מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת amh לפני סבב נוסף של ivfאביטל28/05/2023
אשמח לשמוע האם זה נכון שקופ"ח כללית היא הקופה היחידה שעל סמך תשובה של רזרבה שחלתית נמוכה לא מאשרים טיפולי IVF?
אני נמצאת כרגע לאחר החזרה שלישית שלא נקלטה ולאחר הפלה נדחית ומאד רציתי לעשות שוב amh כי ביצעתי אותה בעבר לפני 7 שנים כשעשיתי שימור פוריות וכעת נותר לי רק עובר אחד מוקפא אז חוששת שבמידה והרזרבה אכן נמוכה לא ייאשרו לי שוב סבב שאיבה והחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר28/05/2023הרופא המטפל בך , שמפנה אותך לטיפול, חייב לנמק מדוע הווא מעוניין לטפל ולפי זה הקופה נותנת אישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדירת הריון לאחר גונאל F ואוביטרלחן28/05/2023
שלום
הזרקתי גונאל F ואוביטרל.
כמה ימים לאחר ההזרקה ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית כך שלא תתקבל תוצאה חיובית כוזבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות 12 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנרות בוריקס 600לאה28/05/2023
שלום,
השתמשתי במשך 3 לילות נרות בוריקס 600 ועכשיו שמתי לב שיש מעין דימום ורוד בניגוב בלבד.( לפני ביוץ ) האם שכיח ? להפסיק שימוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש
פרופ` דוד בידר28/05/2023זה לא קשור ואפשר להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לדימום שמופיע בניגוב כבר יומיים ( לפני ביוץ )
לאה30/05/2023מה יכולה להיות הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
לאה30/05/2023האם יתכן כי בעת הכנסת הנר פצעתי את המקום ולוקח לזה כמה ימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית חיובית אחרי החזרת עוברמירב28/05/2023
שלום רב, היום(ראשון) הוא יום ה 11 אחרי החזרת עובר במחזור טבעי עם לקיחת אוביטרל לפני יומיים מהחזרה ודיקבבטיל אחרי יומיים מההחזרה , עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית .. האם זו יכולה להעיד על הריון או זו סתם בדיקה חיובית בגלל ההורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר28/05/2023הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHcg 881
מירב30/05/2023היי דוקטור, תודה על המענה התוצאה חיובית ברוך השם , רציתי לבדוק לגבי progesterone urgent הוא 117.9 ורמת estradiol E היא 1278 ו ghc 881 , האם לפי הנתונים הכל בסדר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי דם בהריון מתקדםאורית28/05/2023
שלום. אני בשבוע 24 להריון. קיימתי יחסי מין עם בעלי אתמול ומיד לאחר מכן היו כתמי דם. כל היום כאשר היתי בשירותים בניגוב היו כתם דם ממש מועט. אין דימום ואין כאב כלשהו והרגשתי תנועות עובר רגיל. מזה יכול להיות? האם יש סיכון? אני לא מרגישה שזה פצע חיצוני. יותר פנימי. אודה להערכתכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי
פרופ` דוד בידר28/05/2023הדימום הוא מצוואר הרחם ואם משטח הרחם תקין הדימום יפסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר נטילת פרגובריסלירון27/05/2023
אני נמצאת בסבב שני של זריקות. הקודם הופרתה ביצית אחת , אך ההיריון לא נקלט. במסגרת הנוכחית ביום ה 19 חאחר המחזור הקודם. התחלתי ליטול אסטרופם, לאחר מכן בבדיקת אולטראסאונד ביום השני למחזור, התגלתה ציסטה. ואז נאמר לי ליטול פרימנוט נור ולהפסיק עם האסטרופם. נטלתי אותו 12 יום. ו ו ציסטה קטנה מ 20 ל 16. ואז התבקשתי יומיים לאחר מכן לקחת שתי זריקות של פרגובריס 225 מ״ג . ביום הראשון לזריקה התחלתי לדמם. האם יש סיכוי שיהיה סבב תקין או שכדאי להפסיק את הכל ? בשל קבלת וסת לאחר 11 ימים בלבד? בד״כ מחזור תקין של 27-28 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב
פרופ` דוד בידר28/05/2023כדאי להפסיק הכל ולתת תוכנית נכונה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר טרי לאחר שאיבה עם הרבה ביציותצ`ופו27/05/2023
בת 41, לאחר שאיבה בה נשאבו 17 ביציות. 22 שעות בטרם לקיחת 2 דקפפטיל יל ו-8 קליקים של אביטל נתוני בדיקת הדם היו: אסטרדיול 9700, lh 5.7 ופרוג' 3.1. לאחר השאיבה היו כאבי בטן ונפיחות שנמשכו יום וחצי. ישנן 4 הפריות. כעת מתוכננת החזרה ואני תוהה האם דעתו של הרופא להחזיר טריים נכונה. האם שאיבה של 17 ונתוני בדיקת הדם קצת פחות מיממה במידה ואקלט תגרום לי לתסמונת גירוי מסוכנת? או ששמא אני בתפר לגירוי ויתכן ויהא סיכון רב לכך? אגב, אני לא פוליציסטית רק עם רזרבה גבוהה. תודה על המענה, חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי לגירוי יתר בנסיבות השריית הביוץ עם דקפפטיל נמוכים ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר שאיבהמיכל27/05/2023
שלום
לפני כ-6 שבועות עברתי שאיבה , לא בוצעה החזרה.
