מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה לאחר בטא ראשונהנועה13/05/2014
שלום רופאים יקרים
הזדמנות טובה לומר לכם תודה על הפורום והתשובות המצילות שלכם תבורכו !!
אני אחרי בטא ראשונה יום 14 להחזרה - 344.
האם הערך נחשב לגבוה יחסית, ויכול לרמז על הימצאות תאומים ?
עד עכשיו לקחתי סינרל והמזכירה כתבה לי להפסיק היום.
E2- 1244, pro- 100, lh- 0.2
אני קוראת בפורומים שנשים מקבלות סוגי תמיכה שונים בתחילת הריון כמו אנדומטרין, אספירין, אוביטרל, פרגניל וכו, ודברים שונים לעיבוי הרירית.
האם זה לא לקחת סיכון מבחינתכם להפסיק כל תמיכה בשלב זה ?
הנס הראשון הזה קורה לי בגיל. 43 ולכן החששות.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להקפיץ את השאלה למעלה
נועה14/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנסה להקפיץ את השאלה למעלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014רמות ההורמונים שלך מצויינים ,עלייך להמשיך את הטיפול לפי הוראות הרופא המטפל-ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון IVFחסוי13/05/2014
שלום לרופאים .
אני נמצאת בשבוע 12+ להריון לאחר IVF עם תאומים.
אתמול עשיתי שקיפות עורפית כאשר נאמר לי שם שיש לי פתח שיליה חלקית .
אני נורא לחוצה ומעוניינת לדעת האם זה מסוכן ומה כדאי לעשות ?
והאם חשוב לנוח כמה שיותר ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014בשלב זה לא נצפית סכנה,קרוב לודאי שעם התפתחות ההריון מיקום השילייה ישתנה,בשחב זה אין מקום לשנות את דפוס חייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית ואנדרומטריוזיסאיילת13/05/2014
בת 38.5, אנדרומטריוזיס קשה עם הדבקויות רבות באגן.
בשנת 2006 עשיתי לפרסקופיה ופתיחת בטן והוציאו לי אנדרומטריומה (קוטר 10 ס"מ). בדו"ח ניתוח ציינו הדבקויות קשות באגן. לאחר הניתוח ועד לטיפולי הפוריות (לפני חצי שנה)- נטלתי גלולות באופן רצוף.
לפני חצי שנה - עם תחילת טיפולי הפוריות - הפסקתי גלולות וקיבלתי מחזור (דימום מועט) שלהפתעתי ולשמחתי, אינו מלווה בכאבים כלל.
לאור האמור לעיל ומפאת FSH (28.9) גבוה - קופת החולים אישרה לי סיבוב אחרון של IVF (על בסיס טבעי) לפני תרומת ביצית. (סה"כ היו שני סיבובים - האחד ביוץ מוקדם, השני - שאיבת ביצית ללא הפרייתה).
לאור העובדה שתרומת ביצית הינה עסק מאוד יקר, שאלותי הינה כדלקמן:
1. האם יש טעם לתרומת ביצית כאשר יש אנדרומטריוזיס קשה עם הידבקויות באגן (למרות שאציין כי בשלב זה אני לא סובלת מכאבים).
2. לאור מצבי, הקופה אישרה לי טיפולי IVF ללא דרישה לצילום רחם ו/או כל צילום אחר. האם לפני תרומת ביצית, יש מקום לעשות צילום רחם או היסטרוסקופיה או כל צילום אחר כדי לוודא מה מצב הרחם ? האם צילום מהסוג הזה יכול לגרום זיהום ובשל כך עיכוב בתרומה.
3. האם רירית 6 ס"מ הינה רירית שבכלל יכולה לאפשר השרשה.
4. האם יש עדיפות להחזרת עוברים טריים או קפואים מבחינת סיכויי ההצלחה ?
5. האם יש הבדל בין החזרת עוברים טריים בארץ (שהובאו מחו"ל) לבין החזרת עוברים טריים בחו"ל.
אודה להתייחסותכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית ואנדרומטריוזיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/20141.אין בעיה בטיפול עם תרומת ביציות גם כאשר מדובר באנדומטריוזיס
2.בהחלט קיימת המלצה לביצוע היסטרוסקופיה וצילום רחם המספקים אינפורמציה מעבר לבדיקת האולטרסאונד לזיהוי לקויים העלולים לעכב כניסה להריון גם עם תרומת ביציות.
