מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יומיים אחרי החזרת עובר טריוולא20/09/2013
שלום לכם
אני יומיים אחרי החזרת עובר אחד ,, ויש לי כאבים בצד שמאל של הרחם ,, כשאני יושבת הרבה זמן על הקיסא מתחיל הכאב,, וכששוכבת אחר כך פוחת,, כרגע לוקחת אינדומטרין אחד פעמיים ביום,, האם זה טבעי שיש את הכאבים?? או צריך לברר למה יש לי את הכאבים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יומיים אחרי החזרת עובר טרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/09/2013יתכנו כאבים פרק זמן של מספר ימים לאחר השאיבה,אולם אם הכאבים מתגברים ולא חולפים יש לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ' יעקב אשכנזי
וולא21/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסורים היקריםחסוי20/09/2013
אני ב13.9 הפסקתי פמינט לאחר שבועיים שנטלתי אותם וב16 התחלתי להזריק דקה פפטיל ל3 ימים ומאז גונאל 300 בכל אופן מיום ראשון אני עם דימומים כמו מחזור עד היום וזה לא מפסיק למרות שהתחלתי זריקות וחשבתי זה יעבור.. האם זה נורמלי??? אני לא רוצה להפסיק טיפול בגלל זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסורים היקרים - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/09/2013ברור שכאשר את מפסיקה גלולות מגיע דימום וסתי. אין להםסיק את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות ייתראוסנת20/09/2013
שלום רב:-
אני לפני טיפול I.V.F בבית חולים בילינסון ,ביקשו ממני לבצע בדיקת דם מחשש למחלת APLA.
לפני שלושה חודשים ביצעתי בדיקות התוצאות היו
RVVT-LAC INNSENSITIVE --30 כשהערך הנורמאלי הוא (30-40)
RVVT-LAC RATIO--1.52 כשהערך הנורמאלי הוא(0.80-1.40)
בבדיקות חוזרות מהשבוע היה לי בבדיקות
שני ערכים הקודמים התנרמלו והופיע ערך אחר שהוא
RVVT-LAC SENSITIVE--48 שהערך הנורמאלי הוא (37-46)
השאלה שלי היא האם יש צורך בטיפול בקלקסן או באספירין????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות ייתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013בדיקת LAC RVVT היא בדיקה לזיהוי לופוס אנטיקואגולנט. אלה נוגדנים הקשורים בקרישיות יתר. הנוגדנים האלה קשורים בלופוס, אך אין בהם בכדי לאבחן את המחלה. נוכחותם יכולה לתמוך באבחנה. אך על מנת לאבחן לופוס צריכים להתקיים קריטריונים נוספים.
RVVT (קיצור של Russell Viper Venom Test) היא שיטה לזיהוי הנוגדנים. ערך של מעל 1.2 נחשב חיובי, זאת אומרת שיש נוגדנים. עם זאת, דרוש כעת מבחן נוסף שיאשר את הממצא. אם ישנם נוגדנים מסוג לופוס אנטיקואגולנט זה אומר שתצטרכי לקחת נוגדי קרישה. קיום הנוגדנים, גם ללא אבחנה של לופוס, מצריך טיפול בנוגד קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילשחר**20/09/2013
שלום רופאים נכבדים,שלום מטופלות יקירות :-
ברצוני לשאול כמה זמן אחרי דקפפטיל אני אמורה לקבל מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013דקפפטיל הינה תרופה הניתנת כחלק מפרוטוקול קצר,פרוטוקול ארוך,ולגרימת ביוץ במצבים שיש חשש לגירוי יתר,לכן בכל אחד ממצבים אלו יבוא המחזור בעיתוי שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצפוןשוש20/09/2013
שלום רב לכל הבנות...
אני בנופש בצפון( אזור בית שאן) לצערי נתקעתי ללא נרות אנדומטרין
אם יש מישהי שתוכל לעזור לי עם 3 נרות אני אשמח( כמובן שבתשלום)
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי ...
