מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון תאומיםאנה03/07/2014
שלום האם ערך בטא 127 ביום 13 להחזרת עוברים הוא לא נמוך מדי בשביל הריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014זה ערך לעובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אנה03/07/2014אבל נצפו באולטרסאונד שני שקי הריון... מה זה אומר על תקינות ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2014זה לא שכיח, וזה לא אומר כלום.
צריך לראות איך מתפתחים העוברים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
אורין03/07/2014היי אנה
ראשית אברך אותך במזל טוב,בשעה טובה.
גם אני מחזיקה אצבעות לתאומים-
רציתי לשאול, למה כבר עשית בדיקת אולטראסאונד? הרי יש עוד זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי
אנה03/07/2014עשיתי לפי בקשת הרופא שלי כדי לוודא ששק ההיריון בתוך הרחם. בהצלחה כם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיון03/07/2014אמן .גם לכם, שתקומי בזרועות מלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים ובעיות בבלוטת התריסאני03/07/2014
בוקר טוב.
לאחר שנמצא שיש תת פעילות קלה בבלוטת התריס (4.8 TSH)
פניתי לאנדוקרינולוג שהתחיל טיפול והפנה לבדיקות נוגדנים. אחרי חודש של טיפול תפקוד הבלוטה השתפר (2.28) אבל נמצא שרמת הנוגדנים גבוהה מאוד
(Thyroid Peroxidase Ab- 831)
מה ההשלכות על הנסיונות להרות והאם יש טיפול מומלץ שיכול לעזור? למיטב הבנתי ערכים כאלה מפריעים להשתרשות, האם זה נכון גם במידה שהבלוטה מאוזנת?
אשמח להמלצה על רופא שיוכל לטפל בנושא, עדיפות לרופא שעובד עם קופ"ח מכבי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים ובעיות בבלוטת התריס - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014זה לא מפריע להשתרשות!
יש ,פשוט, צורך לאיזון הבלוטה לפני הריון היות ויכולים להיות סיבוכים לאישה בהריון אם הבלוטה לא מאוזנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב הנוכחי נחשב כמאוזן למרות כמות
אני03/07/2014הנוגדנים הגבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב הנוכחי נחשב כמאוזן למרות כמות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014הרמה עדיין גבוהה אך זה לא קשור להשרשה אלא לתהליכים של בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרסקופיה אבחנתית לקראת תרומת ביצאיילת03/07/2014
בוקר טוב,
אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ויש לי תור להיום (אצל רופא שלא שמעתי עליו כלום ולא מצאתי עליו דבר).
השאלה שלי הינה האם לצורך בדיקה זו - מומלץ ללכת לרופא בעל שם או לכל רופא.
כלומר, האם יש סכנות בבדיקה זו, האם צריך מומחיות מיוחדת, ניסיון עבר וכו'.
אני יודעת שהשאלה קצת מוזרה, אבל אני חוששת שייגרם לי זיהום (יש לי הרבה הדבקויות באגן- אנדרומטריוזיס קשה), ומפחדת שיפגעו לי ברחם.
אני לקראת תרומת ביצית וחוששת ..
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרסקופיה אבחנתית לקראת תרומת ביצ - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014בדרך כלל אין בעיה בבדיקה זו אם יש התויה לכך.
אם לא עברת פעולה חדרנית לרחם וחלל הרחם נראה בסדר באולטרה-סאונד אני אישית לא ממליץ על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית
איילת03/07/2014פרופסור בידר שלום,
לא היתה לי התערבות בעבר (מלבד צריבה של איזה נגע בצוואר הרחם מחשש לסרטן צוואר הרחם, שהיה לפני 10 שנים בערך למשך 2 דקות)...
השאלה אם הבדיקה יכולה לגרום לנזק, נזק לרחם לרירית הרחם (שממילא דקה - 6 ממ) (אציין כי יש לי אנדרומטריוזיס ואני חוששת לכאבים בגלל הידבקויות באגן).
מה גם שאני בהליך לתרומת ביצית שהוא מאוד יקר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2014היסטרוסקופיה הינה פעולה פשוטה ולהמון רופאים העוסקים בפריון יש כישורים מצויינים לבצע אותה,ראוי לציין שגם פעולה פשוטה עלולה להסתבך אפילו אצל הרופא המנוסה ביותר,אני בהחלט ממליץ על ביצוע הבדיקה במקרה זה שבו הרירית דקה ואת לקראת הליך המותנה כולו באיכויות של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית תרומת ביצית
איילת03/07/2014שלום פרופסורים,
עשיתי את הבדיקה (היסטרוסקופיה אבחנתית) והיה מאוד מאוד כואב (לטענת הרופא ככל הנראה עקב האנדרומטריוזיס).
תוצאות הבדיקה היו כדלקמן :
צוואר
קדמי - תקין
גודל - רגיל
דוגלס - תקין
עומק רחם - 7 ס"מ
תעלת צוואר, חלל הרחם - תקין
פתחי חצוצרות - נצפו
רירית הרחם - נראית דקה אך כעת תחת גלולות.
