מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת פאפאניה13/09/2013
מה ההמלצה לגבי בדיקת פאפ למטופלות פוריות? מה ההבדל בין בדיקת הפאפ לבין בדיקת השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פאפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013אין קשר בין בדיקת פאפ ובדיקת שתן -בדיקת פאפ בודקת את התאים המתקבלים מרירית צוואר הרחם כדי לשלול פתולוגיה בצוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםאניה13/09/2013
שלום, בת 39 לאחר 2 טיפולי הפרייה.. פעמיים הריונות כימיים. בהפרייה הראשונה הבטא הייתה כ90 אך לא הכפילה ובהפרייה השנייה הבטא כ20 אך לא הכפילה. מה יכולות להיות הסיבות שאני נקלטת אך שלא מתפתח? מה ניתן לעשות בכדי למקסם הצלחה לפעם הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013בין הסיבות להפלות כימיות יכולות להיות ,אי ספיקה של הגופיף הצהוב ,פגמים אנטומים ואחרים ברחם,פגמים גנטים ואחרים בעובר.
כל מב שצריך לעשות להמשיך בטיפול כדי להשיג הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההריון היקר שלי נפל אתמול...עדי13/09/2013
למרות ההמלצות של כולם לא לדאוג בגלל הפרוגסטרון הנמוך... ולמרות שהזרקתי אתמול בצהריים פרוגסטרון בגלל שהיה מעט דימום...
ההריון שלי נפל אתמול בלילה. לבד.
היה דימום במשך כשלוש שעות עם גושים בגודל שלא הכרתי מימיי.
כשהגעתי למיון באיכילוב, הרופא אישר שמדובר בהפלה ואמר שנראה שכמעט ולא נשאר תוכן ברחם אבל שאצפה לדימומים במשך עוד מספר ימים.
החלטתי לא לקחת שום כדור (הוא הציע אופציה לקחת ציטוטק) אלא פשוט לבוא להיבדק בעוד מספר ימים כדי לוודא שהרחם נקי.
יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. הלכתי לישון עם פד נקי ועד עכשיו הוא נקי כמעט לגמרי. האם זה הגיוני שהדימום פסק? האם זה אומר שהגוף לא פולט הכל ובכ"ז אצטרך לבצע גרידה? אני מאד חוששת מגרידה כי שמעתי שזה עלול לפגוע ברירית...
2. מתי בעצם אמור להגיע המחזור הבא? וממתי ניתן לחזור לנסות שוב?...
3. האם ניתן להקיש מכך משהו על הפעם הבאה שאקלט בע"ה? (מבחינת תמיכה)
תודה מראש על הסיוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההריון היקר שלי נפל אתמול... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013כנראה מדובר בהפלה שלימה ,בכל מקרה כדאי לבצע מעקב אחרי מצב רירית הרחם ואפשרות של השרדותם של חלקי שיליה ברחם לאחר ההפלה,בכל מקרה ניתן לבצע גם בדיקת ביטה לראות שהיא מתאפסת ,אם הכול יהיה תקין בדרך כלל הווסת מגיעה כ-5 שבועות לאחר ההפלה.
כלל לא בטוח שההפלה נבעה בגלל חסך בפרוגסטרון ,יתכן ומדובר בפגם גנטי או אחר בעובר המהווה את הסיבה המרכזית להפלות,למרות זאת ניתן לשקול טיפול הורמונלי תחליפי בפרוגסטרון המשלב נרות וזריקות של פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור על התשובה המהירה
עדי13/09/2013בערב החג. מעריכה את זה מאד.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי ההפלה ותקינות עובר
עדי13/09/2013האם לדעתך יש או יכול להיות קשר בין העובדה שאף פעם לא היו לי מוקפאים (למרות שהעוברים דורגו באיכות גבוהה) ובין ההפלה שעשויה להעיד על ליקוי גנטי בעובר?
אחוזי ההפריות שלנו ללא מיקרומניפולציה היו טובים (6-7 מתוך 12), ותמיד הוחזרו לי שניים טריים. האם זה מעיד על בעיה אפשרית בעוברים עצמם והאם ניתן לבדוק זאת?
שאלה נוספת: הסבב הזה היה "חצי טבעי", כלומר- ללא סטימולציה, שאיבה של ביצית טבעית והחזרה של העובר היחיד. השוני המהותי בסבב הזה הוא שהזרקתי קלקסן 60 ונטלתי פרדניזון (בהמלצתו של פרופ' קופרמינץ ולמרות חוסר אהדתו של רופא הפריון שלי לרעיון). האם אין זה מעיד על כך שאכן הבעיה אצלי היתה בהשרשה?
חשוב לציין כי מעולם לא הריתי קודם.