3.כדי להימנע מזיהום הייתי נות כיסוי אנטיביוטי בעת ביצוע הפעולה כטיפול מונע זיהום
4.יש לפעול לאחר ההיסטרוסקופיה לשיפור מדדי רירית הרחם מעבר ל6 מ"מ עובי,בכדי לשפר את סיכויי ההשרשה.
5.מאחר ואין בנמצא סקר השוואתי פרוספקטיבי מבוקר בנושא קשה לפסוק בנושא,בכל מקרה כל רופא העוסק בתחום התנסה בהריונות בהחזרה בחו"ל וגם בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדרומטריוזיס ותרומת ביצית
איילת13/05/2014דוקטור אשכזני שלום,
ראיתי שבהתייחסויות שונות צוין (אם על ידיך או על ידי רופאים אחרים) - כי החזרת עוברים טריים משפר יותר את הסיכויים להריון לעומת עוברים קופאים.
האם זה נכון ?
בנוגע להיסטרוסקופיה - האם מדובר על אבחנתית או ניתוחית.
בנוגע לרירית הרחם - האם רירית של 6 ממ - אינה מספיקה להשרשה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדרומטריוזיס ותרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014באופן כללי ניתן לומר שלעוברים טריים ישנו סיכוי טוב יותר להשתרשות,ובאשר להיסטרוסקופיה -בשלב ראשון מדובר בהיסטרוסקופיה ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית ואנדרומטריוזיס
איילת14/05/2014פרופסור אשכנזי שלום,
תודה רבה על התייחסותך המפורטת.
רציתי לדעת האם רירית של 6 ממ מספיקה להשתרשות או שקיימת בעיה עם רירית כזו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית ואנדרומטריוזיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2014רירית כזו היא מאוד גבולית ורצוי לשפר אותה במידת האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אחרי החזרה מתחילה ההשרשה?דניאלה13/05/2014
האם זה נכון שכשישה (ואני מדגישה שישה) ימים אחרי החזרת עובר בן 3 ימים מתחילה להתרחש ההשתרשות?
כלומר: אם היתה לי החזרה בתאריך 5\5 של עובר בן 3 ימים (שלוש ימים מיום שאיבת תורמת הביצית)ת אז בעצם באופן תיאורטי ההשרשה של העובר תתחיל ביום השישי-שביעי מיום ההחזרה), כלומר אתמול ב 11\5 אמורה להתחיל השרשה ואז העובר מתחיל להפריש את הורמון ה HCG , הורמון ההריון?
חשוב לי לדעת תוך כמה ימים מתחילה השרשת עובר בן 3 ימים שמוחזר לרחם
אני מדברת על ערכי HCG הראשוניים מתחת ל 40....
האם זה קורה אחרי שישה ימים ואם לא מתי זה קורה לפי מחקרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אחרי החזרה מתחילה ההשרשה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014ההשרשה של עובר בין שלושה ימים מתרחשת כעבור יומיים שלושה מההחזרה,אולם התממינות התאים של הטרופובלסט ליצר את ההורמון HCG המעיד על הריון מתחילה מספר ימים מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות רצופות -איך להמשיך?יעל12/05/2014
שלום !
אשמח לעצתכם.
אני בתחילת שנות ה30, לפני שלוש שנים, לידה אחת ילד בריא ב"ה.
בשנה האחרונה 3 הפלות רצופות:
הפלה 1 - הריון מולארי, מולה חלקית שבוע 11
הפלה 2- שבוע 9, עובר שלא התפתח בצורה תקינה
הפלה 3, לפני יומיים כשאני בשבוע 5+3 ,התחיל דימום והבטא התחילה לרדת.( במיון קראו לזה הפלה ולא הריון כימי- בכל מקרה לא עברתי אולטרסאונד במהלך ההריון הזה וגם במיון לא נצפה שק הריון).
בהפלה השניה התחלנו עם הבירורים, בינתיים לא ברורה הסיבה להפלות.
נשאר לי לבצע היסטרוסקופיה לרחם, קריוטיפ, ולהשלים בדיקות של קרישיות יתר (הבדיקות היקרות), הבנתי שקריוטיפ זה סיפור ארוך של כמה חודשים (4-6 חודשים לקבוע תור ולקבל תוצאות).
מה כדאי, להמתין או להמשיך לנסות להיכנס להריון נוסף?
אני פשוט ממש ממש מבואסת ולא יודעת מה לעשות.
חוץ מזה מתי בכלל אמור להימשך הדימום מההפלה ומתי אמורים לקבל מחזור?