(אין עוברים להחזיר).
סך הכל עברתי 4 שאיבות בשנה האחרונה ללא הריון.
החודש ניסינו להכנס להריון באופן טבעי.
המחזור שלי מאחר כרגע ב 5 ימים.
בדיקות הריון בייתיות שליליות.
ממה האיחור יכול לנבוע? האם מחוסר איזון הורמונלי?
האם בכל זאת יש סיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שלאחר הטיפולים לוקח לשחלה שלך פרק זמן נוסף להתאפס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
מיכל27/05/2023תודה על המענה המהיר.
האם בכל זאת יש סיכוי להיריון?
האם יש בדיקות דם שמומלץ שאבצע בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכולה חבצע בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון שתספק מידע לגבי הסטטוס שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלילילך27/05/2023
היי!
מתכננת הריון, בת 30, ברקע תת פעילות בלוטת תריס ולא ודאי - שחלות פוליציסטיות.
עשיתי בעבר בדיקת amh שתוצאתה - 2.76NG/ML
שנאמר לי שהיא תקינה.
בבדיקת פרופיל הורמונלי הfsh יצא גבוה (18) ולכן חזרתי על הבדיקה שוב עכשיו, והוא עלה. מצרפת בתמונה את התוצאות.
עשיתי גם ספירת זקיקים ביום הרביעי למחזור, ויצאו 9 בשתי השחלות. (קטנים מ1 ממ)
יש לציין שאת שתי הבדיקות עשיתי ביום רביעי למחזור, על נוברינג.
האם התוצאות תקינות?
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי שעיתי ביצוע בדיקת ה-FSH לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
לילך28/05/2023ביצעו את הבדיקה באופן לא תקין או שהתוצאה לא תקינה? מה יותר אמין במקרה הזה בדיקת הamh או הפרופיל ההורמונלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר28/05/2023לפי הבדיקה יש כשל שחלתי, כלומר בעיה ביצור ביציות.
יש לבדוק היטב שזה הבדיקה שלך ושאין טעות.
אם אין טעות יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי בגיל 44בטי27/05/2023
ילדתי פעם אחת בעבר.הריון רגיל ספונטני. נקלטתי בגיל 37. שאלתי היא: כיום אני עוד חודשיים בת 44. האם כדאי ללכת לטיפולים להשגת הריון או כדאי לנסות באופן טבעי? אני ובעלי ניסינו כמה פעמים במהלך שנה וחצי ללא הצלחה.
Fsh- 9.3, LH- 3, Estradiol-200, Progesteron-1.2
Tsh- 4, prolactin- 126. בדר"כ יש לי מחזורים סדירים. חודשים אחרונים הייתי במעקב של בדיקות דם. בדיקת דם חריגה היתה במחזור אחרון ביום ה 21: פרוגסטרון 12, אסטרדיול: 312 האם זה ביוץ? אני בעודף משקל של 15 ק"ג בערך. מה אתה מציע לעשות? אולי כדאי להוריד Tsh?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
בטי27/05/2023שכחתי לציין, שהפרופיל הורמונלי נעשה לפני 3 חודשים, ובדיקות דם ביום ה- 21 בחודשים האחרונים תקינות כוללות ביוץ. בדיקת הדם החריגה היתה לפני 3 ימים. היום קיבלתי, נראה כמו מחזור חלש. חשוב לציין שהחודש עשיתי אימון גופני עוצמתי, אחרי שמזמן לא התאמנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר27/05/2023בגילך ההצלחה להרות נמוכה .
היות ולא ברור מצב הפריוני שלך הייתי מנסה הפריה חוץ גופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ זקיקים במהלך טיפולי ivfלימורי26/05/2023
היי,
רציתי לדעת האם כשמגרים את השחלות לכמה שיותר זקיקים לפני שאיבה
זקיקים מעל 20 מ״מ בהכרח יבייצו טבעית מהר (כשנותנים במקביל תרופה למניעת ביוץ?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר26/05/2023כל הזקיקים יבייצו באותו הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא אחרת….
לימורי26/05/2023האם זקיקים גדולים יבייצו בהכרח באמצע סבב בשל גודלם??
