מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםשני25/04/2014
כמה עוברים מותר להחזיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014בהתאם לגיל האישה,ומספר הטיפולים הקודמים ללא הצלחה מחזירים בין 1-4 עוברים טריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה מוקפאים? גם בין- 1-4?
שני27/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 33.5
שני27/04/2014אני עושה תהליך של PGD יש לי 9 עוברים מוקפאים לפני ביופסיה.
אני רוצה להחזיר מס' עוברים מקסימלי גם כדי למקסם את הסיכוי לתאומים לנוח מכל הטיפולים
אני בת 33.5 כאמור ו- 2 החזרות קודמות לא צלחו.
האם ניתן להחזיר לי 4 עוברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני בת 33.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2014המלצתי לא להחזיר בשלב זה יותר משלושה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר ללא דופקטל25/04/2014
שלום, אחרי ivf היו תאומים, היום אחרי שקיפות עורפית שבוע כמעט 12, התברר שעובר אחד ללא דופק ולא המשיך להתפתח כבר בשבוע 9 הוא במיקום עליון, במיקום תחתון העובר השני תקין ומתאים לשבוע 12 ובדיקת שקיפות תקינה. מה הסיכוי שהעובר התקין ישרוד כאשר העובר ללא דופק עדיין שם ועוד לא התמוסס? חוששת מאוד שכל ההריון יעלם. מה הסטטיקסטיקה פחות או יותר לפי מצבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר ללא דופק
טל25/04/2014שכחתי לציין שהיו תאומים לא זהים, שני השקים נפרדים. האם יש סיכון שתאים מהעובר שללא דופק יפגעו בעובר התקין ובהתפתחותו או שזה רק לגבי תאומים בשק אחד מבחינת התאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014כל הסיכוי שהעובר יספג ולא ישפיע על התפתחותו של השני וההריון יסתיים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר ללא דופק
טל25/04/2014בבקשה שאלות נוספות. העובר שהפסיק להתפתח בשבוע 9, היום אני בשבוע 12 וכבר עברו שבועיים והעובר לא נספג, מתי להשערתכם ייספג? הוא בגודל 2.5 סנטימטר והתקין בגודל כמעט 6. האם יש סיכוי שלא ייספג? האם ייתכן שחס ושלום יהיה זיהום או משהו דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טל26/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2014סבלנות בסיכומו של דבר העובר יספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר ללא דופק
רוני27/04/2014האם זה שהעובר ללא דופק נמצא עליון ברחם זה עדיף ויכול להועיל במצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2014במידה מסויימת כן
רוני28/04/2014כיצד מתבטאת ההשפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאיןנטע25/04/2014
שלום רב,
הריון ראשון ivf שבוע 8.
האם מןתר לשתות כוס אחת של קפה נמס ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קפאין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות - התייעצותבו25/04/2014
בצילום רחם התגלתה חסימה באחת החצוצרות ובשנייה עושה רושם שיש מעבר( הם לא בטוחים), אחרי שלושה הזרעות שנכשלו, עברתי לivf שבו נשאבו 8 ביציות, הופרו 7.. 5 באיכות מצויינת, שמונה תאים ללא שברים, ושלוש באיכות בינונית- 4 תאים עם 10% שברים, אני בת 28 והוחלט להחזיר לי עובד אחד. עשיתי היסטוסטקרפיה שיצאה תקינה , האם יכול להיות שהחצוצרה מוציאה נוזל ולא עלו על זה? ( האם כדאי לבצע אולטראסונד תלת מימד שיבדוק זאת או משהו אחר?). השאלה השנייה היא האם לא נקלטתי בגלל ששאבו לי מספר נמוך יחסית של ביציות?, או שאם כמות העוברים איכותית והביצית צעירה.. אז זה לא קשור? . יש לי ארבעה מוקפאים, במדיקל מקפיאים רק את המצטיינים, חח אז כמה כדאי להחזיר?. תודה רבה לכם אתם עושים עבודת קודש אשכנזי ובידר, אין עליכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014במידה והחצוצרה שלך צוברת נוזלים הדבר היה אמור להתגלות בצילום רחם ,שאר כל התוצאות שלך החל ממספר הביציות ההפריות והאיכות של העוברים עומדת בציפיות ויש לקוות שתהרי בהקדם מיפול במוקפאים או מטיפול חוזר ,בכל מקרה מסתמן שסיכוייך מצויינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם קשתיאני24/04/2014
שלום,
בצילום רחם שעשיתי היה רשום שיש לי רחם קשתי. הבנתי שזה מקרה "קל" של רחם דו קרני.
במידה ובהיסטרוסקופיה שעשיתי לאחר הפלה טבעית (לא חיכיתי לדימום)- ביום שלפני הבדיקה, הערכים בדם היו:
אסטרדיול 706.8
פרוגסטרון 1.49
בטא 8.9
האם זה בסדר שהבדיקה נעשתה בזמן הזה?
