מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנסה להבין בבקשהלא מבינה21/11/2013
האם במידה והייתה הפריה מקיום יחסי מין,
האם במידה ויום או יומיים אחרי ההפרייה מזריקים אוביטרל זה לא עלול לפגוע בהפרייה שכבר קרתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להבין בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול21/11/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני21/11/2013
במידה ויש הריון עם בטא לא גבוהה ונניח שמשתמשים בתמיכה פרוגסטרון כגון קרינון האם זה יגרום להכפלה ??או שאין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רחל21/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013התמיכה הפרוגסטטיבית אינה מעלה את ערכי הבטה היא רק תומכת בהריון ובהשתרשותו עליית הביטה תלויה באיכות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי- קצב גדילת זקיק וצורתוענבל21/11/2013
שלום רב,
אני בדרך להזרעה ראשונה אחרי שנת ניסיונות.
פרופיל הורמונאלי תקין.
התחלתי להזריק פיורגון ביום ה5 למחזור במינון 100 ליום.
אני חשה שהכל קורה לאט. ביום ה9 היו 4 זקיקים בגודל 10 ואתמול ביום ה14, הופיעו 6 זקיקים, השניים הגדולים אובלים: 20*11 ו- 18*9. יתר הזקיקים בגודל 12.
הרופא שבתחילה חשב שההזרעה תהיה ביום שישי (מחר) שינה דעתו ואמג שכנראה תהיה ביום א׳ בשבוע הבא.
מה המשמעות של זקיקים אובלים? שמעתי ממישהי שזה זקיק פחות איכותי.
כמו כן, האם קצב הגדילה לא איטי מדי? נראה לי שבמחזור רגיל ללא הורמונים בייצתי מוקדם יותר...
לשם השלמת התמונה, תוצאות בדיקת דם מאתמול, היום ה14 למחזור, כאמור:
E2- 3225
Lh- 1.9 (בתחילת המעקב היה 0.8)
פרוגסטרון- 2.2
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילגתם עלי- קצב גדילת זקיק וצורתו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013אין משמעות לצורת הזקיקים,הצדק עם הרופא שלך מסתמן שהביוץ יהיה בתחילת שבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל לאחר החזרהרוית21/11/2013
שלום רב,
בת 43 צפויה לעבור החזרה מתרומת ביצית בחודש הקרוב. לאחר נסיונות IVF כושלים.
נתבקשתי ממקום עבודתי לטוס לטיסת עסקים לארה"ב טיסה ישירה בת 16 שעות לכמה ימים בלבד וללא מאמץ גופני כמובן.
לפי התאריכים שניתנו לי מדובר על כחודש וחצי מיום ההחזרה.
במידה והכל יהיה תקין בע"ה והבטא תהיה חיובית כך גם האולטראסאונד לדופק ושק הריון, האם ניתן לטוס בשלב זה? האם הריון כזה ובגילי נחשב הריון בסיכון ועליי לשלול זאת?
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה לחו"ל לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013אין בעיה עם טיסה בהריון,אולם מפאת הסיכון בהריון כזה המלצתי לשקול לותר על הנסיעה הקרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מוותריםאילנה21/11/2013
שלום
בת 42, מנסה כבר שנה וחצי בIVF, תזמונים והזרעות ללא הצלחה.
עשיתי החודש שתי בדיקות FSH - 26 ו- AMH - 0.14.
בנוסף ראו החודש שאין פעילות שחלתית כלל.
האם התוצאות העגומות האלו מבשרות למעשה ויתור על הריון טבעי והשלמה עם סוף תקופת הפוריות?
