מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מי שמעוניינתרחל29/11/2013
יש לי גונאל אף 300 שמור במקרר אשמח לתרום למי שזקוקה מאזור יהוד והסביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לקראת החזרהטליה29/11/2013
אני לקראת החזרת מוקפאים בלסטוציסטים על בסיס טבעי
היום יום ה14 לווסת יש זקיק 15מ"מ השאר קטנים (אני PCO) ורירית 5 מ"מ
בדיקת דם- E2-80 PG/ML
PROGESTARON-0.60
LH-5.3 MIU/IU
מתי לדעתך זה זמן טוב להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013עדיין לא ניתן לקבוע יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ודם בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימורשרית29/11/2013
אני מעוניינת בהקפאת ביציות לשימור פוריות. אני חוששת שהטיפול ההורמונלי שריתועצם ביצוע השאיבה פוגעת איכשהו בפוריות. אני מבינה שנשים שצריכות לעבור ivf אין להן ברירה אחרת אלא לעבור את כל זה. אבל אם אני במצב פוריות טוב האם שכרי לא יצא בהפסדי? כי בכל זאת מדובר בהורמונים במינונים גבוהים שגופי יצטרך לספוג, בהגדלת השחלות, בפעילות כרורגית (אפילו אם היא קלה) וכו'? אודה לתשובה עד כמה הדבר נבדק לעומק שאכן אין בטיפול ההורמונלי שניתן ובשאיבה כדי לפגוע בפוריות או בסיכויים להיכנס להריון טבעי בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013הסיכוי שהטיפול ההורמונלי לשימור פוריות יפגע בפוריות העתידית שלך הינו אםסי ובודאי אינו בעל משמעות כמו הירידה בפוריות המידרדרת עם הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאהיעל29/11/2013
אני בת 39 וחצי. מעוניינת לבצע הקפאת ביציות לשיימר פוריות. עשיתי פרופיל הורמונלי בדיקת רזרבה שחלתית. הכל טוב. אני יודעת בוודאות שאני לא רוצה להיכנס להריון ב- 3 החודשים. ולכן אני אומרת לפחות אנצל את הביציות של החודשים הקרובים להקפאתן. מצד שני אומרים שאיכות הביציות בגיל זה לא כל כך טובה. למרות שמשרד הבריאות איפשר עד גיל 41 טוענים שהמחקרים לענין ההצלחה בהפשרת הביציות ובהריון לגי ביציות שנשאבו בגילאים אלו לא נבדקה. מה דעתך האם בגלל זה ממילא הסיכויים קטנים שאכנס בעתיד להריון מ- 20 הביציות שיקפיאו לי וחבל על כל התהליך שאעבור (ההורמונים, השאיבה), העלות הכספית וכו' ולוותר על זה? כל הענין הזה ממש לא נותן לי מוטיבציה לבצע את התהליך כי אני מרגישה שאני אולי עושה הליך מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013למרות שישנה אפשרות למצות תהליך של הקפאה בגיל זה,בחישוב קר של שקלול הסיכויים להרות בגיל הנתון הייתי מבצע זאת במיידי ולא במסלול של הקפאת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה- לפרופ' אשכנזי
יעל30/11/2013אודה לך אם תסביר את תשובתך בפירוט.
כמו כן אודה לך אם תשיב 1) האם לפי תשובתך הכוונה שעליי לנסות להיכנס עכשיו להריון באופן מיידי ולא להקפיא ביציות?
2) האם כל חודש שעובר הוא קריטי לסיכויים שלי להיכנס להריון או שאם אקפיא כעת ביציות ואנסה להיכנס להריון רק בעוד כחצי שנה זה בסדר?
2) ובהתייחס למה שכתבתי בשאלתי אליך שהכותרת שלה "הקפאה" אם אני יודעת בוודאות שאני לא אנסה להיכנס להריון בשלושת החודשים הקרובים האם בכל זאת כדאי להקפיא ביציות? האם בוודאות הסיכויים להיכנס להריון בעתיד מביציות שאקפיא היום בגיל 39 וחצי יהיו קלושים עד כדי שאני צריכה לשקול לוותר על התהליך? תקרא בבקשה שוב השאלה שכתבתי לך ותשיב עליה ככל שיכולתך בפירוט על מנת שאבין.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקפאה- לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2013סיכוייך לאגור בטווח של שלושה חודשים כמות מספקת של ביציות בשלות שישרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה ויניבו בעתיד עוברים לאחר שיופרו עם זרע מתאים, בכמות ואיכות מספיקה להשגת הריון בגיל זה הינו נמוך.
