מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בצקת ברגלים בהריון תאומים ivfלולה 2603/05/2014
שלום.. אני בשבוע 34+6 בהריון תאומים ivf..icsi.. יש לי בצקות ברגליים כבר משבוע וביומיםם האחרונים הם החמירו ברגל ימין יותר מרגל שמאול אני לא יכולה לנעול את הנעלים וולבוש את הבגדים שלי הם נהיו צרים.. ורגל ימין נפוחה עד הסוף וכבדה אני לא מצליחה ללכת לפעמים ולא יכולה לקפל אותה לא מצליחה לישון.. הייתי אצל רופא מיון והוא אומר לי תרימי תרגליים שלך.. וגם אם אני מרימה אני לא מרגישה שזה עוזר.. האם יש בדיקות לבצע על מה אתם ממליצים לי.. אני לא יכולה לעלות על המדרגות לבד צריכה מלווה כל הזמן תעזרו לייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגישי טוב! ובע"ה לידה קלה ובריאה!
אני03/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיי מתארת שזה כואב לך
אני04/05/2014רק נכנסתי לאחל לך לידה קלה ..כבר תהיתי איפה נעלמת מקווה שהכל בסדר בבדיקות שהיו לך בקשר למשקלים ..
טיפים מאמא שלי
לאכול פירות וירקות להמעיט במלח
לשתות הרבה מים , להימנע מעמידה ממושכת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצקת ברגלים בהריון תאומים ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2014כל עוד שהבצקות אינן נובעות מרעלת הריון או הפרעה קרישתית אין כל בעיה ,הסיוע היחיד הינו מנוחה והרמת רגליים במצב זה,יתכן שאת צריכה להעזר גם בגרביים אלסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקה אחרי IVFאנגל03/05/2014
שלום רב אני בת 31, אחרי טיפול IVF, היו לנו הפריות רק בICSI. הוחזר עובר אך לא היה הריון. כרגע לפני החזרת מוקפאים.
נטלתי גלולות לדחיית מחזור טיפולי. המטרה החודש היא להחזיר על ביוץ טבעי.
במעקב זקיקים (עוד לא בצעתי בדיקות דם) שבוע אחרי קבלת המחזור שהיה על גלולות לא נצפו זקיקים, ורירית הרחם היתה דקה מאוד. אני רק אציין שכל חיי היה לי ביוץ סדיר.
מה יכול לגרום לעיכוב התפתחות הזקיקים או לרירית כל כך דקה?
מה השכיחות של המצב הזה, האם הוא ידוע ומוכר אחר טיפול IVF.
איך תאורתית ניתן להתמודד עם זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם דקה אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2014אל חשש ,התופעה הינה בעקבות השימוש בגלולה ,כל הסיכוי שבטווח זמן קצר המערכת תשוב לתפקד ותחזור לתקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהשירלי03/05/2014
שלום
האם צורת ההתנהגות שלי אחרי החזרה היא מה שקובעת
אם העובר השתרש או לא?מאמץ,התכופפות וכו'
או שההשתרשות קשורה בדברים אחרים שלא תלויים בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2014אין כל חשש מכל פעילות סבירה לאחר ההחזרה גם עם מדובר במאמץ סביר התכופפות,וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםעמל02/05/2014
שלום
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים
ויש לי 2 שאלות אשמח למענה
1) יש לי קופסא של אסטרופם שחסרה רק 2 כדורים מחודש 9/2013
האם אפשר להשתמש ? תאריך התפוגה הוא 6/2016
2) מאז שהתחלתי ליטול אסטרופם זה עושה לי יובש בגרון , האם זו תופעה ידועה ?
צריך לגשת לרופא?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2014ניתן לקחת את האסטרופם שברשותך,היובש בגרון אינו תופעה של נטילת האסטרופם ,אולי כדאי שתבצעי בדיקת דם לסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים לבלוטת התריסרנה02/05/2014
שלום!
יש לי נוגדנים לבלוטת התריס 879 ( הנורמה עד 35).השתרשות הייתה פעם(הריון ביוכימי) ופעם הריון חוץ רחמי -המקרים האלה רק בפרוטוקולים עם מוקפאים, וללא בפרוטורולים טריים( 4 פרוטוקולים טריים). האם יש קשר בין הנוגדנים לבלוטת התריס ולבין חוסר השתרשות בפרוטוקולים טריים ? האם כן, מה הטיפול? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראי בבקשה את תשובתו המפורטת לי
תמי03/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קראי בבקשה את תשובתו המפורטת לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2014כאמור ישנו קשר בין קושי בהשתרשות והפלות לבין נוגדנים לבלוטת התריס,ללא קשר אם מדובר בהליך הפריה טרי או עם עוברים מוקפאים,כדאי להיוועץ ברופא ולדאוג בראש ובראשונה לאיזון ההורמונלי ולשמור על רמת TSH מתחת ל-2.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתאחת האדם02/05/2014
שלום וברכה.
