מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית לאחר שאיבהמנ23/05/2023
היי
לפני השאיבה הרירית שלי הייתה 9 מ"מ. לא נעשתה החזרה בשל גירוי יתר. כעת בבדיקה הרירית רק 1 מ"מ. לא דיממתי בשום שלב. איך זה אפשרי שהיא הדקקה? לאן זה הלך? ומה זה אומר לגבי קבלת וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר23/05/2023הרירית יורדת באופן רגיל אחרי הביוץ ואין למדוד רירית אחרי ביוץ היות וחלים בה שינויים עקב הפרשת הורמון הפרוגסטרון, ווסת תגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שלילית-יום 12 מזריקת אוביטרלליאת23/05/2023
שלום, בת 28 ומסיבה בלתי מוסברת לא מצליחים להקלט כבר שנתיים. לפני 12 יום קיבלתי אוביטרל עם זקיק 19, הזרעה לפני 11 יום. הבוקר ביצעתי 3 בדיקות ביתיות(אמורות להיות רגישות מבטא 10) וכולן שליליות לחלוטין.
האם החודש הזה אבוד?או שיש תקווה? בדיקת דם רק אחרי שבועות לצערי.
האם יכול להיות שבטא עוד תעלה למרות שעברו 12 יום מההפריה כביכול?
אודה לתגובתכם:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר23/05/2023יחסית בדקת מוקדם ויתכן והיה כבר צריך להיות חיובי 7 לא בטוח.
יכולה לעשות עוד בדיקה ביתית יום שבת, ואם שלילי, סופית אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תגידו לי מה לעשותחנה23/05/2023
עשיתי שאיבה היום ורוצה שיגדלו ליום 5 וזה יוצא שבת. אז אמרו לי אי אפשר הם יקפיאו ביום 3 ואז שמחזירים לי יגדלו ליום 5. האם העוברים לא יתקלקלו? מי הייה לה מקרה דומה ?
ואני רוצה יום 5 פלסטו ואני מחזירה מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
פרופ` דוד בידר23/05/2023אם לא מחזירים בשבת תחזירי טרי ביום ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מביציות מוקפאותיונית22/05/2023
שלום
רציתי לדעת מה הם סיכויי הצלחה לכניסה להריון מביציות שהקופאו?
האם ישנם מקרים של הריונות ולידו מביציות קפואות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר23/05/2023יד הריונות מביציות קפואות.
תלוי בגיל שלך. אפ יש לך 20-15 ביציות בגילים 30-35
, 30% סיכויים להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרהאביטל22/05/2023
אשמח לדעת האם מתחילים לספור מיום ההחזרה או שרק מלמחרת? אם הוחזר לי עובר בן 5 ימים ב 16/5 לא יהיה מוקדם מדי לבצע ב 25/5? כי בגלל שבועות הוזמנתי ליחידה בה אני מטופלת ל 28/5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון לאחר החזרה
אביטל23/05/2023פיספסת את שאלתי מה 22/5. אשמח אם תענה עליה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החישוב הוא מיום ההיזרה + 19 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה על בסיס אסטרופם וביוץלילי22/05/2023
אנחנו לקראת החזרת מוקפאים על בסיס אסטרופם. האם זה אומר שהחודש לא יהיה ביוץ? האם ניתן לשלב עם הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר23/05/2023לא יהיה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אוביטרל על בדיקת היריוןרונה22/05/2023
קיבלתי זריקת אוביטרל יומיים לפני החזרה של עובר יום 5. האם זה עלול לגרום לתוצאה חיובית שגויה של בדיקת היריון שנעשתה 15 יום מהביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה
פרופ` דוד בידר23/05/2023לא משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בניגוב לאחר החזרת טרי בן 3 ימיםעדי22/05/2023
עברתי החסרת עובר טרי בן 3 ימים ביום חמידי האחרון. הבוקר (5 ימים אחרי אם מחשבים גם את יום ההחזרה עצמו( הבחנתי בעת העברת ניגוב בממש מעטט דם. כשניגבתי שוב כבר לא הופיע דבר.