הרירית שלי בטיפולי הפוריות הגיעה לגודל מקסימלי של 6-7 ממ.
האם לאור הממצאים - הייתם ממליצים לי על בדיקה נוספת לפני תרומת ביצית ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה אבחנתית תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014אין צורך בבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- האם לפני טיפול IVF
אסתר03/07/2014נדרשת הבדיקה או שניתן להסתפק בצילום רחם? שמעתי מגוון דעות של רופאים טובים, מה עמדתך בנושא?
מה העלויות של הבדיקה באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה04/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014הערכתי היא שבדיקת ההיסטרוסקופיה משלימה את בדיקת צילום הרחם ויש בהחלט מקום לבצע אותה לפני טיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר אני עברתי היסטרוקופיה אצל ד"ר ז
דרום אדום04/07/2014זולתי מתי הוא נחשב לאחד הטובים אות התרומה בערתי אצל פרופ' בידר שמביחנתי הוא האחד והיחיד אחרי שעברתי המון המון בהצלחה אגב זולתי עובד עם הקופות חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי...
איילת05/07/2014טלי שלום,
עברתי את ההיסטרוסקופיה ועכשיו אנו ממתינים לתשובת של בדיקות גנטיות של בן זוגי.
וזהו - מתחילים..
העניין שאני ממש מבובלת ולא יודעת לאיזה רופא ללכת, לאיזה מסלול..
יש את קלריסה (אסותא תל אביב). יש את מנור מדיקל (אסותא ראשלצ) ועכשיו שמעתי גם על חברה חדשה אמבריון ..אני ממש מבולבלת..
איך היה דרך בידר ? כמה טיפולים עברת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014מה שחשוב הוא לקבל את התמורה האופטימלית עבור העלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
דרום אדום06/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילת משום מה מוזר נמחקה התשובה שלי
דרום אדום07/07/2014אלייך !!!!!אצל פרופ' בידר טיפול ראשון תרומת ביצית נכנסתי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזיש03/07/2014
פרופסור שלום רב
כשאומרים השריית ביוץ ביחסים מתוזמנים זה יכול לכלול רק אוביטרול בלי גונל וכו'?
לא עשיתי צילום רחם (יש לי כאבים ברחם ממיומה ובצילום אני חוששת מכאב רב מדי) ואנחנו מנסים תקופה קצרה להיכנס ביחסים מתוזמנים.
אם לא נצליח אעשה צילום רחם בהרדמה. בינתיים נראה לי מיותר לקחת הורמונים בלי שברור אם יש חסימה.
כמה משמעותי לנסות גם גונל (רזרבה נמוכה ומעל גיל 35)?
וכמה משמעותי לבצע צילום רחם או שיש בדיקה אחרת שיכולה לשלול חסימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2014לקיחת הגונל + הזרעות מעלה את סיכוייך להרות כמעט פי שלוש,בכל מקרה ניתן במחזור שהינו ללא הורמונים לתזמן את הביוץ באמצעות זריקת אוביטרל.רצוי בהחלט בטווח הקרוב להשלים את ביצוע צילום הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית.אלכסנדרה02/07/2014
שלום, אני אחרי החזרת עוברים ו11יום אחרי זריקת אוביטרל, לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית להריון שיצאה שלילית. האם זה אומר שרוב הסיכויים שגם בבדיקת דם תתקבל תשובה שלילית? או שזה לא אומר כלום ואני יכולה עדיין לקבל תשובה חיובית בבדיקת הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית. - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014באופן עקרוני הייתה הבדיקה הביתית צריכה להראות הריון ואם לא אז הסיכויים פחותים שבדיקת הדם תהיה חיובית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשולמית02/07/2014
שלום רב, אתמול גיליתי בבדיקת הריון 2 פסים. בבוקר ביצעתי בטא יצאה 488. המחזור היה אמור להגיע ב29.6 כלומר איחור של 3 ימים האם התוצאה של הבטא תקינה? מה עליי לעשות עכשיו? אני מאוד לחוצה כי הייתי אמורה להתחיל ivf החודש וזו ההפתעה שגיליתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שולמית02/07/2014בנוסף, לעיתים יש לי מעין כאבי מחזור והתכווצויות בעיקר באזור הבטן התחתונה האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014הבדיקה טובה מאוד ואני חושב שיהיה לך הריון תקין.
יש לחזור על הבדיקה בהפרש של יומיים לראות שזה מתקדם טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מההןרמונים ?מילקי02/07/2014
ככ חוששת מהכמות של ההורמונים.
לפני שאיבה.
גונאל ..הרבה 300
מה דעתכם ??
שמעתי שיש שעולות 10 קילו !!!
נכון לגבי כולן ?
יש משהו שכדאי לדעת שאפשר למנוע...? :(
חוששת מאוד גם מהשאיבה...
