מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיית מחזור לצורך ivfדירה01/05/2014
צריכה להתחיל טיפול נוסף של ivf בקבלת המחזור הבא שצפוי עוד מספר ימים , האם ניתן לעקב את קבלת המחזור ב5-6 ימים ע״י טיפול תרופתי ( אנדוטרמין ) , הדבר נחוץ כיוון שלא רוצה לפספס את הטיפול החודש אך לא יהיה זמינה בארץ לתחילת הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחיית מחזור לצורך ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2014ניתן לבצע זאת בפרוטוקול הכולל גלולה למניעת הריון אותה מתחילים עם קבלת המחזור למשך 10ימים או יותר ככל שנדרשת הדחייה הרצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בIVF+ICSI מתרומת ביצית,מומלץסוניה01/05/2014
לעשות דיקור מי שפיר??
ובדיקות נוספות כולל מחלות ומוטציות גנטיות מקיפות בתורמת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בIVF+ICSI מתרומת ביצית,מומלץ - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2014מומלץ לעשות מעקב לפי גיל התורמת ולעשות מי שפיר רק אם יש התויה.
לא צריך אוטומטית לעשות מי שפיר מה עוד שיש בדיקת דם במקום מי שפיר.
לגבי התורמת , יש להסתפק בבדיקות הגנטיות השגרתיות ולא להתחיל לבדוק כל דבר...
הדבר לרוב יגרום להוצאת כספים רבים ולדעתי מיותרים.
כמובן שאפשר לעשות הכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המקצועית!!!
סוניה01/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההכפלה תקינהיעל01/05/2014
שלום!
ביוץ ב-14.4או ב15.4.
לפני יומיים ב-28.4 בטא 99
היום 30.4 בטא 176.
האם הערכים תקינים?
האם ההכפלה תקינה?
האם מומלץ לחזור על הבדיקה?
מדובר בהריון שלישי אחרי 2 הפלות (הפלה אחת בגלל הריון מולארי והשניה מסיבה לא ידועה)ואני ממש חוששת.
אני מודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההכפלה תקינה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2014ההכפלה גבולית וחזרי על הבדיקה ואז נגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני30/04/2014
היי
איך ניתן לדעת שבהיסטרו' ניתוחית הוציאו את כל מה שהיו צריכים להוציא?
לצורך העניין- פוליפ.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2014באמצעות ביקורת של היסטרוסקופיה אבחנתית חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מומלץ לעשות?
אני01/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם זה מומלץ לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014בשלב זה הייתי נותן סיכוי סביר לפרוצדורה שכבר נעשתה ובהתאם למאפייני רירית הרחם בטיפול הייתי שוקל התערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מאלחשאני30/04/2014
שלום
האם מותר למרוח חומר מאלחש כמו עזרקאין לפני החזרה? או שזה עלול לפגוע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר מאלחש - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2014אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני30/04/2014
שלום
אני לא יודעת מתי תהיה החזרה- אך בע"ה שתהיה:
האם אפשר לעשות באותו יום - לאחר ההחזרה א.ס? יש לי תור לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2014אין בעיה ,גם את ההחזרה מבצעים באמצעות אולטרסאונד,בכל מקרה אם ניתן לדחות את הבדיקה רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן - תוצאות - דחוף!מישהי30/04/2014
שלום רב,
קיבלתי היום תוצאות של בדיקת חלבון בשתן ונמצא כי יש לי חלבון. הערך שלי עומד על 50 שהמקסימום זה 30.
מה עליי לעשות? האם ללכת לרופאת הנשים שלי?? אני ממש בלחץ, לא ממש יודעת מה המשמעות של חלבון בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת שתן - תוצאות - דחוף! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2014אין כל מקום לדאגה ,בכל מקרה עדיין כמות החלבון בשתן נמוכה ,בצעי בדיקה חוזרת,ואם מדובר בשאלה של נטינ לרעלת הריון יהיה צורך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריון אחרי החזרת מוקפאיםפרופ` דוד בידר30/04/2014
תאריך החזרת מוקפאים בני יומיים- 12.2.14
האם גיל ההריון הוא 13 או 13+2.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעתי לתחתית הדף ללא מענה...
מבולבלת01/05/2014אז מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חישוב גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/201413 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?רשל30/04/2014
לקראת החזרת מוקפא על בסיס טבעי
לפני יומיים (יום 11 לוסת):
זקיק 21
פרוג'-2.1 (NMOL)
אסט'- 1198 (PMOL)
LH- 13.1 (IU/L
היום:
ללא US
פרוג'- 2.6(NG)
אסט'- 82 (PG)
יש כבר תמונת מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014נראה לי שאת אמורה לבייץ בשעות הקרובות למרות שהנתונים אינם מספקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה תוצאה של LH
רשל30/04/20146.5 (mIU/mL)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוסיפה תוצאה של LH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014התשובה אינה אינדיקטיבית למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון כימי שני- עצה בבקשה!שיילי30/04/2014
שלום רב !