עמל20/09/2013יש לי אסטרוגן 200 אם יעזואר אני מתגוררת בנצרת עילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםס.ע20/09/2013
ביום 10/9 עשיתי החזרה לעובר אחד ומשתמשת בקרינון 8% מהיום השני מהחזרה התחלתי לרגיש בכאבים חזקים בשד אבל אתמול והיום אני לא מרגישה בכאבים בשד הכל רגיל נעלמו לי הכאבים אז מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/09/2013אין חשיבות לכך אם יש רגישות בחזה או שאין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מפריע?mikey20/09/2013
שלום
רציתי לשאול
אני עושה החודש הזרעות על בסיס טבעי
יש לי ממצא בצוואר הרחם במרכזו שהרופא אמר שחוסם את המעבר של הזרע ולכן עם הזרעות אין בעיה
אך כתוצאה מכך יש לי מחזור יומיים ועוד עשרה ימים בערך של הפרשות חומות רק בניגוב
חודש שעבר יצא לי לעשות הזרעה שעוד היו לי הפרשות והרופאה אמרה שנראה לה שזה מפריע להקלטות של הזרע
רציתי לדעת האם זה מפריע להקלטות הזרע?
ובמידה וכן האם כדאי לעבור ישר להפריה כי שם הזרע כבר מופרע עם הביצית ומוחדר חזרה לרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה מפריע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013אם שממצע בצואר ולא ברחם וניתן לעקוף אותו כדי לבצע הזרעה אין עם זה כל בעיה לגבי ההליך שאת עוברת,לכן יש לפעול לפי המלצת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מפריע?
mikey20/09/2013השאלה היא האם ההפרשות החומות לא מפריעות להקלטות של הזרע?
הממצא הוא בצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם זה מפריע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג סוכות שמח לפורום מספר אחת!!!נועה20/09/2013
לכל רופאי הפורום ולכל מי שמבקר פה חג סוכות שמח! אלף תודות לרופאים האלופים פה שעושים עבודת קודש, ישר כח ורב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חג סוכות שמח לפורום מספר אחת!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013תודה רבה על הברכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג סוכות שמח לפורום מספר אחת!!! - תגובה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן23/09/2013מצטרף לתודות ונראה שיש שכר בעמלנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם מלאכים! תודה!
שירה24/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לברכות!אין כמוכם מיוחדים!
שרית23/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותשיר20/09/2013
שלום,
עברתי הזרעה (ללא אוביטרל/או הורמונים) לפני 5 ימים ולוקחת קרינון אחד בבוקר כבר 4 ימים.
היום פעם ראשונה במחזור זה שהרגשתי את משהו בחזה, התעוררתי באמצע הלילה עם ממש גודש וכאב בחזה וגם בהליכה בבית והוא גם גדל.
האם ייתכן שפתאום הקרינון החל לגרום לזה? אחרי כבר כמה ימים שלוקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013בהחלט יתכן שהתחושה נובעת מהשימוש בקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרלשיר20/09/2013
שכחתי שהרופא ביקש ביום העשיריי של הגלולות אז להתחיל לקחת סינרל.
התחלתי ביום 14 של.הגלות שזה היום האחרון של הגלולות.
זה נורא?
הפרוטוקול נפגע??
תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013לא יקרה כלום ,באמצעות הגלולות הושג אפקט דיכוי הולם והסינרל אמור להעצים אפקט זה -המטרה תושג -המשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...לולה 2620/09/2013
שלום
אני יומיים אחרי החזרת שני עוברים טריים ב ivf... יש לי כמה שאלות
1.אני לוקחת איננדומטרין 3 פעמים ביום.. במה זה עוזר.. למה אנחנו לוקחות אנדומטרין?? וגם למה צריך לשתות הרבה מיים??
2. בגלל שאני שותה הרבה בליילה אני הולכת הרבה פעמים לשירותים כל שעה וחצי או שעתיים אני מתעוררת עם שלפוחית מלאה ובגלל שיש כמות גדולה של השתן כואבת לי הבטן.. האם זה משפיע על העוברים ופוגע בטיפול??
3. ולפעמים אני מתעוררת עם כאבי גב .. ולרוב זה בתחתית הגב בצד שמאל.. האם זה משפיע על קליטת העוברים. זה ממש מדאיג אותי.. למרות שאני כל הזמן במנוחה אבל זה מפחיד אותי..
