מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולים מעל גיל 46אפרת18/11/2013
שלום,
מי יודע כמה יכול לעלות טיפולי פוריות בהנחה שקופת חולים אינה מממנת את הטיפולים בגילי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר טיפולים
אמא18/11/2013שלום לך
מחירי הטיפולים הפרטיים מרקיעי שחקים וגם לא פשוטים פיזית, נפשית וגם טכנית.
את יכולה לקבל החזר נאה מהקופה על תרומת ביצית. וכפי הרופאים מבטיחים
סיכויי הצלחה גדולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים מעל גיל 46 - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2013הכוונה לתרומת ביציות?
בגילך לא עושים טיפולי הפריה מביציות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה46
אפרת19/11/2013רוצה לנסות מביציות שלי - אפשרי ? כמה עולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה46 - תגובה
פרופ` דוד בידר20/11/2013אין לך ביציות שיתנו הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעיגל18/11/2013
שלום,
אודה לעזרתכם לגבי הדוגמה הבאה:
במידה והיום במשך היום יחל ביוץ עצמוני, האם קיום יחסים היום רק בשעות הערב זה מאוחר מידיי? האם יש סיכוי לזרע טוב להגיע בזמן לביצית? כמה שעות יכול לקחת לזרע תקין להגיע מהנרתיק לביצית שמבייצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2013אין עם זה בעיה,הטווח הקיים הוא לפחות 24 שעות המספיקות למיצוי הפוטנציאל של הזרע להגיע לאתר ההפריה בחצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לוקח לזרע
גל18/11/2013לא הבנתי, עד כמה שעות לוקח לזרע להגיע מהנרתיק לחצוצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
גל19/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2013הזרע מגיע בטווח זמן קצר לחצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים זכריים גבוהיםתהילה17/11/2013
איך מאזנים הורמונים זכריים גבוהים? זה קשור לזה שאני פוליציסטית?
ואם הביציות שלי נחשבות לטובות וגם העוברים אז זה סימן טוב ?
איך אגביר השתרשות בגלל ההורמונים הזכריים?
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים זכריים גבוהים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2013מאוד חשוב לאתר עם מקור ההורמונים הזכריים הינו בשחלה או ביותרת הכיליה,ובהתאם לכך הטיפול,בכל מקרה עם רמות האנדרוגנים הגבוהים הינו על רקע שחלתי (שחלות פוליציסטיות) טיפול הולם בתכשירים המכילים אגוניסטים של GNRH עשוי לעשות את העבודה ע"י הורדת רמות ה-LH ובעקבותיהם את רמות האנדרוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה תרופתית אחרי תרומת ביציותרינת17/11/2013
שלום רב
האם תמיכה של קרינון אחרי תרומת ביציות מספיקה או שכדאי להוסיף תמיכה נוספת כמו זריקות של גסטון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה תרופתית אחרי תרומת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2013אני בדרך כלל מוסיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רינת18/11/2013כדאי להוסיף תרופות נוספות שמשפיעות על רמת פרוגסטרון או גם תרופות אסטרוגניות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2013לטעמי יש צורך בתוספת תמיכה פרוגסטטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ועודאמא17/11/2013
שלום רב רופאים יקרים
בצעתי היום הזרעה לאחר תמיכה הורמונלית ואוביטרל.
1. האמנם אין צורך בזמן הזרעה מדויק לאחר האוביטרל(בניגוד לIVF)?
2. יש לי כאבי בטן כמו שלפני מחזור. האם תקין? מתי יחלפו?
3. היש צורך בכדורים כגון אוטרוגיסטן לאחר ההזרעה? לא הוצע לי לקחת.
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ועוד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2013לא צריך אוטרוגסטן.
התזמון לא חשוב כמו בהפריה.
כאבי בטן זה כתוצאה מהטיפול וזה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסורים נכבדים - שאלה בבקשהטלי17/11/2013
לאחר טיפול IVF בדיקת בטא לאחר 12 יום = 19
שאלותיי הם:
1. במידה ובעוד יומיים תהיה ירידה בבטא (מקווה שלא), האם זה נחשב הריון כימי? הפלה?
