא אצליח להרות,
ואכ , הייתי רוצה לדעת מהם הסיכויים לכך-סטיטיסטית.
וכן,מה השוני בין הריון כזה, להריון של אישה בריאה?אם זה בבדיקןת,בסיכונים וכדומה.תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/11/2014סיכוייך להריון עם טיפול לביוץ הם טובים מאוד.
כמובן שתנאי לתחילת טיפולים זה שתהיה מוזנת מבחינת סכרת ובלוטת התריס וברגע שיש איזון את צריכה להיות במעקב הריון בר סיכון גבוה.
כל עוד את מאוזנת ההריון יהיה דומה לזה של אישה בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמיכל04/11/2014
אחרי הזרעה וגונל. 4 זקיקים מובילים., e2=5500
בטא ראשונה ( 15 יום אחרי ביוץ) 390.
בטא שניה אחרי 48 שעות 900.
יש סיכוי למרובה עוברים? האם זה נראה תקין ?
יש לי דקירות בגב , בחילות ושילשולים- האם זה עלול להיות גירוי יתר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיכל04/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר05/11/2014הסיכויים למרובה עוברים קטן.
בדרך כלל גירוי כזה מלווה בכאבי בטן משמעותיים כך שלא נראה לי שזה מהגירוי אך כדאי להיבדק על ידי הרופא המטפל ושיתרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתשאלה04/11/2014
מתי יותר כדאי בשבוע 11+3 או בשבוע 12+3 .
האם זה משנה אם חלילה יתגלה משהו ואצטרך לעשות סיסי שלייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - תגובה
פרופ` דוד בידר05/11/2014לא משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתחסוי04/11/2014
אני שבוע וחצי אחרי החזרת עוברים וכבר כמה ימים שיש לי את כל הסימנים של המחזור . כאבי בטן כל הזמן כאבי גב בקיצור הכל. לפניי יומיים היה לי בניגוב ממש טיפת דם וזהו נעלם. אני שמה גם קרינון פעם ביום השאלה שלי האם הדימום הקטן שהיה יכול להיות שזה היה השתרשות או פשוט מחזור שמתעכב בגלל הקרינון? בהפריות הקודמות בחיים לא היה לי שום סוג של דימום. הבדיקת דם עוד יומיים אבל אני לא מסוגלת עם המתח הזה. בבבקשה תענו לי אם יש סיכוי להריון בכלל למרות שהסימנים הם בול כמו של מחזור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014תחושות כמו מחזור פחות אופיינות להשרשה. הפרשה דמית קלה ביותר יכולה להיות גם משנית להכנסת נרות הקרינון. כדי לדעת בוודאות יש להמתין יומיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה ככה
חסוי04/11/2014מיום למחרת השאיבה הכאבי מחזור האלו אז אין עוד איזה סיכוי קטן שלמרות כל הסימנים אולי כן יהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לשאלה של מוטרדת
הילה05/11/2014גם לי היו כאבים כמו מחזור לאחר השאיבה והייתי בטוחה שיצא שלילי אבל יצא חיובי הרופאים אומרים שהכאבים הם בגלל קצת נוזל חופשי שנשאר מהשאיבה בסופו של דבר הייתה לי הפלה בחודש שני אבל מקווה שלך יהיו בשורות טובות אמן!! מחזיקה לך אצבעות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה
חסוי05/11/2014תודה שהגבת ממי . כבר כמעט שבועיים יש לי את הכאבים האלה בבטן ובגב וכל הסימנים של המחזור אני ממש מבואסת. איזה כאבי בטן היו לך? אצלי יש בכל הבטן ולא רק בבטן התחתונה אז זה לא אומר שזה בהכרח מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/11/2014אם הכאב הופיע כבר לאחר השאיבה, הוא בהחלט יכול להיות קשור לשאיבה עצמה או לגירוי ההורמונלי. אין קשר ברור בין הכאבים לבין הסיכוי להשרשת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למוטרדת
הילה08/11/2014היו לי דקירות בשחלות כאב בטן תחתונה וגב ממש כאילו הרגע אני עומדת לקבל וסת...מקווה שתיהיה לך תשובה חיובית אמן אמן אמן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוטרדת
מיה06/11/2014היי, גם לי בתחילת הריון, אחרי ההחזרה היו כאבים ממש כמו של מחזור, וכל התחושות של מחזור, וגם דימום, דומה למה שתיארת. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיה ועוד משו
