מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקה דחוףהילה26/11/2013
ד"ר שלום
אלו תוצאות פרופיל הורמונלי מה דעתך ומה זה אומר ?
והאם זה מראה על היפוגונדוטרופיק היפוגונדיזם
ESTRADIOL (E-2) 161pmol/L
LH 0.80IU/L
FSH 2.10 IU/L
PROLACTIN 419.3mIU/L
PROGESTERONE <2
DHEA SULPHATE 1.76 µmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013תוצאות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאני26/11/2013
שלום!!!
הייתה לי החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי.
במידה ולא הצליח (מקווה שכן הצליח!!!), אז מתי אני אמורה לקבל מחזור? כמה ימים לאחר הפסקת אסטרופם ואנדומטרין?
נשמע לי לא ברור ההחזרה הזאת כי לא עשיתי הרבה מעקבים למעט אחד ואז עשיתי החזרה אחרי יומיים שבבדיקות יצא לי אסטרדיול 359, פרוגסטרון 0.68, LH 12.22
הגיוני שבסבבים כאלה מצליחים?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטריון התחילת הריוןדנה26/11/2013
היי ד"ר.
עברתי 3 הפלות רצופות+3 הריונות כימיים ולא נמצאה הסיבה( בצעתי את כל הבדיקות כולל בדיקת פרוגסטרון ביום ה21 וה23 למחזור והכל מעולה).
ב2 ההריונות האחרונים(הראשונה הייתה הפסקת דופק) הבטא עולה עולה עולה ואז מפסיקה לעלות אוחרי שהיא נופלת יש דימום.
הועלתה ההשערה שאולי הגופיף הצהוב לא בסדר אז בתחילת ההריון הבא( עכשיו) אני אבדוק.
מה הערכים המומלצים של פרוגסטרון בתחילת ההריון? האם הם צריכים לעלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי פרוגסטריון התחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013הפשוט ביותר לקחת תמיכה פרוגסטטיבית ע"י נרות פרוגסטרון הנספגות מצויין דרך הנרתיק ומגיעים לרמה מצויינת ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור איכות וייצור זרע על בסיס טבעיסמדר26/11/2013
שלום רב,
בעלי סובל מאזוספרמיה, רציתי לדעת האם שווה לדחות את ההפריה הבאה בכמה חודשים כדי "להתחזק" קודם על בסיס טבעי/אלטרbטיבי.
הרפואה הקונבנציונאלית מכירה בערך מוסף של דיקור / צמחי מרפא / כושר גופני כגורם מוכח לשיפור איכות והפקת זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיפור איכות וייצור זרע על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013אין כל ערך לרפואה הטבעוניל במצב של אזוספרמיה ,ההמתנה אינה לטובת העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה-חוו"ד מקצועית פ. הורמונלי וטיפבת שבע25/11/2013
הני בת 41 וחודשיים (יש לי רק בנים), ואני מעוניינת מאד להיכנס להריון בבנות. לפני כשנה וחצי עברתי הפלה שניה בשבוע 6, ולפני כ-2.5 עברתי הפלה ראשונה גם בשבוע 7. ביום רביעי (20/11/13) שעבר בערב קיבלתי מחזור וביום ראשון (24/11) בבוקר ביצעתי בדיקת דם עבור פרופיל הורמונלי ואלו התוצאות:-
Lh-16.41, , tsh-2.5 , e-2-42.86 , fsh-30.91, prolactin-337.10, progesterone-2.62. יש לציין כי החודש היו לי קצת כאבים מוזרים בבטן שהזכירו לי את הכאבים שהיו בזמן ההפלה האחרונה) בוצע אולטרסאונד ונמסר שהרחם נקי.
ברשותי מס' שאלות-
1. ראשית, לפי איזה יום בוצעה הבדיקה האם ביום הרביעי או ביום החמישי והאם יש לזה משמעות (בגלל שקיבלתי ביום רביעי בערב).
2. מה דרך הטיפול הטובה ביותר וללא סיכונים להשגת היריון בריא במצב כזה ומה עלי לעשות.
3. האם צילום רחם יכול לעזור במקרה כזה?
