מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםאני16/11/2013
שלום רב לרופאים המקסימים!
לאחר הפריה ראשונה שלא הצליחה...
קיבלתי מחזור, והתחלתי ליטול אסטרופם. 10 ימים (3 כדורים ליום) לאחר נטילת אסטרופם, ביצעתי בדיקת דם- הבדיקות דם מיום חמישי: אסטרדיול 359.5
פרוגסטרון 0.68
lh 12.22
מיום חמישי התחלתי גם לקחת אנדומטרין ומחר יש החזרה. שאלו אותי מתי נוח לי, ואמרו שהרירית טובה. היה לי מוזר ששאלו אותי באיזה יום נוח לי...
האם התזמון טוב? האם ישנה המלצה לחכות?
אם חלילה הסבב לא הצליח- אז מתי מקבלים מחזור בערך? אני מניחה שהאסטרופם והאנדומטרין מעכבים קצת את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013במידה ורירית הרחם הבשילה לעובי והמראה התקין וכמובן עם נתונים הורמונלים הולמים ,ניתן להתחיל במתן תכשירי הפרוגסטרון ,החזרת העוברים מכוונת לפי שלב הקפאתם,ולכן נראה שההליך שלך על פניו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה ימים יבייץ זקיק בגודל 16?אינגה15/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

תוך כמה ימים יבייץ זקיק בגודל 16? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013בד"כ בטווח של יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסורים די דחופהענבל15/11/2013
לקראת הזרעה. התחלתי להזריק פיורגון ביום ה5 של המחזור.
היום, יום מס׳ 9, הייתי במעקב זקיקים ובדיקת דם וקיבלתי הנחיה מרופא הפריון כך:
זקיקים בגודל 10, 10, 10, 11.
E2= 637
פרוגסטרון קטן מ0.8
LH= 1.1
הרופא הורה לי להמשיך להזריק עד יום ראשון בערב (כולל ראשון) ולעשות בדיקת דם בשני בבוקר שוב ולהגיע אליו למעקב זקיקים נוסף בשני בערב עם תוצאות בדיקת הדם.
שאלותיי:
1. האם מעקב רק ביום שני לאור התוצאות אינו רחוק מדי?? לא ייתכן שאפספס כך את הביוץ??
2. שאלה נוספת מסקרנות- כשהוא ביצע את האולטראסאונד הוא התבונן ומיד אמר את גודל הזקיקים. לא אמורים למדוד עם האיקסים האלה שמותחים?? הוא רק התבונן ומיד ידע את הגודל. הייתכן??
תודה וסליחה על האורך, אני פשוט קצת לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסורים די דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013נראה שהערכתו של הרופא שלך בהחלט תקינה ,הסיכוי שלך להתבייץ לפני יום ב קטן ביותר,את צריכה לסמוך יותר על נסיונו של הרופא שלך להעריך גודל זקיקים לפי מראה עיין במיוחד שהם עדיין קטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת מוקפאיםשני15/11/2013
יש לי שאלה...אם יש 3 מוקפאים ומחזירים רק אחד את השאר אפשר להקפיא שוב? או מה קורה עם השאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפשרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013אפשר תנאי ששרדו את תהליך ההשרה ללא פגיעה,אולם לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת מוקפאים
שני16/11/2013תודה על התשובה
למה לא רצוי?...זה פוגע באיכות או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דומה לאוכל שהוקפא - בערך חחח
טלי16/11/2013לאחר שהוצאת אותו מהקפאה והחזרת אותו, אמנם ההשוואה קצת מוגזמת אבל נראה לי שזה העקרון.
בכל מקרה, אם רוצים רק להחזיר מוקפא אחד, עדיף לבקש לפני שמקפיאים כמה עוברים ביחד, להקפיא כל אחד בנפרד או מקסימום שניים.