תודה :( :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוששת מההןרמונים ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014אין כל מקום לחשש,ועדיף טיפול יעיל ומותאם כדי להגיע לתוצאות המיוחלות בהקדם .בכל מקרה העליה במשקל אינה נובעת מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שכמות כזו גדולה של ההורמונים
***02/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולוציסטיותאפרת אסנת02/07/2014
אני מחכה הרבה זמן להיכנס להריון ולא הולך. אני ביום ה-16 לווסת עשיתי בדיקת דם פרוגסטרון התוצאה 1.6 ו-E2) 206)רירית 6.2 אחרי שלקחתי 1 כלומיד במשך 5 ימים . מה זה אומר אם אין עדיין אף זקיק מוביל? האם אמור להתרחש ביוץ החודש? מתי בערך? אנא מחכה מאד לתשובה לא משיגה את רופא הנשים שלי, ולמודת אכזבות פעם אחר פעם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פולוציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014כנראה שמינון הטיפול והיעילות שלו אינם מצלחים וידרש טיפול מגבר יותר או טיפול באמצעות גונדוטרופינים(זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז החודש לא יהיה ביוץ?
אפרת אסנת02/07/2014ע"פ תוצאות הבדיקות יש טעם להמשיך לעקוב? יש זריקות שכדאי לתת בשלב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז החודש לא יהיה ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2014האפשרות קיימתצ אולם עלייך לברר עם הרופא המטפל אם הוא מעדיף קודם לגרום לך להופעת מחזור ולהתחיל טיפול בזריקות גונדוטרופינים לנשריית הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחסוי02/07/2014
שלום! רציתי לשאול אחרי החזרה 2 בלסטוציסטים בדיקת בטא 1 אחרי 10 ימים-184.2 12 ימים- 299.4 14 ימים- 586.8 האם תקין? מתי לבצע דופק? ואיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014הכול נראה תקין ,את בשבוע רביעי להריון ,בצעי בדיקת אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי בעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיונות להרותמעיין02/07/2014
אחרי קיום היחסים נשארתי לשכב על מנת לתת לזרע להגיע ליעדו אך היה לי ממש פיפי והתאפקתי על מנת לא לקום מהמיטה כשעתיים האם ההתאפקות הזו מקשה על הזרע להגיע ליעדו? כי כשמתאפקים אני מנסה לסגור סוגרים למטה .....
ניסיונות להרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014ההתאפקות אינה משפיעה על נדידת הזרע ליעדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו אם...
מעיין02/07/2014אפילו אם כיווצתי סוגרים? זה לא משפיע על צוואר הרחם או הרחם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפילו אם... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014לא משפיע על צואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור ושאלה נוספת אחרונה
מעיין02/07/2014משנה לצורך העיניין הזה של ההתאפקות וכיווץ הסוגרים שיש לי רחם שנוטה אחורנית?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה דוקטור ושאלה נוספת אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2014לא משנה כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן בהריוןרוני02/07/2014
בהריון אחרי ivf שבוע 8. יש לי קרישיות יתר בפקטור 2 הטרוזיגוט.
לוקחת קלקסן 40. האם אצטרך להזריק כל משך ההריון ?
האם זה נחשב הריון בסיכון ודורש מעקב מיוחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלקסן בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014בד"כ מתן הקליקסן בהוראה רפואית ניתן למשך כל ההריוןבאשר למינון והמצתן עלייך להיוועץ ברופא המטפל,בתנאים אלו ההריון בהחלט הוא בר סיכון ודורש מעקב קפדני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלאדל02/07/2014
שלום
כעת שבוע 8 לפני 10 ימים us ראשון ב״ה תאומים עם דופק היום דימום קל עם כאבים בבטן תחתונה האם צריך להיבדק מה זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום קל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014בהחלט רצוי להיבדק,יתכן ונוצרת שם המטומה והדבר מצריך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על בית חולים עבור IVFגלית02/07/2014
שלום רב,
שאלה גם לבנות וגם לרופאים הנכבדים,
אני ובעלי אמורים להתחיל טיפול IVF. וכרגע אנו צריכים לבחור איפה.
אנו מטופלים באזור חיפה ושייכים לקופת חולים כללית.
לפי הבנתי מדובר בשלשושת בתי חולים (בית חולים כרמל, רמב"ם ובני ציון).
אשמח לשמוע מהבנות ומהרופאים אם יש העדפות, המלצות, תהליך שונה וכו'?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצות על בית חולים עבור IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014שלושת בתי החולים מצוינים ועם הישגים מעולים-בחרי לפי הנוחות האופטימלית מבחינת המעקב והביקורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית02/07/2014נתנו לי גם המלצה לבית חולים אלישע בחיפה! גם נחשב סדר?!
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014בהחלט
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם אחוריאני02/07/2014
בבדיקת אולטרסונד שעשיתי למעקב זקיקים ,הבנתי מהטכנאית שיש לי רחם אחורי .
אני מטופלת בהזרעות מתורם .השאלה אם רחם אחורי לא פוגעת לי בהפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחם אחורי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014כלל וכלל לא מאחר ומדובר בהזרעה תוך רחמית הרי שהזרע מגיע ליעדו בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של גונאל Fאני02/07/2014
שלום,
רציתי לדעת אם הזרקתי היום בצד שמאל אז מחר להזריק בימין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקה של גונאל F - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2014אין לכך כל חשיבות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)