2. נתקלתם בהריונות שהתחילו עם בטא כזאת?
3. במידה ותהיה ירידה, אפשר להתעודד שנקלטתי לפחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסורים נכבדים - שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2013אם ירד זה הריון כימי.
יכול להיות גם הריון תקין שיתפתח רק שהסיכויים קטנים יותר.
יש עידוד מכך שהבטא חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםחן17/11/2013
שלום, לגבי תרומת ביצית בחו"ל הבנתי שעוברים טריים עדיפים על מוקפאים אבל עד כמה, כלומר האם ההבדל משמעותי מאוד?בכמה אחוזים זה מצליח יותר? והאם אין סיכון כשמפשירים עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013הסיכוי של עוברים טריים כפול מזה של מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתרום17/11/2013
בת 39 , חודש אחרי הריון כימי, עושה שוב סבב טיפול של מוהפור והזרעה.
האם כדאי להתחיל תמיכה מיד ביום ההזרעה ואיזה סוג תמיכה היית ממליץ לי לבקש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013ניתן לשקול תמיכה בנרות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCO והחזרהטליה17/11/2013
הרופא שלי הציע לי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי ללא הורמונים .
הבעיה היא שאני PCO ואין לי ביוץ סדיר .
האם אני יכולה להיעזר בדיקור סיני ע"מ לגרום לביוץ החודש?
או לחכות שבועיים ללא שום התערבות ואם לא קורה כלום לקחת פרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
PCO והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013הייתי שוקל במצבך טיפול הורמונלי תחליפי להכנת רירית הרחם להחזרת עוברים מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול אפשר חוץ מפרוגינובה
טליה17/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוברום17/11/2013
לאחר 5 ימים עם מונפור 200 היום בדיקות:
LH 2
ESTRADIL 1658
PROGES 2
זקיק אחד 20 , זקיק אחד 15 ועוד כמה קטנים
הרופא אמר לי להזריק עוד 200 היום
מחר אח"הצ אוביטרול
וביום ג' ב15:00 הזרעה.
האם זה בסדר? האם לא היה כדאי לחכות עוד ?
וכמה שעות בדיוק לפני הזרעה רצוי להזריק את האוביטרול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערב טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013התכנון מצוין,לאחר הזרקת האוביטרל יש לבצע הזרעות עוקבות בטווח של 24 ו-48 שעות לאחר זריקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלסלעית17/11/2013
עשיתי פיפל ולהפתעתי יום לאחר מכן קבלתי מחזור.
בהקשר לזה רציתי לשאול:
1. האם פרוצדורת פיפל יום אחד לפני קבלת המחזור יכולה לסייע :
א. להשתרשות של עוברים מוקפאים.
ב. להשתרשות עוברים בכניסה ספונטאנית להריון (ללא טיפולים).
2. האם פרוצדורת פיפל מועילה רק בחודש שלאחר ביצוע הפרוצדורה?
תודה רבה
סלעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013אכן יש כרך בכל המצבים שהעלית בביצוע פיפל בחודש שלפני הטיפול ,גם אם היא נעשית זמן קצר לפני המחזור,הערך שלה נשמר רק לחודש הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהסוניה17/11/2013
בצענו הזרעה ביום שלישי ורביעי האחרונים (13,14.11) ב- 11:30 בבוקר. (אחרי 8 ימים של הזרקת גונאל אף 300 יחידות כל זריקה) וביום שני 12.11, אוביטרל 250.
1-האם יכול להיות שעד היום- יום ראשון יש כאבים ונפיחות גדולים בשדיים, כאילו לקראת מחזור??
שאלה 2- מתי ישנו שינוי בצבע הפטמות, שזה סימן להריון. האם מיד אחרי השרשה או מספר ימים או שבועות???