לאחר כשלון IVF ראשון (לצורך PGD) ולאור 3 הפסקות היריון בשנתיים האחרונות (2 מהן יזומות לאור הבעיה הגנטית), הומלץ לערוך היסטרוסקופיה אבחנתית לפני הטיפול הבא.
עפ"י הפרוטוקול הנוכחי אני נוטלת גלולות כשבוע ורק לאחר מכן מתחילה גונל וכו'.
חשבתי לנצל את השבוע הזה, בין הוסת הנוכחית לתחילת נטילת הגונל, לעריכת ההיסטרוסקופיה. כלומר הבדיקה תערך ב 7.5 ותחילת הפרוטוקול ב 12.5, כאשר עד ה 8.5 התבקשתי ליטול גלולות.
האם זה הרעיון הגיוני? האם יש מניעה כלשהי? האם עריכת ההיסטרוסקופיה מהווה בעיה לתחילת הפרוטוקול כ5 ימים אחרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014אין עם זה כל בעיה כל עוד שההיסטרוסקופיה נעשית בתקופה שאינך נוטלת תכשירים להשריית הביוץ ,וכמובן בתנאי שימצא שהכול תקין ברחם.טוב עשה הרופא שהפנה אותך להיסטרוסקופיה במיוחד לאור העובדה שאת עוברת תהליך מורכב ומסובך הקשור ב-PGD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתחדשה02/05/2014
נטלתי אאיקוקלמין במשך 6 ימים, בין היום החמישי לעשירי למחזור. ביומיים האחרונים של האאיקוקלמין הוספתי פרוגנבה, בימים התשיעי והעשירי למחזור והמשכתי לקחת פרונובהעוד יומיים לאחר מכן, בימים האחד עשר ושנים עשר למחזור. לאחר שלושה ימים הזרקתי אוברטיל, ביום החמישה עשר למחזור והחל מהיום הארבע עשר ועד היום התשעה עשר למחזור קיימתי יחסים יום כן, יום לא. ביום העשרים ואחת ביצעתי בדיקת דם וביום העשרים ושנים נפגשתי עם רופא שאמר שהיה ביוץ מצויין, בדיוק בזמן שקיימתי יחסים. מאז יש גרד מטריד האיזור הנרתיק ותחושה מוזרה בבטן. ביום העשרים ותשע למחזור היו מעט מאוד כתמים בהירים על התחתונים, למשך הבוקר בלבד ולאחר מכן כבר לא היה כלום. ביום השלושים ואחד למחזור (היום) ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. המחזור שלי בד"כ הוא עשרים ושבעה ימים, למשך שישה ימים. והיום ביום השלושים ואחד עדיין אין סימן למחזור, חוץ מתחושה מוזרה בבטן והכתמים שהיו ביום העשרים ותשע.
הרופא שלי בחו"ל למשך חודש ואמנם נתן לי הנחיות להמשך במידה ואקבל מחזור, משמע - לא נקלט הריון, אבל לא דיברנו על מצב מוזר בו אין מחזור, אבל גם בדיקת ההריון יוצאת שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014המתיני להופעת מחזור מלא,העיכוב במחזור נובע עקב פעילות עודפת של הגופיף הצהוב ,במקומך עם קבלת המחזור ולקראת הטיפול הבא יש לבצע אולטרסאונד על מנת לראות של נוצרה ציסטה שחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים וכו' בהריוןאלה02/05/2014
בהריון בשבוע 8 לאחר החזרת עוברים, יש דופק. קיבלתי הנחיות לקחת
פרנטל,
סידן, ויטמין די
אומגה 3
חומצה פול
אודה אם תוכלו לתת הנחיות כיצד לקחת את כל הכדורים האלה? (למשל באיזה סדר, הכל ביחד? בבוקר/ בערב, אחרי ארוחה, בשעות קבועות?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים וכו' בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2014צריך מכל מה שכתבת לקחת רק פרנטל , כדור ביום, שעה לפני אוכל או שעתיים אחריו.
יתר הכדורים מיותרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקסלי02/05/2014
שלום
האם מותר לקחת קלונקס לטיסה הלוך ולטיסה חזור
בשבוע 18 להריון?
האם יש סכנה למומים בעובר או פגיעה אחרת בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלונקס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014במלצתי להמנע מנטילת קלונקס בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזישירלי02/05/2014
היי פרופסור
מטופלת שלך,שאיבה ביום שני החזרה אתמול,
מהשאיבה יש לי הפרשות חומות לא רציני אבל יש עדיין
האם זה תקין?
האם ההפרשות האלה לא יכולות לפגוע ביכולת של העוברים להיקלט?
האם צריך להגביר את התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014,קרוב לודאי שמדובר בהפרשה הנובעת מאיזור הדיקור,אשר אינה משפיעה על סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאני02/05/2014
שלום רב,
אני הומוזיגוטית ל- mthfr, הומוציסטאין 9.
