מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת דקפפטילאנונימית07/11/2014
שלום רב, אני מתחילה תהליך של הפריה (אי פריון מסיבה לא ברורה למרות שהבדיקות של שנינו תקינות). לצורך כך אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל.
בתאריך 5.11 ביצעתי בדיקת דם לביוץ והתוצאה הייתה1.73..אמרו לי שבימים הקרובים אני אבייץ, זאת אומרת שיש סיכוי להקלט באופן טבעי.
הרופא הנחה אותי להתחיל להזריק דקפפטיל ב15.11 עד 25.11.
במידה ואקלט בימים הקרובים באופן טבעי,לא יהיה סיכון בהזרקת דקפפטיל ב15.11?
המליצו לי לבצע בדיקת דם להריון לפני הזרקת דקפפטיל, אך האם ניתן לקבל תשובה להריון שבוע אחרי הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה שאלה אותן תהיות ותקוות ..
אני07/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2014לא ברור מה זה 1.73
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ
אנונימית07/11/2014הכוונה שאני מבייצת בימים אלו ויכולה להקלט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014מאמינה שהתכוונת לפרוגסטרון. ביוץ מאותר כשרמת הפרוגסטרון מעל 10 ננוגרם למיליליטר. הסיכוי להרות באופן טבעי במקרה של זוג שהופנה להפריה, נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפופטיל בזמן הריון
אנונימית07/11/2014מכיוון שכל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, אני חושבת שיש סיכוי להיקלט באופן טבעי ולכן השאלה: האם הזרקת דקפופטיל מסוכנת בזמן הריון, הכוונה כי אני יכולה להיקלט בימים קרובים באופן טבעי ואת הזריקה אני צריכה להזריק ב-15 לחודש (בעוד כשבוע).
האם יש בכך סיכון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקת דקפופטיל בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014לא נצפתה כל בעיה עם עוברים בעקבות הזרקת דקפפטיל בזמן היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה....
אנונימית07/11/2014תוך כמה זמן (במידה ולא אכנס להריון באופן טבעי) צריך לקבל מחזור אחרי הזרקת דקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה.... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014בתוך 7-10 ימים מהזריקה. יש אחוז מסויים מהבנות שלא ידממו. בעזרת בדיקת דם ואולטראסאונד ניתן לדעת אם הדיכוי הושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014מאמינה שהתכוונת לפרוגסטרון. ביוץ מאותר כשרמת הפרוגסטרון מעל 10 ננוגרם למיליליטר. הסיכוי להרות באופן טבעי במקרה של זוג שהופנה להפריה, נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לתמיכהשירי07/11/2014
שלום,
הרופא שלי רשם לי אוביטרל לתמיכה בסבב החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי.
רציתי לדעת איך האוביטרל משפיע על הlh במצב כזה, כשאין פיק lh, ואיך הוא תורם כשלוקחים אותו יום אחרי החזרת המוקפאים.
האם מקובל לתת אוביטרל לתמיכה בכזה סבב? אולי עדיף לבקש ממנו פרגניל במקום אוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אשמח לתשובה
שירי07/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל לתמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014אוביטרל בהחלט מקובל. הוא גורם לשחרור הורמונים שככל הנראה מעלים את הסיכוי להשרשה. פרגניל מצויין אף הוא. שימי לב שפרג ניל מוזרק לשריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך השאלה
טלי07/11/2014האם זה גם הגיוני לקחת אוביטרל לתמיכה אחרי החזרת עוברים כשהסבב הוא על בסיס הורמונלי, כלומר על בסיס אסטרופם ואנדומטרין ולא על בסיס טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך השאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014כן, כנראה גורם גם לשחרור חומרים שאנחנו לא מודעים להם, בעלי השפעה חיובית. אין הוכחות מוצקות לכך אך זו המחשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מענה דחוףאני07/11/2014
עכשיו קבלתי מחזור .
הדימום חום קל ויש כאבים ..משמעו שזה הולך להתחזק .
האם היום הוא היום הראשון לווסת .
כלומר האם חמישי או ששי הוא היום הראשון .?האם בבוקר לבצע בדיקת דם או בראשון ?
