מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמוןנ14/05/2014
היי
אנחנו מנסים להיכנס טבעי להריון. אני עם רזרבה שחלתית ירודה FSH 14
בת 38.
הוא הצליח להכניס להריון בעבר. ואף ביצע בדיקת זרע תקינה לפני 6 שנים.
ממעקבים שעשיתי הביוץ מתרחש כשהביצית מגיעה ל16 ממ. היום אני על 12 ממ - יום חמישי למחזור.
האם כדאי לקבל תמיכה כלשהי ולהאריך את משך הביוץ או להפריע לניסיון הראשון?
שנית, אני מבולבלת. במרפאה אמרו לקיים יחסים כמה שיותר ואני קוראת שעדיף אחת ליומיים כדי שהזרע יתחדש. מה דעתך?
תודה רבה.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014בצעי מעקב זקיקים וקיימי יחסים במועד הקרוב ביותר למועד הצפוי של הביוץ מידי יום ביומובאותם שלושת הימים הקריטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר תודה ושאלה נוספת
ש15/05/2014אנחנו זוג בתחילת הדרך, לא אכפת לו לקיים כל יום יחסים גם אחרי הביוץ.
(בני 38). אם היום הזקיק בגודל 13 ממ ובדר"כ אני מבייצת ב-16 ממ אז שלושת הימים הקריטיים שאמרת הם מחר מחרתיים וביום הביוץ כביכול? או גם לאחריו או גם היום?
עדיף אחרי זה לא לקום מהמיטה כמה שעות?
ואל התייחסת להאם כדאי לקבל תמיכה כלשהי להבשלת זקיק גדול יותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דר תודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014הערכתי שהבשלת הזקיק תתרחש בעוד יומיים שלושה,לכן התחיל ביחסים החל מבעוד יומיים כל יום למשך שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלף דחוף איזור המרכזשרי14/05/2014
חייבת לעכשיו גונלף,חשבתי שיש לי מהסבב הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל אף
שרית14/05/2014הי שרי,
יכולה לפנות לגמ"ח התרופות של בוני עולם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לפרופ' אשכנזי היקרש14/05/2014
שלום ג"ר
אני צריכה המלצה למעבדה פרטית לבדיקת זרע באזור המרכז.
תודה וסוף שבוע מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דום לב כתוצאה משאיבת ביציותמוטרדת14/05/2014
איך קורה שאשה עוברת דום לב בעקבות שאיבת ביציות?
האם זה בגלל ההרדמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה עם ההורמונים
תמי14/05/2014לצערינו לא כל אשה מתמודדת עם ההורמונים.לפעמים הגוף מגיב קשה מאוד.אני יודעת מחברות שעברו טיפולים ולצערי גם אני ....עברתי על בשרי...עד שהגוף פשוט לא יכול יותר.קורס.יוצא מאיזון.אולי זה קשור לגיל מעל 40 .אבל הכמיהה לילד ככ חזקה.היה משדר בטלויזיה עם העיתונאית אורלי וילנאי. היא צונתרה פעמים מהטיפולים. לפעמים שיש תסחיף,קרישתיות שלא נדע כם הרופאים חסרי אונים.יש סיכון להריון ולטיפולים בטח שבגיל מאוחר יותר.נורא עצוב.עצוב שהגוף בוגד ואי אפשר להמשיך עם הטיפולים ונורא עצוב לחיות שאין ילדים סביבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דום לב כתוצאה משאיבת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014זהו אירוע שהתרחש בפעם הראשונה בישראל וזאת לאחר ביצוע של מאות אלפי טיפולי הפריה ,לא מן הנמנע שהתברר שהדבר נבע מאירוע בלתי צפוי ונמנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הריון?שירי14/05/2014
שלום פרופ' לפני חודש בדיוק עשיתי IUI ללא כל תמיכה הורמונלית ועשיתי לפני שבוע וחצי ואתמול בדיקת ביתא ושני הבדיקות יצאו שליליות אבל עדיין לא קיבלתי מחזור ,
ובנוסף בדיקת E2 מאתמול היא 395 ובדיקת PRO מאתמול הוא 42.4
האם יתכן שיש הריון בכל זאת? אם לא אז למה לא מגיע המחזור שהוא בד"כ סדיר? האם יש צורך בבדיקת אולטרסאונד? (אני בת 42)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014כנראה מדובר בהתפתחות ציסטה הגורמת למצב המדמה הריון בעקבות ההפרשה ההורמונלית-persistent corpus luteum
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטלאלה14/05/2014
האם לוקחים פרנטל פעמיים ביום? או פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2014פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים וביוץמיכל14/05/2014
שלום פרופסורים,
1. זקיק בגודל 22 בצד ימין וזקיק בגודל 21 בצד שמאל בזמן הזרקת אוביטרל אחד מהם יכול לא לבייץ או שהסבירות לכך נמוכה? מבחינת בדיקות דם שניהם הפרישו הורמונים.