חסוי06/11/2014אם הכאבים עדיין נמשכים גם לאחר שיש תשובה חיובית? יש סיכוי להריון תקין עם כאבי בטן וקצת גב תחתון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיה ועוד משו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מיטשמאץ חווה אותם בגדול כל חודרויטל04/11/2014
שאלה לרופאים המומחיםפ בבקשה. אני כ-13 יום אחריי יום קבלת הוסת . בת 29 מנסה להיקלט מחזורים סדירים ביותר 28 יום , קיבלתי ב 23/10 אתמול כמעט כל היום חוויתי הפרשות שקופות שקופות פוריות וכאב עמום בבטן התחתונה, וכמובן שקיימנו היום מהבוקר אין הפרשות כמעט בכלל רק שהכאב בבטן ממש גבר , דקירה כזו מצד שמאל בבטן שאני שוקלת אוליי לךראות רופא היום. מה עלי לעשות האם תקין?? אם פשוט לקיים ולקוות שהפעם יתפוס? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מיטשמאץ חווה אותם בגדול כל חוד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014אם הכאב חזק מומלץ כמובן להבדק. יש בהחלט סיכוי שמדובר בכאבים מסוג מיטלשמרץ - ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון טבעיגליה04/11/2014
שלום רב!
אני נמצאת בתהליך של IVF ורציתי לשאול שאלה:
נאמר לי לקחת אוביטרל ביום שישי בשמונה בערב ולבוא ביום ראשון לשאיבה. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי להיכנס להריון אם קיימתי יחסים בשישי בלילה ובבוקר שבת? האם זה אפשרי למרות שעשיתי גם שאיבה ביום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014הסיכוי לכך מינימלי. אני מניחה כי הגעתם לתהליך של הפריה חוץ גופית היות ולא הריתם ספונטנית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון טבעי
גליה05/11/2014תודה רבה על תשובתך. רציתי להוסיף שאת ה IVF אני עושה לבד מתרומת זרע ולא מהבחור שקיימתי איתו יחסים. זה משנה את תשובתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/11/2014משנה בהחלט...
אם כך, קיים גם סיכוי להריון עצמוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהאני04/11/2014
שלום לכם רציתי לשאול קיבלתי פעמיים ציטוטק ונשאר לי ברחם 10 מ"מ עם זרימה בדם מה הפיתרון ללא סיכון להיקלט שוב להריון בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
אני04/11/2014אם אפשר לענות לי בהקדם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014לא הבנתי את השאלה. כדי לשלול שארית הריון, יש לחזור על סונר בוסת הבאה על מנת לראות שחלל הרחם נקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום מחזורדנה04/11/2014
הי,
האם יש קשר בין רזרבה שחלתית נמוכה לבין גיל הפסקת המחזור?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2014כן
ככל שהאזהרה קטנה כך יפסק יותר המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למשחה ציקלודרםיאיר04/11/2014
שלום האם משחת ציקלודרם בחזה ובטן יכולה לשבש בדיקת זרע או להשפיע עליו באופן כללי. .? אני אציין שזה לא מקומי כל כך כי זה בהרבה מקומות נקודות שחורות גודל לי ואני שם את המשחה כל כמה חודשים וזה עובר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למשחה ציקלודרם - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2014לא משבש בדיקות זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיה04/11/2014
שלום לכולם, אני לקראת שאיבה ראשונה, מזריקה הורמונים, מהיום השני לווסת מזריקה 150 גונל אף, מהיום ה-8 אני מזריקה גם צטרוטייד. ביום ה-10 ניגשתי למעקב זקיקים ונכתב שם שקיימים זקיקים קטנים. בנתיים הגדילו לי את המינון של הגונל אף עד היום ה-14 למעקב נוסף. שאלתי היא, מה זה אומר זקיקים קטנים? האם זה נורמלי בשלב הזה? ולמה עליי לצפות בבדיקה הבאה? אשמח למענה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014המשמעות היא שבשלב זה התגובה הינה פושרת ולכן הועלה המינון על מנת להאיץ את התגובה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 9.2 מ"מ מצורפת תמונהמבולבלת04/11/2014
יום 14 למחזור זקיק מוביל 20 ממ.