מלחיץ אותי שהוא אמר שהרחם קשתי ושהוא לא ראה טוב ושזה אולי דו קרני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחם קשתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014בין שתי הבדיקות ניתן בקלות להסיק מסקנה אם מדובר ברחם קשתי או דו קרני,בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת היסטרוסקופיה לאחר התאפסות ערכי הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופ'- שאלה ברשותך
אני25/04/2014אם בכל זאת ההיסטרוסקופיה הניתוחית בוצעה בבטא 8.9 אז זה אומר שלא ראו טוב ושהבדיקה לא מספיק טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה
אני26/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה פרופ'- שאלה ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2014לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר ללא דופק בשבוע 6+2 לאחר ivfמיהס24/04/2014
שלום, ב23/3 עברתי החזרת 2 עוברים בני 3 ימים, ב22/4 (לפי חישוב הרופא הייתי בתאריך זה בשבוע 6+2 מההחזרה) הייתי באולטראסאונד ראשון - הרופא מצא שק הריון ועובר שתואם לשבוע 5+6 (3 ימים קטן יותר) וללא דופק, ואמר שלא לתלות תקוות בהריון הסה אך כן ראה מקרים כאלו שהתפתחו להריון תקין בעבר, מה דעתכם בנושא?? (זימנו אותי כמובן לעוד מס׳ ימים לאולטראסאונד נוסף) אני לקחתי את זה מאוד קשה - כבר הייתה לי הפלה לפני שנה לאחר הזרעה , הפעם מדובר בivf.. אשמח לשמוע את דעתכם..
(קצת פספסתם את שאלתי מקודם - ואני לחוצה מאוד- אודה לתשובתכם..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לשאלתי - פספסתם אותי..
מיה2925/04/2014אודה לתשובתכם -אני נורא לחוצה.
בבקשה תענו לשאלתי - פספסתם אותי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014לאור העדר דופק בשבוע המדובר ,לא הייתי תולה תקוות לשינוי בסטטוס של ההריון ומתכונן לבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת מעקב אחרי הריון מ IVFעדי ש24/04/2014
מטופלת אצל אחד ה"תותחים" באופן פרטי. יש לציין כי הריתי לאחר הרבה מאד טיפולים, הפלה וכימיים. כל שנתבקשתי הוא לבצע מעקב אחר שלוש בטאות. מעולם לא נשאלתי על רמת הפרוגסטרון אגב... נראה לי תמוה.
נתבקשתי ע"י המרפאה להמשיך תמיכה ולהגיע ל US בתחילת שבוע 7. קבעתי תור אבל אני מודאגת- מדוע לא עוקבים אחריי שהכל תקין? שאכן השק ברחם למשל?
אם זה כל ה"מעקב" אחריי מדוע עלי להגיע בכלל לרופא פריון ולשלם כ"כ הרבה כסף רק עבור בדיקה פשוטה תכלס שכל רופא נשים למעקב הריון יכול לבצע?
האם זה כך אמור להתנהל?
האם אוכל לקבוע תור לרופא מעקב הריון ולחסוך הוצאה כ"כ גדולה לבדיקה כזו?
אשמח לשמוע דעתכם המכובדת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת מעקב אחרי הריון מ IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014הבחירה שלךברופא היא עניינך הפרטי,יש להניח שאת מקבלת טיפול הורמונלי תמיכתי והרופא זימן אותםך למועד שבו צפוי לראות דופק עוברי,ובאופן הברור ביותר לספק לך תשובה על פרי המאבק שלך ,ופרי עבודתו ,ועל כך מגיע לו כל הברכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאני24/04/2014
שלום רופאים יקרים
מצטערת מראש על אורך ההודעה...
אני לא יודעת מה לעשות. אני מוצאת את עצמי נודדת בין רופאים.
כל פעם מתגלה משהו- או במקרה או כי אני ביקשתי לבדוק משהו.
אף אחד לא הגדיל ראש והפנה אותי לבדיקות הכרחיות.
אני גיליתי לעצמי השימוטו (במעקב כמה שנים אחר ציסטה שהייתה בבלוטת התריס).
אחרי זה- 7 רופאים ראו צילום רחם שבו היה רשום שיש פגם במילוי וכולם אמרו שזה בסדר ובהיסטרוסקופיה מצאו פוליפ.
נמשיך בזה- שהרופא המנתח לא עשה א.ס ואז רופאת הפוריות במקרה ראתה מיומה. ומה שמתסכל זה שחזרתי לרופא המנתח והוא לא ראה כלום, ואז שוב חזרתי אליה והיא אמרה שהיא לא בטוחה שזה מיומה ואולי שזה בעצם אדנומיוזיס בתוך שריר הרחם.
