מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים מוקפאיםהילה22/07/2014
אני לוקחת במהלך ה10 ימים האחרונים אסטרופם 3 פעמים ביום. הבוקר (יום שלישי) עשיתי אולטרסאונד ונאמר לי שהרירית בגודל 9 מ"מ.
הרופא קבע לי החזרה רק ביום ראשון והחל מיום חמישי לקחת אנדומטרין.
האם הרירית תישאר עבה עד יום ראשון? האם לא צריך לעשות אולטרסאנד ובדיקות דם נוספות?
אני לא רוצה שיתפספס....
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014התנאים של רירית הרחם בהחלט הבשילו במידה נאותה ואין צורך בבדיקות נוספות ,הלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת סימני מתיחה ושמירה על גמישותאלה22/07/2014
בהריון בחוודש שישי. הבטן גדלה ומגרד לי קצת. האם יש בסיס מדעי לכך ששמנים מסוימים באמת יכולים ל מ נ ו ע סימני מתיחה (את הקרעים בדרמיס)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מניעת סימני מתיחה ושמירה על גמישות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014אם לא עוזר לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע הלופרםדנה22/07/2014
שלום,
שמי דנה בת 39, תוצאות בדיקת זרע של בעלי בן 48=בדיקת זרע הלופרם, עם נתונים לא טובים,
מורפולגיה נמוכה מאוד 1 %, כמות 24 מיליון, תנועתיות 40.
DNA Fragmentation index = 27%
לאחר 2 הפריות חוץ גופיות, ללא עוברים מוקפאים.
ברצוני לדעת מה הפירוש DNA Fragmentation index = 27% ?
מה זה שברים בD N A ?
תודה
דנה המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע הלופרם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014בדיקת הזרע הנוכחית בהחלט מספיקה לצרכי הפריה חוץ גופית,ושיעור השברים ב-DNA של הזרעים הינו בגבול התקין,כאמור בדיקת ההלוספרם בנוסף לבדיקת הזרע השגרתית נותנת מענה הולם לכל בעיות הזרע ומתייחסת לפגמים עדינים בארכיטקטורת הכרומטין של הזרע(גרעין תא הזרע)-כאמור האפשרות לנזקים אפשריים ל-לדנ"א של גרעין תא הזרע(DNA FRAGMENTATINS ),או למערך המיטוכונדריאלי(גופיפי האנרגיה) שלו,הנם נזקים הנגרמים בהשפעת גורמים סביבתיים ,אורח חיים,עישון,זיהום סביבתי,צריכת סמים,השמנת יתר,תרופות,מחלות ,וזיהומים, העלולים להיות בעלי משמעות קלינית ופרוגנוסטית לגבי הצלחת הטיפול.
המידע על שלמות הדנ"א עשוי לסייע בבחירת תאי זרע עם DNA ללא פגע במיוחד בעת ביצוע הפריה חוץ גופית ובמיוחד בעת ביצוע הפריה באמצעות ICSI –מיקרו מניפולציה.
אגב שיעור גבוה של נזקים לדנ"א בגרעין תא הזרע, יכול להימצא גם אצל גברים עם פרמטרים נורמאליים של הזרע (כלומר ריכוז, תנועתיות ומורפולוגיה)המתקשים לעבר את בנות זוגתם.
בדיקת ה"הלוספרם" שביצע בין זוגך בחנה את מבנה ה-DNA (הכרומטין )של תא הזרע וקבעה ששיעור השברים ב-DNA של הזרע (DFI- DNA FRAGMENTATIN INDEX) הינו בגבול הנורמה(27% ).