אלא אם את רוצה שבהחזרת המוקפאים יחזירו את כולם. בד"כ צעירות מחזירות גג 2 אם הם באיכות טובה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת מוקפאים
שני16/11/2013ההקפאה הייתה לפני כמה שנים ולא שאלו אותי איך אני רוצה להקפיא אותם ועכשיו אני רוצה להחזיר רק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפשרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותלולה 2615/11/2013
שלום
אני בהריון תאומים בשבוע 10+5 ivf-icsi.. אתמול הייתי אצל הרופאה בדקתי תעוברים שלי ושניהם בסדר ועם דופק.. לפני 5 ימים התחיל לי דימום למשך יום או פחות מיום ואחר כך הפך להכתמות חומות למשך 4 ימים.. אני לוקחת 3 אינדומטרין ביום ופרוגנובה ואתמול הרופאה אמרה לי לקחת זריקות ריטארד 250 בגלל שאין דימום עכשיו ו פעמים בשבוע..
1. האם זה בסדר? או צריך להזריק את ה 500? וגם לא הסבירה לי איך להזריק אשמח להנחיה..
2.ועוד שאלה, ביום שהיה לי דימום בצילום אולטרא' אמרו לי שיש מטומה כ 15 מ"מ מעל הפה הפנימי והיא דקה.. אתמול בצילום עשתה לי מהבטן ולא ראתה את המטומה.. האם זה אומר שהיא נספגה או שהיה צריך לעשות אולטראסאונד ויגינלי כדי לראות??
3.והשאלה האחרונה היא היום קניתי חומצה פולית עם ברזל והרוקח נתן לי קופסה חדשה והכדורים מוזרים הם בצבע חום ושחור.. ורשום 100mg ברזל..0.40mg חומצה פולית.. האם זה מספיק?? כי תמיד היה רשום 400 חומצה פולית.. צילמתי את הקופסה עם הכדור.. עזרתכם בבקשה..
וסליחה על כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013ללא ספק אולטרסאונד וגינלי עולה במידת הדיוק שלו על אולטרסאונד בטני,אין בעיה עם המינונים של הברזל והחומצה פולית שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ועודאמא15/11/2013
שלום רב רופאים יקרים
ביום ראשון בס"ד אני מתעתדת לעשות הזרעה.
האם את הזריקה(פיוריגון) אקח בשעה הרגילה שאני נוהגת, 22.00
ובבוקר שבת בשעה 10.00 את האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ועוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013אכן,מותנה במועד ההזרעה שנקבע ע"י הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורום היקרות אשמח לחוות דעתנ.15/11/2013
אתמול לצערי הרב בישרו לי שאין לעובר דופק בשבוע 8+5 אני ביום שני אמורה לעבור גרידה ומאוד מפחדת זה היריון ראשון לפניו היה כימי והכל מivf. אשמח אם תרגיעו אותי ותאמרו לי שזה תהליך לא מסוכן ומלחיץ ואם יש סיכונים גם ארצה לדעת, הכל קרה כל כל מהר ועצוב בטוח אתן מבינות. אודה להתייחסות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אור15/11/2013אני ממש מצטערת לשמוע , גם אני עברתי את הסיוט הזה לפני כמה חודשיים עם הריון תאומים בשבוע 9 לא היה דופק לשניהם.
אני מטופלת אצל אחד הפרופסורים הטובים בארץ והוא המליץ לי לא לעשות גרידה אלא לקחת כדורי ציטוטיק ואז את עוברת דימומים וכאבי בטן ושק ההריון נופל.
לפעמים לא הכל יורד ואז צריך בכל זאת גרידה במקרה שלי לקח כמעט חודשיים והכל התנקה.
הבנתי ממנו שזה הרבה יותר מומלץ מגרידה , בלי התערבות כירוגית בלי הרדמה נוספת (כי גם ככה אנחנו עוברות שאיבות בהרדמה) ובלי סיכונים מיותרים.
בכל מצב בחודש הבא אני מתחילה טיפול IVF נוסף.
( ודרך אגב בעוד חודש אני בת 42)
אין דרך לנחם אבל קחי בחשבון שהגוף דחה את העובר כי הוא לא היה תקין.
