מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעה מוזרה-מעיד על הפלה ?מילקי10/05/2014
שלום,
קצת דחוף לי הרופא שלי יהיה רק ביום ב.
אני עושה הזרעות . עשיתי 3 פעמים ובפעמיים האחרונות קרה לי ששלושה-חמישה ימים לפני קבלת הוסת הופיע לי דימום רציני וכעבור שעה נעלם. אציין שהוסת דלי מגיעה כמו שעון. האם יכול להיות שהדימום מעיד על הפלה ? האם יכול להיות שהרחם שלי לא מצליח להחזיק הריון ? בכלל האם זה משהו שכדאי לבדוק..? מה זה יכול להיות ??
הבדיקות שלי תקינות. תמיד וסת בזמן..
רשמח לשמוע חוות דעת מה כדאי או מה זה יכול להיות ...
תודה רבה ... קצת מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעה מוזרה-מעיד על הפלה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014אם האירוע היה חד פעמי הדבר אינו מחייב בירור,אולם אם התופעה תחזור יש מקום לשקול תמיכה הורמונלית בפרוגסטרון לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי-האם שימוש בגונאל +
שוקו10/05/2014תודה רבה על המענה...
האם השימוש פעמיים רצוף בגונאל + התמיכה מעלים את הסיכוי בהרבה להצלחה?
אחרי שימוש בגונאל פעמיים רצוף מומלצת הפסקה של הטיפולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי-האם שימוש בגונאל + - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014מקובל לתת 3-4 טיפולים כאלו לפני מעבר לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאיםליאת10/05/2014
שלום,
אני נוטלת אסטורפם לפני החזרת עוברים מוקפאים. האם ניתן עד להחזרת העוברים לקיים יחסי מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהש10/05/2014
שלום
אני נוטלת אנטיביוטיקה בחשד לדלקת אגנית (חשד קל ולחץ שלי על הרופא לקבל לפני שאקלט).
אני אמורה לסיים את האנטיביוטיקקות בדיוק לפני הביוץ. האם זה אסור ועלול לפגוע בהריון אם ייקלט החודש?
תודה,
מתייעצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014לא יפגע בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת הורמונים -גונאלמאיה10/05/2014
היי, אחרי 5 מחזורי איקוקלמין (ובפעמיים האחרונות אורביטרל), אני מתחילה היום בערב את הנסיון השישי עם זריקה חדשה- גונאל.
קראתי שהתופעות לוואי זה בטן תפוחה מאוד.
האם באמת הבטן ממש מתנפחת או שזה כמו עם האורביטרל (שזה בקטנה)?
פשוט נמאס לי ששואלים אותי אם אני בהריון :(
שאלה נוספת, מה הסיכוי שלי הפעם?
אני ובעלי בני 29. הזרעים של בעלי טובים, לי יש שחלות פוליסטיות.
בבקשה תגידו משהו אופטימי..
על סף יאוש..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת הורמונים -גונאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014הטיפול הייעודי בגונל הינו טיפול מתאם אישית כדי למנוע גירוי יתר,חזקה על הרופא שלך שיעשה זאת על הצד הטוב ביותר,ועם סיכוי העולה על 20% לכל מחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין טיפולים, האם חשוב לבריאותנועה09/05/2014
שלום רופאים יקרים
אני בת 43 !! מעולם לא הריתי, אני סהכ באיי וי אף השלישי שלי,
ואני תוהה אם נכונה השמועה שרצוי לתת לגוף ובמיוחד לשחלות לנוח מהורמונים בין טיפול לטיפול או שכל חודש בגילי הוא קריטי וזה יהיה לא חכם לבזבז מחזור?
(ד.א. מקבלת מינונים של 450 iu)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקה בין טיפולים, האם חשוב לבריאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014באופן כללי ניתן לומר שרצוי מירווח בין טיפול לטיפול,וזאת בהתאם לתגובה האינדיווידואלית,מצב הרזרבה השחלתית ,ושיקולים לגופו של מקרה המוכרים לרופא המטפל-לכן יש להפנות זאת לרופא המטפל כשאלה ספיציפית הנוגעת למקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגילי ועם רזרבה נמוכה יחסית
נועה11/05/2014יש לי כ חמש ביציות במחזור, עם טיפול של 450 iu , באיכות די טובה,
האם במקרה שלי עם רזרבה כזו יחד עם הגיל יש סיכון לעשות טיפול אחרי טיפול ?
