מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות בהריוןקרן24/11/2013
בוקרטוב,
מה ניתן לקחת כדי להקל על עצירות? שבוע 20+4. האם מותר להשתמש בתוסף בנפייבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2013כל תוסף שאינו נספג ומקל על העצירות ניתן להשתמש בו,יש להעזר במוצרים מבית הטבע כדי להקל על המצב ,כדאי להפסיק את לקיחת כדורי הברזל למשך מספר ימים כדי להקל על העצירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח teseטאטי23/11/2013
לפני כשנה עברתי ניתוח tese שבו הוצאו כ-20 מנות זרע .
מאז אישתי עברה ארבעה סבבי טיפול כאשר בכל טיפול היתה הפריה אחת בלבד.
לפני כשבוע ביצענו מיון למנת זרע אחת ונמצאו כ-5 תאים ברמה 4, אני מבקש לדעת האם זה מעיד על כל שאר (כלומר , תאים בודדים באיכות נמוכה מאוד).
מנות הזרע, ובעצם האם בכלל יש סיכוי להריון במצב הנ"ל?? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח tese - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2013יש להניח שכל דגימה מהווה מדגם של שאר המנות ,אולם לא לאבד את התקווה יש בהחלט סיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח tese - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2013יש להניח שכל דגימה מהווה מדגם של שאר המנות ,אולם לא לאבד את התקווה יש בהחלט סיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעme23/11/2013
שלום רב,
אשמח לדעת מה חוות דעתכם על התוצאות:
volume - 3.5ml
ph - 8.7
total motolity 1hr 55 > 40%
4hr 45 > 30%
vitalitity (eosin test) - 1hr > 60%
4hr > 50%
Sperm concentration 15milion/ml
total sperm number 52.5 milion
total Motile sperm number 28.8 milion
Morphology (WHO 2010( 4%
normal forms -- 2%
מה אומרות התוצאות?
האם כדאי עם זיהוי עליה ב- Lh בעזרת מקלוני ביוץ לקיים יחסים יומיים רצוף או יום כן ויום לא (מתי כן)?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2013באופן כללי זה כזה צריך לתת הריון.
בדיקת זרע אחת לא תמיד נותנת תוצאה טובה אך בהחלט זרע בבדיקה זו די מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' נכבדים - אנא תשובה ברורה
me24/11/2013האם כדאי לי נוכח נתונים אלו לקיים יחסים מייד עם הופעת 2 פסים חזקים בבדיקת מקלוני הביוץ ?
האם לקיים יחסים יומיים שלושה רצוף?
או שמא עדיף יום כן ויום לא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' נכבדים - אנא תשובה ברורה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2013יום כן יום לא.
אם את לא מצליחה זמן מה ,כמו חצי שנה להרות ,יש להיועץ עם רופא פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר בן 4 ימיםחגית23/11/2013
עברתי שאיבה ביום רביעי. עוברת
החזרה ביום ראשון, היינו 4 ימים לאחר השאיבה.
האם עובר כזה נחשב לבלסטוציסט?
ואם כן, האם סיכוייו טובים יותר מעובר בן יומיים שלושה?
משום מה, לא קיבלתי הרושם שהנטיה השכיחה היא לגדל לבלסטוציסט
אני לא מבינה מדוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר בן 4 ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2013יום 4 יש לו שם אחר והוא נקרא מורולה ויש לו סיכויים טבים להיקלט כמו יום 3.
לא בכל מקום גידול לבלסטוציסטים עולה יפה וכרגע עדיף להישיר יום 2-4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל23/11/2013
ביום 12 13 לביוץ היו הפרשות של השתרשות העובר ברחם וזה בטוח לאחר יום ממפרשות החומות שהיו זאת טורת ביום 14 בדיקת בטא 18 האם התוצאה הזאת מסהירה את ההשתרשות המאוחרת יחסית בגלל זה הבטא נמוכה האם ההסבר שלי הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013מה שחשוב הוא המעקב של הביטה ועליה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהמיטל23/11/2013
לאחר בדיקות הזרע נמצא כי לבעלי המוגרפיה של 2% בלבד ( שאר הפרמטרים תקינים). אצלי הכל תקין. הוחלט על השבחה והזרעה. הרופא נתן לי להחליט האם במסגרת הטיפול לקחת הורמונים להגברת ביוץ, למרות שהוא תקין וטוב (פרוגסטרון ביום 21 מעל 45). מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחה והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013הצעתו מצויינת ואפקטיבית ,ומגדילה את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא תגדיל את הסיכוי למרות שהבעיה לא
חגית23/11/2013אצלי אלא בזרע??
2.האם תוצאה 2 של צורת הזרע מחשבת לממש לא טובה? הסיכוי להיריון בעזרת השבחה והזרעה הוא גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היא תגדיל את הסיכוי למרות שהבעיה לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונהמיואשת23/11/2013
שלום,
יום ראשון לפני שבועיים עברתי הזרעה ראשונה לאחר הזרקות פיורוגן ואורביטול. עכשיו אמי מקבלת תמיכה. ביום חמישי הגעתי בטעות למרפאה ועשיתי בטא למרות שהייתי אמורה רק מחר? השאלה היא כך הבטא יצאה מאוד נמוכה 1.6 האם עוד יש סיכוי שמחר זה ישתנה ויהיה חיובי?
