מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאמיטל10/09/2013
ערב טוב
האם בטא 80+לאחר החזרת 2 מוקפאים ביום ה-15 להחזרה תקינה?
נוטלת 2 אסטרופם ו3 אנדו ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2013יכול להיות ומה שקובע זה הבדיקה השניה לאחר יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולחנית10/09/2013
שלום,
הנני בת 28 (אמא לילדה בת 3 לאחר ניסיון ראשון היריון טבעי).
מנסה מזה כשנה להרות אולם ללא הצלחה.
פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים, מעקב זקיקים אחרון החל מיום ה-9 הדגים זקיק בגודל 21 ביום 14 למחזור ורירית 9.4. ובהתאם לזיהוי הביוץ קיימנו יחסים אולם החודש קיבלתי מחזור.
בדיקת זרע של בעלי תקינה למעט שבירות דנא 50%.(בבדיקת הלוספרם)
לדברי רופא הפוריות המטפל יש להתעלם מכך מאחר והזרע סביר בהחלט.
הרופא המליץ על טיפול בגונל F כמות של 75 להזריק החל מיום ה-5 למחזור ובהמשך אוביטרל והזרעה (לאחר השבחת זרע).
ביקשתי לבצע הזרעה ללא זריקות אך הרופא מתנגד בכל תוקף מאחר ולדבריו הזרעה ללא זריקות משמעה קיום יחסים רגיל.
(הנני באופן אישי מתנגדת להורמונים בשל החשש להיריון מרובה עוברים).
האם במצבנו ניתן לבצע הזרעה ללא הורמונים או שהמלצת הרופא המטפל היא הנכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013חנית שלום
אם אכן למרות כל הנתונים התקינים את מנסה להרות במשך שנה ובכל זאת הדבר לא הסתייע עד כה,הדברים המתבקשים הם
1.טיפול בויטמין E ו-C לבעלך עקב השבירות הגבוה של ה-DNA של תאי הזרע שלו-מצב הכרוך בשיעור הריונות נמוך יותר,ושיעטר הפלות גבוה יותר
2.יש להתיל בטיפול משולב בהשראת ביוץ עם השבחת זרע + הזרעות תוך רחמיות דבר העשוי להגדיל את סיכוייך להרות בשיעור גבוה פי 3-4 מביצוע הזרעות בלבד
3.ניתן להתחיל בטיפול מתון יותר באמצעות איקכלומין(כדורים) או בגונל במינון נמוך כדי למצב צמיחה של זקיקי בשל אחד או שניים לכל היותר.
בסיכומו ל דבר ההמלצה של הרופא שלך ראויה ורצויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני10/09/2013
בת 38.8 חודשים, הריון ראשון, אני בשבוע 6+5, לאחר הפריה ראשונה שנקלטה. האם מוכרת התחושה של קצת כבדות בנשימה שבאה והולכת לאורך היום בשבוע כה צעיר? האם יש מה לעשות עם תחושה כזו? זה די מציק לי
אשמח לעצתכם ותשובתכם, המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013התחושה ידועה ונובעת מעליית רמת הפרוגסטרון בעקבות ההריון או התמיכה ההורמונלית שאת מקבלת או שתיהם -הסגולה של פרוגסטרון מלבד תפקידו בתהליך ההשתרשות ובהרפית שריר הרחם הוא מרפה את שרירי בית החזה דבר הגורם להתקשות בפעולת הנשימה החולפת עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןסשה10/09/2013
שלום.
בהריון מותר לקחת כדורים נגד כאב ראש? אם כן, איזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013אקמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
סשה10/09/2013זה לא מזיק בכלל? או שעדיף להמנע מכדורים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013הגישה הטיפולית בהריון ,שבכל מקרה יש לעשות שיקול בין התועלת הטיפולית לבין הסיכון (גם אם הוא קטן ביותר).כך שעלייך לקבוע אם התרופה נדרשת לך להמשך תפקודך הנורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימיים קצריםשי10/09/2013
שלום,
בעקבות עצתכם נגשתי לבדיקה אצל רופא הנשים שלי בעקבות 3 הריונות כימיים קצרים שנגמרו ימים בודדים לאחר האיחור... ההריון הורגש וגם אושש על ידי בדיקה ביתית. הרופא לא התייחס לזה בכלל בגלל שלא בצעתי בדיקת דם! מבחינתו זה לא קיים ואין מה לעשות...
לא הופניתי לשום בדיקה ויצאתי מושפלת כי לא האמינו לי... אבל זה כן קרה, ו2 מההריונות קרו חודש אחרי חודש שהוא גם אמר שזה די נדיר, אבל זה קרה!