האם עלי לדאוג או להיפך? ברור שאת התמיכה אמשיך כרגיל אבל כדי להיות רגועה
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה,נוצר מפציעה מקומית של קטטר ההחזרה-חסר משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבהצשך למה ששאלתי קודם
עדי22/05/2023בגלל שזה יום חמישי מההחזרה..ייתכן ומדובר בדימום השתרשות? זה היה כמו טוש אדום כזה על הנייר. יותר צבע. או שיותר סביר כפציעת קטטר כפי שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי רירית במצב של כשל שחלתיאנונימית22/05/2023
אני בת 37 מאובחנת מגיל 35 עם כשל שחלתי ללא וטסת כבר שנתיים. א-רם עברתי החזרה ראשונה עקב רירית דקה ( היסטרוסקופיה הדגימה רירית דקה ואטרופית) כעת נוטלת 10 ימים אסטרופם דרך הפה 3 פעמים ביום ו3 פעמים גם נרתיקי בנוסף מחליפה מדבקת אוורל אחת ל3 ימים. כעת הרירית בעובי 3.4 הרופא המליץ להמשיך שבוע נוסף ואז לחזור על הבדיקות … האם יש דבר נוסף שניתן לעשות לעיבוי הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר22/05/2023האם עברת פעולות ברחם? מדוע לא המליץ לך לבצע ״ערוגות״?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעיבוי רירית
אנונימי22/05/2023לא עברתי שום פעולות ברחם מעולם לא הייתי בהיריון… מזה ״ ערוגות״? איזו פעולה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר תחושות שבוע 5מעיין22/05/2023
היי,
ביצעתי בדיקת בטא ב 4+3 וב-4+5 והיתה הכפלה של הביטא (650 לעומת 300).
ממש בגילוי ההריון הרגשתי תחושות, אבל אלו נעלמו ביום בדיקת הבטא הראשונה.
אני עכשיו בשבוע 5+4 ועדיין לא מרגישה כלום.
נכנסתי להריון ספונטני לא תמיכה הורמונלית. הסיבה שאני שואלת היא כי בהריון הקודם הרגשתי בשלב זה.
האם עלי לחזור על הבטא? האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היעדר
פרופ` דוד בידר22/05/2023את פשוט יכולה לעשות אולטרה סאונד ולראות אם הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבעת זרע והזרעהסהר22/05/2023
זה לגיטימי שהבעיה שיש אצל זוג הוא רק זרע נמוך וכשעושים השבחה הוא מגיע לכמות הרצויה אצל כל אדם פורה ואצל האישה אין שום בעיה וההזרעות פשוט לא עובדות? יש סיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה
פרופ` דוד בידר22/05/2023השבחה לא פותרת את מכלל הבעיות. ואם הרופא מתרשם שיש בעית זרע עדיפה הפריה לוץ גופית על הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף ראש קטן - במהלך הריון ולאחר לידהשרונית22/05/2023
שלום,
ילדתי בשבוע 35+6 והיקף הראש של התינוק בלידה 31.5 ( נמוך ממה שצריך להיות) נולד במשקל של 2.200.
לאורך כל ההריון היה פיגןר של כשבועיים בהיקף הראש אבל העלייה בהיקף הייתה אחידה , כלומר הפער נשמר אבל הייתה גדילה . לעיתים היה פער גם בהיקף הבטן של כשבועיים.
בבדיקות לאחר לידה נרשם שהראש סימטרי , מרפס נורמוטנסיבי
שאלתי היא כמה אני צריכה לדאוג לגבי היקף הראש ומה ניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף
פרופ` דוד בידר22/05/2023אצ זה היה צריך לשאול את רופא הילודים. חסרים פרטים לדעת מה קור .
אם מעקב ההריון היה תקין אזי רק צריך לעקוב אחרי התפתחות הילוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים בזמן הריוןאביטל21/05/2023
שלום אני בהריון שבוע 24. נדבקתי מהילדה בכינים. איזה תכשיר מומלץ להשתמש בזמן הריון?יש לי שמפו נגד כינים שלא מכיל חומרי הדברה ומכיל תמצית עץ הנים. האם זה תקין? מה חשוב לבדוק במרכיבי החומר בעלון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירעם
פרופ` דוד בידר22/05/2023תכשירים ללא אמצעי הדברה זה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה של בטא לאחר החזרת עובריעל21/05/2023
קיבלתי ווסת ב 13/04 ושאיבה הייתה ב02/05 ושלושה ימים לאחר מכן החזרת עובר ב05/05
בדיקת בטא לאחר 12 יום ב 17/05 28.29
יומיים לאחר מכן בטא ב19/05 40.05
וב21/05 בטא 74.96* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה
פרופ` דוד בידר22/05/2023ההריון לא תקין ויש לעקוב אחרי הבטא. במידה ותרד הבעיה נפתרה , במידה שתמשיך לעלות יש לאבחן היכן ההריון ולטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרה- דחוף!!!אביטל21/05/2023
ב 16/5 הוחזר לי בלסטוציט יום 5 במחזור מלאכותי ללא אוביטרל. ביחידה בה אני מטופלת כתבו לי להגיע לבטא ב 28/5 כי ב 26/5 יוצא שבועות. האם ניתן לבצע בדיקה ביתית ב 25/5 או שזה עוד מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר22/05/2023אםשר ב 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון לאחר החזרה- בהמשך לתשובתך
אביטל22/05/2023האם מתחילים לספור מיום ההחזרה או שרק מלמחרת? אם הוחזר לי עובר בן 5 ימים ב 16/5 לא יהיה מוקדם מדי לבצע ב 25/5? כי בגלל שבועות הוזמנתי ליחידה בה אני מטופלת ל 28/5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)