זה עלול לפגוע ביכולת השחלות לייצר ביציות ?
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגילי ועם רזרבה נמוכה יחסית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2014בגיל מבוגר ואם רזרבה נמוכה הייתי משתדל ליצור מירווח סביר בין טיפול לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר. אשכנזי
נועה12/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש לאחר הפלהבת 3809/05/2014
שלום,
4.7 הייתה לי הפלה, אני נמצאת כבר חודש 8.5 לאחר הפלה, ב- 30.4 עשיתי אולטרסאונד ואמרו לי שהכל נקי ובסדר, בטא אחרונה הגעתי למתחת ל-3,סימן שהכל נקי,
קיבלתי מחזור והוא מאוד חלש, האם אפשר להתחיל טיפול חדש של הפרייה, אני צריכה לעשות השתלה, יש לי עוברים מוקפאים, ההפלה נעשתה על ידי כדורים ולא גרידה,
דרך אגב הרופא אמר לי לאחר ההפלה שאוכל להתחיל בחודש הבא של המחזור טיפול, אבל קיבלתי מחזור חלש לא כמו תמיד, האם אפשר להתחיל בטיפול?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חלש לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014אם קיימת ודאות שמדובר בוסת הרי שניתן להתחיל בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
בת 3809/05/2014אפילו שהמחזור חלש זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיזרו לי להבין בבקשהמיכל09/05/2014
1.ב20/4 עשיתי בדיקת בטא אחרי IVF והיה הריון (בערך 100 ומשהו...)
2.ב 22/4 ערכתי שוב וקפץ ל 258
3. ב24/4 ירד ל 214
4. ב27/4 ירד ל 30
ואז היו לי דימומים . הרופא אמר הפלה טבעית.
5. ב4/5 עשיתי בדיקת דם הרופא אמר שזה חלף ואצור קשר במחזור הבא. עדיין דיממתי.
6. ב 8/5 הפסקתי לדמם.
שאלות בבקשה:
1. מתי אמור להגיע בערך המחזור?
2. האם הייתם ממליצים על בדיקה כל שהיא כדי לוודא שההפלה מאחורי?
3. האם בתקופה הזו עד המחזור יש סיכוי ולו קלוש להיכנס להריון ?
תודה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיזרו לי להבין בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014המחזור הבא צפוי חהיות בעוד חודש,תמיד קיים סיכוי להרות אם מתקיימים התנאים הדרושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות דם הריוןאנה09/05/2014
אודה על עזרה בפיענוח בדיקות הדם:
שבוע 9, תאומים,
creatinine (b) - נמוך 0.49/
NA Sodium נמוך 135/
טריגליצרידים 150 (גבולי),
HDL CHOLESTEROL 40/
נמוך Sodium 135 Na
האם תקין להריון? מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח בדיקות דם הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין A בהריוןאני09/05/2014
שלום פרופסורים נכבדים,
מצד אחד לא ממליצים לצרוך ויטמים A כי הוא טרטוגני לעובר, מצד שני כל הפרנטלים מכילים כמות נכבדת של ויטמין A (בין 3000-5000 יחב"ל). מה נכון בזמן הריון? מה הכמות המומלצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין A בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר09/05/2014מה שבפרנטל זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ומאמץאורית09/05/2014
שלום רב,
אני אחרי 2 הפלות (הפסקת דופק ו-IUGR), בת 40, פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים.
עבודתי כוללת נסיעות רבות מידי יום ושעות עבודה מרובות, האם יש קשר בין שניהם להפסקות ההיריון?
לפי מה שאני קוראת הדיעות שנויות במחלוקת, מהי עמדתך?
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון ומאמץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014אינני חושב שלמאפייני עבודתך השפעה על תוצאות ההריון שחווית,בד"כ הסיבה לכך יותר עמוקה כמו סיבות גנטיות ,מטבוליות ,קרישיות,הפרעות אמיונולוגיות ,ואחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש מאודמיכל09/05/2014
שלום ,
נמצאת בטיפולים . בדרכ יש לי דימום וסת חזק גם במחזור טיפולי וגם במחזור טבעי .
החודש ( מחזור טבעי בין טיפולים ) היה לי דימום מאוד חלש .... רק הכתמות של יומיים וזהו .
על מה זה מעיד ? מה זה יכול להיות ?