4. האם יכול להיות שיש חלק שלא התנקה לגמרי ושמפריע לקליטה חדשה של היריון? אשמח מאד אם תענו לי במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקשה-חוו"ד מקצועית פ. הורמונלי וטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013מאחר וערך ה-FSH שלך גבוה המלצתי שתבצעי בדיקה ל-AMH כדי להעריך באופן מדויק יותר את הרזרבה השחלתית שלך ,ובהחלט כדאי לבצע צילום רחם או היסטרוסקופיה כדי לשלול פגם ברחם בעקבות ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פריוןהיי25/11/2013
אני בת 27 ובעלי בן 26 ומנסים להרות כמעט כשנתיים. בדיקת זרע די תקינה לפי הרופא וגם הפרופיל ההורמונלי שלי תקין, אך מבדיקה שלי כל הערכים היו תקינים הfsh היה 9.3 ואילו האסטדריול היה 446.. הרופא שלי אומר שזה תקין, האם הוא צודק?. יש לי חצוצרות חסומות ואני מפחדת שבנוסף יש לי רזרבה שחלתית נמוכה מה שימנע מימני להתחיל טיפולי הפריה. מה אתם חושבים?. אני מהצפון ויש לי פגישה עם פרופסור אשכנזי ביום רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך
מניסיון26/11/2013ה FSH שלך מעט גבוה אבל עדיין סביר, נראה שיש לך רזרבה סבירה מה שיכול לעזור לגבי הרזרבה השחלתית זו בדיקת AMH שעולה כ 300 שקלים אפשר רק במכון פרטי. בנוסף בגלל שיש לך חסימה בחצוצרות לדעתי כדאי לעבור להפרייה שמדלגת על החלק במעבר בחצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אי פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013אמנם האסטרדיול וה-FSH מעט גבוהים,אולם מכאן ועד המסקנות שלך המרחק עצום ויש בהחלט מה לעשות,במיוחד שאת צעירה,דבר שמגדיל את סיכוייך במידה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןענבל25/11/2013
אז ככה, אני אחרי החזרה ראשונה של עובר בודד לרחם, מטופלת בבית חולים פרטי אצל רופא פרטי. רצה הגורל ואף אחד מהמעורבים בטיפול שלי לא חשב לספר לי שעלי לקחת אוביטרל ואנדומטרין לאחר ההחזרה. ההחזרה היתה ביום שישי בשעה 13 והתחלתי לקחת אנדומטרין רק ביום ראשון בבוקר. הונחיתי לקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין עד הבדיקה.
שאלתי היא האם יש עוד סיכוי שתהיה השתרשות של העובר ברחם למרות העובדה שלא קיבלתי אוביטרל אחרי ההחזרה ולמרות העובדה שהתחלתי עם אנדומטרין רק יומיים אחרי ההחזרה? אגב, גם לפני ההחזרה לא הנחו אותי לקחת אנדומטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013לא כל הרופאים נוהגים לתת תמיכה ע"H מתן אוביטרל ביום ההחזרה,ובאשר לאנדומטרין הצורך שלו מתעורר אם כבר 8 ימים לאחר מתן זריקת האוביטרל הראשונה ,כך שלא נגרם כל נזק אם התעכבת בלקיחת הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל27/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלהליאת25/11/2013
עברתי הפלה בשבוע 11 העובר היה ללא דופק, זה הריון מעוברים מוקפאים. שאלתי היא מה הסיכויים להכנס להריון בתקופה שבין הההפלה ובין המחזור הראשון ובכלל. עליי לציין שאין לנו בעיה רפואית כלשהיא ההריון פשוט לא קורה בצורה טבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013לא הייתי ממליץ לפעול בנדון בחודש לאחר ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתשירלי25/11/2013
בת 27 לאחר 3 החזרות של מוקפאים ללא הריון.
קיבלתי פרוטוקול טיפול ארוך מהיום ה4 למחזור עד היום ה23
גינרה מהיום ה19 דקפפטיל
ומהיום ה14 לדקפפטיל בדיקות ופיוריגון. נקבע לי תור להיסטרוסקופיה ביום ה20 למחזור. השאלה היא האם זה תקין לעשות היסטרוסקופיה באמצע פרוטוקול?האם היום ה20 זה היום האידיאלי? והאם הבדיקה יכולה להפריע להתפתחות הזקיקים/להיקלטות העוברים בהמשך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013אני אינני נוהג לבצע היסטרוסקופיה בזמן טיפול ,אפילו למקרה שיתגלה ממצא המחייב טיפול ואז כל הטיפול היה לריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאינגה25/11/2013
כמה זמן אחרי אוביטרל בדיקת הריון ביתית אמינה? או כמה זמן אחרי הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013הייתי ממתין לפחות 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותאלה25/11/2013
שלום פרופסור, הבטא שלי מעל 9000,
1. האם הבטא יכולה להעיד על תאומים או רק בבדיקת האולטרסאונד?
2. אני לאחר החזרת עוברים. הבנתי שהספירה ב IVF קצת שונה, כיצד לספור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
2 שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013האפשרות תמיד קיימת ,ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לבחון את מספר שקי ההריון.
