מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעילות צנתור וריקוצלה לבעלינטלי05/06/2023
שלום,
גילו לבעלי וריקוצל ברמה 3 הוא בן 25.
המליצו לו על צנתור הוריקוצל ולאחר 3 חודשים יהיה שיפור במדדי הזרע.
השאלה שלי מהי היעילות של הצנתור? האם זה משפר משמעותית את הספירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
פרופ` דוד בידר06/06/2023לא ציינת בדיקת זרע.
אם הזרע בסדר הטיפול ב וריקוצלה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור כשלונות חוזריםדורין05/06/2023
שלום רב
כחלק מבירור שניתן לי לעשות עקב כשלונות חוזרים (הוחזרו עד כה 10עוברים באיכות טובה ללא השרשה ),ניתן לי לעשות בדיקה הנקראת anti dna,התוצאה הייתה 9 שלפי הטבלה זה בטווח הנקרא indeterminate כאשר הטווח הוא בין 5-9.
אשמח להבין מה זה אומר?
בנוסף בצעתי בחודשיים פעמיים בדיקה לבלוטת התריס והתוצאה הייתה פעם אחת 4.45 ובפעם השנייה 3.52,האם זה משהו שיכול להפריע בהשתרשות?
אציין שזו פעם ראשונה שיוצאות לי תוצאות כאלו בדרכ התוצאה אצלי 2.45.
הפרולטין יצא 650,הרבה מעבר לגרף,הייתי ערה שלוש שעות.
אשמח לשמוע עצתך בנושא בירורים אלו ,המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלונות
פרופ` דוד בידר06/06/2023לא ציינת את גילך אך כל ההורמונים שציינת לא גורמים לכשלונות חוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורין06/06/2023היי תודה על תשובתך
אני בת 41.7.
לגבי ה anti dna מה התוצאה בעצם אומרת?
הפרולקטין לא גבוה מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אודה לתגובתך anti dna
דורין10/06/2023אני בת 41.7.
לגבי ה anti dna מה התוצאה בעצם אומרת?
הפרולקטין לא גבוה מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר10/06/2023לא יודע מי נתן לך לעשות anti dna שאין לו שום משמעות בפריון.
הפרולקטין בסדר.
הבעיה באי הצלחה קשורה לגילך ולגיל הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה איטית בפרוטוקול ארוךנעמי05/06/2023
בוקר טוב, מטופלת בפרוטוקול ארוך בתקווה לילד שני. הבוקר יום 10 למחזור לאחר 4 ימים של גונאל 450 ועוד 3 ימים של פרגובריס 459 נצפו 2 זקיקים בגודל 12 ו-10 בשחלה ימין וקטנים בשחלה שמאל. לפני 3 ימים ביום 7 למחזור היה זקיק 9 וקטנים בימין וקטנים בשמאל. האם יש טעם להמשיך את הפרוטוקול או שעדיף להפסיק ולהתחיל מחדש במחזור הבא?
אני בת 38, פרופיל הורמונלי תקין אך לאור קושי להשגת הריון גם בסבב הראשון ותגובה נמוכה להורמונים הוגדרתי כבעלת רזרבה נמוכה.
מטופלת בפרוטוקול ארוך לאחר שהיו תוצאות טובות משמעותית בניסיון הקודם בו הושג הריון מאשר בפרוטוקולים הקצרים.
תודה רבה על תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה בדיקת דם מהבוקר
נעמי05/06/2023אסטרדיול 1377
פרוג 1.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2023הרזרבה ירודה אך יש 2 זקיקים והייתי ממשיך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על תגובתך. שאלה נוספת-
נעמי05/06/2023האם התפתחות איטית כל כך של הזקיקים לא מהווה בעיה? האם יש סיכוי ברמות כאלה שזקיקים קטנים נוספים יגדלו ויתאימו לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר05/06/2023יכול להיות יגדלו עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מהבוקר. אשמח לחוות דעתך
נעמי07/06/2023הבוקר יום 12 למחזור
שחלה ימין- 13, 14, 17 שחלה שמאל קטנים.