חשוב לי על מנת להתחיל טיפול ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עד שיענו לך אולי אעזור לך
חסוי07/11/2014היום הראשון של המחזור זה היום שיש ממש דימום ולא רק הכתמות חומות. לפי דעתי היום או מחר יתחזק לך למחזור רגיל ואז זה יהיה היום הראשון של המחזור. תעקבי אחרי זה ואל תלכי רק שיש כתמים חומים כי זה קרה לי פעם והטיפול לא יצא טוב. בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ מוזר
אני07/11/2014עשיתי בדיקת דם ..
Lh 7
Pro 3.5
E2 212
הרופא הנחה אותי להזריק מהיום גונל. .
מוזר בעיניי האם זה לא נחשב היום הראשון למחזור ( דימום מסיבי פתאומי ב 2 לפנות בוקר )
אם כן וזה יום 1 האם זה בסדר להתחיל מהיום ?
הפרוגסטרון מאפשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2014היום, יום שישי הוא היום הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה בסדר אם להתחיל היום את הזריקות
אני07/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה מענה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014מתקבל הרושם שהיום הוא היום הראשון למחזור שלך,ביצוע הבדיקות ביום א אפשרי בהחלט,ובאותו היום ניתן להתחיל בטיפול ה-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי צריכה לבצע היום
אני07/11/2014והרופא הנחה אותי להתחיל מהיום ..
אני מתחילה לדאוג ..
ערכים
Lh 7.5
Pro 3.5
E2 212
האם הגיוני להתחיל מהיום הראשון את הזריקות ?
או שזה תלוי יותר בערכים ולא בימים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי צריכה לבצע היום - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2014אפשר להתחיל לפי הוראות הרופא שלך אך לרוב מתחילים ביום 2 או 3 של וסת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של אוביטרל וגונלאור07/11/2014
שלום.סיימתי טיפול בגונל 900 ביום שישי ובשבת הוזרק אוביטרל.מאז, מעבר לגירוי יתר, יש לי בחילות וצרבות קשות ואני לא בטוחה אם יש קשר בין השניים אבל אלו לא תופעות שאני סובלת מהן.יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות לוואי של אוביטרל וגונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014ההשפעה של העליה העודפת בהורמונים יכולה להתבטא בבחילות וצרבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שבוע אחרי סיום הטיפול?
אור08/11/2014זה רק הולך ומחמיר ואני סיימתי את הזריקות גונל ואוביטרל (חד פעמית ולא כתמיכה ) והצרבות הולכות ונעשות קשות יותר כמו בהריון הקודם-ידוע לי שההורמון שיש באוביטרל הוא זהה להורמון ההריון אבל כבר שבוע עבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם שבוע אחרי סיום הטיפול? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדינה06/11/2014
שלום רב!
בת 26 בריאה, בעלי 26 בריא.
פרופיל הורמונלי תקין, פרוגסטרון שבוע לאחר הביוץ תקין, צילום רחם תקין, מחזור סדיר. לבעלי בדיקת זרע תקינה.
מנסים להיכנס להריון כבר שנה ושלושה חודשים.
בחודש אפריל היה כימי-ספונטני
ביולי טופלנו עם גונאל אוביטרל והזרעה-עוד כימי
באוגוסט אותו טיפול-שלילי
ספטמבר אוקטובר ללא טיפול ושלילי..
יום ראשון אני מגיעה לרופא... להמשיך בהזרעות...
יש משהו שאולי כדאי לבדוק בשלב הזה?
אולי לשנות טיפול? בדיקות כלשהן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014הרושם הוא שאת במסלול טיפול נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה:מעיין06/11/2014
אני 5 או 6 ימים אחרי ביוץ והזרעה
עכשיו כשהסתובבתי לצאת מהחדר לא שמתי לב שהדלת פתוחה כמעט עד הסוף הסתובבתי מהר ונכנסתי די חזק בדופן הדלת - קיבלתי מכה די חזקה בזרוע (יש לי ממש סימן אדום) אבל גם באגןהתחתון באזור הרחם...האם יכול למנוע השתרשות או לפגוע בה במידה והייתה??