האם הרירית נראית במרקם טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית 9.2 מ"מ מצורפת תמונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014הרירית הינה עם מאפיינים תלת שכבתיים ,כך שמורפולוגית היא נראית טוב מאוד,זאת בנוסף לעובי הולם ,הרי שבתנאים אלו התמלאו כל הדרישות והציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש! תודה! ועוד שאלה
מבולבלת04/11/2014המוקפאים שלי בני 3 ימים. נאמר לי להזריק היום (יום ג') ב 22:00 אוביטרל וביום ראשון להגיע להפשרה.
האם בהחזרה על בסיס טבעי עם אוביטרל יש צורך בתמיכת פרוגסטרון בגלל האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש! תודה! ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/11/2014יש מספר פרוטוקולים להחזרת מוקפאים. רובם כוללים מתן פרוגסטרון לאחר ההחזרה אך לא כולן. האוביטרל מטרתו לגרום לעליית הורמון ההריון וכתוצאה מכך תהיה הפרשה מוגברת של פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעתאחת04/11/2014
מותר לעשות יחד עם בדיקת הבטא?
או בהריון?
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון שפעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014אין הוראת נגד לביצוע החיסון בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסיון שלי אני יכולה להגיד
Vika04/11/2014שעשיתי חיסון לשפעת ממש עם גילוי הריון ו׳ הריון בסוף לא התפתח
לא יכולה להגיד שזה חייב להיות בגלל החיסון אבל מנגד לא יכולה שלא לחשוב שזה אולי בגלל זה
יש המון בנות שעשו והכל עבר בשלום
תעשי את החושבים שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטעמל04/11/2014
שלום רב
אתמול הייתי אמורה להחזיר עוברים שהופשרו , העוברים הם בני 3 ימים
אחרי ההפשרה הרופא קרה לי לתת לי אופציה נוספת , והיא לגדל את העוברים ל בלסטוציסט , הופשרו 4 עוברים כל עובר בן 8 תאים 0 שברים דרגה 1 הרופה הגדיר אותם כמצויינים אך עד עכשו מ שנתיים עברתי רק שאיבה אחת שהניבה ל 23 הפריות מתוכם 12 עוברים שהיו ראויים להקפאה , לטענת הרופא שגידול העוברים לבלסטוציסט נותן מידע נוסף על העוברים אם הבעיה באי ההקלטות היא מהמחזור הטיפולי הזה , או מגורם אחר , כמובן שאני הסכמתי כי אני רוצה לחסוך על עצמי סבל , האם טעיתי ? ומה הסיכויים של בלסטוציסט ?? אשמח להסבר מפורט גם על היתרון לגידול העןבר ליום ה 5 ?
יש לציין בת 24 רירית 9
מחזור תחליפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014מאחר ועמדת בפני שתי אפשרויות שבכל מקרה יניבו בסוף הדרך את אותה התוצאה,בכל מקרה גידול העוברים לבלסטוציסטים יאפשר 1.החזרה של פחות עוברים והקטנת הסיכון של היריון מרובה עוברים 2.מידע לגבי איכות העוברים מעצם יכולתם להתפתח לבלסטוציסטים המבטא ביטו גנטי ,מורפולוגי משופר של העוברים,ומרכיב גנטי של הגורם הזכרי הבא לידי ביטוי בהתפתחות לבלסוציסטים 3.עיתוי אופטימלי להשתרשות ביחס בין שלב ההתפתחות העוברית לשלב ההיסטולוגי של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
עמל04/11/2014תודה רבה על התגובה העשירה והמספקת .
תודה על הרוגע שאתה נותן לי
תודה על המענה המהיר
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת04/11/2014
האם צינון קשה / דלקת גרון יכולה להפריע להצלחת הטיפול?? (אולי עקב כך שהגוף עסוק בלהחלים או משהו כזה??)
אני לקראת החזרת מוקפאים ובשבוע האחרון אני מרגישה חלשה עם צינון, שיעול וכאבי גרון...
עדיף לדחות את ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2014אם לקראת יום ההחזרה את תמצאי במצב מחלתי המלווה גם בחום הייתי ממליץ לך לדחות את הטיפול למועד מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
שואלת04/11/2014ואם אין חום אלא רק קצת חולשה והתקררות??
אציין גם שבמהלך החורף אני 80% מהזמן ככה.. מערכת חיסונית קצת חלשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2014בתנאים אלו ניתן להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)