מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האםמירי26/09/2013
האם לאחר הזרקת אוביטרל
הביוץ יתרחש בדיוק אחרי 36שעות
או שזה יכול להיות פחות או להיפך יותר שעות?
ועוד שאלה
מתי אחרי ההזרעה מתחילים להשתמש בקרינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2013טווח הביוץ לאחר מתן האוביטרל יכול להתרחש בין 24-40 שעות לאחר ההזרקה -תלוי בגודל הזקיק המוביל ,התגובה הורמונלית,הפרופיל ההורמונלי הבסיסי-בטיפולי הפריה הציפיה לביוץ לאחר אוביטרל הינה בטווח של 36-40 שעות,לכן הטווח משתנה ,צריך לזכור שבטיפול מבחנ האוביטרל ניתן בנוכחות זקיקים מובים קטנים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי27/09/2013אם הזקיק 17
והזרקתי אוביטרל אפשר לדעת אחרי כמה שעות יתרחש
הביוץ ?
כי לפי תשובתך הבנתי שככל שהזקיק גדול יותר
כך הביוץ יתרחש מהר יותר זאת אומרת
אחרי פחות שעות
האם הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2013בטווח של כ-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןשיר26/09/2013
איפה מזריקים קלקסן? בבטן או במותניים? זאת.תרופה מסוכנת? אני צריכה להזריק אותה אמפירי. אולי זה יעזור לי להיקלט להיריון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2013קליקסן הינה תרופה הניתנת במצבים של קרישיות יתר והזרקתה היא תת עורית שניתן להזריק גם בקו המותניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונל אפעדי26/09/2013
שלום רב, יש לי מספר שאלות לגבי הזרקת גונל אפ: האם אפשר להזריק בשעות הלילה המאוחרות? האם צריך מרווח שעות מסויים בין ההזרקה לבדיקת הדם של היום שאחרי ההזרקה?
האם השעה חייבת להיות מדוייקת בשאר הימים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת גונל אפ - תגובה
פרופ' שחר קול26/09/2013אפשר בשעות הלילה.
יש להקפיד על שעה קבועה.
אין משמעות לפרק הזמן שעובר ממועד ההזרקה לבדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת גונל אפ
עדי26/09/2013תודה רבה לך פרופ' שחר קול..
שאלה נוספת לגבי גונל אפ..היות ובגלל העבודה קשה לי בודאות להזריק כל יום באותה שעה, האם סטייה של כשעתיים בשעת ההזרקה היא מהותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גונל אפ
עדי27/09/2013בבקשה תענו לי ..האם סטייה בכשעה עד שעתיים לגבי שעת לקיחת גונל אפ היא משמעותית?
היות ובגלל מקום העבודה לא תמיד אוכל לדייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת גונל אפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2013אינה מהותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות?קרן26/09/2013
בת 42, אמא לילדה בת 4.5 (בנק הזרע, תורם).
ביצעתי הזרעה ב-13/9,ללא הורמונים למעט אוביטרל. אתמול ושילשום - 2 הכתמות חומות שחלפו....הבוקר שוב הכתמה ממש קטנה. בבדיקת הריון ביתית של היום - חיובי.
א. בהנחה שההכתמות הן השתרשות - כמה זמן זה נמשך ? האם הגיוני שמספר ימים?
ב. בהריון של הילדה, לא היו לי שום דימומים או הכתמות. האם אתם רואים צורך לתמיכה כלשהי ? האם זה יכול להעיד על משהו לא תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2013הייתי ממליץ לקחת טיפול הורמונלי תומך ע"י תכשיר פרוגסטרון בנרות או בזריקות -בכל מקרה יש לבצע מחר בדיקת דם להריון ולהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
קרן26/09/2013כהמשך לתשובתך, פרופ':
האם להתבסס על תשובתך ולהתחיל ליטול אנדומטרין (יש ברשותי).