אודה לעצתך -
בת 30, שחלות פוליציסטיות. תשובת בטא 8 בהזרעה רביעית. הזרעה ראשונה היריון כימי.
קיבלתי מחזור ולכן נראה לי שזה היריון כימי נוסף.
1. אם אני מבינה נכון ההפריה הצליחה וההשתרשות לא.. נכון ?
2. אילו בירורים אתה ממליץ לי לעשות על מנת לבדוק את הנושא ?
3. עשיתי צליום רחם ויצא תקין- האם כדאי לבדוק גם את חלל הרחם עצמו ? (היסטרוסקופיה?)
4. עשיתי בדיקה של קרישיות: PT INR,APTT,CONTROL PTT, הן יצאו תקינות. כיצד אני יכולה לבדוק יותר לעומק את נושא של קרישיות יתר לפני המעבר להפריות?
5. כאמור ההזרעה הצליחה - למה שהפריה תעזור לי בהשתרשות??
תודה רבה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון כימי שני- עצה בבקשה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014בשלב זה הייתי ממשיך במסלול הטיפול כמצופה ,היות ולשתי הפלות כימיות אין כל משמעות מבחינה פרוגנוסטית אדרבא הן מחזקות את הציפיה להריון בהקדם,אולי הייתי שוקל לתת לך תמיכה הורמונלית לאחר ההזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מכל הלב על התשובה המהירה. שאלה
שיילי30/04/2014בכל 4 ההזרעות לקחתי תמיכה של קרינון עד לבדיקת הבטא.
המשך הטיפול הוא מעבר להפריות. האם לא כדאי לברר עוד משהו לפני כן ? קרישיות?
מאחר ויש הפריות אך לא השתרשות אני לא מבינה איך ההפריה תעזור בעניין זה..
בבקשה אודה לתשובתך - אני בחרדה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה מכל הלב על התשובה המהירה. שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014בשלב זה נראה לי שאין אינדיקציה רפואית להמשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשרישני30/04/2014
שלום, באיזו בדיקה לפני הלידה ניתן לגלות האם לעובר יש היפוספדיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אפשרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014בסקירת המערכות המאוחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשרי
שני30/04/2014תודה, האם כבר אז אפשר לראות האם ההיפוספדיאס הוא ברמה גבוהה או לא והיכן ממוקם הפתח השני?
מתי אפשרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014ניתן לבצע הערכה משוערת ,אם כי מרבית הסוקרים די מדדיקים בהערכה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספרמיהדידי30/04/2014
שלום רב: אודה להתיחסות לכל שאלה.
לאחר כישלונות רבים(10) מIVF +ICSI מנסה לברר כמה דברים:
בעלי, בן 33, אספרמיה. ברקע: נולד עם אנוס סגור +היפוספדיס. עבר מס' ניתוחים להורדת מעיים מוגבהים, לפתיחת אנוס, להשתלת מגלואורטר ולתיקון הפין עד כמה שניתן.
בוצע נסיון לביצוע אולט' רקטאלי ללא הצלחה להכנסת המכשיר בשל היצרות פי הטבעת המשוחזר.
בוצע נסיון של החדרת צינורית לפין לשם ביצוע US ללא הצלחה בשל היצרות השופכה.
זיקפה תקינה.
בניתוחי טזה ומזה הצלחה מזערית יותר מהשגת שאריות זרע מהשתן.
ככל הנראה שילוב של בעיה ביצור הזרע+שפיכתו.
בכל טיפול מצליחים להשיג 2-3 עוברים, ללא מוקפאים וללא בלסטו.
שאלותי:
1. האם ניתן לבצע גירוי חשמלי או שזה חסר סיכוי/תועלת?
2. האם ניתן לקבל זריקות הורמונים להשבחת הזרע המועט שמופק מהשתן?
3.מהן הבדיקות הנדרשות לגבר עמ"נ לאמת/לשלול אפשרות של בעיות נוספות מלבד שפיכת הזרע? (בעיה ביצור/איכות וכו)
4. האם הסיכון למומים גדול יותר במקרה שלנו?