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מידע המקצועי ומהניסיון שלכם, זה ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות רצופות -איך להמשיך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014המצב מחייב השלמת הבדיקות שנדרש להן ,המלצתי לא להרות עד להשלמתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריוטיפ
חסויה13/05/2014אני עשיתי קריוטיפ באופן פרטי במדיקל סנטר בהרצליה עלות הבדיקה היא 1000 ש״ח לכל אחד מבן הזוג.. התור הוא כמעט מידיי בגלל שזה פרטי ותשובה לבדיקה תוך חודש בדיוק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2014בהצלחה עם התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאני12/05/2014
שלום
עישנתי סיגריה אחת 5 ימים אחרי החזרה, זה יכול להרוס את הסיכוי הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014בשופ פנים ואופן לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיותנטע12/05/2014
מה המשמעות של בדיקות גנטיות?
עשיתי את הבדיקה המקיפה שבודקת המון סוגי מחלות וברוך ה' הכל תקין אצלי..
היום אני בהריון שבוע 11 אחרי טיפול Icsi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות גנטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/20141.בדיקות לנשאות של מחלות גנטיות
2.בדיקת NIFTY מדם האם לזיהוי מספר תסמונות כרומוזומליותאצל העובר
3.בדיקת מי שםיר לזיהוי הפרעה כרומוזומלית
4.ביצוע ציפ גנטי מבדיקת מי השפיר בדיקת הרצף הגנטי לאיתור מעל כ-1500פגמים גנטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקהשירלי12/05/2014
שלום בת 26 מטופלת שנה בטיפולי ivf עשיתי עד עכשיו 5 החזרות מוקפאים+ 3 טיפולים טריים...
חשוב לציין שעד עכשיו הטיפולים היו ברצף עשיתי טיפול קיבלתי וסת וישר התחלתי טיפול נוסף היום קיבלתי תשובה שלילית ורציתי לדעת אם כדאי לעשות הפסקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014רצוי מאוד לקחת פסק זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן?
שירלי13/05/2014מה זה פסק זמן??
לחכות עד לוסת הבאה זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה זמן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014הערכתי שזה מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםקרן12/05/2014
לקראת החזרת עוברים.
נוטלת מהיום הראשון למחזור פרוגינובה.
אשמח לקבל בכמה שורות, הסבר על התהליך:
האם חייב להיות מיד לאחר ביוץ, או דחיה של יום-יומיים לא קריטית
מה גובה הרירית הרצוי (האם סדרי גודל של 8 כמו בביוץ רגיל, או במקרה של החזרה משמעותית יותר גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014מתן הפרוגינובה מיועד לעבות את רירית הרחם לעובי אופטימלי 8-9 מ״מ ,ובשלב זה יש להוסיף תכשיריפרוגסטרון כדי להכשיר את רירית הרחם להשתרשות,הפשרת העוברים והחזרתם נעשית לפי תזמון שלב החלוקה שהעוברים הוקפאו,ולאחר ההחזרה ממשיכים בטיפול המשולב בפרוגינובה ונרות פרוגסטרון עד לבדיקת ההריון,ובמקרה של הריון יש חהמשיך בטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץדנה12/05/2014
שלום, אני אחרי IVF ראשון בהריון שבוע 13. אני לוקחת ברזל וח.פולית, האם עליי לקחת גם ויטמינים נוספים (שמעתי פה על פרנטל)? הרופא מעקב שלי לא אמר לי כלום על ויטמינים נוספים פרט לברזל וח.פולית. מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה מומלץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014אם התזונה שלך רגילה התוספות שהרופא שלך המליץ לך מספיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרבר12/05/2014
שלום רב,
לפני שנה ושבעה חודשים נולד לנו ילדנו הבכור ועכשיו אנחנו רוצים להרות שוב.
ההיריון הראשון נקלט בעזרת הזרעה לאחר שנה של ניסיונות טבעיים
גונל- אביטרל- הזרעה
מהרגע שהחלטתי שאני רוצה להיקלט הוסת שלי השתנה המחזור הפך ללא סדיר
החודש 27 יום חודש שעבר 34 יום ובשני החודשים הללו הוסת התחילה מהפרשה חומה שהתפתחה לאחר יומיים לוסת . הוסת נמשכה כחמישה ימים צבעה קצת שונה מהרגיל והיא מופחת הרבה יותר מבעבר מבחינת כמותה,
התסמינים הקדם וסתיים נעלמו לחלוטין.
1. האם כדאי לא לבזבז זמן ולבצע הזרעה? (בת 32 ובן 33)
2. האם זה נשמע כמו היריונות שכשלו?