תסתכלי על העתיד ובעזרת ה' ההריון הבא יצליח ותצאי עם ידיים מלאות.
גם לי היה קשה אבל צריך להסתכל קדימה...
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו לא להאמין
נ.15/11/2013איזה נורא זה אין לתאר את ההרגשה, האמת שלא הציעו לי כדורים מכיוון שיש לי המטומה שטף דם ברחם שגרם להפלה..אז אמרו ישר גרידה. מקווה לעבור הכל ובעזרת ה׳ כולנו נצליח ונתחזק מהדברים האלה. ממש מודה לך על דברייך חיזקת אותי!! שבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע- פענוחאורחת15/11/2013
שלום,
אשמח אם תוכלו לפענח את בדיקת הזרע:
מראה כללי- N
נפח זרימה (ML)- נפח 3 מל
ריכוז תאי זרע במיליונים- 61 במ"ל
סך הכל תאי זרע במליונים- 183 תאי זרע בזירמה
תנועתיות %- 50
דרגה (סולם 0-4): דרגה 3
חיוניות %- 90%
חומציות PH- 8.1
צמיגות- N
בדיקת מורפולוגיה על פי קרוגר
תאים תקינים %- 6%
פתולוגיית צוואר- 7%
פתלוגיית זנב- 2%
אחר- 85%
נוגדנים בזרע
מוקפא- לא
האם ניתן להיכנס להריון עם מורפולוגיה תקינה של 6%?
האם לפי הבדיקה מומלץ על קיום יחסים מדי יום או עם הפסקות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת..
אורחת15/11/2013האם בסה"כ הסיכויים טובים להריון טבעי?
האם שאר המדדים טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע- פענוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013בדיקת הזרע תקינה לחלוטין ,ובהחלט קיים סיכוי סביר להריון ספונטני ללא צורך בטיפול.
אני מורה למטופלים שלי לקיים יחסים לסירוגין בתקופה המשוערת של הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבופרופןטלי15/11/2013
שלום
בת 28 עברתי היום הזרעה לאחר טיפול באיקקלומין ואתמול זריקת אוביטרל יש לי כאבי ראש חזקים ורק אדוויל עוזר לי האם אסור לשתות כדורים ממשפחה זו כי הם מונעים ביוץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איבופרופן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013תכשירים אלו אינם יכולים למנוע ביוץ מכוון ומתוזמן ע"י אוביטרל,עיקר השפעתם מתבטאת אולי במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףענת15/11/2013
אני בת 39.5 .ב11.11 עשיתי בדיקת דם עם הערכים הללו FSH-35.2
LH-19.8 Estradoil -188
המחזור היה ב5.11 .
הרופאה אמרה לי אין לך מה לדאוג נבצע חודש הבא שוב בדיקה.
איך לא לדאוג?? למה לא כדאי לעשות שוב בדיקת דם? למה לא לבצע אולטרסאנד?
האם יתכן שזוהי טעות? האם יתכן שהערכים בחודש הבא יהיו שונים לגמרי?
עם ערכים כאלה לא כדאי לבצע דחוף בדיקות?
בבקשה ענו לי בהקדם!!!! תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט
ענת15/11/2013חשוב אולי לציין שלפני 3 שנים נכנסתי להריון ששרד כמה שבועות בודדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך
מנסה15/11/2013ה FSH שלך מאוד גבוהה, מציעה לך לפנות ההקדם למומחה בפוריות ולא לבזבז זמן בהמתנה לבדיקה נוספת שלא ממש רלבנטים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013מסתמן שהערכים שלך בהחלט קגבוהים למדי ,כדי לקבל מידע מעודכן לגבי הרזרבה השחלתית שלך רצוי לבצע בדיקת AMH אותה ניתן לבצע בכל עת לא תלוי במועד המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור דליללילי15/11/2013
המחזור שלי ממש קצר יומיים של דימום
וגם הדימום שיש חלש
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור דליל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013צריכים לבצע הערכה הורמונלית של הביוץ ואיכותו ובנוסף הערכה של הרחם באמצעות צילום רחם והיסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בערכי E2 בסס טבעילינוי14/11/2013
ערב טוב,
אני עושה סבב מוקפאים טבעי אחרי כישלון ב-IVF, בלי הפסקה ביניהם.