בנוסף- רופא פנימי שלא קשור לתחום הפוריות אמר לי לעשות בדיקת rh שהכרחית לאחר 2 הפלות שהיו לי. וזה כדרך אגב גיליתי כי לא שמעתי על זה באף מקום והרופאה לא הפנתה.
מה לעשות עכשיו????????????????????
אני בלחץ- שיש עוד דברים לבדוק ולא אומרים לי...
ומה לגבי המיומה? איך בודקים?
אוףףףףףףףףףףף
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014שליל מיומהנעשדית בראש ובראשונה באמצעות אולטרסאונד ,במקרה של חשד בין שרירין לפוליפ ההיסטרוסקופיה עשויה לתת מענה ועוד יותר אם מבוצעת פרוצדורה ניתוחית להסרת הממצא -קבלת התשובה ההיסטולוגית תצביע על טיב הממצא.
באשר להשימוטו יש לאזן את תפקוד בלוטת התריס ,לעיתים עקב נוגדנים ופעילות אאוטואמיונית בבדיקות משלימות ניתן להוסיף סטרואידים על מנת למתן את התגובה החיסונית האאוטואמיונית הפועלת לעיתם גם נגד השתרשות והריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ'- השאלה האם במידה ובמהלך
אני25/04/2014ההיסרו' הניתוחית נמצא פוליפ ברחם ולא ראו עוד ממצא בתוך הרחם זה בסדר?
כלומר במידה ובא.ס יש מיומה או אדנומיוזיס זה תקין כל עוד זה לא ברחם? כי כביכול זה לא נראה בהיסטרו'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ'- השאלה האם במידה ובמהלך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2014כמובן שאם אין כל השפעה של ממצא כזה או אחר על מבנה הרחם או על רירית הרחם ,המשמעות הפרוגנוסטית טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF וכאבים בקיום יחסיםעדי ש24/04/2014
שלום ותודה מראש על העזרה.
כיום בשבוע 6, אחרי IVF7 כך שמדובר בהריון יקר מאד..
נמנענו מקיום יחסים מהשאיבה ועד כמה ימים אחרי הבטא (בגלל גירוי יתר קל שהיה לי),
מאז קיימנו יחסים פעמיים ובשתי הפעמים היו לי כאבים לאחר אורגזמה.
מדגישה שלא מדובר בכאבים בחדירה או במהלך קיום היחסים עצמם, אלא רק אחרי אורגזמה. הכאבים, חדים, ממש באזור הרחם וחולפים אחרי דקה שתיים. מה זה ומדוע זה קורה?
האם כדאי לא לקיים יחסים אם זה מסכן את ההריון איכשהו..?
תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי IVF וכאבים בקיום יחסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014הרגישוות המוגברת של האגן שלך בעקבות הטיפול וההריון מגבירה את הכאבים שלך בזמן הפעילות המינית והאורגזמה ,הייתי ממליץ להפסיק בשלב זה לפרק זמן את הפעילות המינית עד לביקורת אצל הרופא והתרשמותו ממצב האגן וההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטיםשירלי24/04/2014
שלום
לאחר 6 כשלונות שמתוכם 5 טיפולים של מוקפאים
מה השיקול האם לגדל עוברים לבלסטוציסטים כאשר שואבים מעל
10 ביציות?
אני צעירה מתחת לגיל 30 וההפריה נעשית בicsi...
העוברים בדרך כלל מאוד יפים ומגדלים אותם עד ליום 3.
האם כדאי להגדיל אותם לבלסטוציסטים וכך יגדלו הסיכויים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירלי25/04/2014..
בלסטוציסטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014היתרון בגידול העוברים לבלסטוציסטים מתבטא בין היתר
1.בבחירת העוברים הטובים מבין העוברים המתפתחים
2.החזרת פחות עוברים ומניעת הריון מןווה עוברים
3.החזרת העוברים בשלב האופטימלי מבחינת התפתחות רירית הרחם לקראת השתרשות
4.איכות עוברי המבטאת את הפוטנציאל הגנטי הן של האם והן של האב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה ובעיות פוריותאבנר24/04/2014
שלום לכולם,
אני בן 38 והבעיה שלי היא כזו:
קרה לי משהו מוזר.
עד לפני 3 שנים הייתי שמן מאוד - 145 קילו על גובה של 1.84.
הייתי אוכל את כל המזון המזיק ובכמויות ענקיות. אוכל הכל!!
לפני כ 3 שנים, החלטתי לעבור ניתוח טבעת ע"מ לרדת במשקל ובכלל לאמץ דרך חיים חדשה, תזונה בריאה, ספורט ובקיצור אורח חיים בריא.
