מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריות וכניסה לבריכהלאה17/06/2023
שלום ,
האם אפשר במהלך הטיפולים ולאחר החזרה להיות בבריכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ` דוד בידר18/06/2023תלוי מה הטיפול . אם מדובר בשאיבת ביציות אז עד השאיבה כן ואחר כך לא או לפי הוראות רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות וכניסה לבריכה
לאה18/06/2023לאחר החזרה מותר ללכת לבריכה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות תקנות חדשותסיון17/06/2023
שלום באיזה גיל מותר להקפיא 35 ביציות? החל מיום הולדת 35 או מיום הולדת 36?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה
פרופ` דוד בידר18/06/2023לא יודע מאיפוה הבאת את המספרים האילו.
ביציות מקפיאים מגי 30 עד 41.
אםשר לבצע 4 שאיבות ולהקפיא כמה שאפשר
ללא קשר למספרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ללא אולטרסאונדאלני16/06/2023
היי פרופסורים, אשמח לשמוע את דעתכם. אני אחרי החזרה שלא צלחה. ההחזרה נעשתה ללא אולטרסאונד. שאלתי את הרופא מדוע לא השתמש באולטרסאונד והוא טוען שהגישה שלו היא שעל מנת לראות כמו שצריך באולטרסאונד הוא יצטרך לגעת עם הקשית בדפנות הרחם מה שיכול לגרום להתכווציות שימנעו השרשה. ושבכל מקרה עובר בזמן ההחזרה יגיע לאותו מקום ברחם, עם אולטרסאונד או בלי.
האם זה נכון? טרם שמעתי על גישה כזאת.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היזרה
פרופ` דוד בידר17/06/2023הרבה שנים החזרנו עוברים בלי אולטרה סאונד והכל היה טוב.
ההחזרות בעזרת הקטטר אז הייתה שונה בגלל צורת ומבנה הקטטר.
הקטטר, כלומר הקשית שמכניסים לרחם, הוא שונה היום ועדיף להחזיר בעזרת אולטרה סאונד, אז ההחזרה יותר מדויקת וכן גם ההצלחה.
ההסבר של הרוםא המטפל שלך הוא בחלקו נכון, אך אין ספק שהחזרה בהכוונת האולטרה סאונד עדיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך הפשרת ביציות שהוקפאואירית16/06/2023
כשמפשירים ביציות שהוקפאו בעבר, גם צריך לעבור בדיקות מעקב אולטרהסאונד ודם כל כמה ימים? נוטלים כדורים (להבדיל מהזריקות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך
פרופ` דוד בידר16/06/2023כאשר מפשירים זה יום הביוץ וצריך לדאוג שהרחם יהיה מוכן כמו בתהליך הטבעי ,ואז יש כל מיני פרוטוקולים. אפשר ללכת גם לפי המחזור הטבעי וכשהביוץ קורה באותו יום יש להפשיר ביציות ולהפרות אותן.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני החזרת עוברלי16/06/2023
שלום,
אשמח לדעת האם לפני החזרת עובר טרי והחזרת עובר מוקפא צריך לעשות בדיקות מעקב ( דם, רירית)? אם כן, איזה בדיקות נהוג לעשות?
עשיתי שתי החזרות של עובר טרי ביום ה3 ללא הצלחה, אבל לא עשיתי שום בדיקות לפני, מלבד מעקב זקיקים לפני שאיבה.
ולפי שאלות שעולות פה אני מבחנה יש חשיבות של ערכים הורמונליים לרבות tsh
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת רירית רחם ,אסטרוגן ופרוגסטרון נעשות לקראת החזרת עובר קפוא והמשך ההנחיות לטיפול הורמונלי תחליפי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
לי16/06/2023אשמח לחידוד - האם במקרה של היסרת עובר טרי צריך לעשות את הבדיקה בין שאיבה להחזרה? או מסתפקים בנתונים ממעקב זקיקים שמבוצע כיומיים לפני שאיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה עובר מוקפא?יעל16/06/2023
שלום פרופסור, אני צריכה לעבור בימי הקרובים החזרה של עובר מוקפא עם דירוג 4AA. אני בת 32, מה סיכויי ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב ל30%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הצלחה עובר קפוא
יעל16/06/2023אשמח להבין, הסיכוי של עובר קפוא יורד משמעותית מעובר טרי? כי כשהחזרתי בחודש שעבר טרי עם דירוג 4AA הרופאה אמרה לי שהסיכוי הוא 50 אחוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה ששיעור ההצלחה של הרופאה שלך הנו גבוה מהרגיל לפי כל קנה מידה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Lh גבוה זקיקים קטניםאנונימית15/06/2023
היי, בת 28 ללא ילדים סובלת משחלות פוליצסטיות
סבב רביעי מטופלת באיקוקלמין (3 סבבים ראשונים עם לטרוזול שגרם לביוץ אך לצערי ללא הריון)
פעם ראשונה שקורה לי שהlh ממש גבוה כשנצפו זקיקים קטנים (10 ו13)
בדיקות דם מהיום
272E2
26Lh
2.5P
בנוסף, הזקיק גדל מ10 ל13 וה e2 ירד מבדיקה קודמת (ירד מ330 ל272)
האם הערכים של ההורמונים בשלב זה תקינים? למה הlh כל כך גבוה כשהזקיק עדיין קטן ? למה הe2 ירד כאשר הזקיק גדל ? בסבבים קודמים זה לא קרה לי אז אני קצת חוששת שהסבב הזה אבוד מראש
אשמח לעזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזרי על הבדיקה עוד יומיים,הבדיקה אינה משקפת ביוץ קרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת
אנונימית19/06/2023תודה על המענה !