מה עליי לעשות? אם אין לי הוכחה כתובה שזה קרה אז אני חא אזכה לבירור וטיפול? האם עליי לעבור עוד 2 על מנת לזכות ביחס הרופאים?
לא ברורה לי הגישה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים קצרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013שרון שלום
אין לי ספק שהרופא שלך לקח את טענותייך בחשבון ,ויפעיל שיקול דעת לקראת הבירור והטיפול בעת נסיונך להרות בפעם הבאה,ומלבד זה תמיד ניתן לקבל second opinion של רופא נוסף -הבחירה בידייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאeden10/09/2013
בטא ראשונה 526 ולאחר יומיים1420 יש סיכוי שזה בכל זאת עובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013אם הבדיקה נעשתה ביום ה-12,הערך הראשוני גבוה ומצביע על אפשרות של הריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק 23 מ"מ ומעט נוזל בדוגלסמירי10/09/2013
האם זה אומר שכבר היה ביוץ? האם יש טעם להמשיך לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק 23 מ"מ ומעט נוזל בדוגלס - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/09/2013לא בהכרח. אפשר לשלוח דם לפרוגסטרון ואם הוא לא עלה אז לא בייצת עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידליא10/09/2013
שלום רב,
רציתי לשאול מה עושה הזריקה צטרוטייד בדיוק ?
לפני כחודשיים לאחר 8 ימי זריקות גונאל התפספס לי ביוץ כי כנראה על זקיקים
קטנים היה ביוץ והרופאה לא שלחה אותי בזמן לבדיקות דם ו US.
לכן החודש הרופאה נתנה לי להזריק צטרוטייד עם הגונאל.
מתי מזריקים אותו לאחר הגונאל ? ואיזו פעולה הוא עושה ? ומה יקרה אם לא אזריק אותו , האם יש סיכוי ששוב יתפספס הביוץ או יבייץ על זקיקים קטנים ?
אני פשוט לא מבינה למה צריך להזריק כל כך הרבה זריקות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטייד - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/09/2013ניראה שאת יודעת את התשובות ולא מטמיעה אותן: תפקיד הצטרוטייד למנוע הפרשת הורמון ה-LH מבלוטת יותרת המוח ובכך למנוע ביוץ לפני הזמן. יש להתחיל את הצטרוטייד מיד לאחר שמסתמנת התגובה לטיפול בגונל. תפקידו של הרופא לקבוע מתי עלייך להתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות הפורום אשמח לתשובותאור10/09/2013
אתמול עשיתי אולטראסאונד ראשון בשבוע 6 + 3 להריון תאומים
בשק הראשוןראו עובר עם דופק איטי
ובשק הריון השני לא ראו קוטב עוברי כלןמר לא ראו עדיין עובר
הרופא ביקש ממני לבצע בדיקה נוספת בעוד שבוע
מאותו רגע אני בחרדות ומרגישה שהכל אבוד... לא נרדמתי כל הלילה
האם מישהי חוותה דופק איטי? או שלא נצפה קוטב עוברי? והתוצאה השתנתה לאחר מספר ימים אשמח לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור10/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עדנוש2910/09/2013קודם כול תרגעי.הלחץ לא טוב כרגע...אין לי מושג לגביי הדופק לי יש רק מחר בדיקה ואני יהיה שבוע 6+4 (שש+4) אז אני בעצמי על הקוצים.. מה שכן עם יש לאחד לפחות דופק אז זה ניראה לי בסדר לא? עדיף תשאלי פה את הרופאים..שיהיה בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז הפריותקרן10/09/2013
שלום רב.
אני בטיפולי ivf+pgd, אחרי שאיבה שלישית שבה נשאבו 23 ביציות,והיום התבשרתי ש-20 ביציות היו בשלות ומתוכן יש רק 9 הפריות כולן באיקסי. זה נראה לי ממש נמוך יחסית לביציות שנשאבו,בפעם הראשונה נשאבו 12 ביציות מתוכן 8 בשלות והיו 8 הפריות,בפעם השניה נשאבו 14 מתוכן 11 בשלות והיו 7 הפריות,ובשאיבה הזאת אחוז ההפריות יותר נמוך. האם יש לי סיבה לדאגה שאחוז ההפריות יורד משאיבה לשאיבה למרות ששואבים יותר ביציות?