יחד עם זאת ראוי לציין שבשנים האחרונות נתגלו טכניקות עזר מעבדתיות לאיתור ולבחירת תאי זרע עם DNA תקין,וזאת לשימוש במיוחד בעת ביצוע מיקרומניפולציה-ICSI להפריית הביציות המתקבלות בהפריה חוץ גופית דבר הגורם לשיפור באיכות העוברים המתקבלים ,לשיפור שיעור ההשתרשות ,לעליה בשיעור ההריונות ,ולירידה בשיעור ההפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת אוביטרל וחצי מדוע?עדי22/07/2014
שלום,
אני אמורה לעבור שאיבה מחר בתשע וחצי בערב וביקשו ממני להזריק היום בעשר וחצי בבוקר מזרק שלם של אוביטרל ועוד חצי מזרק של אוביטרל.
בעבר תמיד אמרו לי להזריק אוביטרל אחד.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת אוביטרל וחצי מדוע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014מזרק אחד של אוביטרל בד"כ אמור להיות מספיק על מנת להשרות את ההליך הביוצי,הרופא שלך לפי אמונתו סבור שאולי כמות גדולה יותר עשויה למקסם בבטחון רב יותר את התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה ערך של בטא רואים דופק?שני22/07/2014
אני לא מתכוונת מאיזה שבוע כי ידוע שההפריה יכולה להיות מאוחרת וזה גם תלוי בסוג המכשיר ולכן שאלתי היא לגבי ערכי בטא.
לתשובתכם אודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאיזה ערך של בטא רואים דופק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014ערך ביטה המתאים שלבוע 6 הינו10000-15000 בשלב זה ניתן לצפות לדופק עוברי,אולם ראוי לציין שגם ערך כזה אינו מבטיח שההריון תקין וקיים דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאודבת 3822/07/2014
שלום,
לפני 3 חודשים הצלחתי להיכנס להריון, אחרי 3 שבועות הייתה לי הפלה, (הריון בטיפול, הפרייה) זה היה הריון ראשון שלי, מאז היה לי מחזור חודשי רגיל הגיע בזמן והמשכתי טיפולים של השתלת עוברים ולא הצלחתי להיכנס להריון, החודש יולי הייתי צריכה לקבל מחזור ב- 18.7.14, ולא קיבלתי, אני רוצה לציין שבתחילת החודש היו לי סימנים שכאילו מתחיל לי מחזור אבל זה היה רק יום אחד וגם בקושי ונעלמו הסימנים ולא קיבלתי, אני מאוד לחוצה, יש סיכוי שבגיל 37 נגמר לי המחזור, ואם יטפלו בי להחזיר את המחזור אני אוכל להמשיך טיפול פוריות שאיבה כדי שאוכל להביא ילד לעולם, אודה לכם מאוד,
נ.ב. בנתיים קבעתי תור לרופא נשים אבל בנתיים בגלל שאני לחוצה אודה לכם אם תענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר22/07/2014בדרך כלל זה לא קורה ככה שפתאום נעלם המחזור.
זה קרה כנראה עקב הטיפולים.
את צריכה לעשות בדיקת E2 , פרוגסטרון
ו bHCG ואחר נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתית זה עבורכן בנותאור21/07/2014
רציתי לשתף אתכן כי היום עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר 2 הפלות.
פחדתי מהבדיקה הייתי בלחץ כמה ימים קראתי על הבדיקה ושמעתי מבנות שעברו ...
ואז נכנסתי רועדת מפחד...
והייתי בשוק מקלות הבדיקה זה לא כואב לא מרגישים כלום מלבד מים זורמים וזהו נגמר.
אז לכל מי שחוששת (ואני הכי פחדנית למרות שעברתי כבר 10 שאיבות...)
זאת בדיקה ממש פשוטה.
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה אבחנתית זה עבורכן בנות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014אני בהחלט תומך בשבירת המיתוסים הקשורים בהיסטרוסקופיה אבחנתית ,וצילום רחם-פעולות הכרוכות באי נוחות מזערית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לדר' מכטינגר.סיון21/07/2014
היי דר'
שמתי לב שלאחרונה התווספת למכובדי הפורום.
תודה רבה לך, מעומק הלב. ואני בטוחה שכל הבנות כאן חשות כמוני ללא יוצא מהכלל.
