מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היריון כימי שני- עצה בבקשה!שיילי30/04/2014
שלום רב !
אודה לעצתך -
בת 30, שחלות פוליציסטיות. תשובת בטא 8 בהזרעה רביעית. הזרעה ראשונה היריון כימי.
קיבלתי מחזור ולכן נראה לי שזה היריון כימי נוסף.
1. אם אני מבינה נכון ההפריה הצליחה וההשתרשות לא.. נכון ?
2. אילו בירורים אתה ממליץ לי לעשות על מנת לבדוק את הנושא ?
3. עשיתי צליום רחם ויצא תקין- האם כדאי לבדוק גם את חלל הרחם עצמו ? (היסטרוסקופיה?)
4. עשיתי בדיקה של קרישיות: PT INR,APTT,CONTROL PTT, הן יצאו תקינות. כיצד אני יכולה לבדוק יותר לעומק את נושא של קרישיות יתר לפני המעבר להפריות?
5. כאמור ההזרעה הצליחה - למה שהפריה תעזור לי בהשתרשות??
תודה רבה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון כימי שני- עצה בבקשה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014בשלב זה הייתי ממשיך במסלול הטיפול כמצופה ,היות ולשתי הפלות כימיות אין כל משמעות מבחינה פרוגנוסטית אדרבא הן מחזקות את הציפיה להריון בהקדם,אולי הייתי שוקל לתת לך תמיכה הורמונלית לאחר ההזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מכל הלב על התשובה המהירה. שאלה
שיילי30/04/2014בכל 4 ההזרעות לקחתי תמיכה של קרינון עד לבדיקת הבטא.
המשך הטיפול הוא מעבר להפריות. האם לא כדאי לברר עוד משהו לפני כן ? קרישיות?
מאחר ויש הפריות אך לא השתרשות אני לא מבינה איך ההפריה תעזור בעניין זה..
בבקשה אודה לתשובתך - אני בחרדה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה מכל הלב על התשובה המהירה. שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014בשלב זה נראה לי שאין אינדיקציה רפואית להמשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשרישני30/04/2014
שלום, באיזו בדיקה לפני הלידה ניתן לגלות האם לעובר יש היפוספדיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אפשרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014בסקירת המערכות המאוחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשרי
שני30/04/2014תודה, האם כבר אז אפשר לראות האם ההיפוספדיאס הוא ברמה גבוהה או לא והיכן ממוקם הפתח השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי אפשרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2014ניתן לבצע הערכה משוערת ,אם כי מרבית הסוקרים די מדדיקים בהערכה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספרמיהדידי30/04/2014
שלום רב: אודה להתיחסות לכל שאלה.
לאחר כישלונות רבים(10) מIVF +ICSI מנסה לברר כמה דברים:
בעלי, בן 33, אספרמיה. ברקע: נולד עם אנוס סגור +היפוספדיס. עבר מס' ניתוחים להורדת מעיים מוגבהים, לפתיחת אנוס, להשתלת מגלואורטר ולתיקון הפין עד כמה שניתן.
בוצע נסיון לביצוע אולט' רקטאלי ללא הצלחה להכנסת המכשיר בשל היצרות פי הטבעת המשוחזר.
בוצע נסיון של החדרת צינורית לפין לשם ביצוע US ללא הצלחה בשל היצרות השופכה.
זיקפה תקינה.
בניתוחי טזה ומזה הצלחה מזערית יותר מהשגת שאריות זרע מהשתן.
ככל הנראה שילוב של בעיה ביצור הזרע+שפיכתו.
בכל טיפול מצליחים להשיג 2-3 עוברים, ללא מוקפאים וללא בלסטו.
שאלותי:
1. האם ניתן לבצע גירוי חשמלי או שזה חסר סיכוי/תועלת?
2. האם ניתן לקבל זריקות הורמונים להשבחת הזרע המועט שמופק מהשתן?
3.מהן הבדיקות הנדרשות לגבר עמ"נ לאמת/לשלול אפשרות של בעיות נוספות מלבד שפיכת הזרע? (בעיה ביצור/איכות וכו)
4. האם הסיכון למומים גדול יותר במקרה שלנו?