5. האם הישגי העוברים נובעים בהכרח מאיכות הזרע במקרה כזה? (אני בת 29)
6. יש איזשהו חידוש טכנולוגי בתחום הרפואה שמתאים למקרה שלנו?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014המצב הנתון של אספרמיה עםשפיכה אחורית לשלפוחית השתן כנראה נובע עקב פגיעה נוורולוגית בעקבות הניתוחים שבן זוגך עבר,בכל מקרה הייתי מבצע פרופיל הורמונלי כדי לבחון אפשרות של טיפול הורמונלי להעצמת יצירת הזרע ,שולל אפשרות שהשפיכה האחורית נובעת מתרופה שבעלך נוטל,את הפקת הזרע יש להכין בתנאים אופטימלים של הבססה של השתן,יש לבודד באמצעות ביצוע IMSI את הזרעים האיכותיים ביותר לצורך ביצוע ה-ICSI,אין מקום במצבים אלו להפיק זרע באמצעות גירוי חשמלי היות ולבן זוגך אין בעייות בזקפה ובגמירה פרט לשפכה אחורית,יתכן ורצוי להקפיא מספר מנות זרע שלו המוקות מהשתן ווליצור כמות קריטית של זרע לצורך סלקציה מתאימה של הזרעונים האיכותיים ביותר(IMSI )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה והמשך לשאלה
דידי30/04/2014ראשית בעלי לא נוטל כל תרופה שהיא. מתנהל בריא לחלוטין. והפרופיל ההורמונלי תקין לגמרי.
האם כוונתך למיון זרע בהגדלה?
האם הקפאה-הפשרה לא פוגע באיכות של הכמות המצומצמת?
בכל בדיקה:מ2 כוסיות מלאות שתן בסיסי, מפיקים סה"כ בין 7 ל10 זרעונים.
כלומר, לפי דבריך:
לחזור על הפעולה בהפרשי זמן, ולאסוף כמות גדולה במבחנות.
בזמן ביצוע ההפריה למיין את כל המבחנות ולקחת את הטובים ביותר.
הבנתי נכון?
והאם בהכרח שיהיו לי יותר הפריות? (אני "מייצרת" כמעט "תבנית ביצים"... גם במינונים של 75)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה תודה והמשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014אני סבור שהבנת היטב את המלצותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית וכניסה להריוןנילי30/04/2014
האם לקיחת חומצה פולית משפיעה גם על היכולת להיכנס להריון, או שההמלצה לקחת נוגעת רק לכך שאם יהיה הריון, הסיכוי למומים בו יפחת.
חומצה פולית וכניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014לח.פולית אין השפעה על כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסוי30/04/2014
עשיתי מעקב זקיקים : מה זה אומר :
ביום ה 10 למחזור יצאו התוצאות האלה:
שחלה ימינית:
מידות השחלה : 21 כפול 22 מ"מ
זקיקים בגודל : 13 כפול 16 מ"מ
הערות: נצפו זקיקים קטנים
שחלה שמאלית :
עובי אנדומטריום 4.4 מ"מ
דוגלס: חופשי מנוזל
יומיים אחר כך ביום ה 12 עוד מעקב:
שחלה ימינית:
מידות השחלה 20 כפול 23 מ"מ
מרקם השחלה : תקין
נתפו זקיקים בגודל 11 כפול 14 מ"מ
עובי אנדומטריום 7.0 מ"מ
יומיים אחר כך ביום ה14:
שחלה ימינית: מידות השחלה 17 כפול 24 מ"מ
הודגם גופיף צהוב בגודל 11 כפול 15
וביום ה- 17 למחזור:
שחלה ימינית:
מידות השחלה 19 כפול 22 מ"מ
ממצא היטרוגני בגודל 12 כפול 13 מ"מ
אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה אומר
האם היו זקיקים קטנים?
מה זה אומר ממצא היטרוגני?
האם עם תוצאות כאלה אפשר להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014לדאבוני לא הודגם זקיק דומיננטי שהגיע לאיכות אופטימלית של הבשלה,באשר לממצא עלייך לברר אצל הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינהספי30/04/2014
לפני שלושה ימים קבלתי מחזור ועשיתי אולטרא סאונד ויצא לי רירית 10 ממ ומעובה, אמרו לי לעשות עוד פעם אחרי יומיים אאולטרא , אז היום עשיתי ויצא רירית 4.7 ממ עדיין לא נקי עובי שונה וזז, מה זה אומר ?? וממה ?? זאת הפעם הראשונה קורה לה דבר כזה , אז אני לא יכולה לעשות החזרת עוברים ??? אני באמת לא מבינה
לא מבינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014רירית בעובי שנתקבל בבדיקה השניינ מצביעה על היותך בווסת(בבדיקה הקודמת נבדק בהיותך בדמם טרום ויסתי לכן הרירית הייתה עדיין מעובה)
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)