עם כל שעות העבודה העמוסות, את מוצאת גם את הזמן לתת מענה לבנות. אני קוראת את רוב תשובותיך, שתמיד נענות ברמה האישית. ותמיד חותמת בברכה כלשהיא.
יישר כח על פועלך ותרומתך.
אלף תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לדר מכטינגר. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/07/2014אוריאן ערב טוב,
שמחתי לקבל את התייחסותך.
אנחנו עונים על השאלות בשמחה ומתוך רצון אמיתי לסייע לכן בתקופה הלא קלה הזו.
מחמם את הלב לקבל מכן מילות תודה.
בהצלחה לכולכן וכולנו מקווים לשמוע מכן בשורות טובות וחדשות משמחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתודות
nn22/07/2014איזה כיף שיש גם נוכחות נשית באיזור :) כל הכבוד על הרגישות הרבה והכבוד שאת נותנת לכל אחת שמגיעה עם כל שאלה ללא יוצא מן הכלל... מקסים לראות.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורין22/07/2014ברור!!
כל ההסברים על דימומים, הפרשות ביוץ,ושאר השמחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהאילנה21/07/2014
שלום
התחלתי טיפול בגונאל F . יום 9 עשיתי בדיקת דם והפרוגסטרון 11.1
אני "ותיקה" בעולם הזה ועדיין לא נתקלתי בתוצאה כזו.
בד"כ בשלב הזה הוא תמיד 2>
מה המשמעות של תוצאה כזו ונאם יש לה השפעה על המשך הטיפול החודש?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון גבוה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/07/2014אילנה ערב טוב,
פרוגסטרון 11.1 יכול להראות על ביוץ מוקדם. עם זאת חשוב לחזור מחר על הבדיקה לודא שלא מדובר בטעות מעבדה, בתוספת בדיקת רמות אסטרוגן ו-LH. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג הדם של תורמת ביצית בהליך פונדקאיוסי21/07/2014
שלום רב,
רציתי לשאול האם יש חשיבות לסוג הדם של תורמת ביצית בהליך פונדקאות? אני אב מיועד לביצוע הליך פונדקאות בו תורמת הביצית היא אשה זרה. האם יש השפעה לסוג הדם שלה על הצלחת הריון? האם יש חשיבות לסוג הדם של תורמת הביצית ביחס לסוג הדם שלי? אם הילוד מתוכנן לגדול בארץ האם יש סוגי דם של התורמת שהם "עדיפים"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוג הדם של תורמת ביצית בהליך פונדקא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014אם בדיקת הדם של הפונדקאית אינה מכילה נוגדנים וה-indirect cooms test שלילי לא אמורה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאדל21/07/2014
היי שבוע 10 וחמישה ימים תאומים עד איזה שבוע להמשיך עם התמיכה מקבלת 3 פרוגינובה גסטון זריקה ושלוש כדורים אוטרוגסטון 3 פעמים ביום סה״כ 9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014אם ההריון ממחזור טיפול טרי ניתן להפסיק את הטיפול,אם ההריון הינו מעוברים מוקפאים הרי שצריך להמשיך את הטיפול עוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהדורה21/07/2014
שלום,
בהריון מהפרייה שבוע 9 + 4 (או 6) נוטלת 3 פעמים ביום אנדרומטין ....
מתי אני יכולה להפסיק עם התמיכה? זה כבר לא נספג להערכתי והפך להיות קצת בלתי נסבל..........