או שבגלל שנותנים סיטמולציה זה ימנע והשאיבה תתבצע רק כשהרופא יתזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר27/05/2023הבנתי את השאלה. בזמן גירוי שחלתי זה לא משנה אם בזקיקי הוא 20 או 16 , הביוץ של כולם יתרחש אחרי מתן אוביטרל.
מה שאת כותבת אין דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מחשבת גיל הריוןטלי25/05/2023
החזרה של בלסטוסיס בן 6 ימים ביום ראשון, 14 במאי. בבדיקת דם מהיום, יום חמישי 25/5 בטא 582 ופרוגסטרון 114. האם זה תקין?
ואיך מחשבים את גיל ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין,במועד הבדיקה הנך בשבוע 4+
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה לדקפפטיל דחוףזיו25/05/2023
התבשרתי שעלי לקחת 2 זריקות דקפפטיל 0.1 הסופשבוע הזה (!) וגיליתי שהרוקח כנראה שכח לארוז לנו אותן... למישהי יש אולי למסור??
אנא הירתמו לעזרה דחוף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כל-כך נחמד פרופסור
רוני28/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
👍👍
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין- בטא עולה בקצב לא תקין ופרוגסטרון יורדמיכל25/05/2023
שלום רב,
אני בטיפולי IVF, עם זרע קפוא של בן זוגי בשל טיפולי כימותרפיה שלו. ברקע הריון ספונטני ותקין לפני ארבע שנים. לא נמצאו אצלי בעיות, AMH תקין אבל גבולי לגילי.
כרגע סבב שלישי של IVF, ההריון לא תקין.
רמות הבטא לא מכפילות את עצמן בבדיקות כל יומיים:
בדיקה ראשונה: 75
בדיקה שנייה: 107
בדיקה שלישית: 150
בנוסף, הפרוגסטרון ירד מלפני יומיים, מ-172 ל-56.
אני מבינה שכנראה מדובר בהריון חוץ רחמי- האם יש סיכוי שייעלם לבד לפני הנתונים כרגע? כלומר אני רואה שיש עלייה עדיין בבטא, אבל האם הירידה בפרוגסטרון מצביעה על כך שאולי בקרוב גם הבטא תרד לבד?
אני מאוד חוששת מהסיכונים של הריון חוץ רחמי ורוצה לטפל בהקדם, בתקווה שזה ייסתיים באופן טבעי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר25/05/2023ההריון לא תקין אבל זה לא אומר שהוא חו ץ רחמי והוא יכול להיות תוך רחמי ולהתפתח באופן לא תקין שם.
רמת הפרוגסטרון לא אומרת כלום.
בשלב זה יש להמשיך לעקוב אחרי הבטא בתקווה שתרד ו תתאפס.
אם הבטא יעלה צריך לחפש היכן ההריון הלא תקין ומה דרך הפעולה שצריך לנקוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- המשך שאלה
מיכל29/05/2023המון תודה על המענה המהיר, האינפורמטיבי והמכבד.
אתמול עשיתי בדיקת בטא נוספת:
21.5- 75
23.5- 107
25.5- 150
28.5- 520
הפרוגסטרון ממשיך בירידה.
הרופאה שלי שלחה אותי למיון כדי לשלול הריון חוץ רחמי, הרופא במיון אמר שייתכן שבסוף ההריון תקין לפי רמת הבטא האחרונה. אני ממש מבולבלת, להבנתי ההריון לא תקין. כרגע לא רואים כלום בשום מקום (לא ברחם ולא מחוץ אליו). אני ממש חוששת מהריון חוץ רחמי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר30/05/2023הרופא במיוחד עדיין לא התמחה בצורה מוגמרת. ההריון לא תקין ולכן יש להמשיך לבדוק בטא ואם עולה צריך למצוא את ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרות אחרי טיפולים ארוכיםגילי25/05/2023
שלום רב,
אני ואישתי בני 36 שנים.
רקע:
*לאישתי יש אנדומטריוזיס.
*לפני 6 שנים אחרי ניסיון להיכנס להיריון דרך ivf היה הריון חוץ רחמי.
*נכנסה לניתוח להוריד את ההריון החוץ רחמי ובאותו ניתוח הורידו ציסטה שהיתה ליד השחלות.
*אחרי זה נכנסנו לטיפולים ארוכים לנסות להביא ילד לעולם זה הצליח לפני 3 שנים (יש לציין שיש לי זרע חלש), וגם עוד בת לפני שנה, יש לציין שיש עוד עובר מוקפא.
השאלה שלי: מה עדיף לעשות כדי לנסות להרות עוד פעם..
*לקבל וויטמינים ולנסות ספונטני (Fertile for men)?
*לחזור לטיפולים מההתחלה (שאיבה-החזרה)?
*לחזק את הרחם ולהחזיר את העובר המוקפא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון
פרופ` דוד בידר25/05/2023להחזיר העובר המוקפא ואם לא יקלט אז שאיבה והחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)