5. האם הישגי העוברים נובעים בהכרח מאיכות הזרע במקרה כזה? (אני בת 29)
6. יש איזשהו חידוש טכנולוגי בתחום הרפואה שמתאים למקרה שלנו?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014המצב הנתון של אספרמיה עםשפיכה אחורית לשלפוחית השתן כנראה נובע עקב פגיעה נוורולוגית בעקבות הניתוחים שבן זוגך עבר,בכל מקרה הייתי מבצע פרופיל הורמונלי כדי לבחון אפשרות של טיפול הורמונלי להעצמת יצירת הזרע ,שולל אפשרות שהשפיכה האחורית נובעת מתרופה שבעלך נוטל,את הפקת הזרע יש להכין בתנאים אופטימלים של הבססה של השתן,יש לבודד באמצעות ביצוע IMSI את הזרעים האיכותיים ביותר לצורך ביצוע ה-ICSI,אין מקום במצבים אלו להפיק זרע באמצעות גירוי חשמלי היות ולבן זוגך אין בעייות בזקפה ובגמירה פרט לשפכה אחורית,יתכן ורצוי להקפיא מספר מנות זרע שלו המוקות מהשתן ווליצור כמות קריטית של זרע לצורך סלקציה מתאימה של הזרעונים האיכותיים ביותר(IMSI )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה והמשך לשאלה
דידי30/04/2014ראשית בעלי לא נוטל כל תרופה שהיא. מתנהל בריא לחלוטין. והפרופיל ההורמונלי תקין לגמרי.
האם כוונתך למיון זרע בהגדלה?
האם הקפאה-הפשרה לא פוגע באיכות של הכמות המצומצמת?
בכל בדיקה:מ2 כוסיות מלאות שתן בסיסי, מפיקים סה"כ בין 7 ל10 זרעונים.
כלומר, לפי דבריך:
לחזור על הפעולה בהפרשי זמן, ולאסוף כמות גדולה במבחנות.
בזמן ביצוע ההפריה למיין את כל המבחנות ולקחת את הטובים ביותר.
הבנתי נכון?
והאם בהכרח שיהיו לי יותר הפריות? (אני "מייצרת" כמעט "תבנית ביצים"... גם במינונים של 75)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה תודה והמשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014אני סבור שהבנת היטב את המלצותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית וכניסה להריוןנילי30/04/2014
האם לקיחת חומצה פולית משפיעה גם על היכולת להיכנס להריון, או שההמלצה לקחת נוגעת רק לכך שאם יהיה הריון, הסיכוי למומים בו יפחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית וכניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014לח.פולית אין השפעה על כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסוי30/04/2014
עשיתי מעקב זקיקים : מה זה אומר :
ביום ה 10 למחזור יצאו התוצאות האלה:
שחלה ימינית:
מידות השחלה : 21 כפול 22 מ"מ
זקיקים בגודל : 13 כפול 16 מ"מ
הערות: נצפו זקיקים קטנים
שחלה שמאלית :
עובי אנדומטריום 4.4 מ"מ
דוגלס: חופשי מנוזל
יומיים אחר כך ביום ה 12 עוד מעקב:
שחלה ימינית:
מידות השחלה 20 כפול 23 מ"מ
מרקם השחלה : תקין
נתפו זקיקים בגודל 11 כפול 14 מ"מ
עובי אנדומטריום 7.0 מ"מ
יומיים אחר כך ביום ה14:
שחלה ימינית: מידות השחלה 17 כפול 24 מ"מ
הודגם גופיף צהוב בגודל 11 כפול 15
וביום ה- 17 למחזור:
שחלה ימינית:
מידות השחלה 19 כפול 22 מ"מ
ממצא היטרוגני בגודל 12 כפול 13 מ"מ
אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה אומר
האם היו זקיקים קטנים?
מה זה אומר ממצא היטרוגני?
האם עם תוצאות כאלה אפשר להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014לדאבוני לא הודגם זקיק דומיננטי שהגיע לאיכות אופטימלית של הבשלה,באשר לממצא עלייך לברר אצל הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינהספי30/04/2014
לפני שלושה ימים קבלתי מחזור ועשיתי אולטרא סאונד ויצא לי רירית 10 ממ ומעובה, אמרו לי לעשות עוד פעם אחרי יומיים אאולטרא , אז היום עשיתי ויצא רירית 4.7 ממ עדיין לא נקי עובי שונה וזז, מה זה אומר ?? וממה ?? זאת הפעם הראשונה קורה לה דבר כזה , אז אני לא יכולה לעשות החזרת עוברים ??? אני באמת לא מבינה
לא מבינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014רירית בעובי שנתקבל בבדיקה השניינ מצביעה על היותך בווסת(בבדיקה הקודמת נבדק בהיותך בדמם טרום ויסתי לכן הרירית הייתה עדיין מעובה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכל המגיבות ולפרופסור!בת 37 פלוס30/04/2014
עברתי בדיקה והכל בסדר למרות הדימום.