את ההריון מחשבים ממועד ההחזרה של העוברים + שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריוןלולה 2625/11/2013
שלום
אני בשבוע 12+1 בהריון תאומים ivf-icsi.. ומצאו שיש מטומה לאחד העוברים שגילו אותה בשבוע 10.. היום הייתי במיון וראיתי ששני העוברים בסדר.. אני לוקחת תמיכה 3אינדומטרין ו250 ריטארד פעמיים בשבוע.. הרופאה שלי אמרה לי לקחת את התמייכה עד שבוע 12 והיא החליטה את זה לפני שגילינו את המטומה המטומה והתור שלי הכי קרוב הוא בעוד שבוע כי הרופאה עכשיו בחופש.. אז השאלה שלי היא עד מתי להמשיך בתמיכה עד 12+0 או עד 12+6? ומה אתם ממליצים לי להפסיק או להמשיך עד התור שלי? האם להמשיך בזריקות? כי יש לי הפרשות חומות קלות.. עזרתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
לולה 2626/11/2013הגודל של המטומה 1.36 * 3.3.. האם היא נחשבת לגדולה ומסוכנת? עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיילפנ שיענו הרופאים
עדנוש2926/11/2013אני עם פרוגסטרון רטארד פעם בשבוע 250 ואני בשבוע 17+3 כבר.. אומרים שצריך לתת פרוגסטרון לגוף על מנת למנוע צירים מוקדמים אז בנתיים לי אמרו עד שבוע 20 לקבל תמיכה.. אההה ואני גם עם תאומים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדנוש 29
לולה 2628/11/2013תודה רבה מותק ושיהיה לך הריון קל ותקין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013תמשיכי עד לתור אצל הרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפי תודות לך.. ובקשר להמטומה
לולה 2627/11/2013קודם כל תודה רבה על המענה וההתייחסות
ואני אשמח אם אתה תענה לי בקשר לגודל ההמטומה שהיא שייכת לעובר אחד ובגודל של 3.3*1.36.. האם במצב שלי היא מסכנת את העובר? והאם ההפרשות החומות הן סימן למשהו לא טוב שקורה בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלפי תודות לך.. ובקשר להמטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013טיבן של המטומות הוא להיספג ,וכל עוד אין פעילות אקטיבית שלה כל הסיכוי שהדבר יגמר וההמטומה תעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלא25/11/2013
שלום
יש לי בעיה של רירית דקה. המליצו לי על בדיקת פיפל ביום 21 למחזור לפני התחלת טיפול IVF.
קראתי באינטרנט על נשים שעברו את הבדיקה פעמיים: ביום 21 למחזור וביום 26 למחזור.
אני בינתיים עשיתי רק פעם אחת את הבדיקה - ביום ה - 21 למחזור.
האם כדאי לי לבקש שיעשו לי את הבדיקה גם ביום ה - 26 למחזור בתקווה לשיפור ועיבוי טוב יותר של הרירית?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013מספיק לבצעה פעם אחת לפני טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2מירי25/11/2013
הבטא מכפילה עצמה, אך היום ראיתי שה- E2 במגמת ירידה. (היה 4186 וכעת 3429). הבטא כעת 8766 , 25 יום לאחר החזרה. שמה פעמיים ביום אנדומטרין. הכל בסדר?
E2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013הכל תקין ,אין לכך כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AFIדנה25/11/2013
אני בהריון מהפריה חוץ גופית שבוע 29+(הריון שני)במעקב HRP עקב סרקלא"ז מניעתי,עד כה ללא בעיות ,בדיקות תקינות.
בבדיקה אקראית (לא בסיכון)התגלה AFI -26
ע"פ הרופאה:כמות מי שפיר AFI-26 תקינה נצפו תנועות עובר היטב.
בשבוע 24-בוצע OGTT תקין
לאור כמות מי שפיר גבולי וגם עובר יחסית גדול נחזור על OGTT
היום רופאה נוספת טענה שהתוצאה תקינה וצעקה עלי שאני לא אמורה להקשיב לסטאז'רים.
אני מבולבלת,הכמות תקינה או לא?
מה הסיכוי שבבדיקה חוזרת תתגלה סכרת?
מה עוד יכולות להיות הסיבות לריבוי יחסי?
ההריון מאוד יקר...(עברתי גהנום כדי להשיג אותו),אז אני מפחדת שמשהו ישתבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
AFI - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013תשובת ה-AFI בגבול התקין,ומאחר ובדיקת הסוכר שלך תקינות והסריקות שביצעת היו תקינות איני רואה בשלב זה מקום לדאגה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)