אני מודאגת שאולי משהו קרה לרירית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חלש מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014בדיקת האולטרסאונד עם תחילת הטיפול תבטא היטב את תגובת הרירית שלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט דימום בניגובמעיין09/05/2014
אני יומיים או שלושה אחרי ביוץ. החודש בזמן הביוץ הייתה מעט מאוד הפרשה דמית . היום אני כפי שרשמתי יומיים או שלושה אחרי ביוץ ובזמן התאמצות בשירותים שוב היה מעט דימום בניגוב מהנרתיק. ממה זה יכול לנבוע האם מעיד על בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעט דימום בניגוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014לא בהכרח,אם כי אם התופעה התרחשה אצלך לראשונה ,המצב שווה בדיקה גניקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה- זה קרה לי עוד פעם אחת
מעיין09/05/2014לפני כמה חודשים . בדיקות הורמונליות שלי תקינות. על מה זה עשוי להצביע והאם משפיע על סיכויי ההקלטות החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה- זה קרה לי עוד פעם אחת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014אם מקור הדמם מצואר הרחם הדבר אינו מסכן את ההשתרשות,אם המקור הוא מהרחם הדבר מסכן את ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' שאלה אחרונה
מעיין09/05/2014מה יכולה להיות הסיבה אם זה אכן מהרחם? בדיקות הורמונליות שלי תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דר' שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר'- אתה לא עונה על השאלה ...
מעיין10/05/2014אם זה אכן מהרחם מה יכולה להיות הסיבה??
דר'- אתה לא עונה על השאלה ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2014כל גורם אודגני קחמי-פוליפ,מיומה,צלקת,דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח הורמוניםאנה08/05/2014
שלום פרופסור, שבוע 8.3 בטא 182,332 אסטרדיול 6530, פרוגרסטרון: 190 nmol/L-גדול מ, LH - 0.5 IU/L -קטן מ. מה זה אומר? האם תקין? האם האסטרדיול נמוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014תקין ,אולם כדאי לבצע גם אולטרסאונד כדי לבחון את תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים- דופק פסק בעובר אחד...עדי ש08/05/2014
מודאגת וחרדה. אשמח לעזרה.
הריון אחרי הרבה טיפולי IVF.
בשבוע 7 נצפה דופק בשני שקי ההריון והכל נראה היה תקין (למעט המטומה, אך ללא דימומים בהריון).
היום בבדיקת מעקב גילינו שעובר אחד הפסיק להתפתח והדופק פסק.
רציתי לדעת עד כמה זה מסכן את ההריון עם העובר התקין וכן מה ההשלכות להמשך ההריון? האם העובר המת שנותר ברחם עלול להפריש חומרים מזיקים? או רקמה צלקתית?
אנא הבהרה בנושא.
אני מאד חרדה להריון הזה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון תאומים- דופק פסק בעובר אחד... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014כל הסיכוי שתהליך ספיגת ההריון בשלביו המוקדמים תסתיים ללא נזק לעובר השני,אם כי יש צורך במעקב בעיקר בשבועיים הקרובים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת ברשותך
עדי ש09/05/2014האם ההמוטומה שזוהתה (מתחילת ההריון) יכולה להיות קשורה לכך?
האם היא מסכנת עדיין את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014אם היא נעלמה הסכנה חלפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קולונוסקופיה מצריכה הפסקת...סוניה08/05/2014
טיפולי פוריות???
מחזור ב- 5.5.14. היום הינו היום הרביעי למחזור והרופא רצה לתת מנופיור 300 יחידות...אבל, מכיוון שאני חייבת לעבור קולונוסקופיה ב- 30.5.14...
הרופא אמר שלא כדאי החודש...שאלותיי:
האם יש סיכון בקולונוסקופיה אם אקלט להריון, האם לא לנסות להרות החודש בשום מקרה ואף להשתמש באמצעי מניעה???
מה יכולות לגרום ההכנות לפרוצדורה, הבדיקה עצמה, הטישטוש, במידה ויש הריון והאם זה גם יכול לפגוע בסיכויים להכנס בכלל להריון???
תודה מעומק הלב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם קולונוסקופיה מצריכה הפסקת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2014אני מסכים עם הרופא שלך שיש לדחות את הטיפול בחודש לאחר ביצוע הקולונוסקופיה וקבלת התוצאה שלה.אין מערבים טיפול פריון שאינו דחוף עם פעולה העשויה להשליך על המשך הטיפול
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)