תודה מראש קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחוז הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013במקומך לא הייתי מוטרד ,היות והתוצאה היא בסה"כ מצוינת,יש לשים את הדגש יותר על האיכות ופחות על הכמות,חשוב יהיה לדעת מה טיב העוברים החלוקה שלהם ,התפתחותם לבלסטוציסטים וכו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרויטל10/09/2013
האם כל ביצית שמגיעה לביוץ וכמות זרעונים גדולה וטובה נפגשים בודאות
זה אומר שתיהיה הפריה ?? אם לא מה האחוזים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013הפריית הביצית אינה ערובה להשתרשותו של העובר,לכן קיים פער גדול בין שיעורי ההפריה להשתרשות ולהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רויטל10/09/2013אני לא הכי הבנתי את התשובה , אני שואלת כי אני עברתי 2 הזרעות עד עכשיו והשלישית היתה לפני שבוע אני מחכה בסבלנות לתשובה חיובית אמן
אני מנסה להבין למה 3 טיפולי איקוקלומין+2 הזרעות עם גונל ואוביטל לא הביאו להירון כלל ותמיד קבלתי מחזור ולא עשיתי בכלל בדיקת בטא.
יש לציין שאני פוליצסטית עם חוסר בביוץ שזו הבעיה היחדיה כי פרופיל הורמונלי תקין+זרע+צילום רחם יש לי 2 בנים ונכנסתי באופן ספונטני ומהיר להריון , אני מנסה להבין איפה זה נתקע בדרך??למה לא מצליח ? חוששת שאולי ישנה בעיה נוספת אני לא מודעת עליה אולי זרע כלל לא מפרה את הביצית ??או משהו אחר אני רוצה לדעת איפה ישנה בעיה ואני לא נכנסת להריון ולמצוא פיתרון ולהבין מהרגע שאני בביוץ ודאי+עושים הזרעה איפה יכולה להיות בעיה בדרך עד לקליטת ההריון??בת 29 תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רויטל10/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
רויטל10/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממתינה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013מיכל שלום
כושר הפוריות של זוגות צעירים אינו עולה על 8% לכל חודש וגם במקרה זה צריכה להתעורר השאלה מדוע לעיתים לזוג נדרשת שנה על מנת להרות והאירוע לא התרחש בחודש הראשון למרות שכל הנתונים נמצאו תקינים-התשובה היא ביעילות של הביולוגיה האנושית-רק בללק מהמיקרים הזרע מגיע עם כושר הפריה לקרבת הביצית,ורק חלק מהביציות הינן בעלות כושר הפריה ומופרות,ורק חלק מהן תקינות גנטית ,ורק חלק מהם בעלות כושר השתרשות,ולא בכל פעם נוצרים תנאים אופטימליםלהשתרשות ברירית הרחם ,וגם אלו שכבר השתרשו לעיתים נדחים כבר בתחילת התהליך ,כך שכושר הפוריות אצל זוגות עם ממצאים תקינים לחלוטין בכל חודש אינו עובר את 6-8% ובאמצעות הטיפול המשולב שאת עוברת מגיע לכ-20% מידי חודש בחודשו ,כך שעלייך להשלים את פרק הזמן המוקצה לטיפול זה ,ובהעדר הצלחה לפנות לטיפול הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
רויטל11/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013מיכל שלום
כושר הפוריות של זוגות צעירים אינו עולה על 8% לכל חודש וגם במקרה זה צריכה להתעורר השאלה מדוע לעיתים לזוג נדרשת שנה על מנת להרות והאירוע לא התרחש בחודש הראשון למרות שכל הנתונים נמצאו תקינים-התשובה היא ביעילות של הביולוגיה האנושית-רק בחלק מהמיקרים הזרע מגיע עם כושר הפריה לקרבת הביצית,ורק חלק מהביציות הינן בעלות כושר הפריה ומופרות,ורק חלק מהן תקינות גנטית ,ורק חלק מהם בעלות כושר השתרשות,ולא בכל פעם נוצרים תנאים אופטימלים להשתרשות ברירית הרחם ,וגם אלו שכבר השתרשו לעיתים נדחים כבר בתחילת התהליך ,כך שכושר הפוריות אצל זוגות עם ממצאים תקינים לחלוטין בכל חודש אינו עובר את 6-8% ובאמצעות הטיפול המשולב שאת עוברת מגיע לכ-20% מידי חודש בחודשו ,כך שעלייך להשלים את פרק הזמן המוקצה לטיפול זה ,ובהעדר הצלחה לפנות לטיפול הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה האינפורמטית
רויטל11/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה אנדומטריומה בשחלהרווית10/09/2013
בת 37, פרופיל הורמונלי תקין, זרע תקין, צילום רחם תקין ופיזור מלא ומיידי בחודש האחרון, 2 הריונות כימיים קודם לכן, צ'יסטת שוקולד בשחלה שמאלית בגודל 23 מ"מ.