המלצתי בנסיבות אלו לשקול כניסה להריון במיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה- לפרופ' אשכנזי אודה לתגובתך
יעל30/11/2013לפרופ' אשכנזי השבת לי כך :
"סיכוייך לאגור בטווח של שלושה חודשים כמות מספקת של ביציות בשלות שישרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה ויניבו בעתיד עוברים לאחר שיופרו עם זרע מתאים, בכמות ואיכות מספיקה להשגת הריון בגיל זה הינו נמוך.
המלצתי בנסיבות אלו לשקול כניסה להריון במיידי".
מצטערת מראש על שאלותיי אך חשוב לי שתשיב : אני בת 39 וחצי ולפי הבדיקות הרזרבה השחלתית שלי מצויינת (כולל ה- amh). בהנחה ובשני מחזורי טיפול בלבד אצליח לקבל סך כולל של 20 ביציות האם אז תשובתך תשתנה.?
האם לאחר השאיבה יש בדיקות שעושים לביציות טרם ההקפאה כך שניתן לדעת בוודאות שהביציות שאכן יבחרו להקפאה ישרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה?
האם במצב שכזה וככל שלאחר 2 מחזורי טיפול בלבד נקבל 20 ביציות הראויות להקפאה. האם במקרה כזה יהיה לי סיכוי להריון עתידי מהן ותשובתך הנ"ל תשתנה?
אודה לתשובתך ולהסבר. (אודה לך פרופ' אשכנזי אם תשובתך תינתן, כשאתה יוצא מההנחה שכל מה שכתבתי לעיל אכן יתקיים).
ולבסוף, ככל שאני יודעת בוודאות שלא אכנס להריון בחודשיים הקרובים האם המלצתך במקרה כזה להקפיא ביציות?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקפאה- לפרופ' אשכנזי אודה לתגובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2013הפקטור הדומיננטי ביותר המשפיע על הסיכוי להרות הינו הגיל.בגיל האמור אני רואה באופציה של הקפאת ביציות (גם 20 ביציות)ברירת מחדל מסיבה כזו או אחרת ולכן המלצתי לשקול את האפשרות של הכניסה להריון בהליך טרי.כמובן שכל אחת צריכה לשקלל את סיכוייה ולעשות את החלטותיה בהתאם לתפיסת עולמה,ובכלל אולי כדאי לך להמתין שלושה חודשים ואז לבצע את הטיפול הייעודי עם הסיכוים המירביים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי אודה לתגובתך
יעל30/11/2013לפרופ' אשכנזי בהמשך לתשובתך האחרונה לשאלתי:
1) כשהתכוונת להיכנס להריון בהליך טרי התכוונת לביציות טריות? האם מדבריך עולה שהסיכויים לכניסה להריון בהליך טרי כלומר מביציות טריות הוא גדול יותר מאשר ביציות מוקפאות שהופשרו?
2) האם מי שמקפיא את הביציות לאחר שאיבתן יודע להעריך איזה ביציות מהביציות שנשאבו להקפיא, כלומר האם יש מדד על פיו ניתן להסתכל בביציות טרם הקפאתן ולדעת כמעט בוודאות איזה ביציות ישרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה ורק אותן להקפיא?
3) כתבת שאולי כדאי להמתין שלושה חודשים ואז לבצע את הטיפול היעודי עם הסיכויים המירביים. בהמשך לתשובתך הנ"ל- האם ככל שאחליט לעשות את הליך הקפאת הביציות, וככל שההליך יסתיים בעוד כשלושה חודשים. האם פרט לעלות הכספית שאני מבזבזת אני לא מפסידה בכך דבר? כלומר האם אין בעיה אחר כך להיכנס להריון בהליך יעודי כפי שכתבת ובסיכויים מירביים? כלומר האם למעשה ההליך שאעבור להקפאת הביציות בשלושת החודשים לא יפגע או ישבש בצורה כלשהי את ההליך שאצטרך לעבור לאחר מכן כדי להיכנס להריון מביציות טריות שלי ולא יקטין את סיכוייו? (הריון מביציות טריות שלי ולא מהביציות המוקפאות שהן רק לצורך שימור לעתיד).