האם זהו הרגע שמרימים ידיים ונפרדים ממחלקת הIVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מוותרים - תגובה
פרופ' שחר קול21/11/2013כנראה שהסיכוי להריון על בסיס הביציות שלך הוא אפסי, אך הסיכוי להריון על בסיס תרומת ביציות הוא טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לדעתכם בהקדםמנסה21/11/2013
טיפול גונאל והזרעות בחודש הקודם נצפה ביום מחזור 7 זקיק 18, המשכתי בטיפול ובבדיקה נוספת כעבור 3 ימים נצפה בגודל 25 ונחשד כציסטה. בינתיים התפתחו זקיקים נוספים והתחבאה המשיכה לגדול. אסטרדיול הגיע ל 5000, LH עלה ל 16 בוצעה הזרעה. החודש, ביום מחזור 3 פרוגסטרון עמד על 4, לא בוצע US והחל טיפול. ביום מחזור 7 נצפו זקיקים בגדלים 11,14,18 ומשמאל 13,14,15. הטכנאית ציינה שייתכן וזקיק 18 הוא ציסטה. בבדיקות דם LH 1.7 (היה 8.3 ביום מחזור 3), E 1479, ופרוגסטרון 3.6 (היה כאמור 4). האם ניתן להניח שהזקיק 18 הוא אכן ציסטה או שמא יש סיכוי שייבייץ בימים הקרובים? לפי האחות הרופא סבור שיש מקום להמשיך להזריק גונאל היום ומחר וביום שבת להזריק אוביטרל ולעשות הזרעה בראשון, אני חוששת שאולי זה מוקדם מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לדעתכם בהקדם - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/11/2013אני מסכים עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מנסה21/11/2013לא כדאי לוותר על אוביטרל, לעשות מעקב בראשון ולבצע הזרעה אם כבר התרחש ביוץ ? הרי אם יתחיל תהליך לפני יום שבת, ממילא האוביטרל לא יעצור אותו. בנוסף, יש סיכוי שהזקיקים הקטנים יכילו ביצית בשלה עד שבת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013המלצה לפעול בהוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמה לעשות21/11/2013
האם אפשרי יום לפני אוביטרל קיום יחסים ואז למחרת אוביטרל? מה וקרה אם יום לפני אוביטרל היה ביוץ עצמוני והפריה? האם האוביטרל לא פוגע במה שכבר התחיל?
בגלל שביוץ יוצא אולי בשבת אמרו אוביטרל בשבת ובראשון בבוקר הזרעה. מה קורה אם יקדים הביוץ ונקיים יחסים בשישי, האם האוביטרל שלמחרת יפגע במשהו? מה הייתם מציעים אם יש ביוץ בשבת וראשון עלול להיות מאוחר מידיי? האם לוותר על האוביטרל ולקיים יחסים בשישי? הזרע טוב ואין בעיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/11/2013מציע לקיים יחסים בששי. אוביטרל בשבת ורצוי השבחה ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאני21/11/2013
בדיקת דם יום 13 לאחר ביוץ בטא 18
מה זה אומר אני מאוד חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/11/2013האם קבלת זריקת אוביטרל לאחר ההחזרה. אם כן, אז הבטא מהאוביטרל ואם לא מדובר כנירה בהריון כימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני21/11/2013היתה הזרעה
אוביטרל 6.11
הזרעה 8.11
מה לעשות בבקשה אני לא רוצה לאבד את ההריון הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהרופאים יענו לך
רומי21/11/2013תוצאת הבטא מאוד נמוכה ונראה שזה לא מהאוביטרל אלא הריון כימי במידה וכן זה אומר שהייתה הפרייה בין הזרע לביצית והייתה השתרשות בה החלה הפרשה של הורמון הריון אך ככל הנראה הייתה בעיה כרומוזונלית בעובר שמנעה את המשך ההריון ועדיף שכך. אם זה אכן היה הריון כימי זה כבר סימן טוב שהפרייה דווקא צלחה.. מכאן הכל פתוח, אולי ימליצו לך להשתמש בהורמונים ותמיכה שיכולים להועיל בעתיד. לא משנה מה יהיה אל יאוש מתוקה.. במידה והדימום לא מגיע עשי שוב בדיקת דם לוודא מה קורה או האם הבטא התאפסה, במידה ויגיע בסופ"ש אז פשוט לחשוב איך להתקדם מכאן ודווקא לשמוח שהייתה הפריה.. שיהיה לך סופ"ש נפלא לא משנה מה יהיה.. הכל ענין של זמן.. בסוף זה יקרה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הזרעהANI21/11/2013
שלום רב,
אני בת 32 , אם ל2 ילדים מקסימים, שנתיים לאחר גרידה (בוצעה בהריון שלישי).
בוצע צילום רחם ופרופיל הורמונלי- תקין.
היום- יום 13 למחזור, בוצע US, זקיקים בגודל 100, עובי רירית 9.3 מ"מ. (ללא טיפול הורמונלי).
אני צפויה לעבור הזרעה בימים הקרובים, אך חוששת שככל שהימים יעברו על מנת שנשיג זקיק מוביל לקראת ביוץ, כך גם רירית הרחם תתעבה, ואז זה לא יהיה מצב אופטימלי לקליטת הריון.
האם חששותיי נכונים? או שגם אם רירית הרחם מתעבה היא עדין יכולה לקלוט הריון?
יכול להיות שבמצב של רירית מעובה, מיותר לבצע הזרעה?