כנראה שזה חלק מההריון.
לוקחת תמיכה יותר רצינית.
מקווה להפסיק עם הדימום.
מאחלת לכולן הצלחה, לא קל להיות אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה.
סיון30/04/2014באמתי עקבתי בפורום לדעת אם עדכנת.
שיהיו לך בשורות טובות.תשמרי על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רוני30/04/2014ב"ה שהכל יהיה טוב, במצב רגיש תנסי לנוח כשאת יכולה, ולא להתאמץ. תשתי הרבה.. המשך קל ומוצלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014שיהייה בהצלחה בהמשך ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון
נטע30/04/2014איזה יופי ((:
נכנסתי לפורום במיוחד כדי לעקוב אם יש חדש אצלך.
אני שמחה מאוד לשמוע שהכל בסדר.
המשך הריון קל, עגול ומשעמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדינה29/04/2014
שלום לרב לרופאים הנכבדים!
לפני שבוע ביום שבו הייתי צריכה לקבל וסת ביצעתי בדיקת דם לבטא-18, כעבור יומיים בדיקה חוזרת 24. לאחר 6 ימים החל דימום והיום שבוע אחרי בטא 4.
הייתי אצל הרופאה שאמרה לי שבטא צריכה להתאפס לגמרי ולבצע בדיקה חוזרת בעוד שבוע. כמו כן היא אמרה שלא מומלץ לנסות להיכנס להריון בחודשיים הקרובים.
השאלות שלי:
1. האם מה שעברתי נקרא הפלה מוקדמות או כימית
2. האם ההנחיה לא להיכנס להריון בחודשיים הקרובים היא נכונה? (כי כביכול זה היה ממש הריון צעיר אז לא מבינה את פשר ההנחיה)
תודה מראש על עבודתכם הנאמנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014אכן האירוע שעבר נכלל בהגדרה של הפלה כימית,אין בעיה להרות מייד במחזור העוקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם אחרי הזרקת הורמוניםאני12329/04/2014
שלום.
אני מזריקה כבר 5 ימים פיורגון. היום כשהזרקתי, לאחר שהוצאתי את המחט מהעור יצא אחריה טיפה דם, דבר שלא קרה בימים קודם. ניגבתי אותו עם פד אלכוהול ולא יצא יותר.כנ"ל קרה לי אתמול עם אורגלוטרן. האם זה אומר שלא הזרקתי טוב ושההורמונים לא נקלטים בגוף כמו שצריך? או פגעתי בכלי דם?
כחלק מאורח חיים שלי אני מקפידה לשתות הרבה מים. האם זה מדלל את ההורמונים המוזרקים בגוף והשפעתם קטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם אחרי הזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014כל פעולותייך כשרות אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת מחיצהד29/04/2014
שלום רופאים יקרים,
האם אתם ממליצים להסיר מחיצה בגודל 70% שהתגלתה באולטראסאונד תלת מימד ואומתה בהיסטרוסקופיה? בעברי אין הפלות טבעיות, לאחר הריון אחד שהופסק בשבוע 15 עקב מום בעובר.
1.האם צפויים לי קשיים להרות לאחר הניתוח? (להריון הראשון שהופסק נכנסתי לאחר חמישה חודשי נסיונות)..
2.מה הסיכונים המשמעותיים והאם במצב כזה אין מנוס מניתוח?
חוששת מאוד שכן המחיצה אותרה במקרה וטרם הוכיחה שפוגעת. עם זאת, לאור גודלה המשמעותי נראה לי שאין מנוס ואיני מעוניינת לעבור חווייה קשה נוספת של אובדן הריון.
אשמח לשמוע דעתכם,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת מחיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014בתנאים אלו ההמלצה היא לבצע את ניתוח ההסרה של המחיצה לפני הנסיון הבא להרות,הסיכוי להרות ולשמור על ההריון עולים על הסכנות מהניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת
ד29/04/2014האם הניתוח יכול להקל על הכניסה הבאה להריון או שאין קשר בין כניסה להריון להמצאות מחיצה כזאת? האם העובדה שלקח לי חמישה חודשים בתזמון מדוייק להיכנס להריון יכולה להיות קשורה לנוכחות המחיצה?