1. זקיק שלא מבייץ והופך לציסטה נשאר באותו גודל שאליו הגיע
בעת הביוץ ואמור להיספג במהלך החודש?
2. זקיק שמבייץ והופך לציסטה לאחר הביוץ ממשיך לגדול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014הזקיקים שבייצו או לא הופכים לגופיפים צהובים הפעילים הורמונלית ומפרישים אסטרוגן ופרוגסטרון,לעיתים הגופיף הזה הופף למבנה ציסטי corpus luteum cyst
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה?שימרית14/05/2014
שלום,
12 יום לאחר החזרת עוברים,
אתמול התחיל לי דימום
היום תוצאת בטא 13
מה זה אומר??
היה הריון ונפל?
האם יכול להיות מצב שזה יפתח להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014הריון כימי-הפלה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל וזקיקיםמיכל14/05/2014
שלום פרופסור,
עזרה בבקשה..
יום לפני ההזרעה במעקב זקיקים היו לי :
בשחלה ימין זקיק 22 מ"מ
בשחלה שמאל זקיק 21 מ"מ
הזרקתי באותו יום של המעקב אוביטרל ולמחרת הייתה הזרעה כפולה (יום אחרי נוספת) יום לאחר ההזרעה השניה הזרקתי אוביטרל שוב.
אני כיום בהריון ברוך השם ובנוסף יש לי ציסטה בכל צד.
1.אם אחד מהזקיקים לא בייץ באוביטרל הראשון האוביטרל השני גורם לו לבייץ?
2.אם יש לי בכל צד ציסטה שניהם בייצו בוודאות?
3.מה המדד לדעת שאכן שניהם בייצו והפכו לציסטה?
4.אני לאור הנתונים הללו האם הסיכוי שלי לתאומים גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל וזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014המדד האופטימלי הוא הריון תאומים -סימן ששני הזקיקים התבייצו ושתי ביציות הופרו,היווצרותן של מבנים ציסטים הפועלים כגופיפים צהובים הינה נורמלית והם נתמכים ע"י הפרשת הורמון ה-HCG ההריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת חום השחרמיכל14/05/2014
בוקר טוב
האם ייתכן ביוץ ללא עליית חום השחר? האם יכול להיות שהיה ביוץ "לא תקין" לכן החום לא עלה?
ביום רביעי הזרקתי אוביטרל, וביום שישי עברתי הזרעה, החום עלה מעט אתמול והיום שוב ירד. (לפני הביוץ היה בסביבות 36.2, אתמול עלה ל 36.5, היום ירד ל 36.3)
יכול להיות שהאוביטרל לא עבד? יכול להיות שהגוף לא מפריש פרוגסטרון ואז אין שום סיכוי שיהיה הריון בסבב הזה?
