מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת חום בכפות הידייםדנה06/07/2014
שלום פרופסור, בהריון תאומים שבוע 17. אני חשה תחושת חום בכפות הידיים כך שכל הזמן יש לי צורך לקרר את הידיים עם מגבת קרה או משהו קר. האם ידוע לך תופעה כזו בהריון? האם זה קשור לסירקולציה ולחץ הדם בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חום בכפות הידיים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014זה עקב התגובה להורמונים של ההריון...
בכל אופן תבקשי מרופא המטפל שיסתכל על זה
ויראה מה בדיוק נראה שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטאסיון06/07/2014
ערב טוב
תמיד באופן גורף אתם מסבירים בפורום שאם הריון התחיל בבטא נמוכה, אזי מדובר בעובר אחד. כאשר בכל מקום נכתב ומדובר, שהבטא איננה אינדיקציה, אלא בד' סונאר.
האם מישהו מהמכובדים יואיל לתת ההגיון ?
אחותי התחילה בבטא 57,הכפילה, הכפילה. כעת בנותיה בנות שנה. אני התחלתי כעת עם בטא 150,לאחר יומיים נושק ל400.האם תקין?
בטא לא אמורה להכפיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014הבטא שלך טובה מאוד. כשאנחנו אומרים להכפיל הכוונה לפחות להכפיל, ואם זה מכפיל בדיוק זה לא תמיד טוב.
כמו שאצלך זה מראה שזה טוב מאוד.
כשאנחנו מסתכלים על בטא ראשוני כמעט לרוב נוכל לדעת אם מדובר בעובר אחד או יותר.
ישנם גם מקרים יוצאים מהכלל וזה תלוי במספר גורמים כמו האם זאת הפריה או לא,באיזה שלב הוחזרו העוברים ועוד.
יש מצבים שחזירים עובר איד וממנו מתפתחים תאומים כי הביצית התחלקה ברחם לתאומים זהים ועוד.
ב85%
זיהוי הבטא הראשוני והשני יבהירו האם ההריון מתקדם בסדר והם נקלטו מספר עוברים.
היוצא מהכלל אינו קשור לכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון07/07/2014אני מודה לך.
האם ישנו סיכוי שלי יהה הריון כפול?
ביום ה12- בטא 150
ביום ה15-נושק ל400,
לאחר הפרייה ,הוחזרו 3 עוברים בני 10,8 תאים ללא שברים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014בדרך כלל זה ערך של עובר אחד ב95% מהמקרים.
הערך השני הוא יותר משהכפיל את עצמו וזה ככה צריך להיות כאשר ההריון הוא טוב.
כשזה לא מכפיל בדרך כלל זה לא הריון טוב וכשזה מכפיל בדיוק זה ב 50% טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיון07/07/2014קיויתי להריון כפול, חרף גילי, 39.הרופא המטפל בי, הידוע ביותר, עשה את כל הטעויות במחזור השאיבה,
שאיבה לאחר 6 ימי זריקות בלבד, שאיבת 3 ביציות, וכמובן החזרת 3 ביציות לרחם.
אם יהיה לי סיכוי להריון נוסף, הרי שלא אחשוב פעמיים בדרכי אליך.
אני עוקבת אחר תשובותיך זמן רב. כשביקשתי לעזוב את הטיפול, להח' רופא. לא ניתן ,מאחר וקיבלתי פרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר בטא - חישוב שבועותמחזיקה אצבעות06/07/2014
שלום.
לאחר החזרת 2 עוברים בתאריך 22.6- שמחתי מאוד לגלות בטא חיובית כולל הכפלה ואפילו שילוש שעלתה עד כדי 1000+.
1. כיצד אני מחשבת את השבועות שלי? חשוב לי לדעת בדיוק.
2. האם יכול להיות שמדובר בתאומים?
תודה ! !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר בטא - חישוב שבועות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014מיום השאיבה מחשבים 14 יום אחורה וזה יום ראשון של הוסת האחרון.
כל שבוע מהיום הזה הוא שבוע של הריון.
ככה שבבדיקת דם הראשונה זה 4 שבועות הריון.
לעניין התאמים זה תלוי בערכים של הבדיקה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהשג06/07/2014
שלום רב,
נמסר לי על ידי הרופא המטפל כי בעת השאיבה שואבים את כל הזקיקים שנוצרו בשחלה החל מגודל 10, שאלתי: האם הגיוני שזקיק 12 או 13 יכילו בתוכם ביצית בשלה? להבנתי הסיכויים להפריות מביציות מזקיקים הקטנים מ 18 אפסיים, שאלתי: מדוע אם כן שואבים אותם? האם בכדי לנסות להמשיך להבשילן במעבדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014בדרך כלל מזקיקים של 16 יש ביציות שהן בסדר.
לא שואבים זקיקים של 10.