תודה! שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014מאחר ונכנס להריון בטווח זמן סביר שאינו מגדיר אותך כלא פוריה קשה לאמוד על הקשר בין המחיצה לבין כניסתך להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחלי29/04/2014
שלום
בטא חיובי ב 27.4 ופרוגסטרון 76. היום 29.4 בטא הכפילה עצמה ופרוגסטרון 69.1
מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן 300 מ״ג שלוש פעמים ביום
האם יש סיבה לדאגה עקב הירידה בפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2014פרוגסטרון 76 ו 69 זה אותו דבר ומה שישוב זה כמה הייתה בדיקת ההריון השניה שלא ציינת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותא29/04/2014
בחודש האחרון השתמשתי בגלולות יסמין לנסות להעלים ציסטה עם מוקד אקוגני שנוצרה עקב טיפולי הפוריות. לקראת טיפול חדש של IVF החודש שאמור להיות פרוקטוקול ארוך הפסקתי את גלולות היסמין. אחרי הפסקה של 4 ימים של יסמין ראיתי סימני מחזור והתחלתי להזריק דקפפטיל כפי שביקשו ממני להתחיל להזריק 5 ימים לפני תחילת המחזור לקראת IVF חדש. הזרקתי כבר שלושה ימים אבל סימני המחזור משום מה נעלמו ולא נראה כאילו המחזור עומד להגיע. למה המחזור מתעכב פתאום? לחכות? מה אני צריכה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014להמשיך לפי הצכנית ,הדימום אירי השימוש בגלולה הוא מפחת בהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבד בהריון - דחוףבת 37 פלוס29/04/2014
אני בשבוע 8 עם תאומים והיום יש לי שטף של דם ללא כאבי בטן.
לוקחת 3 אנדומטרין ליום.
אני לא יודעת מה לעשות? אנא חיזרו אלי בהקדם.
מפחדת מהגרוע ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו
רוני29/04/2014כדאי שתפני בהקדם לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם רוני
מישהי29/04/2014את מוכרחה ללכת להיבדק.
מסכימה עם רוני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014ההמלצות של חברותייך לפורום מצוינות-פני לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה דימום
מישהי29/04/2014היי שוב,
מקווה שהלכת להיבדק ושהכל בסדר.
גם לי היה דימום בשבוע 6, הלכתי למיון וב"ה נצפה דופק והכל היה בסדר.
מסתבר שזה די שכיח, זה קורה בשליש מההריונות.
תקחי לך ימים מחלה, תנוחי הרבה ואל תתאמצי או תרימי דברים כבדים.
הרבה בהצלחה,
בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבשירה29/04/2014
שלום רב רופאים יקרים ותודה על המענה המקצועי והמרגיע!
השאלה שלי - האם זה הגיוני בהיריון תאומים - להגיע למעקב אצל הרופא רק פעם בחודש??? זה לא מוזר? אודה להרגעה :) תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014אם הכול מתנהל על מי מנוחות אין עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF+ICSIרוני29/04/2014
בת 37, לאחר IVF+ICSI (שני שקים) נשאר תאום אחד תקין כעת שבוע 12, שקיפות עורפית תקינה (יש עצם אף ונוזל 0.7, גודל עובר תואם לשבוע). (תאום שני ללא דופק הפסיק להתפתח בשבוע 9 ועדיין שם) הבנתי שעקב הריון שהחל כתאומים ועצם זה שגם הלא תקין עדיין ברחם, יש בדיקות דם מיותרות שלא יהיו אמינות. אילו בדיקות קיימות שכן אוכל לעשות במצבי? מה מומלץ?
IVF+ICSI - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014בצעי את בדיקת השקיפות העורפית ,וסקירת המערכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF+ICSI
רוני29/04/2014מה דעתך על בדיקת Maternit 21 ? זו בדיקת דם לזיהוי תסמונות שמתאימה גם לתאומים, האם יש סיכוי שהיא תתאים למצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רוני30/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014הבדיקה לא מכסה את כל האפשרויות של פגמים כרומוזומלים אפשריים ,אולם אם תחליטי לא לבצע בדיקת מי שפיר זהו המעט שאת יכולה לבצע כדי לתרום למידע המצטבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF+ICSI
רוני30/04/2014המידה וגם היא תצא תקינה וכל שאר הבדיקות האם לדעתך האישית עדיין מומלץ שאעשה דיקור מי שפיר? (זהו הריון יקר אך מייחלת לילד בריא)
IVF+ICSI - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2014כאמור הבדיקה האלטרנטיבית מספקת מידע חלקי ולא מלא ,ולכן כל מטופלת צריכה להחליט בהתאם למכלול הנסיבות אם לבצע את בדיקת מי השפיר או לא,לכן לדאבוני מעבר למתן כל המידע הייתי משאיר את ההחלטה בידייך
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)