*לדעתו היה צורך באלו משום הנוגדנים הגבוהים- בגלל השימוטו
אמח לחוות דעתך המכובדת.
תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! האם ניתן להוסיף עוד
עדי15/09/2013משהו פרט לפרדניזון 5mg ולקלקסן (שהוצעו ע"י פרופ' קופרמינץ) על מנת למנוע מצב זה בעתיד?
האם היעדר ההשרשה היא למעשה "הפלה מוקדמת" מאותה הסיבה?
לציין שוב כי זהו לי הריון ראשון שהושג רק אחרי טיפול בפרדניזון וקלקסן (ואכן יש לי נוגדנים TPA כ-260). אגב, הבלוטה מאוזנת היטב כבר זמן רב באמצעות יוטירקס (מבחינתו של ד"ר זלוצובר- אני מאוזנת לצורך השגת הריון TSH 1.2).
בהנחה וזוהי אכן הבעיה, האם אוכל להסתפק רק בתמיכה זו מהביוץ ולא לבצע כלל IVF או שמא יש חשיבות וערך מוסף ל IVF עצמו?
שוב תודות רבות על התשובה המפורטת. אתה איש יקר פרופסור אשכנזי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מה דעתכםרעות13/09/2013
לפי הבנתי זרע (בנק הזרע) אחרי הפשרה יכול להחזיק ברחם עד 24 שעות, האם יש סיכוי שיהיה זרעון אחד חזק שישרוד אפילו 48 שעות? או שזה נדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
רעות13/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה מה דעתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013האפשרות הזו קיימת ולא כל כך נדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופור...לולה 2613/09/2013
שלום
אני עוברת ביום ראשון שאיבה.. התחלתי להזריק ביום השני למחזור גונל 112.5 למשך חמשה ימים ואחר כך הזרקצי מונופור 112 וצטרוטייד אחד למשך שלושה ימים.. וארבכךע בקשו ממני להזריק למשך יומיים מונופור 150 וצטרוטייד אחד בכל יום.. וביום חמישי בקשו ממני להזריק מונופר 112 וצטרוטייד. ומחר ביום שישי אני צריכה לקחת אוביטריל וביום ראשון תהיה לי שאיבה.. אבל הבעיה היא כשהזרקתי מונופור לא הזרקתי בדיוק 112 הזרקתי בין 112-150 ז"א שהזרקתי יותר 112.. האם זה פוגע בטיפול ומעלה את ההרמונים ?? אני מאוד מפחדת תעזרו לי בבקשה
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונופור... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013קרוב לודאי שזה השפיע רק לטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרון ו- E2מיכל13/09/2013
שלום ,
אני בחודש הפסקה ו מטיפולים נראה לי שהמחזור קצת מאחר למרות שלא עקבתי אחר יום הביוץ המדויק ...
היום עשיתי בדיקות דם -
פרוגסטרון - 54
E2 - 360
LH - 3.2
האם המחזור קרוב ? ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמות פרוגסטרון ו- E2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013רמת הפרוגסטרון עדיין די גבוה דבר העלול לעקב את הופעת הווסת אם אינך בהריון לפחות עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת פרוגסטרון
מיכל13/09/2013תודה פרופסור ...
יש לי מאתמול בערב הכתמות דמיות ...... זה הגיוני שהגיע מחזור ברמת פרוגסטרון כזה ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רמת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2013המחזור יגיע ,ההכתמות הינם בגלל רמות הפרוגסטרון היחסית גבוהות המעקבות דמם מסיבי שצפוי להגיע בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות סוכר בדם וIVFשואלת13/09/2013
שלום רב, רציתי לשאול האם נמצא קשר בין רמות גלוקוז לבין הצלחה בטיפולי IVF? אני מטופלת עם גלוקומין בגלל רמה גבוהה של אינסולין בצום ורמה גבולית של סוכר בצום (101) , בדקתי לאחרונה את רמת הגלוקוז בצום והיא הייתה 94 למרות התרופה. האם רמה זו נחשבת לרמה לא טובה לטיפולים? האם כדאי להוריד את הרמה עוד (באמצעות דיאטה לדוגמא). אשמח לקישור למאמרים אם ידוע לכם. תודה רבה וגמר חתימה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות סוכר בדם וIVF - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2013רמת הסוכר שלך בסדר.
ואין קשר בין הרמות שציינת להצלחה בהפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרמירי12/09/2013
עשיתי 2טיפולים באיקקלומין
בהתחלה ההורמונים עלו אחרי זה e2 צנח
ואז שוב עלה והיה זקיק מוביל הזרקתי אוביטרל
ועשיתי הזרעה
שבוע לאחר הזרקת אוביטרל מתחילה הפרשה חומה
שלאחר מכן אחרי 4ימים הופכת למחזור
למה זה קורה ?