עשיתי היום שוב מעקב ולצערי הזקיקים הקודמים נעלמו ובמקומם הופיע זקיק אחר של 12
הe2 ירד ל217 והlh לא השתנה כל כך (22.3)
למה זה קורה ? איך יכןל להיות שזקיקים נעלמו ? האם יש טעם להמשיך בסבב הזה בכלל ?
לא קרה לי בסבבים הקודמים…
אשמח לעזרה ! תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי הכתמות לפני מחזורשני1815/06/2023
אני מנסה להכנס להריון.
במחזורים אחרונים יש לי כמה ימי הכתמות לפני הווסת.
3-4 ימים.
במקב זקיקים אחרון יומיים לפני ביוץ רירית 7.
הרופו אמר שאין בעיה עם כתמים.
אבל אני מרגישה שיש קשר אולי לניסיון להריון.
אשמח לשמע האם אכן ההכתמות האלו חריגות? והאם יש צורך בבירור ואיזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הנתונים ההורמונלים שלך תקינים ורמת הפרוגסטרון לאחר הביוץ הנה תקינה ,ההכתמות אמורות להיות לחא משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד רירית האם חריגאיילת15/06/2023
האם רירית בעובי 5.6 תקינה ביום 12 של מחזור
רופא לא ציין משהו חריג
ביוץ תקין בדרכ ומחזור תקין אחרי הפסקת גלולות לפני חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה והזקיק המוביל עדיין במרחק מספר ימים מביוץ צפוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מדובר על 3 ימים משהו כזה
איילת16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא מעל אלף..?עדי15/06/2023
לאחר החזרת עוברים יום 3, נבדקה בטא ראשונה במועד שהרופא ביקש 12 יום אחרי ההחזרה.
בטא 1- 9/6- 162
בטא 2- 11/6- 469
בטא 3- 13/6- 1365
בטא 4- 15/6- 2394
בבטא האחרונה לא היתה הכפלה, האם זה נראה תקין? עדין מצפים להכפלה גם מעל 1000 לא?
ברור לי שבדיקת א.ס תהיה הברורה ביותר ותיאמתי לעוד שבועיים אבל עד אז אשמח להבין האם אכן מעל 1000 עדין ממצפים להכפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה תקין,ממליץ לבצע אולטרסאונד לאשש התפתחותו של היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקת בטא אחרי החזרת עובריםזיו15/06/2023
אחרי 14 יום מהחזרת שני עוברים טריים תוצאות הבדיקה הן
Hcg 803
Prog 107
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים בני 4 בעת ההחזרה
זיו15/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי
פרופ` דוד בידר16/06/2023תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
זיו18/06/2023תודה רבה פרופ' בידר.
בדיקה נוספת בוצעה היום והערך יצא 2600.
האם לדעתך יתכן הריון תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי האם הריוןאנונימית15/06/2023
שלום, אני בת 32, אוביטרל 4.6, החזרת עובר טרי 4AA יום 5 ב6.6. עשיתי בדיקות הריון ביתיות ב-13.6 ו14.6 בשתן הראשון של הבוקר שיצאו חיוביות. בדיקה היום 15.6 (לא בשתן הראשון) נראה פס כמעט שקוף (אני כבר לא יודעת אם אני מדמיינת).. בבקשה תגידו לי מה דעתכם? יש סיכוי להריון? התשובות החיוביות מהיומיים הקודמים קשורות לאוביטרל? אני פשוט מיואשת כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בדיקת דם שלילית
אנונימית15/06/2023עשיתי היום גם בדיקת דם וקיבלתי תוצאה שלילית. יש סיכוי כלשהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנסיבות המקרה בהחלט קיים סיכוי להיריון,בדיקה חיובית לא תשקף את זריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הריון - המשך
אנונימית16/06/2023תודה על המענה. 1.יש סיכוי עדיין למרות שבבדיקת דם מאתמול ( יום 9 אחרי ההחזרה) יצאה שלילית?
לפני חצי שנה עברתי הפסקת הריון בגלל מום (חודש רביעי) אחרי חודשיים עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית. הרופא אמר לי שהכל נראה תקין ורק שיש צלקת קטנה איפה שהייתה השילייה. הוא אמר שזה יעבור מעצמו ולא צריך לעשות שוב היסטרוסקופיה אלא רק להמתין חודשיים לפני הריון חדש. בחודש שעבר זו הייתה הפעם הראשונה שניסיתי מאז בהפסקת הריון ואז הוחזר עובר טרי יום 5 שדורג באיכות בינונית וגם קרה לי אותו הדבר 5 ימים של תוצאה חיובית בבדיקה ביתית מיום עשר לאוביטרל ואז בדיקת דם שלילית.