אסטרדיול 3206
פרוג'- 1.5
מתי לדעתך כדאי לשאוב? מצד אחד לא לפספס את הזקיק הגדול ומהצד השני את הקטן.
תודה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מרובה (עם כמה מנות זרע)א.ב05/06/2023
הזרעה של הרבה מנות של זרע יכולה לפצות על אי תקינות של זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היא משפרת סיכוי בגלל חלון הפוריות המשתרע על פני 48-72 שעות אבל אין בכוחה לפצות על ליקויים משמעותיים בזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מחומשת (כמו שיש הזרעה כפולה אז מחומשת)א.ב.04/06/2023
שלום,
יש לי שאלה היפותטית.
לבעלי יש בעיית זרע (מורפולוגיה אחד אחוז).
אם עושים, היפוטטית, הזרעה מחומשת, מ 5 מנות זרע (2 טריות ו 3 קפואות) האם זה יגדיל את סיכויי ההפריה?
לפי ההגיון הפשוט, במצב כזה תהיה כמות גדולה יותר של זרע תקין ואז הסיכוי להפרייה יגדל..
האם ההנחה שלי נכונה או שאני מפספסת משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר04/06/2023ההנחה לא נכונה. את ההזרעה יש לעשות בזמן הביוץ המדויק. היות וביצית נמצאת עד 24 שעות בלבד בחצוצרה, זרע שחוזרת לרחם מעל זמן זה לא יעלה את הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחדדת את השאלה. אודה לתשובה
א.ב05/06/2023הכוונה שלי הייתה לעשות את כל חשמת ההזרעות במהלך הביוץ. ואז כמות גדולה של זרע תביא איתה יותר תאי זרע תקינים.
לא ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימין ושמאלטל04/06/2023
היי
אחרי 10 ימים החזרת עובר תרומת ביצית,התכווציות בצד ימין ובצד שמאל, באים והולכים,עד כדאי קושי להתעטש
מה הסיבה, האם כתוצאה מקליטת העובר ברחם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,דווחי לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבדוק הריון אחרי דימום השתרשותגל04/06/2023
ניסיון ראשון..
הזרעה ראשונה יום 15 למחזור
זריקת טריגר יום 16 למחזור
הזרעה שנייה יום 18 למחזור
ביוץ יום 19 למחזור
דימום השתרשות יום 29 למחזור - 10 ימים אחרי ביוץ
מחזור אמור להגיע היום-מחר מחרתיים (ימים 30-32, לא יציב..)
מתי לעשות בדיקת הריון?
רופא המליץ בדיקת דם ביום 32.. הייתם מחכים עוד מעבר לזה בשל השתרשות מאוחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה לבצע לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות
פרופ` דוד בידר04/06/2023אין דבר כזה דימום השתרשות ובמיוחד לא אחרי 10 ימים. אחרי 10 ימים זה נקרא דימום וסת או , לעיתים דמם בתחילת הריון, אך הראשון הוא הסביר ביותר.
ודרך אגב אין ״השתרשות מאוחרת״…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפוגליה 1 % - האם לפנות ישר להזרעה או הפרייהאיילת04/06/2023
שלום רב,
בעלי סובל מורקוצל דרגה 2
בבידקת הזרע יצא הכל תקין למעט
בדיקת מבנה:
תאים תקינים 1%
פתולגית ראש 91%
פתוגלית זנב 8%
(תנועה 57%)
האם יש לפנות ישר להזרעה או הפרייה
אנחנו מנסים פחות משנה ואנחנו בני 26
אני מבייצת כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז
איילת04/06/2023מוסיפה ריכוז : 69,000,000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפח
איילת04/06/2023נפח 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להתחיל בטיפול משולב בהשריית ביוץ + הזרעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שאנו מנסים פחות מחצי שנה?
איילת04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואצל מי נעשה התהליך
איילת04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר04/06/2023הבעיה שאת לא מצליחה להרות לא באה מבעית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא באה מבעיית זרע
איילת05/06/2023לא באה מבעיית זרע - הכוונה שהזרע תקין ?