מודה מראש על התשובות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת חום השחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014כל האפשרויות קיימות ,בדקי את מד החום שלך,ובכלל מדוע צריך למדוד חו,אם את מזריקה אוביטרל-כדי לדעת אם בייצת בצעי בדיקת דם לפרוגסטרון שבוע מההזרקת האוביטרל ותקבלי תשובה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי היום בדיקה, שבוע אחרי ההזרעה
מיכל15/05/2014E2 329 (לפני הזרעה 833)
פרוגסטרון 26.6 (לפני הזרעה 4.7)
האם אלה ערכים של ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עשיתי היום בדיקה, שבוע אחרי ההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- questionoooo14/05/2014
שלום לרופאים.
בת 35 בעבר ivf עקב בעיות זרע. אצלי הכל היה תקין. הפרייה ראשונה נקלטתי עם תאומים אך ההריון לא היה תקין. עברתי הפלה עם כדורים בשבוע 10 ושבוע אחכ גרידה מכיוון שנשאר חומר הריוני ברחם. במקביל בעלי עבר ניתוח וריקוצל.
לאחר הגרידה המחזורים נהיו קצרים וחלשים ורירית הרחם נעה סביב 4 ממ במחזור טבעי עד 6 ממ במחזור טיפולים.
הריון שני מהפריה רירית 6 נקלט עובר אחד מתוך שניים שהוחזרו. נולד ילד מקסים בניתוח קיסרי ושבעה חודשים אחכ נקלט הריון ספונטני לא מתוכנן. עד כאן הכל טוב ויפה וחשבנו שהתגברנו על בעיות הפוריות של שנינו. לידה שניה גם ניתוח קיסרי ואחכ הכנסתי התקן מירנה. הוצאתי את ההתקן לפני 14 חודשים ומאז מנסה להקלט להריון.
המחזור שלי סדיר כל 28 יום עם ביוץ מורגש. פרופיל הורמונלי תקין. כרגע אני מתגוררת בחול. במזרח. עשיתי שלושה סיבובים של לטרוזול )מקביל לאיקקלומין) ללא הצלחה. הביוץ היה מוקדם מאוד לעיתים ביוץ של זקיק קטן.לא יודעת אם המינונים היו גבוהים מידי. רירית הרחם עדיין דקה אך עם פרוגינובה הגיעה עד 7.5 ממ.בנוסף נצפו מעט נוזלים בחלל הרחם. בהיסטרוסקופיה הכל תקין ללא הידבקויות. הרופא אמר שהפתח של הרחם היה מאוד צר והיה קשה להכניס את ההיסטרוסקופ אך הוא פתח את זה.
עכשיו מתלבטים אם לעבור להזרעות עם גונל או שוב הפרייה. בעלי עשה בדיקת זרע השבוע ולהלן התוצאות:
חומציות ph 8
נפח 2.4 מל
ריכוז 29 מליון למ״ל
ספירה 69.6 מליון
תנועה 51% (35.49%)
Progressive motility 47%
Non progressive 4%
Immotile 49%
Sperm vitality 69%
White blood cells 0.2
Normal forms 4%
Abnormal forms 96%
DNA fragmentation 25%
השאלה היא לאור התוצאות של הזרע, עם הרירית הדקה שלי האם יש טעם לנסות הזרעות עם גונל או לעבור ישירות להפריות? ואם הפריה האם יש צורך בicsi?
שאלה נוספת היא האם בשימוש בגונל (75) בשילוב פרוגינובה יש סיכוי ששוב יהיה ביוץ מוקדם? לצערי הזרעות כאן נעשות עם מעקב א.ס. בלבד עקב העלויות הגבוהות של בדיקות הדם.
אשמח לחוות דעתכם
thank you* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רק לי לא ענו
אני14/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
question - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014המלצתוי
1.לבצע צילום רחם כדי לשלול בעיה חצוצרתית המונעת הריון(חסימה חצוצרתית),ועלולה להפריע גם להשתרשות(הידרוסלפינגס)
2.בכל מקרה אם מצב החצוצרות תקיןהייתי עובר לטיפול עם גונדוטרופינים 2-3 מחזורים ולאחר מכן IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חצוצרתית?
אני14/05/2014ייתכן שהתפתחה בעיה חצוצרתית אחרי שתי לידות. כלומר שזה מצב חדש???