מה לא בסדר
בעבר השגתי הריון עם טיפול באיקקלומין
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013נדרשת תמיכה הורמונלית -כנראה מדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב,ובכלל אולי כדאי לעבור לטיפול בגונדוטרופינים שהינו יותר יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחדת מהריון
מירי13/09/2013מרובה עוברים יש לי תאומים
האם הסיכוי להריון מרובה עוברים
הוא גדול יותר כשמשתמשים בפיוריגון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתימירי12/09/2013
מתי אפשר הכי מוקדם לעשות בדיקת הריון אחרי
אוביטרל אם הזרקתי אןביטרל ביום שני שעבר היום יכולה
להיות תשובה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2013שבועיים אחרי אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הפרופ' המדהימים גמר חתימה טובה!אני12/09/2013
תבורכו על הטוב שאתם עושים לנשים פה בפורום, כמה סבלנות, כמה השקעה בכל תשובה, כמה יחס אישי וחם, באמת אין כמוכם! זה פורום הפוריות הכי טוב שקיים בארץ לדעתי, אין מצב כמעט ששואלים שאלה ולא מקבלים תשובה כבר באותו היום! ובפער קטן מהמועד! הלוואי וכך יישאר המצב פה וכל כך הרבה נשים יהיו מאושרות לקבל פה אוזן קשבת. חזקו ואימצו, ישר כח!!
לכל הפרופ' המדהימים גמר חתימה טובה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013תודה רבה על הערכה והכרת התודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה..עדנוש2912/09/2013
שלום לרופאים.. אני בהריון עם תאומים שבוע 6+5 (שש+5) אתמול כבר נצפו 2 שקיי הריון עם עובר וחלבון ודופק בכול אחד.. רציתי לשאול העם אחרי שכבר נראה הדופק הסיכון להפלה יורד? אני עדיין לא רגוע בגלל הפרוגסטרון ביום ראשון הוא היה 31 והיום 27 זה מספיק לתאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
עדנוש2913/09/2013זה השרשור השני שלי כבר שאתם פשוט מדלגים עליי...עשיתי משהו רע לכם רופאים יקרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2013אחרי דופק הסיכויים להפלה נמוכים ביור.
את לא צריכה למדוד פרוגסטרון ו27 או 31 זה אותו הדבר.
אין ערך למדידות הורמונליות במהלך ההריון ואם ההריון תקין אז רמות ההורמונים תמיד תהינה נכונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סימני הריוןאור12/09/2013
אני בהריון תאומים שבוע 6 +5
לצערי בבדיקת אולטראסאונד לפני 3 ימים
נצפה שק הריון+חלמון+עובר עם דופק איטי
שק שני +חלמון ללא קוטב עוברי
מצד שני יש לי בחילות, כאבי בטן, דקירות ברחם...
ובעיקר רגישות וכאבים בחזה
האם סימני הריון מעידים על כך שההריון עדיין מתקיים?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב
הבדיקה הבאה ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אור12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי סימני הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013התסמינים אינם מעידים על תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי משוערדנה12/09/2013
מתי ייתכן בערך שיהיה ביוץ?
יום ה' 12.9:
זקיק 14, זקיק נוסף 13, רירית 6.5
פרוגסטרון 1.5
E2 420* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענו לי בבקשה
דנה12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי משוער - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013לקראת יום א,ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה במידה כזו
אני12/09/2013מה במידה והתוצאות מעלה הם זקיק שיבייץ בגודל 16-17? אני מבייצת קבוע טבעי עם גודל 17. האם עדיין ביוץ יום א', ב'? או יש סיכוי לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה במידה כזו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013כאמור הסיכוי בנסיבות שתוארו הוא לביוץ ביום א(המוקדם ביותר) ליום ב(המאוחר ביותר)-בצעי הזרעות או קיימי יחסים ביום א ו-ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וצום כיפורטלי12/09/2013
במידה ומחר יום ו' אני עושה הזרעה (ללא הורמונים) האם צום מלא בכיפור ישפיע לרעה על הזרע? מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה וצום כיפור - תגובה
פרופ' שחר קול12/09/2013צום לא ישפיע לרעה על הזרע.
אפשר לצום ללא חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ לפי הפרשותאינגה12/09/2013
נאמר לי שעדיף להתחיל לקיים יחסים כ5 ימים לפני ביוץ ויום אחרי. זה קצת מבלבל מבחינת ההפרשות בין זרע להפרשות ביוץ.. איך מבדילים בינהם?
בדיקת ביוץ לפי הפרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013מקיימים ייחסים לקראת הביוץ ללא התניות ואם הדבר לא יסתייע לאחר פרק זמן יש לפנות לייעוץ רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)