4. האם הצחוק משפיע על הקליטה להיריון.. כי היום פגשתי כמה מהחברות שלי וצחקנו הרבה צחקתי מכל הלב.. ולא יודעת הרגשתי כאילו אני צוחקת מהבטן וכל הבטן שלי והגוף היה רועד ברגע שאני צוחקת?? זה ממש מדאיג אותי.. עזרה בבקשה..
סליחה שיצא ארוך..
ותודה לכם מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013קודם כל נתחיל בזה שזה טוב לצחוק דבר המעיד על סטטוס נפשי תקין ובריא שמסייע להשגת המטרה,נרות הפרוגסטרון במקרה זה אנדומטרין מספקות תמיכה הורמונלית לבניית רירית הרחם להשתרשות ולהריון,השתיה המרובה הינה דרך למנוע ריכוז הדם עקב רמות ההורמונים הגבוה ולמנוע סיבוכים אפשריים,כל התחושות שאת חשה הינם צפויים ותקינים ולא מזיקים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשני19/09/2013
איך מתבצעת ההזרעה? האם זה כואב?
מה סיכויי ההצלחה בהזרעה לעומת הריון טבעי (בהנחה והכל בסדר)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013הזרעה הינה תהליך שבאמצעות קטטר עדין המוחדר דרך צואר הרחם מוזרק זרע שעבר תהליך השבחה לתוך הרחם ,הפעולה אינה כואבת לעיתים קימים התכוצויות רחם המדמים כאבי מחזור,בסיכוי המשולב של טיפול להשראת ביוץ ביחד עם הזרעות עשוי להניב תוצאות פי 3 טובות יותר לעומת יחסים רגילים (בהנחה שהכל בסדר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני20/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה כנס נמצאים כל הרופאים של אסותשיר19/09/2013
אסותא רמת החיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה כנס נמצאים כל הרופאים של אסות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013בחודש אוקטובר מתקיים כנס של האגודה לפוריות האמריקאית שהוא כנס בין לאומי בבוסטון ורבים מרופאי הפריון נוסעים לכנס הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיות יתרא.19/09/2013
שלום,
האם במסגרת בדיקות קרישיות יתר שנערכו בעקבות הריונות כימיים יש צורך לבצע בדיקות לפקטורים 8, 9 ו-11?
תודה-רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
א.20/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013למעשה בדיקת ה-PTT נותנת מענה לגבי פקטורים אלו ואין צורך לבצע אותם בנפרד:
מבחן PTT- partial thromboplasin time- זהו מבחן הבודק את המנגנון האינטרינזי. בודקים את הקרישה של הפלזמה על ידי הוספת קלציום, פוספוליפידים וגורמים המפעילים את פקטור XII ובוחנים כמה זמן לוקח לקריש הדם להיווצר. הזמן התקין הינו בין 25-40 שניות. הפקטורים המעורבים במבחן זה הינם הפקטורים 12,11,10,9,8,5,2,1. מחלות בהן זמן PTT הינו גבוה הינן מחלות המאופיינות בבעיה בפקטורי קרישה הפועלים במנגנון האינטרינזי כפי שהוזכרו לעיל, כאשר במידה ומבחן PT תקין, הרי שהפקטורים הנבדקים הינם רק הפקטורים 12,11,9,8 (שאר הפקטורים מעורבים במסלול המשותף לאינטרינזי ולאקסטרינזי)- למשל, במחלות המופיליה במידה ויש דימום (ואז הפגם יהיה בפקטור 8 או פקטור 9) או בחוסר של פקטור 12 או פקטור 11- במידה והחולה אינו מדמם. במידה והן PTT והן PT מוארכים (כאשר מספר הטסיות הינו תקין), יש בעיה בפקטורי הקרישה המשותפים הן למנגנון האינטרינזי והן למנגנון האקסטרינזי- פקטור 10,5,2,1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאתי19/09/2013
חג שמח
אני מקבלת מחזור כל 35-60 יום למרות שלאחרונה זה כל 55 ימים בערך...מחזור אחרון ב 18/8 האם עדיין מוקדם לגלות הריון בבדיקה ביתית והאם בכלל היה כבר ביוץ? אני פוליציסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2013המידע אינו מספיק כדי לדעת אם בייצת ,או שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מידע עוד צריך?
אתי19/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה מידע עוד צריך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2013מעקב זקיקים למשל ,הוכחה לביוץ ברמה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)