תמיד היו לי מחזור וביוץ סדירים ולכן הוחלט ללכת על טבעי.
הבעיה שהכל מתקדם נורא לאט. יום המחזור 23, זקיק 16 מ"מ (גדל ב-1 מ״מ ביומיים), האסטרדיול עולה לאט, ירד קצת באמצע ואחר כך עלה שוב (כדי שיהיה ברור: ביום א׳ הוא היה 333, ביום ג׳ 271 והיום 321). אולי רלוונטי ואולי לא, היה עוד זקיק אחד שלא המשיך לגדול. והרירית טובה, מעל 9 מ״מ.
האם כדאי לבטל את הסבב ולנסות שוב בחודש הבא? או שיש מה לעשות בשביל להציל אותו? יש לנו עוברים מצוינים וחבל לי 'לבזבז' אותם אם התנאים להחזרה אינם אופטימליים.
מאוד אודה אם תענו לי, כי הרופא שלי בחו״ל ואין לי את מי לשאול.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בערכי E2 בסס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013כדאי להמשיך במעקב ולהוסיף בנוסף לגודל הזקיק מדדים הורמונלים נוספים כמו פרוגסטרון ו-LH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאני14/11/2013
שלום רב-
האם לאחר לקיחת אסטרופם אמורים לבייץ כשמפסיקים ליטול את הכדור? או שממשיכים לקחת אחרי החזרה גם?
ערב נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013האסטרופם אינו תכשיר לגרימת ביוץ ולא חייב להתרחש ביוץ לאחר הפסקתו,הוראות מתן האסטרופם הן לפי הוראת הרופא המטפל ולפי התוויה ספיציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאני14/11/2013
שלום לכל הרופאים, ותודה מראש על המענה:
לאחר הפריה ראשונה שלא הצליחה...
קיבלתי מחזור לפני 13 ימים... ואני נוטלת אסטרופם 10 ימים (3 כדורים ליום).
הבדיקות דם מהיום: אסטרדיול 359.5
פרוגסטרון 0.68
lh 12.22
אני חשבתי שיש תהליך ביוץ רגיל ולאחריו עושים החזרה. הרופאה אמרה שהאסטרופם מדכא את הביוץ... ואמרה שאפשר לעשות החזרה ביום ראשון לעוברים בני יומיים. לפי מה אז יודעים מתי להחזיר במצב כזה?
היא אמרה שהרירית טובה.
האם התזמון טוב? האם ישנה המלצה לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי לא ענו עדיין
חגית16/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- זה המשך למה שכתבת לי
חגית16/11/2013אתמול על בדיקת הזרע . אשמח לקבל את תשובתך
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013התזמון ראוי בהחלט
החזרת מוקפאים - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013התזמון ראוי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול טיפול והיסטרוסקופיהשירלי14/11/2013
שלום
אחרי טיפולים של מוקפאים...
אמורה להתחיל טיפול ivf חדש אך לפני כן צריכה לעשות היסטרוסקופיה
הרופא נתן לי תכנית לפני שהחלטנו על הבדיקה פרוטוקול קצר...
האם התכנית תשתנה מפרוטוקול קצר לארוך?
האם ניתן לעשות פרוטוקול קצר עם בדיקת היסטרוסקופיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול טיפול והיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2013לא כדאי לבצע היסטרוסקופיה במהלך פרוטוקול קצר
1. בגלל הדמם שהפעולה עלולה לעורר
2.בגלל ממצא שעשוי להתגלות ויהיה צורך לטפל בו
3.יצירת תנאים לא הולמים להשתרשות בעקבות החדרת נוזל ,או גז במהלך הפרוצדורה.
לטעמי יש לתכנן את הטיפול ,ארוך או קצר רק לאחר ביצוע הפעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)