האם יש הגדרה מסוימת לעובי מקסימלי שיכול לקלוט הריון?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הזרעה
ANI21/11/2013הכוונה לזקיקים בגול 10 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת הזרעה
ani21/11/2013אודה על קבלת תגובה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013בשלב זה לא נראה לי שיש מקום לדאגה,כמובן בתנאי שיהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת הזרעה
ani21/11/2013מעודד. תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץעמל21/11/2013
שלום רב
אני חודש אחרי שאיבת ביציות ללא החזרה עקב חשד לגירוי יתר .השאיבה היתה ב 13/9/013
ומחזור קבלתי ב 4/11/013.
אתמול בבדיקה שגרתית אצל הרופא נמצא זקיק בגודל 17 , למרות שאני לא מבייצת טבעי לבד עקב PCOS , לכן היתי מאוד מופתעת שיש זקיק מוביל .
השאלה שלי האם יש מצב שהזקיק הזה יביץ ? או שזה בגלל טיפול השאיבה שעברתי חודש שעבר ?
ואיך אפשר להציל את המצב ?
האם עלי לבקש מהרופא שלי בדקות מסויימות ?
אני מאווווד רוצה לנסות יחסים רגילים , כי חודש הבא תהיה החזרת מוקפאים .
אשמח לתשובה מפורטת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2013זה יתכן מהטיפול הקודם.
כדי לדעת זאת יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות
עמל22/11/2013דר שלום
עשיתי את הבדיקות , מה זה אומר בבקשה?
e2-64.1 pg/mL
PROGESTERONE-0.65 ng/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013בצעי מעקב באמצעות בדיקת דם ואולטרסאונד ואם אכן ישנה התפתחות הולמת ניתן להזריק אוביטרל כדי לתזמן את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מערב ?
עמל22/11/2013הזקיק היום 20 ממ מה אומרות בדיקות הדם ?
מה זה מערב ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013הכוונה למעקב של בדיקות דם לE2,פרוגסטרון,ובדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פירוש בדיקות הדם ?
עמל22/11/2013האם הן מתאימות לגודל הזקיק והם זה אומר שאני לפני ביוץ ?
מה פירוש בדיקות הדם ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013את עדיין לפני ביוץ,קיימת קורילציה לגודל הזקיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לבדיקות
עמל23/11/2013דר" שלום
היום היתי אצל הרופא שלי ובקשתי ממנו לתת לי הפניה לבדיקות דם
ל E2 ופרוגסרון אבל הוא סרב ואמר שהוא לא מתעסק עם זה
והוא יעשה לי אולטראסונד
נצפה זקיק 21 ממ עובי רירית 8
השאלה שלי ממי אני יכולה לקבל הפניה לבדיקות דם ?
אני שוקלת החלפת הרופא אבל אני שייכת אלו עד 14 ליאנור 2014
תודה רבה
** חשוב לציין שאני מאווד רוצה לנצל את ההזדמנות הזו כי אני אף פעם לא בייצתי טבעי וממש מרגש אותי שזה קורה עכשו לבד לאחר ההפסקה מהטיפולים .
בת 23 שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לבדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2013זה שהרופא שלך אמר שהוא לא מתעסק בזה מראה על חוסר רצון לעזור לך והוא נעלב מבקשתך.
בכל אופן נראה לי שהוא באמת לא מתעסק בזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווווף
עמל24/11/2013פרופ' תודה
האם קיימת סכנה בהזרקת אביטרל ללא מעקב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחווווף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013לא קיימת שום סכנה ונראה שהעיתוי מצויין ולא בהכרח נדרשת בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקתיי
עמל25/11/2013פרופ ' תודה רבה
הזרקתי היום בבוקר ב 7:00
מתי מומלץ לקיים יחסים ? ומתי אומור להתרחש הביוץ ?
אני הזרקתי את האוביטרל על דעת עצמי כי רופא הנשים לא מעוניין לעזור לי
וגם לא מעוניין לתת לי הפניה לבדיקות דם .
אני מקווה שלא גרמתי נזק לעצמי כי חודש הבא אני אמורה להחזיר מוקפאים אם לא נקלטתי החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
עמל25/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקתיי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013קיימי יחסים היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
עמל25/11/2013אתמול קיימנו
זה בסדר לקיים גם היום וגם מחר ?
הזרע תקין !!
המוווווווווווווווון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
עמל25/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות קצב גדילת זקיקים וצורתםענבל21/11/2013
שלום רב,
אני בדרך להזרעה ראשונה אחרי שנת ניסיונות.
פרופיל הורמונאלי תקין.
התחלתי להזריק פיורגון ביום ה5 למחזור במינון 100 ליום.