אני נוטלת 5 מ"ג חומצה פולית + קלקסן 0.98 לק"ג + פרדניזון 10 מ"ג (השימוטו).
האם ניתן גם לשלב מיקרופירין או שזה בעייתי?
קראתי שאם יש קרישיות זה לא מומלץ. השאלה אם ההומוזיגוטיות מעידה על קרישיות כלשהי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014אין צורך ליטול גם אספירין בנתונים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההרגשה אחרי החזרהשני01/05/2014
החזרתי עוברים שלשום ואני מרגישה רגיל אין שום לחץ כאב או דימום.. רציתי לדעת אם זה בסדר שמרגישים רגיל לחלוטין ונדיין יהיה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההרגשה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014מצויין ,הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אחרי החזרה
טל02/05/2014היי, מניסיון של הריון שנקלט מהחזרת עוברים אציין שאני אחרי ההחזרה הייתי בחופש ומנוחה בבית כ 4 ימים ובהם לא הרגשתי כלום. רק שאריות של הלחץ על השחלות מהשאיבה. אבל מבחינת תחושות לא הרגשתי כלום רק כשהגיע זמן קבלת הווסת הייתי בטוחה שהיא מגיעה עד שניגשתי לקנות תחבושות, כל התחושות היו זהות לקבלת הווסת אבל כלום.. הדימום לא מגיע, אחרי איחור של יומיים ניגשתי לעשות בטא ויצאה חיובית מעל 100. ככה התחיל ההריון ומשם החזה התחיל ממש לכאוב והיה גדוש, העייפות הפכה לכרונית.. מאז ל 3 חודשים שאז הכל התחיל להירגע.. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההרגשה אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2014הרגשה שלך ?או ההרגשה של הרופא המחזיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה ברחם ושני עובריםעדי ש01/05/2014
שלום ותודה מראש לרופאים היקרים. אוטוטו בת 38, הריון ראשון אחרי 6 סבבי IVF. היום נצפה דופק תקין בשני העוברים. הרופא ציין שיש המטומה קטנה ליד אחד השקים וביקש להמנע מקיום יחסים ולנוח.
הוא נתן לי הפניה למרפאת הריון בסיכון לאור התאומים ולאור הרקע הרפואי.
יש לציין שבעברי הפלה בשבוע 5+4, יש לי השימוטו (מאוזן), נגע עמוק של אנדומיטריוזיס ואני נוטלת קלקסן (אמפירי), מיקרופירין וסטרואידים.
הוחזרו לי 4 עוברים. האם יכול להיות שההמטומה קשורה בעוברים שלא נקלטו?
אם לא- מה הסיבה להמטומה כזו ועד כמה זה מסכן את ההריון?
האם הקלקסן בעייתי כאשר יש המטומה או דווקא מועיל?
אגב, לא היו לי כלל דימומים מתחילת ההריון.
תודה וערב טוב.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה ברחם ושני עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014בשלב זה אין כל סכנה בטיפול שאת נוטלת ,וכל הסיכוי שההמטומה תיספג,,יש לשקול בשנית את נטילת הקליקסן אם יופיע דמם חיצוני או ההמטומה תגדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF-תוצאות מעקב ראשוןאני12301/05/2014
אני בת 28
מזריקה כבר 6 ימים פיורגון 100 יח
מזריקה גם 4 ימים אורגלוטרן
הכל לפי התוכנית שניתנה לי.
שחלה ימנית- 10 זקיקים 8-10 מ"מ
שחלה שמאלית 7 זקיקים 8-10 מ"מ
רירית 8.7
נאמר לי להמשיך עם הזריקות ולבוא בעוד 3 ימים להמשך מעקב.
אני ציפיתי אחרי 6 ימים של הזרקת פיורגון לזקיקים גדולים יותר.
מה מצבי והאם הוא סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF-תוצאות מעקב ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014הטיפול הוא אינדיווידואלי ,ולכן יש להמשיך ולנטר הן את התגובה ולהגביר את המינון בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןאני01/05/2014
היי
בת 37+
אחרי הריון ספונטני וטבעי שלא התפתח (שק הריון לא התפתח לעובר).
פרופיל הורמונלי ובדיקת זרע תקינות.
אחרי שני ניסיונות הזרעה ללא הצלחה (הזרעה ללא תרופות, רק אוביטרל).
מבייצת מעולה כל חודש :)
הרופא כעת נתן לי מרשם לאיקקלומין.
בבית המרקחת נתנו לי סרופן serophene האם זו אותה תרופה וזה בסדר?
וגם - קראתי אח"כ באינטרנט על איקקלומין, בעיקר מיועד לנשים עם הפרעות ביוץ ולי אין בעיות כאלו. האם התרופה עוזרת גם לאי פוריות בלתי מוסברת?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2014לא הייתי מטפל בכדורים.
אם יש ביוץ ,צריך להמשיך בהזרעות ,ואם לא ילך אז לעבור לזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)