אודה לתשובתך לכל אחד מהסעיפים לעיל. אציין שאני מודה מאוד לתשובותיך המפורטות ולעזרתך הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף "טרי" זה ברור
לילך01/12/2013היי יעל, קראתי את כל ההתכתבות שלך עם הפרופסור ומילותיו מראות על מקצועיותו והבנתו הרבה. גיל 39.5 או גיל 40 דיי זהים.. ובאמת עדיף לך להתחיל עוד 3 חודשים על "טרי" עם ביציות טריות. אין מה להשוות בין ביצית או עובר אחרי הפשרה, יש עוברים או ביציות שאפילו לא שורדים את ההקפאה/הפשרה אז לא חבל על דקירת שחלות לחינם ?? גם לדעתי כדאי לך להתחיל טיפול טרי בעוד 3 חודשים אם אין באפשרותך להתחיל היום. גם אם הרזרבה השחלתי היא טובה אין בל תשכחי שהגוף זוכר ויודע את גילו. גיל 40 זה גבולי ולא קל מאוד להשיג הריון אפילו במחזור טרי אז אדרבא ואדרבא בקפואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםאני28/11/2013
שלום!
רציתי לדעת..
במידה ואני עם תמיכה ואמורה לקבל מחזור (במידה ואין הריון), האם ישנה אפשרות להמשיך את התמיכה ולדלג על מחזור ולעשות החזרת מוקפאים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013אין אפשרות כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתבאר שבעית28/11/2013
אמרו לי היום שבטא 90 זה נמוך.
עשיתי בדיקה ביום ה11 להחזרה.
האם זה נמוך מאד???אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום ראשון בבוקר בביהח.כמה אני צריכה לראות שהבטא עלתה?
ב27/11 היה בטא 90
ב1.12 כמה אמור להיות?בערך..שיהיה תקין.
מתי אני מחליפה שבוע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בערך 360
אני28/11/2013כל יומיים צריכה להיות הכפלה או כפול 1.5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
באר שבעית29/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ועליית בטאשיר28/11/2013
שלום,בתאריך 8/11 עברתי שאיבה ו10/11החזרת שני עוברים .בטא ראשונה בתאריך 24/11 -493
בטא שניה בתאריך 26/11- 1100 ובאותו יום היו לי כאבי בטן ופעם קודמת שהייה לי כאבי בטן כאלו העובר יצא מחוץ לרחם אז ביקשתי מרופאת המשפחה שלי הפניה לבדיקת דם ועשיתי היום בדיקה בקופת חולים והתשובה של הבטא -4162 לא אמור להיות הכפלה לאחר יומיים האם זה תקין האם יש ערכים שונים בבדיקת דם בבית חולים ובקופת חולים ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כדי לקבל תשובה
שיר29/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי בטן ועליית בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013מתקבל הרושם שמדובר בהריון תקין ואולי מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה -ממתינה לתשובה תודה
שיר02/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימונת
נטע02/12/2013מדהימונת.....סימנים מבורכים!!!!!!!!
שיהיה במזל טוב מלאכית והצלחה בהמשך
אני יצטט לך את הרופא שלי בענייני בטא: "זה לא מתמטיקה זה ביולוגיה"
כשמדובר על פחות מהכפלה....עדיין צריך לבדוק
ואם מדובר על הכפלה ומעלה - יש רק על מה לברך
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב איך מקפיצים הודעה?
נטע02/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע המקסימה
שיר03/12/2013תודה רבה על תשובתך המקסימה
כדי להקפיץ הודעה את פשוט צריכה לרשום תגובה להודעה שרשמת ואז זה מקפיץ את ההודעה
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטע המקסימה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013מתקבל הרושם שהכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאות לאחר שאיבת ביציותשני28/11/2013
שלום,
אני לאחר טיפול IVF ראשון שלא צלח. לאחר שאיבת הביציות סבלתי למשך כשבע שעות מבחילות חזקות והקאות ככל הנראה בגלל חומר ההרדמה. במיון נשים קיבלתי פרמין דרך הוריד אך זה לא הקל על התחושה. האם יש אזשהי דרך בשאיבה הבאה למנוע את תחושת הבחילות וההקאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח. תבקשי מהמרדים זופרן
תהילה28/11/2013זה מאד מקל! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטח. תבקשי מהמרדים זופרן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013כלל לא בטוח שהבחילות מההרדמה,קיימת אפשרות שחלקה נובע מהטיפול בהורמונלי,בכל מקרה ההמלצה לקחת זופרן ראויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך התגובה להורמונים ניראתרינת28/11/2013
שלום,
בת 37, צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין עם FSH משתנה בין 8.1 ביום 2 למחזור לבין FSH 10 ביום 5 למחזור. בדיקת AMH שבוצעה תקינה.