אכן הצלחתי בכך.השלתי קרוב ל 60 קילו,כיום משקלי תקין ואני עוסק בספורט (מאוד אוהב את זה) וכמובן מאמץ תזונה בריאה ונכונה (פחמימות מורכבות, שומנים טובים, חלבון, ירקות מכל הצבעים והמון מים).
אבל במקביל לכך שמתי לב לכמה "תופעות לוואי" - חלה מירידה דרסטית בחשק המיני וכלל שהזמן עבר מרגע שהתחלתי להוריד במשקל ועד שהשמקל התייצב שוב (ולמעשה עד נכון להיום), חלה ירידה חדה בכמות ואיכות הזרע שגופי מייצר ונכון להיום לאחר 2 בדיקות זרע, לא נמצאו כלל תאי זרע בנוזל.
אני זוכר שבתקופת היותי שמן, היה המון זרע, וגם צמיגי ובצבע לבן-ולעיתים צהבהב.
כיום מה שיוצא מימני זה נוזל דליל כמו מים וממש כמה טיפות בודדות.
האם לדעתך זה אכן תוצאה של התהליך שעברתי?
זה מוזר שכן עברתי לאורח חיים בריא לכל הדעות!!
גם בדיקות הדם שלי (כולל אלה שהתבקשתי לעשות ע"י רופא פוריות) כולן תקינות.
גם באולטראסאונד אשכים לא מצאו חריגות.
אני חייב לפתור את החידה ולדעת האם יש קשר כלשהו בין התהליך שעברתי (אשר במהותו הוא חיובי) לבין מצב הפוריות שלי כיום.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה ובעיות פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014אתה צריך לבוא ליחידה לפיריון הגבר ולעבור על הבדיקות שבידך ולקבל יעוץ מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת?
אבנר24/04/2014יש לך אולי הערכה כללית?
האם למיטב ידיעתך הניתוח שעברתי עשוי להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה תמיכהirle24/04/2014
אני אחרי החזרת מוקפאים, לפני שבועיים בדיוק...שבוע שעבר ביום חמישי קבלתי אוביטרל לתמיכה..
היום בטא יצאה 1670. הבנתי שזה הריון.
השאלה שלי , היא, האם אנ לא אמורה לקבל עוד תמיכה? כי הרי האוביטרל עוד מעט לא ישפיע יותר.
הרופא קבע לי אולטרסאונד עוד שבוע.. אבל מה עד אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014לא ציינת באיזה פרוטוקול הוחזרו העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטבעי
irle24/04/2014כלומר רק לקחתי אוביטרל לביוץ, ואוביטרל לתמיכה...פרוטוקול טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014אני בדרך! כלל אנחנו נותנים כדורי פרוגסטרון לנרתיק במהלך החזרת עוברים במחזור טבעי ולא אוביטרל.
למעשה ובהגיון , לא צריך שום תמיכה במחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מועד ביוץ משוערתמי24/04/2014
שלום רב
ערכי הבדיקות היום 24/4- היום ה 12 של המחזור
זקיק 15 מ"מ
רירית הרחם 4 מ"מ
E2 176
PROGESTERONE 2.2
מתי לערך צפוי הביוץ?
תודה מראש תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי מועד ביוץ משוער - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014חיזרי על הבדיקה ביום א,עדיין את לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףףףף!!!מישהי24/04/2014
שלום רב,
הריון IVF שבוע 8+2
לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום.
קרה לי דבר מוזר- אני לא מצליחה לזכור אם לקחת היום בצהריים כדור, אני נורא חוששת לקחת עכשיו אחד למקרה ואכן לקחתי כבר.....
האם זה נורא אם לא אקח את הסיכון ואשים בלילה כדור ומקסימום במקרה הכי גרוע - אקח שני כדורים במקום שלושה???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיעה עד שיענו
אני24/04/2014שאלה אותה שאלה פעם אם תחפשי ..התשובה הייתה שאין שום נזק אם יתברר שלקחת פעמיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיעה עד שיענו - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014אפשר בכלל להפסיק תמיכה.
אם מוסיפים עוד כדור או מורידים לא קורה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלישרית24/04/2014
לרופאים שלום,
בת 44. מזה כשנה פלוס מחזור לא סדיר (לאחרונה איחור של חצי שנה). בבדיקת פרופיל הורמונלי (ביום השני למחזור) התקבלו התוצאות הבאות:
ESTRADIOL(E2) 179.79 PMOL/L
FSH 12.00 MIU/ML
LH 3.80 MIU/ML
TSH 2.74 UIU/ML
לאור התוצאות, האם יש סיכוי להריון ספונטני ?
בעצם, אשאל את השאלה מכוון הפוך - האם יש צורך בשימוש באמצעי מניעה ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014הסיכוי להריון ספונטני קטן ביותר בנסיבות הגיל והרזרבה השחלתית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)