אני חשה שהכל קורה לאט. ביום ה9 היו 4 זקיקים בגודל 10 ואתמול ביום ה14, הופיעו 6 זקיקים, השניים הגדולים אובלים: 20*11 ו- 18*9. יתר הזקיקים בגודל 12.
הרופא שבתחילה חשב שההזרעה תהיה ביום שישי (מחר) שינה דעתו ואמג שכנראה תהיה ביום א׳ בשבוע הבא.
מה המשמעות של זקיקים אובלים? שמעתי ממישהי שזה זקיק פחות איכותי.
כמו כן, האם קצב הגדילה לא איטי מדי? נראה לי שבמחזור רגיל ללא הורמונים בייצתי מוקדם יותר...
לשם השלמת התמונה, תוצאות בדיקת דם מאתמול, היום ה14 למחזור, כאמור:
E2- 3225
Lh- 1.9 (בתחילת המעקב היה 0.8)
פרוגסטרון- 2.2
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משמעות קצב גדילת זקיקים וצורתם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013על פניו נראה הכול תקין,אין משמעות לצורת הזקיקים הביוץ צפוי להתרחש בתחילת השבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחופההילה21/11/2013
ד"ר שלום
היום קיבלתי את הפרוטוקול לאחר הפריה
וכתוב ביציות באיכות ירודה,כהות ,מגורגרות,ציטופלסמה
עם מרקם לא אחיד ,אלסטיות גרגור מאסיבי בPVS
ZP עבר
מה זה אומר ומה ניתן לעשות (לפני התחלת הטיפול לקחתי שבועיים גלולות האם זה יכל לפגוע בביציות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2013מה גילך,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה דחופה
הילה21/11/2013אני בת 30 היה לי השבוע
מה עושים איך משפרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013הרקע למצב כזה יכול להיות על רקע גנטי,או בעקבות טיפול הורמונלי לקוי,יש לבחון איזו מהסיבות רילוונטית לגבייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה דחופה זה מאוד חשוב
הילה22/11/2013מבחינה גנטית זה לא
האם מווסת לווסת זה יכול להשתנות?
או בשינוי תרופות (השתמשתי במניפור וצטרוטייד?
וזה לא משהו קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה דחופה זה מאוד חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2013יכול בשינוי פרוטוקול.
כמו כן מה קורה עם הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה דחופה תשובה על שאלתך ד"ר
הילה22/11/2013ד"ר שלום
לגבי הזרע כמות הזרע בסביבות 70 מיליון
מורפולוגיה 4
תנועה 40%
לא כל כך הבנתי את תשובתך הקודמת עם ישנו לי את התרופות איכות הביציות
יכולה להשתנות לטובה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה דחופה תשובה על שאלתך ד"ר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2013הזרע בסדר.
צריך לנסות לשנות פרוטוקול טיפולי על סמך נתונים קודמים ותוצאותקודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהדנה21/11/2013
הענין הוא כזה,
יש לי שותף להורות שהקפיא לי זרע,
הוא עם זרע טוב מאוד ואצלי הכל תקין,
עד כה היו הזרעות עם הזרע שהופשר + אוביטרל לקראת ביוץ.
החודש עשיתי מעקב זקיקים ודם ומעוניינת לעשות הזרעה ביתית עם זרע טרי, האם אוביטרל יכול להועיל גם במצב כזה של הזרעה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי החזרהרוצהממש21/11/2013
אתמול עברתי החזרה של 2 עוברים טריים בני 3 ימים ( 7 ו 8 תאים).אני מקבלת אנדומטרין החל מיום השאיבה.
הבוקר (סליחה על התיאור) בניגוב - מעט הפרשה חומה ( בינתיים חד פעמי).
והשאלה שלי - היכן הרופא מחזיר את העוברים ? לחלל הרחם? לתוך הרירית?
יתכן שמה שראיתי זה איזור של הריריית עם העוברים?
יש הסבר אחר או להספיד את הסבב כבר עכשיו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013העוברים מוחזרים לחלל הרחם,לעיתים בעת החדרת הקטטר ישנה פציעה של צואר הרחם שלא אמורה לפגוע בסיכוייך להרות(ההפרשה החומה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףהילה21/11/2013
ד"ר שלום
אלו תוצאות פרופיל הורמונלי מה דעתך ומה זה אומר
ESTRADIOL (E-2) 161pmol/L
LH 0.80IU/L
FSH 2.10 IU/L
PROLACTIN 419.3mIU/L
PROGESTERONE <2
DHEA SULPHATE 1.76 µmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחוףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013פרופיל הורמונלי תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)