בכל אופן ניתן לשאוב זקיקים קטנים ,12-13אך הביציות הטובות תהינה בזקיקים הגדולים מ 16 מ"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק...
אילנה06/07/2014לפני שבועיים עברתי שאיבה.
לכל אורך המעקב נצפה רק זקיק אחד גדול.
בעת השאיבה עצמה ראה הרופא שמאחוריו התחבא זקיק נוסף, קטנטן - לא יותר מ 8 ממ, הוא שאב גם אותו. למרבה ההפתעה היתה גם בו ביצית טובה ולשמחתי שתי הביציות שנשאבו הופרו והוחזרו.
ביום חמישי אעשה בדיקה .
הרופא טען שמקרה כזה יכול לקרות וכדאי תמיד לשאוב את כל הזקיקים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה!!
שג06/07/2014טוב לדעת, תודה לפרופסור בידר וגם לך על התשובה ושיהיה בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק... - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014זה כן מדוייק.
מי שעובד ושואב מבין יותר טוב ממי שמספר סיפורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא סיפור
אילנה07/07/2014תשובתך מקוממת.
אני משתפת כאן בפורום כדי להציג בפני הנשים מידע על סמך הנסיון וממש לא מספרת סיפורים.
זה בדיוק בדיוק מה שאירע בשאיבה שבוצעה לפני 10 ימים.
כששאלתי את הרופא כיצד ייתכן שיש ביצית בזקיק כה קטן זוהי היתה תשובתו - שלפעמים מצב כזה פשוט קורה.
בוודאות גם לא היו שתי ביציות בתוך הזקיק הגדול שנצפה.
אני מקווה שאוכל לשתף פה בהמשך השבוע ששתי הביציות שנשאבו והופרו אכן הניבו הריון ואולי אף של תאומים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה שואבים אותן מלכתחילה?
שג06/07/2014מדוע לא הולכים ישר על הגדולים ומניחים לקטנים? לא חבל על העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה שואבים אותן מלכתחילה? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014אני בדרך! כלל הגדולים נשאבים ועוד מספר קטנים שניתן לשאוב עם המחט.
מטרת השאיבה היא להוריד את הגירוי השחלתי על ידי שאיבה של זקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחכמתי...תודה רבה פרופסור בידר
שג08/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הביוץמודאגת06/07/2014
האם יש מניעה לאכול חריף אחרי הביוץ ולפני השתרשות? האם יכול לפגום בהשתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהחסוי06/07/2014
נאמר לי כי עלי לבצע בדיקת אורך צוואר הרחם לפני החזרה- בתרומת ביצית -למרות שביצעתי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה, האם יש צורך ואיך מבצעים את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014למה אמרו לך את זה?
כי בדרך כלל לא אומרים ,ואם אמרו אולי התרשמו ממשהוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
חסוי06/07/2014ז"א שאם הכל בסדר אין צורך לבצע הבדיקה?
האם יש משמעות כלשהי לבדיקה כזאת באופן כללי?
לפני החזרה האם יתכנו עוד בדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014לא נהוג לעשות בדיקת צואר לפני החזרת עוברים.
אם חלל הרחם נצפה היטב במהלך המחזור ולא עברת פעולות ברחם אז אין צורך בבדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץדיאנה06/07/2014
צהריים טובים. שאלת הבנה בלבד.
במעקב זקיקים ביום שישי בשעה 9 וחצי בבוקר נצפה זקיק 22ממ ורירית 9
היום בשעה 12:30 נצפה גופיף צהוב 10 מ"מ
בשעה 6 בבוקר היום עשיתי בדיקות דם
אסטרוגן 100
פרוגסטרון 2.3
LH 8.2
לפני הנתנוים שמסרתי ניתן לדעת באיזה שעה במהלך הסופש היה ביוץ?
קיום יחסי מין היה ביום חמישי בשעה 20:30 וביום ראשון בשעה 11.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014לדאבוני הנתונים ההורמונלים והסונוגרפים אינם תומכים באפשרות שמדובר בביוץ-רמות הפרוגסטרון הינם נמוכות ואינם מתאימות למצב לאחר ביוץ,ובנוסף הממצא הזהיר שאת מתארת אינו מתאים לגופיף צהוב האמור להיות גדול יותר ועם מראה אופייני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
דיאנה06/07/2014יכול להיות שהיה זקיק והוא התנוון או שטרם היה ביוץ והרופא פשוט לא מצא את הזקיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
דיאנה06/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2014האפשרות הזו בהחלט סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאקרן06/07/2014
יום 9 להחזרת עוברים (בלסטוציסטים- שאיבה 23/06, החזרה 27/06) -
בטא יצאה 27 .
האם ניתן להניח שאני בהריון?
כמובן שאעשה בדיקת הכפלה עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014אם עברו 10 ימים מהזרקת האוביטרל הרי שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישה ילדהרחל06/07/2014
בלידה הרביעית שלה, תאומים, כשהיא בת 52.