תודה לעונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור מוזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014בצעי פרופיל הורמונלי ביום ה3-5 של המחזור,ובדיקת פרוגסטרון 7 ימים לאחר הביוץ המשוער,במקביל כדאי שבעלך יבצע בדיקת זרע חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהריוןדניאל12/05/2014
אני אחרי סבב מוקפאים שבוע 5+1
בטא ביום 4+1 355, ביום 4+ 3 952, ביום 5+1 10,557.
משבוע 4+ 5 ימים התחילו לי כתמים חומים והם רק מתגברים לפעמים זה אדום.
אתמול עשיתי אולטרסאונד וראו שק ברחם (שבוע 5+ 0).
הפרוגסטרון בכל הבדיקות בין 42 ל-44 ואני שמה 3 פעמים ביום אנדומטרין. האם יש סיבנ לדאגה? או שזה יכול להיות טבעי בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014מתקבל הרושם שבינתיים הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
שיר13/05/2014בשבוע 6-8 גשי לאולטרסאונד לבדיקת דופק אולי אפילו לפני לראות מה הסטטוס, כדאי גם להתייעץ עם הרופא לגבי תמיכה, אולי עקב ההכתמות/דימום כדאי לקבל תמיכה של פרוגסטרון למשל קרינון/אנדומטרין שייתכן וימנעו הכתמות לגמרי ויחזקו את הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי אבל
דניאל13/05/2014עשיתנ לפני יומיים (שבוע 5+0) אולטרסאונד וראו שק ברחם ואמרו שזה ממש מוקדם עדיין. אני שמה 3 נרות של אנדומטרין ביום. זה בעיקר הפרשות חומות מרובות (כתוצאה של האנדומטרין) לפעמים בגוון אדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אנדומטרין
שיר14/05/2014היי, כתוצאה מאנדומטרין אמורות להיות הפרשות לבנות כמו שלג ולא חומות או אדומות. ייתכן ובהמשך הן יעלמו קליל אך ממליצה לגשת לבדיקת דופק כשכבר אפשרי ולשים לב לדימום, אין ממש מה לעשות אם את כבר מקבלת תמיכה אלא להמתין בסבלנות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ערכי הורמונים בביוץאור12/05/2014
שלום ותודה מראש לעונים
אני בת 31 עם הריון אחד תקין וספונטני. כעת מתקשה להיכנס שוב להריון כבר 9 חודשים.מבנה שחלות פוליציסטי אך לפי הרופא אין תמונה של שחלות פוליציסטיות לאור בדיקות דם תקינות .עשיתי היום מעקב זקיקים ובו הרופא אמר שהביוץ קורה ממש היום ושלח אותי ליתר בטחון לבדיקות דם שאלו תוצאותיהן:
ESTRADIOL (E-2) 1648.00 pmol/L
PROGESTERONE 3.16 nmol/L
lh 19.95 IU\
יש לדעתכם ביוץ? בבדיקות הביתיות לא קיבלתי תשובה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח ערכי הורמונים בביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014טרם בייצת,בהחלט סביר שאת קרובה לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול איזה ערך מצביע על כך
אור12/05/2014שטרם היה ביוץ ? כדי שאדע אחרי מה לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לשאול איזה ערך מצביע על כך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014בדיקת הפרוגסטרון לא חצתה את הרף המצביע על ביוץ אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אור13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזי - טיפאל מה זה ?מילקי12/05/2014
היי ..
הייתי אצלך אתמול והיום דיברנו :)
נאמר לי שמומלץ לנסות טיפאל... מה זה ? כדאי? ממליץ ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ אשכנזי - טיפאל מה זה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014כנראה הכוונה לפיפל-ביצוע גירוי של רירית הרחם לפני הטיפול המיועד כדי לשחרר גורמי גדילה המגדילים את סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אןכל לעשות .. ?
מילקי13/05/2014תודה.
מתי עושים זאת ? ביום ההזרעה ממש... ?
זה משהו שעוד אוכל לעשות :) ?
תודה רבה .. יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אןכל לעשות .. ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2014הפעולה נעשית לפני החודש הטיפולי ,ולא במהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי- טיפאל .. מה זה ?מילקי12/05/2014
היי ..
הייתי אצלך אתמול והיום דיברנו :)
נאמר לי שמומלץ לנסות טיפאל... מה זה ? כדאי? ממליץ ?
פרופ' אשכנזי- טיפאל .. מה זה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014כנראה הכוונה לפיפל-ביצוע גירוי של רירית הרחם לפני הטיפול המיועד כדי לשחרר גורמי גדילה המגדילים את סיכויי ההשתרשות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)