רק זה חסר לי עם שלל הבעיות שכבר יש...
Ivf לא יעקוף בעיה חצוצרתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעיה חצוצרתית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014לאור האירועים שעברת בהחלט המצב אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחצוצרה
אני14/05/2014אני נזכרת עכשיו שלאחר ההיסטרוסקופיה הרופא אמר שכשהוא שטף את הרחם בנוזל הנוזל לא זרם בחצוצרה. זה יכול להיות?? הוא לא התעכב על זה בזמנו...
אפשר לראות את זה רק בצילום רחם? זה יכול להיות הסיבה להופעת מעט נוזל בחלל הרחם כל פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014הדבר ניתן לזיהוי בצילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטNaya13/05/2014
שלום לכם,
אני מאוד מיואשת- קראתי היום באנטרנט שסיכויי ההשתרשות לעוברים מוקפאים- בלסטוציסט הם נמוכים, כי העוברים יחסית להקפאות גדולים. ואחרי ההפשרה סיכוייהם פחות מעוברים שהוקפאו ביום השלישי להפריה, כלומר 8 תאים.
בת 26, עובי רירית 12. החזרת שני פלסטוציסט ״יפים״.. הוחזרו במחזור טבעי..
מה הסיכויים להצלחת הטיפול?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת בלסטוציסט - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2014סיכויי עוברים קפואים תמיד פחותים מטריים ,אך עדיין אם החזירו 2 בלסטוציסטים יפים יש עדיין סיכויים סבירירם בגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת זרעאור13/05/2014
קיבלתי את תוצאות הבדיקה של בעלי היום ובסיכומה היה כתוב normospermia
האם ניתן לומר שהבדיקה תקינה? אודה על עזרתכם זה כמו טורקית בשבילי...
אלו המדדים:
נפח : 5 סמ''ק
ph 8
ריכוז 36 (במיליונים)
צורות פתלוגיות 95%
מס תאי זרע 95%
תאור: head and neck pathology
צמיגות: חוסר
אגלוטינציה: כן
תנועה : 50%
תנועה פרוגרסיבית תקינה 14%
תנועה פרוגרסיבית איטית : 25%
תנועה במקום: 11%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה-תיקון מס' תאי זרע 182 מיליון
אור13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר בטא ראשונהנועה13/05/2014
שלום רופאים יקרים
הזדמנות טובה לומר לכם תודה על הפורום והתשובות המצילות שלכם תבורכו !!
אני אחרי בטא ראשונה יום 14 להחזרה - 344.
האם הערך נחשב לגבוה יחסית, ויכול לרמז על הימצאות תאומים ?
עד עכשיו לקחתי סינרל והמזכירה כתבה לי להפסיק היום.
E2- 1244, pro- 100, lh- 0.2
אני קוראת בפורומים שנשים מקבלות סוגי תמיכה שונים בתחילת הריון כמו אנדומטרין, אספירין, אוביטרל, פרגניל וכו, ודברים שונים לעיבוי הרירית.
האם זה לא לקחת סיכון מבחינתכם להפסיק כל תמיכה בשלב זה ?
הנס הראשון הזה קורה לי בגיל. 43 ולכן החששות.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להקפיץ את השאלה למעלה
נועה14/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנסה להקפיץ את השאלה למעלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014רמות ההורמונים שלך מצויינים ,עלייך להמשיך את הטיפול לפי הוראות הרופא המטפל-ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון IVFחסוי13/05/2014
שלום לרופאים .
אני נמצאת בשבוע 12+ להריון לאחר IVF עם תאומים.
אתמול עשיתי שקיפות עורפית כאשר נאמר לי שם שיש לי פתח שיליה חלקית .
אני נורא לחוצה ומעוניינת לדעת האם זה מסוכן ומה כדאי לעשות ?
והאם חשוב לנוח כמה שיותר ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014בשלב זה לא נצפית סכנה,קרוב לודאי שעם התפתחות ההריון מיקום השילייה ישתנה,בשחב זה אין מקום לשנות את דפוס חייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)