בבקשה - אני ממש בלחץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכה: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014אין חשש שנגרמה הפרעה להשתרשות בעקבות המכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר... אני אשמח להסבר איך אדע
מעיין07/11/2014מה כן יכול לפגוע בשלב זה? מכה חיצונית לא פוגעת? העובר מוגן? עד כמה מוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר... אני אשמח להסבר איך אדע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014העובר כל כך קטנטן בשלב זה שנצפה במיקרוסקופ בלבד. הרחם עדיין קטן ומוגן היטב על ידי עצמות האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אף אוטריווין אחרי ivfדנה06/11/2014
שלום, בהריון שבוע 9 אחרי הפרייה.
מצוננת והאף סתום. האם מותר אוטריווין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפות אף אוטריווין אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצותשואלת06/11/2014
היי. אשמח להמלצות לפני ההפריה - מה יכול לסייע בהצלחת הקליטה של העובר?
ועוד דבר - יש לי 4 עוברים מוקפאים. המלצה להחזיר אחד או שניים?? (בהפריה קודמת הוחזרו 2 ולא צלח..) אני בת 30 עם ילד בן 3 מהפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014להחזיר לפחות שני עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעטפת ביצית ריקהמיכל06/11/2014
שלום ,
אתמול עברתי שאיבה טבעית .
נאמר לי שנשאבה ביצית .
היום התקשרו אליי ואמרו לי שהיום ראו שהמעטפת של הביצית היתה ריקה , כלומר בעצם לא היתה ביצית להפריה ...
איך אתמול מרו שיש ביצית והיום אין .....
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעטפת ביצית ריקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014ביצית בלתי תקינה מורפולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצית לא תקינה
מיכל08/11/2014אני מבינה שהביצית לא תקינה ... אבל אי אפשר היה לראות את זה מיד ביום השאיבה ? ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצית לא תקינה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014לעיתים רואים שהמעטפת ריקה מיד עם השאיבה ולעיתים כמה שעות אחר כך אם מקלפים אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזרעשיר06/11/2014
שלום ד"ר
יש לי שאלה..
לבעלי יש בעיה בזרע המדדים החשובים של תנועה ריכוז ומורפולגיה לא תקינים , למעט בדיקת זרע אחרונה שעשינו שהתנועה יצאה תקינה .
אנחנו לקראת הזרעה שניה ..
עשינו בדיקת אולטרסאונד אשכים שיצאה תקינה ..האם יש מה עוד מה לעשות על מנת לשפר בעיה של זרע?? מה השלב הבא לפנות לאורולוג אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה בזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014כדאי לפנות למומחה פריון כדי להמשיך בבירור והטיפול המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשירן06/11/2014
היי שלום אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים בתאריך 22.10 החזרו לי 4 עוברים בתאריך 2 לנובמבר עשיתי בטא קיבלתי תשובה חיובית עם תוצאה 48 ב4 לחודש בוצע בטא נוסף עם 97 והיום ה6 לחודש בוצע בטא נוסף עם 130 ברצוני לדעת עם זה תקין כרגע לפי ההחזרה עבר 18 יום ?ביקשו מימני בטא נוספת ביום ראשון 9 לחודש .לבנתיים מיום ראשון ועד היום יש לי הפרשה ורודות רק בניגוב שבאות וחוזרות העם הבטא בסדר לבנתיים ?ועם הכפלה תקינה ?ולמה יש הפרשות בניגוב ממש מןטרדת מחכה לתשובה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014לאור הממצאים שתארת כנראה שמדובר בהיריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאיתור מומיםשיר06/11/2014
עשיתי בדיקת דם לאיתור מומים חלק ראשון כולל שקיפות עורפית גיל ההיריון שקיפות עורפית :לפי וסת 11.6 ובבדיקה בשקיפות חושב לפי האולטראסאונד כ-12.1 השקיפות היתה 1.2MM.
הבדיקת דם המשלימה כבר חושבה לפי 12.4 שבועות במקום לפי 12.2 והשיקלול יצא 1:540.
בדיקת הדם סקר לתסמונת דאון השניה נעשתה ב-23.10 וחושבה לפי 17 שבועות כאשר בפועל הייתי לפי הוסת רק בשבוע 16+4 ויצאה 1:1300.