תודה מרא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013סיכוי תמיד קיים ,אם כי מתקבל הרושם שהערך עלול להיות שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז הפריותא.23/11/2013
שלום,
אני בת 36.
ביום חמישי 21/11 עברתי שאיבת ביציות בעקבות טיפול בפרוטוקול ארוך.
ביום שני כשעשיתי בדיקות, הפרוגסטרון היה 4.8 והאסטרדיול בסביבות 9,170. ( הזקיק הגדול היה 18). באותו יום הונחיתי לקחת רק חצי דקפפטיל ללא מנופור.
למחרת ב19/11 האסטרדיול היה בסביבות 9,900 והפרוגסטרון 2.6 והזקיקים גדלו. באותו יום הונחיתי לקחת חצי דקפפטיל ואמפולת מנופור אחת במקום 2 אמפולות שנטלתי לאורך הטיפול ולפנות בוקר הזרקתי אוביטרל.
נשאבה כמות סבירה של ביציות אך שיעור ההפריות נמוך: 54% בלבד.
האם מה שבוצע בטיפול זה coasting?
האם שיעור ההפריות הנמוך נבע כתוצאה מכך או מהעליה המוקדמת של הפרוגסטרון והדבר גם מעיד על איכות העוברים שהתקבלו?
אודה לתשובתכם ולכל תובנה שיש לכם לגבי המקרה.
תודה-רבה והמשך סופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחוז הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013אכן נעשה coasting יום אחד בלבד אולם שיעור ההפריות שהתקבל הינו סביר ביותר,בד"כ coasting של יום אחד אינו משפיע על איכות ההפריה או איכות העוברים המתקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לנרות גינו פבארילאורחת23/11/2013
הגרד הוא בפנים, לא מחוץ לנרתיק. גרד מאוד חזק כנראה פטרייה. היה לי כך לפני כחצי שנה והרופא נשים נתן לי את הנרות הללו, לא השתמשתי כי כבר השתמשתי באגיסטן ולא רציתי עוד נרות וזה עבר לבד.
עכשיו חזר.. ואני ממש מחפשת משהו להקל על הגירוד
תוכל לומר לי האם ניתן להשתמש בנרות גינו פבאריל כשבוע לאחר הביוץ?
האם יכול לגרום למניעת השתרשות של הביצית ברחם או לנזק אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנוגע לנרות גינו פבאריל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013יכולה- אין בעיה בשלב זה להשתמש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךשירלי22/11/2013
שלום בת 25
התחלתי טיפול ivf בפרוטוקול ארוך
לאחר 2החזרות של עוברים שהוקפאו לפני 4 שנים
מהיום ה4 גלולות גינרה
ביום ה19 דקפפטיל ולאחר 14 יום בדיקות והתחלה של זריקת פיוריגון.
1.מה המטרה של הגלולות?
2.האם יש צורך גם באוביטרל?
3.כמה ימים אחרי הפיוריגון אמורה להיות השאיבה?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2013מטרת הגלולות זה לגרום להתאמת הוסת ולהתחלת הדקפפטיל בזמן שהרופא שלך רוצה.
על ידי גלולות אפשר לגרום לסינכרוניזציה , התאמה, של הופעת הוסת ולתכנן את השאיבה לזמן שנוח לרופא.
אוביטרל תמיד צריך לפני שאיבה כי ללא אוביטרל לא יסתיימו תהליכים שבעקבותיהם נוכל לשאוב את הביציות.
זמן לקיחת המוריקים היא סביב ה12 יום עד שמגיעים לזקיקים טובים ואז נותנים אוביטרל ואחרי 36 שעות מתבצעת השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה היפטטית אוטרוגסטןאריאלה22/11/2013
אם עברתי הזרעה וביום ה 14 בטא שלילית ובהוראת הרופאה עם פרוגסטרון 20 הפסקתי את התמיכה באוטרוגסטן ובסוף הסתבר שנקלט הריון - האם הפסקה של 4 ימים בתמיכה יכולים לפגוע בסיכויים להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה היפטטית אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/11/2013לא ניראה שההריון יהיה תקין עם בטא 20, אבל ייתכן שנפלה שגיאה במבדה. העובדה שהפסקת את התמיכה אין בה כדי לגרום להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא לא 20
אריאלה22/11/2013אלא הפרוגסטרון. השאלה היא אם קיבלתי דקפפטיל והפסקתי את התמיכה ל 4 ימים אחרי 14 יום מההזרעה האם זה ישפיע לרעה על הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבטא לא 20 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013כל הסיכוי שלא קרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה פהדנה22/11/2013
שלום, אני בת 24 ועוד כחודש אני נפגשת עם רופא בפעם הראשונה ע"מ להתחיל את התהליך של ההפרייה. רציתי לדעת תוך כמה זמן אורך התהליך מהפגישה הראשונה עם הרופא ועד היום שבו אני עוברת את ההפריה/הזרעה? בנוסף, אני לא יודעת כמה עוברים לבחור. אשמח לשמוע כמה מומלץ...