בניסיון של חודש של הזרעה עם גונל 75 , 2 זקיקים מובילים 13,16 וקטנים בשחלה שניה, ואילו חודש לאחר מכן שונה לפרגובריס כמות של 150/75 ובמחזור זה נצפו בשחלה אחת 2 זקיקים 17, 15 ואחד בגודל 11 ובצד שני נצפו אחד 12 וקטנים. אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על שתי השאלות שלי:
1. מה דעתכם לעת עתה על הרזרבה השחלתית לפי הכתוב מעלה?
2. האם לדעתכם הגוף שלי הגיב להורמונים בצורה מספקת? הרי נראה שמספר הזקיקים מועט, מה המלצתכם?
הייתם מעלים מינון או משנים משהו? יש לי עוד חודש אחד לפני הפריות ואשמח לנצל את ההזדמנות לטיפול טוב
אודה לדעתכם האישית בנושא וכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין שההורמונים החל מיום 5 למחזור
רינת28/11/2013התוצאות מיום 9/10 לווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך התגובה להורמונים ניראת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013התגובה סבירה ,בטיפול ההפריה ניתן יהיה להכפיל את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחםעמית28/11/2013
צהריים טובים,
אני עם חצוצרה אחת סתומה ועברתי כמה טיפולי IVF שנכשלו. בגלל שנמצא נוזל ברחם (זו לא הפעם הראשונה) הוחלט לתת לי פריגנובה למשך שבועיים (אני ביום החמישי של המחזור כרגע) ואז, ביום ה 21 של המחזור לעשות הערכת מצב + פיפל
נשמע לכם הגיוני? מה הכדורי פריגנובה בדיוק אמור לעשות?
הבנתי שככה איפשר לדעת האם הנוזל הוא מהחצוצרה ואולי יהיה מומלץ להסיר אותה??
אשמח לכל תובנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013הייתי ממליץ לבצע צילום רחם כדי לראות שמקור הנוזל אינו מהחצוצרה החסומה -מצב הניתן לפתרון ע״י הוצאת החצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר החזרהבת 37 פלוס28/11/2013
פרופ' אשכנזי שלום !
אשמח לדעת מה דעתך על בדיקת דם 12 יום לאחר ההחזרה:
E2 - 217
HCG- 27
PRO- 56
האם יש סיכוי להיריון? האם לחזור לעשות שוב בדיקה?
תודה וחג חנוכה שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013בהחלט יש מקום להמשיך במעקב ולבצע בדיקה חוזרת בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להבין את זהשני28/11/2013
האם בזרע טרי שאין בו שברי DNA בבדיקת הלוספרם, האם אחרי שמקפיאים אותו ומפשירים אותו להזרעה ייתכן ועצם היותו מוקפא גרמה לו לחלקו לשברים ב DNA?
אשמח להבין את זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013בהחלט בין נזקי ההקפאה אפשר להבחין גם עלייה בשיעור השברים ב-DNA של צאי הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשום הבטא הייתה 13. היום 18?הילה28/11/2013
בוקר טוב,
שלשום, ביום ה- 12 להחזרה הבטא שלי הייתה 13.
היום - 18. מה זה אומר?
אני מבינה שאין הכפלה אך בכל זאת הוא עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך
אני28/11/2013כן היתה הכפלה 1.4-בכל זאת משהו תעקבי עוד יומיים שוב בדיקת בטא ותראי
בהצלחה והריון תקיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלשום הבטא הייתה 13. היום 18? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013מתקבל הרושם שההריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועבאר שבעית28/11/2013
שאיבה ב14.11 הוחזרו עוברים ב17.11 זה אומר שחישוב הוא 16 יום אחורה נכון?
כלומר חישוב ווסת יהיה לפי 29/10/13??
כלומר אני שבוע 4??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב שבוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית לאחר הזרעהענבל28/11/2013
3 ימים לאחר הזרעה סבלתי כאבים ופניתי למיון. שם כשבדקו אותי, ציינו בין היתר שהרירית בעובי 5. הופתעתי כי לפני ההזרעה באולטראסאונד, הרירית היתה 8. מה זה אומר? זו אינדיקציה להעדר הריון? כי הבנתי שהרירית אמורה להתעבות ולא להפך...
אני יודעת שתתכן טעות המדידה אבל בהנחה שזו לא טעות זה מצביע על כך שאין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2013הסבירות להריון בתנאים כאלו היא נמוכה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ענבל28/11/2013הסיכוי נמוך למרות שבזמן הביוץ הרירית היתה בעובי 8?? כי הבנתי מרופא אחר שתיתכן ירידה בעובי לאחר הביוץ ואחכ עליה שוב במידה ויש הפריה. אני מבינה שלשיטתך זה לא נכון?
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2013לא סבירה ירידה משמעותית כל כך בעובי הרירית
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)