האם לא חשוב היה כל הזמן למדוד לפי תאריך וסת? האם השוני בחישוב בהפרש של 5 ימים יכול להטות את התוצאה ולהעיד על טעות ויש מצב שהעובר פגוע? אני חרדה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה לאיתור מומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014הנתונים הסטטיסטים לגבי ההסתברות לתסמונת דאון בכל מקרה הינם נמוכים וחכן לשינוי הסמנטי לא צהיה משמעות,בכל מקרה הנתונים האלו אינם שוללים לגמרי את הסיכוי לתסמונת דאון אלא מצביעים על סיכוי סטטיסטי,והדגש על סטטיסטי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענוחסוי06/11/2014
היום עשיתי בדיקת דם ראשונה 12 יום אחרי החזרת 2 עוברים טריים יצא לי בטא 153. אחזור על הבטא יום ראשון אבל בינתיים אם תוכלו לענות אם התוצאה בסדר. תודה
בבקשה תענו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014התוצאה תקינה,מה שחשוב מה יקרה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
חסוי06/11/2014אם היום היה בטא 153 כמה צריך להיות ביום ראשון בעוד 3 ימים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014בגבולות 400 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון
חסוי07/11/2014תודה רבהה על כל העזרה שלכם וברשותך עוד שאלה. ווסת אחרונה היתה ב9.10 , שאיבה ב 22.10 והחזרה ב25.10 מתי לפי דעתך ניתן לראות שק הריון ברחם? קבעתי תור ליום חמישי זה לא מוקדם? תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014שק הריון תוך רחמי ניתן לראות משבוע 5 להריון וערכי בטא מעל 1000 (בתלות במכשיר האולטראסאונד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באיזה שבוע אני
חסוי08/11/2014לפי התאריכים של הווסת והכל איזה שבוע אני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באיזה שבוע אני - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014ביום חמישי הקרוב תהיי שבוע 5 מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי08/11/2014תודה רבה על העבודה שכולכם עושים זה לא מובן מאליו. תודה על כל השאלות שעניתם לי גם עכשיו וגם בעבר. אין עליכםם פשוט תודהנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקחסוי06/11/2014
שלום אני שבוע 5 נצפה שק הריון ויש לי פטריה נורא מגרד ויש הפרשות שאלתי היא האם מותר למרוח אגיסטן אלוורה זה מה שיש לי זמין כרגע לפחות שירגע קצת...אני עם אנדומטרין ואסטרופם כתמיכה.
פטריה בנרתיק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014רב המשחות מותרות בהיריון,אם כי הייתי משתמש בצכשירים בשלב זה של ההיריון במורה מוגבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי06/11/2014תודה על המענה, אז איך אפשר לרפא פטרייה בשלב זה בצורה טבעית שחומרים אחרים לא יזיקו לשום דבר?
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014קרם עם צמחים – כל הצמחים מותרים לשימוש בזמן הריון באמצעות קרם. את הקרם מותר ומומלץ למרוח גם בתוך הנרתיק מכיוון שיש לטפל בזיהום גם שם. יש להקפיד שלא להגיע עם הקרם עד לצוואר הרחם.
ניתן כמו כן להשתמד ב-חומרים לאיזון החומציות בנרתיק – קונבנציונלים וטבעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם לקטל?
אני06/11/2014הבנתי שזה מוצר שמונע חזרת פטריה - האם ניתן להשתמש בו בזמן ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עם לקטל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014אין מניעה משימוש בג׳ל בהיריון -הלקטל הינו ג'ל וגינילי השומר על הפלורה הטבעית בנרתיק,הג׳ל מכי חומצה לקטית הדומרת על החומציות של הנרתיק וכמו כן ההג'ל מכיל גם גליקוגן,המשמש כקרקע מזון לצמיחת חיידק הלקטובצ׳ילוס השומר על מצב האיזון של חומציות הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון לאחר החזרהמודאגת06/11/2014
שלום רב,
האם עישון מועט משפיע על תהליך השתרשות לאחר החזרת עוברים מתרומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עישון לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2014לעישון אפקט מצטבר על המערכות הפריון של האישה והגבר,אולם בהתחשב בעובדה שמקור הביציות מתרומה לאפקט העישון עלולה להיותרק השפעה מזערית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)