האם בשל גילי הצעיר הסיכוי להיקלט בפעם הראשונה הוא גדול?
עלי לציין, שאני ב"ה בריאה ועושה את הטיפולים משום שאיכות הזרע של בעלי לא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה פה - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/11/2013ניתן להכינך להפריה תוך שבוע-שבועיים, תלוי במחזורי הוסת והפרוטוקול. אצל נשים צעירות בטיפול ראשון מחזירים רק עובר אחד וזה לא נתון להחלטתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
Neta23/11/2013תודה רבה פרופ׳ משיח על תשובתך המהירה.
ניסיתי לקבוע תור אליך, במהלך השבוע האחרון חייגתי כל יום ולכ היה מענה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חדשה פה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2013במידה ואת נדרשת להפריה חוץ גופית,ההליך הטיפולי מתבצע לאורך זמן של שבועיים עד חודש(תלוי בפרוטוקול הרפואי)סיכוייך להרות מצוינים עקב גילך הצעיר ,בטיפול הראשון יוחזר לך עובר טחד בחבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נטע24/11/2013תודה רבה לכם פרופסורים יקרים!
אתם עושים עבודת קודש.
עזרתם לי מאוד.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות וסיכויים להריון תקיןיפית22/11/2013
שלום רב,
בת 35 אמא לשני בנים שנולדו בלידות טבעיות, הריונות תקינים, לידה אחרונה לפני כשש שנים.
בשנה וחצי האחרונות אנו מנסים להביא ילד נוסף, אך לצערי, נתקלים בקושי, בהתחלה לקח לנו זמן של כחצי שנה להיקלט ואז היו שרשרת של הריונות לא תקינים, חודש ינואר כימי, חודש פברואר נקלטתי אך בשבוע 7 היה עובר קטן מדי עם דופק איטי ובשבוע 8 הדופק פסק, עברתי הפלה טבעית ובסוף כחודש וחצי אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות, חודש יולי עוד פעם הריון כימי ובחודש אוגוסט נקלטתי להריון שהיה תקין כולל שקיפות עורפית בשבוע 12 אך בשבוע 14 בביקורת שגרתית, העובר היה תואם אמנם לשבוע אך ללא דופק וראו בבית חולים איזור דימום בשיליה :(.
כחודש לאחר ההפלה הקודמת ביצעתי בדיקת קרישיות חלקית והתוצאות היו תקינות, בבדיקת הדם שביצעתי בהפלה האחרונה ביום שבו גיליתי שאין דופק לעובר ה PTT היה מעט גבוה מהנורמה האם לדעתך עליי לבדוק את כל הסט של בדיקות הקרישיות?יש לציין שלאחותי יש בעיית קרישיות והיא מטופלת בקלקסן לאורך כל ההריון כמו כן לאורך כל ההריון האחרון סבלתי ממיגרנות נוראיות (לא יודעת אם יש קשר).האם יש דברים נוספים שעליי לבדוק? אני מאוד חוששת לעבור שוב הפלה הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית, האם לאור ההיסטוריה יש לי עוד סיכויי להביא ילד נוסף לעולם?
מיואשת...:(
תודה מראש על היחס ושבת שלום,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות וסיכויים להריון תקין - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/11/2013בהחלט שיש לך סיכוי. אני ממליץ לפנות למומחה פוריות שיש לו התמחות גם בניתוחים היסטרוסקופים וגם בטיפול בהפלות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
יפית22/11/2013האם תוכל להמליץ לי על רופא שיוכל לעזור לי? והאם לדעתך יש קשר לקרישיות יתר וכדאי לי לבדוק את כל הסט?אני כבר בת 35 ולא רוצה למשוך את הזמן יותר מדי :(.
ושאלה נוספת ואחרונה ברשותך, כארבעה שבועות בדיוק אפילו יום אחד פחות לאחר הגרידה הגיעה הווסת, האם זה הגיוני שהגיעה כל כך מהר?
תודה ושבת שלום,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלירי22/11/2013
שלום. לאחר IVF . היום ה- 13 בטא 88. ביום ה- 15 בטא 141. כמו כן יש לי כאבי בטן לא ברורים לי כ"כ (מעין מיחושים שבאים והולכים, התכווציות). לוקחת אנדרמוטין 3 פעמים ביום. האם אני צריכה לדאוג ?
מתי אוכל לגשת לאולטרסאונד כדי לוודא שההריון תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/11/2013תשובות הבטא סבירות. אולטראסאונד יש טעם לבצע רק כ-4.5 שבועות לאחר ההחזרה. תחזרי בבקשה על הבטא ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהרחל22/11/2013
אם עושים בדיקת בטא ביום ההשתרשות מה אמור להיות הערך
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013אפס
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)