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014אם ההריון ממחזור טיפול טרי ניתן להפסיק את הטיפול,אם ההריון הינו מעוברים מוקפאים הרי שצריך להמשיך את הטיפול עוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סקרנית21/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדנה21/07/2014
שלום, אני נמצאת בסבב 4 בטיפולי ivf . הופרו לפי סדר הטיפול: 6, 9, 3, 8 והוחזרו 2 ואף פעם אין לי מוקפאים אפילו לא אחד (הביציות המופרות באיכות טובה) וזה גורם לי לחשוב אם הביציות המופרות לא מגיעות לשלב הקפאה אז מה הסיכוי שיתפחו להיריון תקין ברחם. שאלתי אם יש קשר בין זה שהביציות לא מגיעות לשלב ההקפאה לבין אי קליטה להיריון והאם הסיכוי להיקלט להיריון תקין הוא שווה ערך לעם או בלי מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014העדר עוברים מוקפאים גם שהיו לך 9 עוברים אומר דרשני ,הייתי מנסה לבחון את העוברים שלך באמבריוסקופ,ובוחר את אלו המגיעים לגודל של בלסטוציסטים,יחד עם זאת ,אם העוברים מתקבלים מטיפול ICSI הרי שכדאי לבדוק את הזרע לבדיקת הלוספרם כדי לבצע הפריה לאחר ביצוע IMSI לאחר מיון זרע אופטימלי והפריה העשויה להניב עוברים טובים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF - גונאל Fמיטל21/07/2014
הי,
בת 41,
מיום חמישי (היום זה היום החמישי, כלומר בבקר זה היה אחרי 4 זריקות) מזריקה גונאל F 225 מל.
בבדיקת אולטראסאונד היום בבקר: עובי רירית 4 ממ, ויש זקיקים קטנים מ10 בשני הצדדים.
מהריות קודמות שעשיתי (לפני כ3 שנים), אני זוכרת נתונים אחרים. האם זה אומר שהגוף לא מגיב לטיפול?
והאם יש סיכוי שהרירית תתעבה והזקיקים כן יגדלו?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונאל F- חשוב לי
מיטל21/07/2014למה דילגתם?
אנא תשובתכם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל F- חשוב לי
מיטל21/07/2014למה דילגתם?
אנא תשובתכם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גונאל F- חשוב לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014יש צורך להעלות את המינון היות ובשלב זה התגובה עדיין פושרת ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוספת צטרוטייד זה יעזור?
מיטל21/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הוספת צטרוטייד זה יעזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014רק לאחר הופעת זקיקים לפחות בגודל של 14 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים?
מיטל22/07/2014מהמחלקה התקשרו אלי ואמרו להמשיך גונל F באותו מינון (225), עד מחר ולהוסיף מחר צטרוטייד.
למרות שכאן נאמר לי, על ידכם: להגדיל מינון גונל F, וצטרוטייד רק כאשר הזקיקים יהיו 14 ומעלה.
מה עושים?
איך מתמודדים מול אנשי הצוות שאומרים לי שהם ראו את בדיקות הדם שלי, וככה אני צריכה לפעול.
ולבוא אליהם רק ביום חמישי, שזה אחרי שהתחלתי צטרוטייד?
לפי הבנתי - היו צריכים להגדיל לי את המינון של גונל F, ולהמשיך במעקב לפני הצטרוטייד.
כי כזכור: רירית 4 ממ ויש זקיקים קטנים מ10 בשני הצדדים.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום
רוני22/07/2014מניסיון של IVF שכלל הורמונים לפני הביוץ שילבתי אכילת סלק אדום מבושל למספר ימים וזה העלה את עובי הרירית משמעותית. שווה לנסות אין לך מה להפסיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליצה בחום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014עלייך לפעול לפי הוראות היחידה המטפלת ,כנראה שדברים שרואים משם לא רואים מכאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל22/07/2014תודה רבה. כולי תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CRLnn21/07/2014
בוקר טוב,
אתמול ביצעתי אולטרסאונד ונמצא עובר עם דופק. הCRL היה 10.7.
המחזור שלי מאוד לא סדיר. אשמח לדעת מה גיל ההריון בהינתן נתון זה ומה מידת הסטיה האפשרית.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
CRL - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014CRL של 10.7 ס"מ מתאימים לעובר בשבוע 14+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10.7 מ"מ- סליחה שלא כתבתי...
nn22/07/2014אשמח לתשובה חוזרת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
10.7 מ"מ- סליחה שלא כתבתי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014בין שבוע 7-8 להריון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)