2. השאלה שלי האם יש צורך לעשות שוב היסטרוסקופיה לדעתך? כל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, יש לי חצוצרה אחת חסומה ובזמן ההחזרה הרירית הייתה מעל עשר ( גם בהחזרה הזאת וגם בקודמת). אשמח אם תוכל לענות לי על שתי השאלות. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר17/06/2023אם הבדיקה הביתית מראה על הריון אז זה הריון ולא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הריון - המשך
אנונימית17/06/2023איך הגיוני שבדיקה ביתית יוצאת חיובית ולמחרת בדיקת דם שלילית? ולאור מה שכתבתי לכם אשמח אם תוכלו לענות לי כיצד אני אמורה לפעול במידה ומחר אבדק ושוב התוצאה תהיה שלילית? האם יש צורך בבירור כלשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ חבצע בדיקת דם לפחות בתאריך 16.6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הריון - המשך?
אנונימית17/06/2023תודה על המענה, אך קיבלתי וסת הבוקר למרות שאני עם 2 קרינון ו2 דופסטון ביום. זה הגיוני?
בכל אופן, האם לאור הרקע שכתבתי יש לדעתכם צורך לבצע שוב היסטרוסקופיה או שזה מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני הייתי בהחלט שוקל לבצע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עוברים כדאי להחזירענת14/06/2023
שלום, בת 43
בגיל 39 פלוס עברתי הקפאת ביציות (הוקפאו 18 ביציות)
1. כמה עוברים מומלץ להחזיר בטיפול החזרה בהנחה שיהיו עוברים טובים: עובר אחד או יותר?
2. במידה ומפשירה ואז מקפיאים עוברים - הם יהיו פחות טובים מאשר הפשרה והחזרה מיידית ללא הקפאתם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה
פרופ` דוד בידר15/06/2023אישה שלא ילדה לידה רגילה יש להחזיר לה עובר אחד.
עוברים שנותרים אחרי הפריית ביציות ונראים בסדר גמור מקפיאים ויש זיכויים להריון, אומנם פחותים לעומת עוברים אחרים אך עדיין סיכויים סבירים קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי העוברים הקפואים
ענת15/06/2023תודה רבה
מאיזו בחינה סיכויים פחותים? אם אני מפשירה ביציות, מפרה ואז מחזירה את העובר שהופרה אחרי הפשרת הביצית הסיכוי להיקלט יותר גבוה מאשר הפשרת ביציות, הפרייה, ואז הקפאת העוברים שנותרו לעתיד? אם כן בכמה פער מדובר בערך?
העניין הוא ההגבלה במספר מנות הזרע (תרומת זרע) מצד שני אני לא רוצה לחבל בסיכויי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאוד למענה לשאלתי הנוספת בהמשך לשאלתי הקודמת
ענת16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הליך הקפאה והפשרה כרוך בנזקים מורפולוגים מיקרוסקופים ומיקרוסקופי המפחיתים את פוטנציאל ההשתרשות של העובר בשיעור שלפחות 30%,למרות שיטת ההקפאה בויטריפיקציה המקובלת היום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להורמונים להגברת זקיקיםמישהי14/06/2023
לפי מה מחליטים בפרוטוקול אם לתת הורמונים להגברת זקיקים שהם רק fsh כמו גונל אף או אחרים עם lh כמו פרגובריס?
האם זה קשור רק לרזרבה שחלתית ובעיות ביוץ?
עשיתי סבב אחד של הקפאה עם גונל אף (מינן שהתחיל 200 אחרי 4 ימים עלה ל250 ואחרי 3 ימים עלה ל300, סה״כ 10 ימי הזרקות) ונראה לי שהתגובה לא תאמה את הפרופיל (היו רק 8 זקיקים)
אני בת 37 אך עם פרופיל תקין וה amh שלי הוא 2.31
האם יהיה נכון להחליף פרוטוקול בסבב הבא להורמונים עם lh או שאין קשר? או שגם חילופי לגונל אף כמו פיורגיון יעשה עבודה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *מדובר בשימור פוריות
מישהי14/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר14/06/2023היות ו הזקיקים מגויסים מהזריקות הראשונות המינון של 200 היה נמוך מהמקובל בשימור ביציות.
יש לשנות
לתוכנית אחרת לשאיבת ביציות להקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מישהי15/06/2023תודה
השאלה אם לשנות להורמונים אחרים או רק המינון משנה כאן?
לפי מה יודעים איזה הורמונים מתאימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לפני שאיבהאתי14/06/2023
שלום רציתי לדעת האם אפשר יום לפני שאיבה לצבוע את השיער פשוט מעדיפה לצבוע לפני ההחזרה האם לפני שאיבה זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה
פרופ` דוד בידר16/06/2023אפשר.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)