כשנה וחצי לפני הלידה האחרונה, אותה אימא הפכה לאם שכולה עקב אסון שקרה. היא החליטה ללדת שוב כדי למלא את החלל הריק שהגיע עקב האסון. (כמובן שלא אביא פרטים נוספים כדי למנוע את זיהויה של האם).
רופאים נכבדים, אותה אימא ילדה שני ילדים (לא תאומים) בשנות העשרים לחייה, ואחר כך ילדה ילד נוסף בערך באמצע שנות השלושים לחייה. הלידה הרביעית הגיעה אצלה בגיל 52. מה הסיכויים שהתאומים האלה הם אכן שלה ולא מתרומת ביצית? האם שלושת הלידות שהיא עברה בצעירותה, נתנו לה יותר סיכויים להביא תאומים בגיל 52 מביציות שלה דרך טיפול ivf? האם היותה אימא בעבר העלה את הסיכויים אצלה להיכנס להריון בגיל 51 מביציות שלה, וללדת בגיל 52?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אישה ילדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014הסיכוי שהאישה הזו הרתה מביציותיה הינו אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעאושרית06/07/2014
עפ"י הרופא נאמר לי כי יצא 9 מיליון וצורות תקינות 2%
מה זה אומר?
האם לא ניתן להיקלט במצב כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014מדדי הזרע לוקים ולכן י לפנות למומחה פריון על מנת לבצע אבחון וטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI במהלך טיפול ivfאני06/07/2014
אני לקראת שאיבה בשבוע הבא
לבעלי יש בדיקת mri לברך השבוע הזה ,שזה יוצא כמה ימים לפני השאיבה .,האם הבדיקה מזיקה או משפיעה על איכות הזרע ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
MRI במהלך טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014לא משפיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטאןמודאגת06/07/2014
אני אמורה להתחיל מחר אוטרגוסטאן 100 3 פעמים ביום הביוץ היה ביום שישי...על מנת לתמוך בהריון במידה וישנו.
הבנתי שניתן להחדיר את הנירות לנרתיק ואפשר גם לבלוע...הרופא אמר לי לבלוע אותם 3 פעמים ביום חצי שעה לפני האוכל האם ישנה בעיה לחטול אותם בבליעה במידה ויש הריון בסופו של דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרגוסטאן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2014ללא כל ספק הגישה הוגינלית מועדפת ויעילה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמע שבבליעה זה לא יהיה אפקטיבי?
מודאגת06/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משמע שבבליעה זה לא יהיה אפקטיבי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2014פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אסטרופם והמשכת קרינוןפרופ` דוד בידר05/07/2014
שלום,
ביום שישי התבסרתי על בטא 287 לאחר החזרה כפולה שהייתה- הראשון לפני 11 יום (יום 3) והשני לפני 9 ימים (בלסטוציסט).
נאמר לי להפסיק אסטרופם ולהמשיך רק קרינון.
האם זה נשמע סביר להפסיק אסטרופם בשלב כה מוקדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014כן.
רוב היחידות בארץ בכלל לא נותנות אסטרופם.... ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת05/07/2014
שלום רב,
אני צריכה להתחיל סיבוב ראשון של תרומת ביצית.
התמיכה היחידה שהרופא רשם לי זה כדורים (דרך הפה וגם וגינלים).
אני קוראת בכל מיני פורומים שבנות מקבלות גם זריקות (דקפפטיל לדוגמא).
השאלה - למה לי אין כלל זריקות לקבל.
שאלה נוספת - איפה עושים את המעקב(בדיקות דםף אוטרסאונד וכו')..הרופא הביא לי טופס 17 רק לשלב ג' (לעביר לאסותא). שלב ג' - כולל גם את המעקב ?
אשמח להתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014הטופס 17 כולל את בדיקות האולטרסאונד והדם,באשר למתן הדיקפפטיל יש הסוברים שהוא משפר את סיכויי ההשתרשות,בדבר טעון להוכחה בעבודות רחבות ומבוקרות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014כל מיני תוספות של זריקות וכו׳ , ניתנות לפי אמונתו של הרופא...
הדבר החשוב ביותר, וגם מספיק, זה מה שאת מקבלת וללא תוספות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית אמבריוןאיילת05/07/2014
לרופאים שלום,
האם משהו שמע על תרומת ביצית דרך אמבריון ?
אשמח לשמוע על כך (האם זה מוכר במשרד הבריאות וכו').
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית אמבריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014מדובר באחת הנציגויות הפועלת בחו״ל לתרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית אמבריון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2014יש כל מיני חברות עסקיות.
הכי טוב לבצע אצל הרופאים שלנו שמביאים עוברים טריים לארץ.
לא כדאי לנסוע למדינות זרות ולא כדאי לקבל עוברים מוקפאים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)