דבר חשוב מאוד לציון הוא שבכל החודשים כ 6 מחזורים הללו הביוץ התרחש משחלה שמאלית בלבד! בימין תמיד היו תמיד זקיקים קטנים או כ 10 קטנים,
למרות כל אלה כבר כ 6 מחזורים של מעקבים הביוץ מתרחש בשחלה שמאלית בלבד היכן שקיימת הצ'יסטה.
1. האם ייתכן שהצ'יסטה שבשחלה שמאלית היא זו שגורמת שהביוץ יהיה בשמאלית בלבד?
2. האם יש סיכוי שמתיישהו יהיה ביוץ בשחלה ימנית גם?
3.האם ייתכן בגלל הצ'יסטה יש הריון כימי והאם ייתכן שלמרות זאת יש סיכוי להשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף בבקשה אנדומטריומה בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013לדעתי הציסטה אינה יכולה לגרום לאי אלו מהתופעות שהזכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי דעתך
רווית10/09/2013אז מדוע לדעתך כבר 6 מחזורים הביוץ הוא רק משחלה שמאלית? הרי צילום רחם תקין וכו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי ביוץ טבעי או חצי טבעי ?נועה10/09/2013
שלום רב לכולם,
בגלל שבמקור לא תוכנן ivf להחודש ובכל זאת לא רוצה לוותר על טיפול.
ניתנו לי שתי אופציות אשמח לעזרתכם :
לקבל רק כמה ימים ציטרוטיייד אחד ו 3 מנופור ולנסות לעכב קצת ביוץ ואז לשאוב,
או להמשיך לעקוב כל יום, ורק אוביטרל ולקוות לתפוס את הביצית לפני הביוץ הטבעי ולשאוב אותה.
אני ביום ה 5 למחזור (המחזור הרגיל שלי קצר כ 23-25 ימים כך שמאוד יתכן ביוץ כבר אחרי שבוע)
יום 4 : זקיק מוביל 13 ממ, lh-3.70 ,e2-437 ,prog-1.56
יום 5 ; זקיקי מוביל 15 ממ, lh- 3.6. , e2-571. , prog-1
ה fsh שלי הוא 6.70
מאוד הייתי רוצה לדעת באיזו שיטה יש סיכוי יותר טוב ״לתפוס״ את הביצית בזמן ?
בהתחשב שאני בת 42 והרזרבה שלי לא גבוהה וזה יהיה ivf ראשון ( אחכ בוודאי שנוסיף הורמונים ונקווה לקבל כמה ביציות)
אשמח לתשובות בהקדם כדי שיעזור לי להחליט,
המון תודה מראש על האדיבות והמקצועיות,
נאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה נקודה אחת
נועה10/09/2013אולי חשוב לציין בשיקול הפרוטוקול שאני מועמדת ל ivf לא כי לא הצלחתי להיכנס להריון בעבר, לא ניסיתי. אלא בגלל הגיל ושזה לא מבן זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייעוץ לגבי ביוץ טבעי או חצי טבעי ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013מנסיוני האפשרות של עכוב הביוץ באמצעות הצטרוטיד והגיבוי ההורמונלי במקביל עדיפים ומצליחים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF יובש בפהרוני09/09/2013
שלום רב
ביצעתי IVF ראשון,שאבו 4 ,הוחזרו 3. בטא 5 אתמול והפסקתי תמיכה.
מאז ההחזרה, חשה שהפה והלשון ממש יבשים, קמה באמצע הלילה 4 פעמים לשתות,בשל תחושת יובש זו.שותה המון גם ביום.תופעה שלא קרתה לי בעבר.
ביצעתי בדיקת דם לסוכר,תשובה תקינה.
מדוע היובש בפה לא מפסיק?
האם זה קשור לטיפול IVF שעברתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF יובש בפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013איני מוצא קשר ישיר בין הטייפול שעברת והיובש בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf+pgs+אמרוני09/09/2013
שלום רב
האם ידוע לך, באיזה מרכז רפואי, אוכל לבצע את כל הנ"ל?
אני בת 39, עברתי 6 הפלות, בשבועות שבין 6-12.
אין בעיה ספציפית בעובר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf+pgs+אמ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013כל הפרוצדורות האלו נעשדות ביחידה להפריה חוץ גופית בבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf+pgs+אמ - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2013אבל את עברת ברור להפלות כולל בדיקת הכרומוזומים שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רןני13/09/2013כן עברתי ולא נמצאה בעיה כלשהי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)