תודה על תשובתכם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013בהחלט יתכן גודש בחזה לאחר זריקת הוביטרל הנמשכת עד לקבלת המחזור,השינוי בפטמות מתחיל רק בשלב מאוחר יותר של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הביוץ מתקרב?לי17/11/2013
בת 29, שחלות פוליציסטיות. וסת בממוצע כל 37-45 יום.
רוצה לבצע הזרעה על בסיס ביוץ טבעי.
מעקב זקיקים+ דם:
ביום ה 19: שחלה ימין זקיק 14מ"מ. שחלה שמאל 12מ"מ. רירית 7 מ"מ
E2: 201. LH: 14.90.PROG: <1.7
ביום ה- 22: שחלה ימין זקיק 15 מ"מ. שחלה שמאל 13 מ"מ רירית 6 מ"מ
E2: 223. LH: 18.50.PROG: <2
ביום ה 25 (היום) : שחלה ימין זקיק 14 מ"מ. שחלה שמאל 9 מ"מ. רירית 5.9 מ"מ.
E2: 288. LH: 14.50.PROG: <2
יש לציין כי את המעקב זקיקים עושה כל פעם רופא מיון אחר.
מתסכל אותי מאוד חוסר העקביות בתוצאות.
האם נראה שהביוץ מתקרב? מתי כדאי לבצע מעקב נוסף?
אודה מאוד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הביוץ מתקרב? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2013יש לבצעה בטווח של יומיים למרות שאין בטחון שיתרחש ביוץ ועוצמות תהיה ראויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנותמירי17/11/2013
האם מישהי ניסתה לאכול סלק וזה עזר
לרירית?
כמה צריך לאכול ביום?
טרי?מבושל ?או שזה לא משנה?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
עמית17/11/2013היי,
לי זה מאוד עזר לרירית
אכלתי לאורך כל הפרוטוקול ובמיוחד לפני ההחזרה
לא יותר מידי..נראה לי שכל יומיים אכלתי סלק אחד לפחות
זה ממש עוזר לרירית
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור משייחאני17/11/2013
רציתי להתייעץ איתך על השלב הבא ולשמוע את חוות דעתך בברור האי פריון שלי,
איך אוכל להגיע אליך ??יש מס' טלפון מתחת לשמך באתר אבל אין מענה די הרבה זמן
רציתי לדעת מה עליות של פגישה והאם יש השתתפות של הקופה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ עולה 1200 שקלים ותלוי
נ.17/11/2013איזה קופ״ח את, אני במכבי החזירו לי 600 שקלים אבל זה מוגבל ל3 פגישות בשנה לא יותר. ולוקח המון זמן עד שעונים אצלו כי עמוס שם מן הסתם זה פרופסור משיח.אל תתייאשי בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות למשיח
עמית17/11/20131200 לפני החזר של קופת החולים??
כי לי אמרו שיעוץ עולה 1500 ש"ח (המזכירות שלו)
יכול להיות שזה תלוי מאיזה קופה מגיעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - אכן כן 1200 שח לפני החזר
נ.17/11/2013זה מה שאני שילמתי בכל אופן תבררי מגיע החזר מכל קופה ואם אני זוכרת נכון גם טיפול 1200 לפני החזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן המזכירות אמרו שאין החזרים
אני18/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
עמית18/11/2013בטח שיש החזרים
יש החזר מהקופה על הייעוץ בלבד, סה"כ 600 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
אני18/11/2013שוחחתי עם המזכירות אמרו לי שאין החזרים לפרפסור משיח
אם אני רוצה שאני יבוא לד"ר משיח שזה הבן שלו אמרתי שאני רוצה אליו אמרו לי לשלוח פקס ושהוא ידון בבעיה שלי זה הגיוני מה שקורה שם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עמית18/11/2013ההחזרים לא קשורים אליו
את צריכה להתקשר ל קופת חולים שלך ולשאול האם יש החזר עבור יעוץ אצל משיח
לי אמרו שכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ובהצלחה
אני18/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)