או לחלופין - האם להמתין לבדיקת דם (שתיערך רק בשבוע הבא לאור החג)??? בעצם שואלת - האם שווה לא לחכות ולהתחיל מיד באנדומטרין?ובכך לצמצם את מס הימים בלי תמיכה? האם זה יכול להזיק במשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא התייחסו. תודה
קרן26/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/09/2013מחר יום ששי וכדאי חבצע את בדיקת הדם (בטא) ואני מדוכנע שניתן לבצע במעבדות קופ״ח. בדיקת הריון ביתית מאד לא אמינה 12-13 יום לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות?אורטל26/09/2013
אני בת 24,בתולה,לא מעשנת,לא שותה,לא נוטלת גלולות ולא שום תרופה אחרת.גובה ומשקל תקינים.
לחץ דם וסוכר תקין.
בחודשים האחרונים המחזור שלי לא סדיר ובכלל,בתקופה האחרונה אני נורא עצבנית,חם לי וקר לי מרגע לרגע,אני די שעירה ונוטה למצבי רוח.
מעולם לא עברתי שום בדיקה גניקולוגית.
שאלתי היא:
האם יכול להיות שאני סובלת משחלות פוליציסטיות?ואם כן,האם זוהי מחלה מסוכנת שיכולה לפגוע בפוריות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/09/2013יכול להיות.
זה לא מחלה אלא מצב הורמונלי שגורם להפרעות בתהליכי ביוץ ולא קשה לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מאוחררוני26/09/2013
אני ואשתי שוקלים הריון שלישי וכרגע מתעכבים עם זה עקב נסיבות שונות.ההריון הראשון והשני שנקלטו כשהיא היתה בת 31.3 ו-34.8 נקלטו בקלות ולמעשה ניתן לומר שבנסיון הראשון.כיום היא בת 39.באיזה גיל מבחינה סטטיסטית ולאור הנתונים הנ"ל שהצגתי הסיכוי שלה להרות שוב ירד אל הרבעון השלישי(באיזה גיל הסבירות שלה להרות תהיה 75%בקירוב?)ובאיזה גיל הסבירות שלה תרד ל50%בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מאוחר - תגובה
פרופ' שחר קול26/09/2013יש פערים עצומים בין נשים בגיל זה.
הפיזיולוגיה שונה מאוד באשר למספר הביציות ולאיכותן בין אישה אחת לרעותה.
לכן לא ניתן לקבוע סיכויים מדויקים לגבי אישה מסוימת, אלא להמליץ לנסות להרות מוקדם ככל האפשר.
העליה בגיל כרוכה בירידה בסיכוי להרות, ובמקביל לעליה משמעותית בסיכון להפלה טבעית מוקדמת, בעיקר אצל נשים שעברו את גיל 35.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אין שיתוף פעולה עם מרכזים בארה"לX26/09/2013
ב, בנושא תרומת ביצית פתוחה, כשיש התאמה מירבית למראה האשה בישראל. (מבלי לשמור כמובן על קשר עם האשה התורמת).
באזור קליבלנד-אוהיו אולי, ניו יורק? בוסטון? למה הכל מתרכז במזרח אירופה? עלויות הגורם המשפיע? (היכן בד"כ נעשית תרומה פתוחה כלשהי, עם תכונות אופי וכד', אנגליה אולי?)
בתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אין שיתוף פעולה עם מרכזים בארה" - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/09/2013יש כמובן אפשרות לקבל תרומת ביציות מהרבה מרכזים בארה״ב. שם ניתן לקבל פרטים ותמונות של התורמת ואפילו להיפגש איתה אולם מחירי הטיפול גבוהים בהרבה מאשר במזרח אירופה. באנגליה אין תרומת ביציות ומפנים למזרח אירופה או ספרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות דחוףףףףףףףףףעדנוש2925/09/2013
שלום רופאים אני בהריון לאחר הפרייה עם תאומים לא זהים בשבוע 8+4 היום... אתמול עברתי אולט' בטני (לא נרתיקי) בו הכול נראה תקין שני העוברים ניראים אותו דבר בגודל והכול בסדר שניהם עם דופק... אחרי שיצאתי משם הלכתי ברגל איזה 30 דק' עד הבית של ההורים ואז שהגעתי שמתי לב למיחושים מוזרים בבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור מאוד קלים) וכשניכנסתי לשירותים ראיתי צבע חום על התחתון הלבן , זה לא בכמויות אבל עד היום זה בא בניגוב רק חום כהה כזה (לא דם טרי) ולפעמים ניראה על התחתונית ממש פס קטנצ'יק של החום הזה...מה זה יכול להיות? זה הפלה מאיימת חלילה.? אתמול באולט הכול אחלה היה איתם..הייתי אצל רופא משפחה נתן לי הפנייה למיון נשים היום אך כשחזרתי ממנו לבית הכול נעלם כלא היה ואז עכשו בערב אחרי פיפי בניגוב היה חום בהיר כזה.. ללכת מחר בבוקר למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות דחוףףףףףףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2013הכתמה כזו היא חסרת משמעות ויכולה לנבוע גם מצואר הרחם,בכל מקרה לא מדובר בדימום אקטיבי המחייב ביקורת,בשלב זה ממליץ להירגע קרוב לודאי שהתופעה תחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון ממליצה לא להתאמץ
ליאת27/09/2013מניסיון ממליצה לא להתאמץ, בהריון שלי היה מצב דומה כשהייתי מתאמצת בהליכות נקיון וכדומה. ממליצה בחום לא להתאמץ. ואז זה לא יחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף בהולשיר25/09/2013
בעלי שתה בירה ואכל חצילים לפני השאיבה שלי. זה לא נורא? אני מפחדת שזה לא ייפגע בדגימת זרע שלו שהוא צריך לתת לעוברים שלנו. זו שאיבה ראשונה שלי ואני רוצה להצליח.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להמשיך לחיות
מנסה25/09/2013אל תדאגי, בעלך יכול להמשיך להתנהל כרגיל, זה לא יפגע בטח לא בטווח המיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף בהול - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/09/2013אין שום נזק לזרע משתית בירה או אכילת חצילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות?אורטל25/09/2013
אני בת 24,בתולה,לא מעשנת,לא שותה,לא נוטלת גלולות ולא שום תרופה אחרת.גובה ומשקל תקינים.
לחץ דם וסוכר תקין.
בחודשים האחרונים המחזור שלי לא סדיר ובכלל,בתקופה האחרונה אני נורא עצבנית,חם לי וקר לי מרגע לרגע,אני די שעירה ונוטה למצבי רוח.
מעולם לא עברתי שום בדיקה גניקולוגית.
שאלתי היא:
האם יכול להיות שאני סובלת משחלות פוליציסטיות?ואם כן,האם זוהי מחלה מסוכנת שיכולה לפגוע בפוריות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2013בהחלט יתכן,בצעי בדיקת אולטרסאונד בדרך הבטן,ופרופיל הורמונלי,המצב אינו מסוכן וניתן לבקרה ואסון,וקל לטפל במקרה שקיימים הפרעות בביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסורים יקרים את עזרתכם בבקשהחסוי25/09/2013
אני אמורה להזריק היום 225 מנופור ומחר 187.5ונגמר לי ואין לי מאיפה לקנות .נשאר לי רק 75 מנופור למחר ואמרו לי להזריק בלית ברירה האם זה בסדר? אני לפני שאיבה וקצת לחוצה מהמשחק במינונים... תודה רבה
פרופסורים יקרים את עזרתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2013במידה ולא תמצאי חומר נוסף הזריקימה שיש לך,הערכתי שההשפעה תהיה שולית בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות זקוקה לעזרתכן דחוףחסוי25/09/2013
נגמר לי המנופור למחר וכולם כבר סגרו אין לי מאיפה לקנות רציתי לדעת אם יש למישהי אני אקנה ממנה אמפולה אני גרה בקרית גת אבל אגיע לכל מקום אפשרי בדרום לפני החג כמובן אודה לכן אם תעזרו תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ב25/09/2013תכנסי לקבוצה בפייסבוק שנקראת טיפולי פוריות תמיכה עד להצלחה קבוצה סגורה..אני נתתי למישהי שם את כל הכדורים והזריקות שהיו לי בבית..הם תמיד עוזרות אחת לשניה..