או שהתכוונת שבאה מבעית זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר05/06/2023זרע תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ גופני בטיפולי הפריהגל03/06/2023
ערב טוב עברתי טיפול ivf ראשון ואחרי ההחזרה לפני יומיים הסבירה לי הרופאה שיכולה לחזור לשגרה. ביומיים אלו התאמנתי ושרירי הבטן התאמצו לא מעט. בדיעבד קראתי שמטופלות בפורומים שונים רשמו שאסור לאמץ שרירי בטן. האמנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ
פרופ` דוד בידר04/06/2023בהוראות אחרי בחזרה אנחנו ממליצים על אי קיום יחסים 3 ימים ולא להרים משקל מעל 4 קילו.
לגבי מאמץ, אישית לא חושב שזה ישפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור משמעותי בהזרקת גונאלנעמי03/06/2023
ערב טוב פרופ'. אתמול בערב היה היום השלישי להזרקת גונל. בטיפשותי נרדמתי לפני שהזרקתי וישר כשהתעוררתי רצתי להזריק אך יצא איחור של קרוב ל8 שעות. האם יש טעם להמשיך את הסבב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר03/06/2023לא קרה כלום
יכולה להמשיך הפרוטוקול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד על ההרגעה והפורום בכלל!
נעמי04/06/2023.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה אשמח לתשובהקרן03/06/2023
שלום רב. בת 47. שמתי התקן מירנה לפני חצי שנה. כשהתקנתי היה לי שרירן 2 סמ. מאז ההתקן אני מדממת. הרופא נתן לי לעצירת הדימום הקסאפרון 500 . 2 כפול 3 פעמים ביום. ל 5 ימים. בנוסך נתן לי אסטרופם 2 מג כדור 1 ל 30 יום. האם הטיפול נכון? קראתי באיזשהו מקום שהאסטרופם גורם לגדילה של השרירן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר03/06/2023למה שמו לך מירנה?
לשרירן אין דום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים לאחר לקיחת גונאלחני03/06/2023
לאחר 3 סבבים של לטרזול+אוביטרל+ קיום יחסים.
לאחר הדמיית רחם הידרוסנוגרפיה, קיבלתי זריקות גונאל במינון 50 ל5 ימים. עד כה הזרקתי פעמיים.
אתמוך התחילו לי כאבי בטן והתכבצויות (כואב אבל נסבל)ובנוסף מהבוקר שלשולים שלא פוסקים והתגברו לאחר הזריקה השנייה. אציין שהיה לי קצת חום 38, ירד אחרי כדור.
אשמח להמשך הנחיות, חשוב לי להגיד שאני רוצה להמשיך את הסבב מכוון שהבנתי שהסיכוי להקלט אחרי הבדיקה עולה.
האם להזריק גם מחר ולהגיע בראשון למעכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהרקע לבעיה אינו נובע מהטיפול,יתכן ומדובר בשלשול עם חום על רקע זיהום במערכת העיכול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העבת עוברים בין בנות זוגאנונימית02/06/2023
היי!
יש לבת הזוג שלי עוברים שאני מעוניינת להחזיר אלי.. מבינה לא ניתן לעשות זאת בארץ אלא רק בחול. כיצד מתבצע התהליך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ` דוד בידר03/06/2023יכולה להתקשר להסברים
פרופסור בידר דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לא תקינהזוהר02/06/2023
בן הזוג שלי עשה בדיקת זרע וקיבל את התוצאה המצורפת.
אנחנו מנסים להבין כמה זה יכול להקשות על הסיכויים להיכנס להריון ומה עלינו לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר02/06/2023הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון גבוה של פרגובריס ואלגלוטרןקרן02/06/2023
האם פרגובריס 300 נחשב למינון גבוה או נמוך?
רזרבה שחלתית נמוכה גיל 44.
מהי מטרה של מתן אורגלוטרן 0.25 בתחילת הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ` דוד בידר02/06/2023מינון 300 נמוך לגילך
אורגלוטרן מונע הפרשת LH וכך אין ביוץ במהלך הגירוי השחלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)