אם יקח להם זמן לאשר אותך תחזירי לי הודעה ואני ישלח בשבילך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי25/09/2013תודה רבה רבה יש לי בקשה קטנה אני קצת מתביישת להכנס לפייסבוק זה ממש פרטי ואף אחד לא יודע אם כבר את בקבוצה תוכלי לשאול בשבילי על מנופור אמפולה 1 באזור הדרום?? אני מתנצלת גם אין לי פייסבוק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנופר
ב25/09/2013יש מישהי שמעוניינת לתת לך היא ביקשה את המספר שלך...
אני מקווה שעד שתעני היא לא תצא מהבית כי היא רשמה לי שהיא ממהרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנופר.
ב25/09/2013פירסמתי בשביל בקבוצה הסגורה בפייסבוק מקווה שמישהי תענה לי בקרוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימה תודה רבה רבהה על העזרה !!!!
חסוי25/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
ב25/09/2013יש מישהי שמעוניינת לתת לך היא ביקשה את המספר שלך...
אני מקווה שעד שתעני היא לא תצא מהבית כי היא רשמה לי שהיא ממהרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
ב25/09/2013נופר העברתי ל2 בנות שפנו אלי את המספר שלך בהצלחה...מקווה שתמצאי כמה שיותר מהר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי בפארמים אני מחכה שיתקשרו אני
חסוי25/09/2013גם שומרת חג מקווה שאספיק תודה רבה רבה על הכל זה לא מובן מאליו!!! תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקה פפטילחסוי25/09/2013
שלום אני לפני שאיבה והפעם נתנו לי להזריק דקהפפטיל לפני במקום אןביטרל רציתי לדעת למה ומה העיניין בזה? והזרקתי דקה פפטיל בתחילת הטיפול גם.תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקה פפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול25/09/2013כנראה כדי להקטין הסיכון לגירוי יתר שחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי השתרשותבטי25/09/2013
לפי מה שאומרים ההשתרשות היא כעבור 5-6 ימים מהביוץ,
האם ייתכן מצב כזה שתהיה השתרשות אפילו 1-2 ימים אחרי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי השתרשות - תגובה
פרופ' שחר קול25/09/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vdrl חיוביעינת25/09/2013
שלום וחג שמח,
אני נמצאת בשבוע השישי להריון אחרי הזרעה. הריון ראשון שלי.
נזכרתי עכשיו שכאשר ביצעתי את הבדיקות השיגרתיות לפני הריון לעגבת, הבדיקה נשלחה לאבו כביר ושם התשובה הייתה שלילית לעגבת. זה חזר על עצמו כחצי שנה מאוחר יותר כאשר חזרתי על הבדיקה.
הבנתי שזה אומר שנמצאו אצלי נוגדנים ל- VDRL שהם לא ספיציים לעגבת.
האם יש לנתון הזה משמעות?
האם יש קשר לקרישיות יתר?
האם אתה ממליץ לי לבצע בדיקות נוספות כרגע?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
vdrl חיובי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2013ישנם מספר מצבים בהם הבדיקה יכולה לצאת חיובית ללא עגבת בינהם:
HIV
Lyme disease
Certain types of pneumonia
Malaria
Systemic lupus erytematosis* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)